Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

Man, kaip ir daugumai kokie 3kg prieš vestuves nukrito, nes viską ruošėme patys, ir tikrai buvo daug reikalų iki paskutinės nakties...
O šiaip tai nelabai norėjau sukūsti, nes mano viršutinė dalis ir taip kaulėta, o apatinė, deja, nesikūdina nuo dietų schmoll.gif
beje, per medaus mėnesį, visus savo nukritusius kg, žinoma, atgavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 06 16, 11:40)
Vyrai (bent jau maniskis) tiek visko neima i galva ir savo nervu neapkrauna

Tas teisybe biggrin.gif Nors viska ruoseme patys, bet man tai nelabai atsiliepe figurai ax.gif O stai MB buvo uzsibrezes tiksla vestuvems numesti visai nemazai kg (nes siaip jis gana apkunus). Tai ka... nevalge ir vaiksciojo i sporto kluba. Rezultatas buvo nuostabus, savo vestuvinemis nuotraukomis jis be galo didziuojasi biggrin.gif Nesvarbu, kad dabar visi kg vel atgal parkeliave... ax.gif
Atsakyti
nuo nervu svoris labai krenta, nuo tu lakstymu taip pat rolleyes.gif ir organizmui tai tikrai nesveika, pajuntu tai po kiekvienos sesijos, kai pradeda plaukai slinkti arba dantukus skaudeti... g.gif taip kad mergaites, tausokit save, o 2-3 kg ir taip nukris, plius gi vasara - visokios darzoves, uogos, vaisiai, ezeriukai thumbup.gif
Atsakyti
nus man tai niekas nekrenta net prašomas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 06 18, 13:35)
nuo nervu svoris labai krenta, nuo tu lakstymu taip pat  rolleyes.gif ir organizmui tai tikrai nesveika, pajuntu tai po kiekvienos sesijos, kai pradeda plaukai slinkti arba dantukus skaudeti...  g.gif taip kad mergaites, tausokit save, o 2-3 kg ir taip nukris, plius gi vasara - visokios darzoves, uogos, vaisiai, ezeriukai thumbup.gif

Pritariu, man per paskutine savaite nuo lakstymo apie 3 kg nukrito, iki 51 kg, tai tiek vargo turejau, kai teko atsiimti vestuvine suknele - diena pries vestuves pasimatuoju, o ji per visur plati, ties krutine net atvipus doh.gif
dekui salono mergytems, kad operatyviai viska sutvarke, nes man is tos panikos net miezis ant akies eme augti blink.gif
Atsakyti
Aš vakar norėjau jau laikytis dietos, bet vargiai pavyko pradėti biggrin.gif
Gal šiandiena bus geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
o man reikia butinai kaskaip numesti nors 10kg rolleyes.gif nes mano busimasis istenge mane tik puse tilto nunesti blush2.gif ( darem repeticija pries vestuves biggrin.gif ) pradejau gerti LINDAXA tabletes parekomendavo pazystama vaistininke tai pastebejau kad nuo ju visiskai valgyt nebesinori
Atsakyti
QUOTE(aquo;) @ 2009 06 19, 09:13)
o man reikia butinai kaskaip numesti nors 10kg  rolleyes.gif  nes mano busimasis istenge mane tik puse tilto nunesti  blush2.gif  ( darem repeticija pries vestuves  biggrin.gif ) pradejau gerti LINDAXA tabletes parekomendavo pazystama vaistininke tai pastebejau kad nuo ju visiskai valgyt nebesinori

O mano nenori repetuoti doh.gif bet Jūsų užduotis, tai gan sunki...10kg, tai nejuokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aquo;) @ 2009 06 19, 09:13)
o man reikia butinai kaskaip numesti nors 10kg  rolleyes.gif  nes mano busimasis istenge mane tik puse tilto nunesti  blush2.gif  ( darem repeticija pries vestuves  biggrin.gif ) pradejau gerti LINDAXA tabletes parekomendavo pazystama vaistininke tai pastebejau kad nuo ju visiskai valgyt nebesinori

o ar tai gerai unsure.gif g.gif
Atsakyti
kaskada sugebejau numesti 12kg per menesi vartojau LIDA tabletes turbut teko apie jas girdeti smile.gif tik su nervais jau buvo negerai pasidare wacko.gif
Atsakyti
dietos, kurios riboja valgymą, yra blogis biggrin.gif po jų organizmas savo atsigriebs... galiu papasakot, kas veikia man blush2.gif valgymas 4 kartus per dieną (pvz, kas 3 val) tiek, kiek telpa delne... taigi pvz vakar mano meniu - iš ryto obuolių pyrago gabaliukas su kava, vėliau sriubos lėkštutė, paskui trys (maži) bulviniai blynai su grietine (liesa), na o ketvirtą valgymą iškeičiau į kelias riekeles keptos duonos su česnakais doh.gif na atrodo daug, bet porcijos mažos... prie viso šito reikia išgerti mažiausiai 1,5l vandens (kava, arbata ir kiti skysčiai nesiskaičiuoja)... rezultatas - 4 kg per mėn blush2.gif neribojant savęs maiste! nesportuojant blush2.gif be to dirbu sėdimą darbą... kas sportuoja ar darbo reikalais lakstymų užtenka, rezultatai gali būti labiau džiūginantys 4u.gif

p.s.: sunkiausia man buvo prisiversti išgerti tiek vandens, nes galėdavau išgerti kavos iš ryto ir tai buvo visi mano dienos skysčiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 19, 09:46)
o ar tai gerai unsure.gif  g.gif

man istikro gerai nors pro saldituva ramej praeinu biggrin.gif ir nuo tu tableciu mane labai troskina tai nespeju lakstyt i toleta lotuliukas.gif
Atsakyti