Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

kam tos dietos g.gif vistiek greitai numetus greit ir priaugsi ta svori, ir dar greiciausiai su kaupu. manau, kad truputis sporto pataiso mazumele visus nesklandumus, tame tarpe ir nuotaikos svyravimus. wink.gif o del tu sukneliu ir man iskilo dilema... vestuves rugpjucio pabaigoj, vadinas jei uzsisakysiu suknele anksciau, tai iki tos dienos bus gerokai nunesiota, o jei noresiu naujos teks primoket, o jei teks primoket tada beveik labiau apsimokes siutis, bet kur garantija, kad pasius tai ka nori ir dar uz normalia kaina schmoll.gif
Atsakyti
jo su suknia egzistuoja tokia rizika.
todel geriausia rinktis dvi alternatyvas, jei nuomuosies.
juolab, kad tavo vestuves vasara... smile.gif
ir dar bishkuti ankstoka uzsisakinet.
gal priesh kokius tris menesius... rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif kokios dar dietos doh.gif ? nuo rupesciu nieko valgyt nesinorejo schmoll.gif , tai ir dingo papildomi kilogramai, ir ataugo per pus maziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corvette: 05 vasario 2005 - 11:11
Sveikos, siandie nunesem pareiskimus.Vestuves bus liepos 23 drinks_cheers.gif
Aisku norisi atrodyti tobulai.Noreciau numesti keleta kg. Zaidziu tinklini, sporto tikrai uztenka, tik tie saldumynai vilioja sad.gif Kaip pasisemti valios?Taip noriu atrodyti grazi.Tikiu, kad visos to troksta ax.gif
Atsakyti
Labukas, ta tai zinau, kad numetus svori, jis greitai ir atauga sad.gif
Nezinau, pavasari diplominis, tai gal nuo rupesciu tie keli kg ir nutirps?
Ai, kaip bus taip bus, manau, kad suknele vistiek surasiu, greiciausiai nuomuosiu, o juk ten yra visokiu ir apkuniom ir lieknom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 01 12, 18:01)
na man tai labai pasiseke su suknele....  rolleyes.gif 
liabai grazi.... nuomavausi.  Vilniuje, "Rutos salone".  Is tikro as tik i antra salona uzvaziavau ir taaaip patiko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
As priesh tris menesius uzsisakiau....
Aishku visada rizika egzistuoja, bet man salono sheimininke labai patiko, ir suknia visai nauja buvo.  rolleyes.gif

bet del svorio....as tai zinok bishki priaugau....man net suknia taise  doh.gif
bet cia kaip kam...
vienos numeta, kitos gal kaip ash... wink_3.gif

noreciau paklausti kur yra tas Rutos salonas Vliniuje???o kaip salonas Pronuptia???
Atsakyti
Mergaites, pasiulykit kokia dieta. 4u.gif Rupesciai rupesciais tik va kokia beda... as linkus i apkunuma. blush2.gif taip kad tai ka numetu, netgi daug nevagydama, labai greit priaugu.. cry.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happystyle: 18 vasario 2005 - 02:06
Žinot, mergaitės, man rods, be reikalo čia tomis dietomis rūpinatės. biggrin.gif Bent jau aš, kai nusprendžiau, na va, viskas, jau reik susirūpint ir pradėt svorį mest, kad gražiai atrodyčiau per savo pasakos dieną - nusipirkau svarstykles (buvo liepos mėnuo, vestuvės rugpjūtį), užlipau... ir pamačiau, kad nelabai yr ką ir mest. thumbup.gif iki vestuvių dar keli kilogramai patys pabėgo rolleyes.gif po vestuvių parvažiavus pasisvėriau - 47 kg blush2.gif kai idealiu savo svoriu laikau 48. 4u.gif Taip kad vestuvinis jaudulys padaro savo ir tas svoris krinta nepastebimai. thumbup.gif
Atsakyti
Na man tai tikrai yra ka numest, nes esu gana apwalute( nors siaip sportuoju nuo mazens, bet kokius tris metus jau nebesportuoju) tad nusipirkau abonementa ir susirgau, tad dabar reikes beweik kiekweina diena waiksiot nes pinigeliai juk sumoketi...
Atsakyti
as sportavau 1,5 men. ir nieko.... Gaila pinigu kai rezultatas 0. Iseiti radau. viena diena i savaite valgau pora obuoliu ir vandens neriboju, rezultatas super. Zodziu per 1,5 - 2 men. numeciau 5 kg. ir neatauga. ir pinigeliai susitaupo ir valgyti po to maziau norisi. Po truputi skrandis susitrauke tai beliko tik toki tempa islaikyt iki vestuviu. Dar kokis 3-4 numesti kg ir viskas. Zodziu iskrovos diena padeda. Vanduo- arbata, kava be cukraus arba mineralinis negazuotas. thumbup.gif
Atsakyti
Nesilaikau jokių dietų iš kur mergaitei gaut tiek valios geležinės. iš vakaro pagalvoju kad nuo ryt viskas riboju maista, bet kai atsikeliu nesusilaikau. Prieš pora mėnesių laikiausi apie 2 savaites tai 5 kilai nukrito, bet kas iš to vėl valgau tiek kiek noriu ir svoris kiek norėjo ir ataugo. blush2.gif
Atsakyti
kadangi visas vestuviu organizavimas griuva ant mano peciu, tai del streso ir lakstymo jau pameciau 2kg, paskutine savaite jauciu dar kokio neteksiu.
Atsakyti