Mergytes gal turite MOLIUGO formos tortuku pavyzdziu ? labai reik

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 14, 17:47)
pamenu, Kirbe ar ne pernai kepė, nerealus nerealiausias buvo... Aišku, foto neturiu

QUOTE(Cheekyyy @ 2011 10 14, 16:28)
Laba deina saldumynu megejos

laaaabai grazu

QUOTE(tute28 @ 2011 10 14, 17:09)
Pastilažas, Olestos šokoladinė glazūra.

QUOTE(tute28 @ 2011 10 14, 16:50)
Aciukas uz nuoroda

gal kas is kepejeliu pasidalins savo patirtim, ar sunku apdengti ir koki geriau tortuka pasirinkti, cia as i vel i darzeli, bus darzuoviu sventie, tai sugalvojau moliuga iskepti

QUOTE(tute28 @ 2011 10 14, 16:09)
Na tikrai, jau toks ypatingas sis tortas

Rodau ir as savo porą:
Varškinis, aplipintas griliažu, meškutis pastiliažas

Snikersas, pastiliažas, aisingas. Labai patiko šita technika tortą puošt

Labos
As praeitais metais kepiau
Mano toks buvo

Dariau snickers'a, dengiau sokoladine marshmallows mase. Na, man viskas normaliai ir nesunkiai kazkaip gavosi

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 14, 16:13)
Aciukas uz nuoroda
gal kas is kepejeliu pasidalins savo patirtim, ar sunku apdengti ir koki geriau tortuka pasirinkti, cia as i vel i darzeli, bus darzuoviu sventie, tai sugalvojau moliuga iskepti

As praeitais metais kepiau

Dariau snickers'a, dengiau sokoladine marshmallows mase. Na, man viskas normaliai ir nesunkiai kazkaip gavosi

TUTE28 labai labai nu labai saunus tortukas,koks mielas akiai
.aisku copy
PIKCIURNIENE meskiukas linksmas toks ,priverte nusisypsot
,grazus antras tortukas .as bandziau ,o man nesigavo sitaip.gavau nuvalyt

PIKCIURNIENE meskiukas linksmas toks ,priverte nusisypsot

kartojuos, bet patiko istorija šito torto
pirmadienį gavo žmogelis tokį tortą... vos spėjo jį sulaikyt, kad nepaimtų į rankas
žodžiu jubiliatui taip patiko, kad paprašė, jog užsakytų dar vieną... tai šiandien išsivežė draugus nustebint...
kavos tortas ir mmg. ilgis virš metro

o čia 80mečio proga, tikram foto vilkui... mes tokį tikriausiai iš filmų žinom, o jam tikriausiai teko tokiu naudotis
juodas miškas, mmg, pastilazas...

kavos tortas ir mmg. ilgis virš metro

o čia 80mečio proga, tikram foto vilkui... mes tokį tikriausiai iš filmų žinom, o jam tikriausiai teko tokiu naudotis

juodas miškas, mmg, pastilazas...

taigi rase,kad virs metro