Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

QUOTE(Snowgirl @ 2006 08 23, 14:24)
Mergaites is patirties pasakysiu pries vestuves likus kelioms dienos bent 4 kg tikrai numesit, ar is jaudulio as is nervu, bet visoms taip buna! smile.gif

Tikrai tikrai!!!! visiskai pritariu:) Kilogramai tiesiog tirpsta savaime:)) Bent jau man taip buvo:)
Atsakyti
laikysiuos grožio dietos, nes spuogai mano priešai
o kol kas sportuoju, bet nelabai daug - tik dėl geresnės savijautos tongue.gif
Atsakyti
o kokia ta grozio dieta? g.gif nuo spuogu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2007 01 16, 22:28)
o kokia ta grozio dieta? g.gif  nuo spuogu? ax.gif

hmm, čia jau individualiai nuo kiekvieno organizmo priklauso ir odos

aš atsisakysiu kavos, arbatos, keptų patiekalų visai visai
daug košių, daržovių, vaisių, daug žuvies, mažai mėsos, jeigu mėsa - tik troškinta
jokių saldumynų

pusryčiams valgysiu gožio pusryčius, t.y. avižiniai dribsniai, tarkuotas obuolys be odelės ir pienas

daug vandens, kefyras irgi teigiamai veikia virškinimą ir atitinkamai odą

planuoju taip kankintis kokį 1-2 mėnesį rolleyes.gif
manau, kad oda turėtų paskaitėti ir ypač dingti inkštirai, odos pilkumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 01 16, 15:28)
nesilaikiau jokios dietos ir graziai atrodziau vacation1.gif

pritariu!!!
kam pries vestuves kankinti save dietomis?
reikia pasistengti pastoviai teisingiau maitintis ir aktyviai gyventi
Atsakyti
O as laikausi...Siaip i nauda atsikratyti keleto kg,o cia dar vestuves,tai dar labiau valios atsiranda.Jau numeciau nemazai,noriu dar kokia 5kg numesti ir tuomet uzteks,o jei is jaudulio dar 5kg nukris,tai pasaka bus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofiko @ 2007 01 16, 22:11)
Tikrai tikrai!!!! visiskai pritariu:) Kilogramai tiesiog tirpsta savaime:)) Bent jau man taip buvo:)

Ir man nuleke nuskrido gal kokie 5 kg thumbup.gif
Atsakyti
Nesilaikau jokiu dietu, esu sau normali, nezinau ar tureciau kantrybes laikytis dietos tongue.gif
Atsakyti
ax.gif as tai ne tiek kad dietos laikausi,bet kiek prisiziuriu ka valgau,maziau visokiu bulkuciu ir miltiniu patiekalu ...o siaip daug sporto ir valgau beveik ka noriu...sau esu visai gerai atrodanti thumbup.gif blush2.gif o jeigu dar ir toks grazus bachuriukas kaip mano prie altoriaus vedas reiskias ne atrodau kaip kiaule lotuliukas.gif
Atsakyti
as noreciau kokius 4 numesti nes po atostogu ju prisiauginau doh.gif ,bet niekaip neina atsikratyti,nes kai audinuosi dar labiau noriu valgyti.jei eis tai bandysiu kelis numesti biggrin.gif
Atsakyti
as tai savo figura visai patenkinta, tik reikes uzpakaliuka truputi sustangrinti ir tada bus viskas ok.
Atsakyti
nuo kitos savaites leksiu i baseina, kad raumenukai pastandetu 4u.gif
o siaip daugiau nieko nedarau, tik kad seniai jau is savo gyvenimo bulves isbraukiau. is tiesu per ilga laika matosi rezultatas. as trumpomis dietomis netikiu, manau, greitai numeti, greitai ir atauga... keisti reikia ne tik mityba, bet ir gyvenimo buda.
o su spuogais as isrgi problemyciu turejau. pasirodo, mane berdavo nuo astriu dalyku: kecupo, sokolado, kavos.... atsisakiau, ir po keliu savaiciu oda pasidare daug lygesne mirksiukas.gif

p.s. ir KT lb padeda... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riedgute: 15 kovo 2007 - 18:19