nu va 3 kilu nebera
jauciuosi puikiai
QUOTE(Darjana83 @ 2008 12 08, 16:12)
saunuole tu
Sveikos busimos nuotakos
As vat vasara istekesiu, o laikytis pradejau nuo rudens
Norisi kad nestugsotu issikises pilvukas, paskui apkalbos gali pasklist
QUOTE(Marmiska @ 2004 06 24, 18:25)
<!-- SHADOW begin --><font style="width=80%; filter:shadow(color=orange)">Gal zinote kokiu dietu kad galima butu greitai sukusti?Ar aplamai nesilaikot?
</font><!-- SHADOW end -->
QUOTE(something else @ 2009 06 13, 23:39)
Žinok, nesu patenkinta. Suprantama, kai norisi/reikia svorio numesti, o čia... Stresas grynas, nieko gero organizmui visgi.
Tiesa, jūsų jaunikiai nekūsta nuo nervų?
Man jau du su puse men. liko iki vestuviu tai jau galvoju butu laikas pradeti dietos laikytis
Ir reikia bent jau desimt kg. numesti,kad galeciau normaliai kvepuoti su vestuvine suknele
Visgi vestuves viena kart gyvenime taip kad norisi atrodyti kuo graziau ta dienele
O as kai nervuojuosi tai visuomet pradedu daugiau uzkandziauti,tai net nezinau kaip cia bus. O mano MB tai ramiu nervu,tai jam tikrai nei vienas kg nenukris
QUOTE(Jota @ 2009 06 13, 22:54)
taigi kad ne. nei jaunikis, nei nuotaka.
gal ir palieknėtume, tik kad nelabai tie nervai ima
QUOTE(angeber @ 2009 06 13, 23:00)
Man jau du su puse men. liko iki vestuviu tai jau galvoju butu laikas pradeti dietos laikytis
Ir reikia bent jau desimt kg. numesti,kad galeciau normaliai kvepuoti su vestuvine suknele
Visgi vestuves viena kart gyvenime taip kad norisi atrodyti kuo graziau ta dienele
O as kai nervuojuosi tai visuomet pradedu daugiau uzkandziauti,tai net nezinau kaip cia bus. O mano MB tai ramiu nervu,tai jam tikrai nei vienas kg nenukris

Oi as irgi noreciau numesti 10 kg iki musus sventes... bet pas mane peda,kad as labai megstu uzkandziauti..visokie riesutukai traskuciai-o cia baisiausias dalykas
sveikos nuotakeles
apie dietas kalbat ir kylu metima
na asmaniskai as tikrai drastiskai svorio nemesiu nors man ir taip reiketu maximum 3 kg kokiu atsikratyti
tai manau savaime apkris kaskiek, o mano pastangos tai nevalgyt vakarais nic nieko nei gerti nieko, daug vandens, ir stengiuos neuzkandziauti visokiu cipsiuku riesutuku saldainiuku
stengiuos
bet kartais pratruxtu, bet esmej neblogai sekas isilaikyt, matyt nebloga valia turjiu
QUOTE(Jota @ 2009 06 13, 22:54)
Žinok, nesu patenkinta. Suprantama, kai norisi/reikia svorio numesti, o čia... Stresas grynas, nieko gero organizmui visgi.
Kad jaunikis kustu nesimato