Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

rolleyes.gif Aš tai prradėjau nuo kovo mėn. sportuoti, tai rezultataus jau matau: kūnas tapo tvirtesnis, o tuo pačiu ir svoris krist pradėjo. Vis bandau iškrovos dieną padaryti, bet pakolkas tai nesigauna rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 20 gegužės 2005 - 17:12
Aš vis bandau laikytis dietos bet schmoll.gif nepavyksta cry.gif gal dar numesiu svorio juk dar 2 mėn. liko tai prieš pat vestuves manau oj kaip pradės svoris krist biggrin.gif
Atsakyti
aš ir sportuot ir wėl pradėjau, nors anksčiau labai intensywiai sportawau, bet kokie trys metukai kai to nedarau tad prieš westuwes pagalwojau kad reikia, bet ot tai sesija buwo tai wėl kokie darbai ir taip kaip norėčiau eiti wis neišeina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 05 20, 18:52)
Aš vis bandau laikytis dietos bet schmoll.gif  nepavyksta  cry.gif gal dar numesiu svorio juk dar 2 mėn. liko tai prieš pat vestuves manau oj kaip pradės svoris krist biggrin.gif

Aha, aš irgi "laikausi" biggrin.gif Į dieną po plytelę pieniško šokolado sušveičiu ir dar kokio pyragiuko ar šakočio, ar torčiuko gabaliuko smile.gif. Tik kažkaip nenukrenta svoris - kaip įkaltas laikosi ( g.gif o gal pas mane svarstyklės užstrigę ir daugiau nerodo g.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 02 21, 16:15)
Na man tai tikrai yra ka numest, nes esu gana apwalute( nors siaip sportuoju nuo mazens, bet kokius tris metus jau nebesportuoju) tad nusipirkau abonementa ir susirgau, tad dabar reikes beweik kiekweina diena waiksiot nes pinigeliai juk sumoketi...

Bet šiaip tai nemažai kam tas "apvalumas" visai netgi tinka ax.gif . Na, gal tik pačios merginos norėtų būti kitokios, bet, pavyzdžiui, aš nepavadinčiau Tavęs apvalutę (čia tik Tu taip buvai išsireiškus wink.gif ), ir tikrai thumbup.gif atrodai smile.gif. Kažkaip savotiškas šarmas netgi yra. Na, nežinau, ar čia tinkamai mintis išdėsčiau, tik norėjau pasakyt, kad thumbup.gif atrodai ir neįsivaizduoju, jei būtum kitokia smile.gif.

O šiaip tai man patinka tos merginos(moterys), kurios jei ir būna gerokai stambesnės, nei kūdeikos, bet kai jos dėl to nekompleksuoja ir moka netgi pajuokauti iš to smile.gif.
Atsakyti
aš tai jokios dietos nesilaikau, vat tik bijau nepargriuti ir rankos ar kojos neišsisukti prieš vestuves. doh.gif o dėl dietos kam to reik, aš kai su saviškiu susipažinau labai norėjau šiek tiek numesti tai nukrito 15 kg per metus, bet kartais galvoju ką aš dariau, ogi nieko valgiau kaip visada daug ir viską, tik šiek tiek mažiau saldumynų, dabar sveriu 55-56 kg, atrodau normaliai, bet kai užsidėjau vestuvinę suknelę- supratau, jog šiek tiek per kūda blush2.gif bet iš kitos pusės man labai patiko ir tiko. Kiek esu girdėjusi prieš vestuves būna priešvedybinė depresija ir nukrenta daugumai 2-5 kg ax.gif
Atsakyti
Merginos, o jūs nebijote kad iki vestuvių nuo streso ir rūpesčių per daug svorio nukris ir vestuvinę suknelę, kurią išsinuomojote gali tekt koreguoti ir taisyti? ax.gif Man nuomos salono savininkė sakė, kad jei dar numesiu nemažai, tai nebus kaip pataisyti suknelės, nes jau dabar kai matavausi ją jau šiek tiek siaurinti reikia... O vestuvės tai dar gan toli... unsure.gif Bijau kad netektų vestuvinės suknelės keisti... cry.gif
Atsakyti
jei matai kad krenta svoris daugiau valgyk, kiekviena diena stok ant svarstyklių ir išlaikyk tokį pat svorį ir tau suknelė nenukris mirksiukas.gif
Atsakyti
o as kaip tik kai stresuoju daug valgau.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 05 21, 09:57)
o as kaip tik kai stresuoju daug valgau.

Aga, yra dviejų tipų žmonių: vieni kai stresuoja tai turi nuolat ką nors kramtyti, kad stresą numalšintų, o kiti nei kąsnio į burną tada negali įdėti... g.gif Aš tai kai susinervinu, visas apetitas kažkur iškeliauja... Tikiuosi nebus per daug streso iki vestuvių ir išlaikysiu tokį patį svorį, nes nenoriu kad nebetiktų manoji suknelė... unsure.gif
Atsakyti
Dėkui už padrasinimą AŠirTu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 05 21, 12:21)
Dėkui už padrasinimą AŠirTu  smile.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti