Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 07 13, 09:56)
O aš geriu labai daug vandens, stengiuosi valgyti daugiau daržovių, mažiau miltinių, bulvinių patiekalų (bet tikrai jų neišsižadėjau) ir žinokit visi akivaizdžiai pastebėjo bigsmile.gif net darbe koridoriuje moteriškės klausinėja ir giria, kad sukūdau ir gražiai atrodau blush2.gif pasisvėriau pas kaimyną ant svarstykių, tai nežinau, ar teisybę rodė, bet 4-5 kg mažiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir puikiai jaučiuosi rolleyes.gif
Tiesa, neseniai pradėjau dar gerti obuolių sidro kapsules ax.gif

taip ir reikia maitintis thumbup.gif
Bad_girl_777, man tai nuo įtampos tuoj kris kilai, toks oras bjaurus doh.gif kaip čia priburti kitam savaitgaliui gerą orą g.gif
Atsakyti
Nesilaikau jokių dietų prieš vestuves. Gal kaip tik valgyt daugiau pradėjau biggrin.gif . Tikiuos į suknelę įlįsiu biggrin.gif
Atsakyti
ojoj as tai noriu priaugti svorio g.gif , dietu tikrai nesilaikau, o as bijau, kad man suknute tik labai nekabetu smile.gif
Atsakyti
Mergaites is patirties pasakysiu pries vestuves likus kelioms dienos bent 4 kg tikrai numesit, ar is jaudulio as is nervu, bet visoms taip buna! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowgirl @ 2006 08 23, 14:24)
Mergaites is patirties pasakysiu pries vestuves likus kelioms dienos bent 4 kg tikrai numesit, ar is jaudulio as is nervu, bet visoms taip buna! smile.gif

na tikekimes kad tai ir bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowgirl @ 2006 08 23, 13:24)

man jokio jaudulio nebuvo ir jokie kilogramai nenukrito, nereikia sakyt kad visom taip buna
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 08 25, 15:01)
man jokio jaudulio nebuvo ir jokie kilogramai nenukrito, nereikia sakyt kad visom taip buna

va va drinks_cheers.gif jei man 4 kg nukristu tai vestuviu diena buciau skeletonas lotuliukas.gif ..na gal kokie 500gr nukrito-ir tai jauciu del karscio..na salone sake, kad sukudau ir kad vel reikia taisyt sukne, bet manau jie gal 1 kart kazka ten netiksliai ismatavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kilogramai tikrai krenta. Jokiu pastangu nedejau, bet savaime vestuviu diena neturejau gal kokiu 5 kg. Ir as per daug nesijaudinau, bet tikriausiai per mazai valgiau paskutinemis dienomis blush2.gif
Del sukneles dydzio neiskilo jokiu nesklandumu ax.gif
Atsakyti
As sutinku su tomis kurios sako, kad nukris pries vestuves ir pats tas svoris mirksiukas.gif Nors man gal ir nedaug reikia numesti, bet dietos nesilaikysiu, tik pilvuka kazkaip bandysiu sumazinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 08 29, 16:43)
va va drinks_cheers.gif jei man 4 kg nukristu tai vestuviu diena buciau skeletonas

aš taip pat. iki vestuvių daugiau nei 3 mėnesiai, o mano svoris jau pamažu krenta unsure.gif
gal čia iš jauduliuko? tai kas tada bus, kai liks vos kelios dienos? g.gif
Atsakyti

i 
Parašų tvarkymosi akcija SuperMamoje!

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą! Būkit malonios, pas ką netvarka, susitvarkykit! Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo.
Atsakyti
nesilaikiau jokios dietos ir graziai atrodziau vacation1.gif
Atsakyti