Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

viena gera dieta zinau blush2.gif
viena diena i savaite nieko nevalgyti tik gerti, bet gerti galima tik zalia arbata, vandieni ir oboliu sulty su mineraliniu. aisku, sunku, bet viena diena galima istverti. taip kas savaite, nesvarbu kokia diena. kilus numeti del to kad organizmas nuo visu siuksliu ta diena atsilaisvina.
o taip aisku sportuoti reikia, bet man irgi ne visa laika iseina. mano sese daug numete nes po 18val nieko nevalge, irgi stengiuos ta daryti,
2 kilus jau numeciau, bet nezinau tikslial nuo kurios is tu dveju. darau jau 3 sav, bet man atrodo, kad daug irgi nereikia, nes paskuj sukne perdidele bus laugh.gif
Atsakyti
patarciau pries pat vestuves stengtis palaikyt toki pati svori smile.gif - as lygiai pries menesi apsinuodijau ir buvo problemu su virskinimu - tai nukrito nuo 48 iki 45 - kai suknele matavausi paskutini karta, dar buvau isitikinus, kad daugiau jau nemazes, bet dar labiau suplonejau, tai per vestuves vaidenosi, kad suknele krenta zemyn, nes buvo be petneseliu smile.gif - nors kiti sake, kad normaliai atrode
Atsakyti
QUOTE(as. @ 2005 09 01, 10:38)
patarciau pries pat vestuves stengtis palaikyt toki pati svori smile.gif - as lygiai pries menesi apsinuodijau ir buvo problemu su virskinimu - tai nukrito nuo 48 iki 45 - kai suknele matavausi paskutini karta, dar buvau isitikinus, kad daugiau jau nemazes, bet dar labiau suplonejau, tai per vestuves vaidenosi, kad suknele krenta zemyn, nes buvo be petneseliu smile.gif - nors kiti sake, kad normaliai atrode

Man tai kaip dieta prieš vestuves buvo visų rūpesčių tvarkymas, kartais net nespėdavau ir pavalgyti... sad.gif Džiaugiuosi tik kad suknelę vestuvinę dar buvo įmanoma pataisyti, nes kadangi be petnešėlių, tai irgi bijojau kad smukti gali, bet viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
o man mokslai prasidėjo, tad po darbo is kart lekiu i paskaitas, namie bunu visai velai. Stresiukas geras, nezinaukaip istempsiu, bet jau per pirma savaite svorio apmazejo smile.gif bent tokia nauda smile.gif
Atsakyti
Aš beveik visą mėnesį pavadavau savo kolegę, t.y. dirbau už du, tai nebuvo laiko pietums....svoris nukrito pats smile.gif Aišku, gal tik kokie 3 kg, bet net aplinkiniai pastebėjo smile.gif Tačiau specialiai dietos neplanavau ir nemanau, kad ruošiantis vestuvėms, kai šitiek daug įvairių rūpesčių, būtų sveika dar ir nevalgyti.... g.gif
Atsakyti
man ir taip tas svoris krenta nuo visokiu rupesteliu..kur balionus gauti, kada reikes heli pusti, o dar kokia suknele bus...
visi su patarimais lenda biggrin.gif ir visi vienas uz kita protingesni biggrin.gif
tai ir krenta tas svoris
Atsakyti
As tai jokiu dietu nesilaikiau, savaime pries vestuves nukrito svorio, nor visai to ir nereikejo... ir jaunikis numete kazkiek, tai per tilta sunkiai nese biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai labai noreciau ir ne truputi numest... bet galiu dabar pasakyti kad pradejom bute remonta pries tris savaites, tai nukrito 2kg nuo to darbo mat viska savo rankom darom ir nuo rupesciu bei lakstymu visu... jei taip po koki kg per pora savaiciu tai iki kol eisiu suknutes matuotis butu pats tas ax.gif remontas geriau uz visokius fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
as tai visa gyvenima ant dietos user posted image
Atsakyti
Kam tos dietos prieš vestuves - juk rūpesčių rūpestėlių, jei patys planuojat ir ruošiat, tai pakanka. Nuo to ir svoris nukrenta - aplink, kiek pažįstamų janųjų buvo, tai visi prieš vestuves svorio šiek tiek numetė (išskyrus besilaukiančias jaunąsias...)
Atsakyti
Viskas nuo šiandien ant dietos! Ir sportusiu! (tik kažin ar ilgai? blush2.gif )
Atsakyti
AS TAI NUO VAKAR ANT DIETOS SEDAU, TURIU NUMESTI 10KG, TADA BUSIU LABAI GRAZI.TIK KAZIN KAIP SEKSIS, SIANDIEN PILVAS GURGIA, NES PIETUMS VALGIAU VARSKES...(KAD DANTYS TIK NEISBARSKETU), O KAI NUMESIU NEREIKALINGUS KG EISIU SUKNES IESKOTI thumbup.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti