Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

QUOTE(Akiniuota kobra @ 2006 04 05, 15:28)
Aišku saldainių ir bandelių teko atsisakyti 4u.gif  bet ko tik nepadarysi dėl grožio....

Aha, o va aš ir negaliu atsisakyti dėl to grožio saldumynų doh.gif

O prieš vestuves šiek tiek pasportavau, bet tada ir nebuvo didelių bėdų dėl svorio rolleyes.gif
Atsakyti
skaitau su pvydu blush2.gif vienai 2, kitai 5, o man visus 10kg reikia numesti iki vestuvių verysad.gif o liko 3,5mėn. Sveriu 70kg, ūgis 174cm. Nežinau net ko griebtis cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 11, 21:28)
skaitau su pvydu blush2.gif  vienai 2, kitai 5, o man visus 10kg reikia numesti iki vestuvių verysad.gif o liko 3,5mėn. Sveriu 70kg, ūgis 174cm. Nežinau net ko griebtis cry.gif

na 10 kg tau tikrai nereikia biggrin.gif labai jau lienknute busi 4u.gif o as tikiuos iki vestuviu numest kokius 8 kg g.gif na noreciau taip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sonatos @ 2006 04 11, 16:44)
man tai po biski krenta i men kokius 3 kg numeciau
net pati nesuprantu kaip.Na biski prisilaikau, bet po saldaini visadda suvalgau, toki velykini kiausini.

ka reiskia biski prisilaikei? 4u.gif
Atsakyti
žinoma gerai būtų kad nors 5kg numesčiau, bet man min 5kg reik numest cry.gif Nes kitaip per tiltą ne mane jaunikis nes, o aš jįcray.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 11, 22:35)
žinoma gerai būtų kad nors 5kg numesčiau, bet man min 5kg reik numest cry.gif  Nes kitaip per tiltą ne mane jaunikis nes, o aš jįcray.gif

vaizdelis butu vertas oskaro thumbup.gif
Atsakyti
Dietos nesilaikau, nes man nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2006 04 12, 08:24)
Dietos nesilaikau, nes man nereikia smile.gif

pavydziu tau biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš pavydžiu blush2.gif toks didelis rupestis atkrenta ax.gif
Atsakyti
Uztai matau, kaip koleges kankinasi, tai numeta kelis kilogramus, tai vel priauga. Sekmes jums. 4u.gif
Atsakyti
as tai vis bandau pradet laikytis dietos ir sportuot, noriu kokius 3-5 kg numest ir sutvirtet, bet vis valios i ax.gif ir laiko truksta, na tai nusprnedziau nesikankinti, tikiuos ir tokia myles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 04 12, 11:40)
as tai vis bandau pradet laikytis dietos ir sportuot, noriu kokius 3-5 kg numest ir sutvirtet, bet vis valios i  ax.gif  ir laiko truksta, na tai nusprnedziau nesikankinti, tikiuos ir tokia myles  wub.gif

myles tai tikrai myles drinks_cheers.gif bet man paciai norisi graziau su suknele atrodyt 4u.gif
Atsakyti
Viskas. Imuosi griežtų priemonių... Užsirašiau į sporto klubą. Ten pagal mane paruoš man sportavimo programą. Perskaičiau apie kraujo grupės dietas. Mano 0, tai visai atsisakysiu bulvių, duonos, pieno produktų. Jei kas turite info apie 0 kraujo grupę prašom pasidalinti informacija ax.gif Nuo šiandien pradėsiu mėtyti savo kilogramukus biggrin.gif tikiuosi seksis man jų atsikratyt 4u.gif
Atsakyti