QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 14, 19:17)
QUOTE(pupa@ @ 2006 05 15, 12:26)
šiandien matosi, o vakar visų kažkodėl pasislėpusios buvo. matyt buvo užstrigę
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 15, 14:50)
Sveikutės, nu žiūriu nebesikūdinate? ar jau visos be papildomų kg? aš tai dar turiu
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 12, 14:17)
Labas, gal ir man tos sriubos dieetą galima būtų?
dėkui
sandrava@gmail.com
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 12, 20:35)
na vienintele kopustu sriubos dietą tik žinau. Tai tikriausia ta. Kiek mano pažystamų laikėsi, tai niekas nesiskundė
o ir as pati išbandžiau, per sav 5kg pavyko numest
o ir as pati išbandžiau, per sav 5kg pavyko numest
pasiguosiu, bandžiau tą sriubos dietą, pirmos dienos gale sustreikavo skrandis ir teko jos atsisakyti, baisingai pradėjo graužti
O aš geriu labai daug vandens, stengiuosi valgyti daugiau daržovių, mažiau miltinių, bulvinių patiekalų (bet tikrai jų neišsižadėjau) ir žinokit visi akivaizdžiai pastebėjo
net darbe koridoriuje moteriškės klausinėja ir giria, kad sukūdau ir gražiai atrodau
pasisvėriau pas kaimyną ant svarstykių, tai nežinau, ar teisybę rodė, bet 4-5 kg mažiau
Ir puikiai jaučiuosi
Tiesa, neseniai pradėjau dar gerti obuolių sidro kapsules
Ir puikiai jaučiuosi
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 07 13, 10:56)
O aš geriu labai daug vandens, stengiuosi valgyti daugiau daržovių, mažiau miltinių, bulvinių patiekalų (bet tikrai jų neišsižadėjau) ir žinokit visi akivaizdžiai pastebėjo
net darbe koridoriuje moteriškės klausinėja ir giria, kad sukūdau ir gražiai atrodau
pasisvėriau pas kaimyną ant svarstykių, tai nežinau, ar teisybę rodė, bet 4-5 kg mažiau
Ir puikiai jaučiuosi
Ir puikiai jaučiuosi
Vestuvių planavimo rūpesčiai, sakyčiau, veikia geriau už bet kokią dietą...
Tai kam dar toji ypatinga diena toli, perdaug nepergyvenkit - per paskutines savaites svoris savaime pakris.
(Na aišku ne dešimtimis kilogramų
).
geriausia dieta- vestuves suorganizuoti vasara per nepilnas 3 savaites sesijos metu
super suveike man - rezultatas nzn kiek kg bet atrodziau tikrai gerokai pakudus per ta beveik menesiuka