Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 72 tema

QUOTE(Milasa @ 2011 10 13, 20:32)
labai grazu, bandysiu ir as kazka padaryti  mirksiukas.gif

Tikrai bandyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2011 10 13, 18:02)
Taip galima  smile.gif Ašb iš jos dariau.Čia mano pirmas darbas.

Ojej , koks grazus tavo pirmas darbelis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
o kokie cia dazai ? man atrodo kaip naturaliai isgauti bigsmile.gif
Atsakyti
Labutės iš ryto 4u.gif
Nuo sūnėno liko vaikiško mišinuko sauso, kažkada esu skaičiusi apie iš jo gaminamą puošimo masę, bet jau tada tikslaus recepto klausiau, o niekas nežinojo, tai ir dabar turbūt nežino... o gal žino? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai darau 100 g kondensuoto pieno, 100 g, krakmolo ir 100 g pieno miltelių, bet jie tokiu "kūdikiu" kvepia bigsmile.gif (tikrai pabandyčiau ir su tais mišinukais biggrin.gif ) Tai va, viska maišau ir jei skysta dadedu tai krakmolo tai miltelių. Truputi palaikau, na kad viskas "susidraugautų" ir darau su formelėmis gėlytes, drugelius nu skonis wub.gif man jos skaniausios ir sudžiūva per naktį gerai thumbup.gif
Čia tokia labai lengva ir visada išeinanti masė, gerai dažosi.
Papildyta:
Tiesa, minkau ir dirbu rankas pasitepusi aliejumi, masei tai patinka biggrin.gif
Papildyta:
Va šito torto simboliniai papuošimai iš tos masės:

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 14 spalio 2011 - 08:22
QUOTE(Griaustinė @ 2011 10 14, 08:26)
Labutės iš ryto  4u.gif
Nuo sūnėno liko vaikiško mišinuko sauso, kažkada esu skaičiusi apie iš jo gaminamą puošimo masę, bet jau tada tikslaus recepto klausiau, o niekas nežinojo, tai ir dabar turbūt nežino... o gal žino?  bigsmile.gif

Toks ir receptas:proporcijos 1:1:1 ( gramais), vaikiškas mišinukas, cukraus pudra, kondensuotas pienas. Sumaišyti mišinuką su cukraus pudra, maišant dėti šaltą kondensuotą pieną. Šią mastiką reikia pajausti, su ja sunkiau dirbti. Geriausiai gaunasi iš vaikiško mišinuko („Maliutka”).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 14 spalio 2011 - 09:32
Siaubas paršiau ta receptuka ir suabejojau ar krakmola reikia deti ar cukraus pudra g.gif Receptas tai namie g.gif
Atsakyti
Labai ačiū už abu receptus 4u.gif , bet tai dabar tai kurį daiktą dėt - pudrą, krakmolą g.gif , ar per pusę gal doh.gif bigsmile.gif ?
Atsakyti
noriu daryti medutį, 3 aukštų, apie 3 kg. (na, iš pilnos normos). kokio skersmens turėtų būti kiekvienas aukštas? įsivaizduoju, kad tai bus maži tortukai, bet kiek cm.., kad nesiblaškyti...
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Griaustine, jei ne skubu, tai vakare parašysiu, na tikrai susibalamutinau doh.gif Bet laikausi prie krakmolo, nes ta mase tokia labai skaniai saldi, o su cukraus pudra butu per saldi smile.gif
Čia tipo logiškai išmasčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 14, 13:36)
Griaustine, jei ne skubu, tai vakare parašysiu, na tikrai susibalamutinau  doh.gif Bet laikausi prie krakmolo, nes ta mase tokia labai skaniai saldi, o su cukraus pudra butu per saldi  smile.gif
Čia tipo logiškai išmasčiau  lotuliukas.gif

Neskubu, netgi skardinės dar iš maišelio neištraukiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 10 14, 13:41)
Neskubu, netgi skardinės dar iš maišelio neištraukiau  cool.gif

lotuliukas.gif
CUKRAUS PUDRA, bent jau rase apie ja mergaites 20 tema, va cia i viena ir kita puse psl. pavartykit rasit : http://www.supermama...;#entry30570041
mirksiukas.gif
Atsakyti
Ną gerai, cukraus pudra tegul būna, gal tas indelis su krakmolu (kuris man taip vaidenasi stovint ) pabarstymui kokiam buvo padėtas g.gif biggrin.gif Visai senatvė ateina smile.gif
Atsakyti