Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

Merginos padėkite kuris tušas geresnis : The Falsies ar Collosal Volume Express ?
norėčiau kad tankintų , gali ilgint 4u.gif
Atsakyti
Koks maybelline tušas geriausias? 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip ilgai nežiūrėjau į Maybelline kosmetiką ypač pudras, bet naujoji Fit Me sudomino, gal būtų daugiau sausiaodžių atsiliepimų, ar nesausina, kaip maskuoja, kaip laikosi?

Beje, gal kas pastebęjot , ar yra pas mus šviesiausia 110 spalvytė? 4u.gif
Pati kažkaip neatkreipiau dėmesio, nors ir čiupinėjau parduotuvėj blush2.gif

va būtent tos šviesiausios man reiktų..
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 02 06, 22:13)
Koks maybelline tušas geriausias? 4u.gif

Lash Stylist mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau ta nauja pudra Fit me: siaip nebloga, maskavimo ne per daugiausiai, bet mane tenkina. vietom mano oda pasausejus, tai neisryskina, aisku pries tai kremu patepu. t zona riebi, tai blizgesio yra, bet man cia visom taip, tai minusu nelaikau.
problema tik tame, kad atspalvi issirinkau ne ta, nes pardej buvo tik nuo 120 nr. prie ju apsvietimo gal ir nieko buvo, bet dienos sviesoj, man kiek tamsoka, tiktu toms, kurios nors truputi pavaiksto is soliariuma. konsultante, dar siule 125 imt, tai su tuo neisivaizduoju kuria vieta tept reiktu biggrin.gif teks parduot. gaila, kad nebuvo 115, tas butu pats tas. gal uzmatet kur yra pirkt? eurokose neradau.
kas rinksis, atsargiai su tom spalvom, nors parasyta kad sviesiai odai, bet ner jos tokios sviesios g.gif
is visu kokias bandziau maybeline firmos, sita manau visai nebloga.
Atsakyti
Ir mane domina pudra Fit Me, nes turiu sausa ir jautria oda, kuo pasitepu tas erzina. Maybelline esu turejus seselius slapio efekto ,nerealiai patiko,nes labai graziai blizga wub.gif ir sulaukdavau pagyrimu ,bet ju jau nebegamina man rodos o atsisiusti galima tik likucius.
Atsakyti
siandien apejau dar keleta parduotuviu ir 115 atspalvio niekur nerandu, vargas doh.gif
nesu porcelianines odos, bet visur sviesiausias tik 120 nr. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 02 11, 17:28)
siandien apejau dar keleta parduotuviu ir 115 atspalvio niekur nerandu, vargas doh.gif
nesu porcelianines odos, bet visur sviesiausias tik 120 nr. g.gif

Ko gero, ir ner. As irgi jau keliose ziurejau... Matyt, platintojas mano, kad lietuvaites per daug lepinasi dirbine saule, kad jom vertetu vezt sviesiausius pudru atspalvius... Yra pas mus tikrai neblogu pudryciu, kuriu sviesiausiu atspalviu ne neketina parupint, nors gamintojas tikrai ju turi...
Atsakyti
Sveiki, trumpai pasakysiu, kokie atsiliepimai apie FIT ME pudryte, nes katik ja isbandziau. Kadangi mano oda yra sviesi, tai man patare rinktis 125 Nr., nors is tikro sviesesniu ir nebuvo. Odos tipas - misri, gal kiek sausoka. Taigi, nusipirkusi pudryte, ikalbejo pirkti ir kompaktine FIT ME pudra, o dovanu dave maskuokli (cia Droge), viska isbandziusi ir pabuvusi visa apie 7 val. veidas atrodo puikiai, spalva super tiko, ko labiausiai ir bijojau. Pudryte labai lengvai tepasi, graziai susigere. Zinoma, ji stpriai nemaskuoja, bet mane tai tenkina. thumbup.gif
Atsakyti
o as vis neapsisprendziau del sitos pudros, pirma kai ziurejau ja,pasirode labai jau skysta. po to dar gryzus pasiziurejau internete atsiliepimus merginu is uzsienio,kazkaip galvojau isigyt vis del to,bet kad neisirinkau spalvos,pagal savo odos atspalvi lyg ir maniau 220tiks,bet kai pradejau ziureti,labai ji geltona pasirode ir kazkaip isvis sarmos konsultante sake kad jos nera nuo sviesiausios iki tamsiausios,tiesiog skiriasi atspalviai,tonai ir tt.nors lankstinuke kur 100 nr ten skaitos sviesiai,o nuo 200 vidutinei,ir 300 tamsiai odai. Bet kad tarp 100 irgi tamsiu yra,zodziu nebeisirinkau..
Atsakyti
o koks sviesiausias parduotuvej buvo, gal pastebejot?
120 jau geltona,o 220 neisivaizduoju kokio geltonumo bus blink.gif as kaip i soliariuma nevaikstau, tai 120 atspalviu pasidazius atrodau kaip issiterliojus idegio kremu. ir geltonumas kazkoks su oranziniu atspalviu g.gif tai tolesni atspalviai jauciu dar geltonesni.. g.gif
Atsakyti
Savo mieste kol kas tik poroj vietų esu atradus Fit Me 115 atspalvį, 110 nemačius niekur schmoll.gif
Atsakyti