Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip teisingai išsirinkti mums tinkamą veislę?

QUOTE(Fonda @ 2006 09 22, 00:41)
Stabilios psichikos katinai. Nes vystėsi natūraliu atrankos būdu kaip Anglijos kiemo katės (t.y. ne iš laukinių). Išvaizda man - seno tipo klasikinis egzotas, tik stambesnis.  Tai jei turi ekstremalią egzotukę, visai nesuprantamas noras domėtis britais... Lyginant su žaismingais ir inteligentiškais egzotais, britai primena sodrius drūtus kaimo bernus. Labai nevalyvi - daug ėda, daug ir š.... Jau rašiau, kad buvo laikai, kai Lietuvoj ir aukštos kilmės britukų niekas nepirko. Dabar jų mada, nors ir gęstanti. Kelis metus teko būti labai arti superbritų, EC. Todėl taip ir rašau... Nepalyginsi su grakštuoliais abisinais, tigriškais orientalais, gyvu slėpiningu plėšrumu žaižaruojančiais bengalais ir su daugybe kitų labai įdomių veislių TIKRŲ kačių... Neįsižeiskite, meilė kiekvienam sava... kaip ir nuomonė.

labai originalus ir kažkoks ,sakyčiau piktokas komentaras britų atžvilgiu blink.gif
niu nepastebėjau ,kad jie tokie jau nevalyvi, ir kad tik ėda ir ššššš...... biggrin.gif
Galima manyti, kitų veislių katės ŠVENTA DVASIA GYVOS, nei ėda
nei ššššššš lotuliukas.gif
Ir aplamai TOKIA TEMA NE Į TEMA.....kiekvienam savo drinks_cheers.gif ,
kas gražu vienam, kitam gal visiškai ššššššš ir atvirkščiai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pucė @ 2006 09 24, 12:28)
Drąsiai teigiu- tai britų šmeižtas. mad.gif  Jei būtų nors dalelė tiesos, tai turėčiau mesti darbą, sedėti namuose,  pjaustyti mėsą ir valyti tualetus, nes pas mus dabar gyvena septyni britai. Ir ėda jie labai saikingai- nereikia jokio normavimo. Dažnai palyginu britus su prieš tai auginta perse. Va šita tai tikrai buvo netvarkinga, net apsiprausti išlipus iš tualeto pati tingėdavo.  schmoll.gif
O dėl tikrųjų veislių: abisinų, bengalų ir t.t. Matyt nėra jų charakteriai tokie nuostabūs, kad žmonės labai nenoriai įsileidžia į savo namus, o tik iš tolo pasigroži.  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikra tiesa, daug fantastišku veislių yra....
man patinka Rusų melsvieji/ turiu ir šios veislės katyte/ tongue.gif ,
labai patinka grakštūs orentalai bigsmile.gif ,
ir garbaniai reksiukai wub.gif ,
na abisinai ir bengalai irgi nieko rolleyes.gif ,
BET.......juos visus populiarumu lenkia britai ir dar ilgai lenks thumbup.gif
Nemanau ,kad žmonės negali įpirkti kitų veislių , NESAMONĖ lotuliukas.gif
TIESIOG GAL BŪTENT TAI,JOG BRITAI IR DABAR YRA PERKAMIAUSIA VEISLĖ ,
KAŽKA SAKO APIE JŲ POPULIARUMĄ irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(tiger @ 2007 12 03, 14:43)
labai originalus ir kažkoks ,sakyčiau piktokas komentaras britų atžvilgiu blink.gif
Ir aplamai TOKIA TEMA NE Į TEMA.....kiekvienam savo  drinks_cheers.gif ,
kas gražu vienam, kitam gal visiškai ššššššš ir atvirkščiai lotuliukas.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tikra tiesa, daug fantastišku veislių yra....
man patinka Rusų melsvieji/  turiu ir šios veislės katyte/ tongue.gif ,
labai patinka grakštūs orentalai bigsmile.gif ,
ir garbaniai reksiukai wub.gif ,
na abisinai ir bengalai irgi nieko rolleyes.gif ,
BET.......juos visus populiarumu lenkia britai ir dar ilgai lenks thumbup.gif
Nemanau ,kad žmonės negali įpirkti kitų veislių , NESAMONĖ lotuliukas.gif
TIESIOG GAL BŪTENT TAI,JOG BRITAI IR DABAR YRA PERKAMIAUSIA VEISLĖ ,
KAŽKA SAKO APIE JŲ POPULIARUMĄ  irnesakyk.gif

Sveika,
patikinu, ne piktokas... tiesiog tokia mano daugiau metų senumo nuomonė ir patirtis. Atleisk, bet tema būtent TOKIA doh.gif Ką ir pati patvirtinai, pareikšdama savo nuomonę - gana kategorišką ("nesąmonė") vietom. Ir rėkiančias liaupses britams - ar dėl jų perkamumo? O kokiais statistiniais faktiniais duomenimis rėmeisi? Juk tai irgi tik tavo nuomonė doh.gif Taigi, tolerantiškai leisk diskutuoti visiems - be iššūkių ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2007 12 03, 19:41)
Sveika,
patikinu, ne piktokas... tiesiog tokia mano daugiau metų senumo nuomonė ir patirtis. Atleisk, bet tema būtent TOKIA  doh.gif  Ką ir pati patvirtinai, pareikšdama savo nuomonę - gana kategorišką ("nesąmonė") vietom. Ir rėkiančias liaupses britams - ar dėl jų perkamumo? O kokiais statistiniais faktiniais duomenimis rėmeisi? Juk tai irgi tik tavo nuomonė  doh.gif Taigi, tolerantiškai leisk diskutuoti visiems - be iššūkių  ax.gif  lotuliukas.gif

smile.gif na pirmiausia,mano komentare RĖKIANČIŲ LIAUPSIU BRITAMS išvis NĖRA..
Taipogi nematau nieko netolerantiško tame ,ką parašiau 4u.gif
Argi pastaba,kad jie ne daugiau ,nei kitos katės ĖDA IR ŠŠŠ---tai liaupsės blink.gif
Toliau.....kaip ir sakiau, man labaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii patinka ir daug kitų veisliu,bet nelaikau jų tikrai ne todėl,kad neiperku/ dabar rašau konkrečiai apie save//, o todėl,kad man patinkančios veislės- orentalai ir reksai yra ganėtinai judrios ir balsingos smile.gif , be to vienos judruolės-Rusiukės, jau ir taip pilni namai.... biggrin.gif
Tad ,kad būtu šiokia tokia pusiausvyra namuose, kitą veislę pasirinkau ramesnę ir lėtesnę smile.gif .Manau būtent dėl jų ramaus būdo britai yra populiarūs, na bent jau man skambinantys ir rašantys žmonės pirmiausia domisi ar jie ramūs,tvarkingi ir ne per daug aktyvūs rolleyes.gif
Tad statistiniai duomenys yra mano ir mano kolegų britų veisėjų..... smile.gif

user posted image

fantastiškos įvairių kačių veislių LABAI PROFESIONALIOS FOTO bigsmile.gif
http://paraskeva.org/index.php
....tiesiog visos veislės yra gražios ir puikios SAVAIP biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiger: 04 gruodžio 2007 - 09:07
QUOTE(tiger @ 2007 12 04, 10:04)
smile.gif na pirmiausia,mano komentare RĖKIANČIŲ LIAUPSIU BRITAMS išvis NĖRA..
user posted image
drinks_cheers.gif

Matai, čia visi supranta, kad teksto parašymas didžiosiomis raidėmis ir yra būtent RĖKIMAS, RĖKSMINGUMAS doh.gif Tokios taisyklės... doh.gif
O tavo katinėliai silvertabby, retos koloristikos. Sėkmės auginant 4u.gif
Atsakyti
as tai uz persiukus.na nezinau,musu persiukas tai tikras meilutis.tiksliau persyte.nakti ateina ,laizo nosi,glauzdiasi.kai guliu ateina atsigula ant manes,murkena,patinka kai glostineji.turejau daug katinu,bet sis meilumo isikunijimas.na glamzomas tai nemegsta but tikrai.
Atsakyti
turiu perse ir egzota tongue.gif wub.gif negaleciau isskirti, kuris geriau, jie abudu labai skirtingo charakterio wub.gif
Atsakyti
Sveikos katinėlių augintojos,niekada neauginom kačiuko,bet labai norim nupirkt mūsų mažylei,padėkit apsispręst,koks galėtų draugaut su mažu vaiku,ir kas svarbiausia kad kuo mažiau būtų plaukų,gal skamba kvailai,bet gal yra tokių veislių,kurių mažiau šeriasi,tie kur visai be plaukų(pamiršau pavadinimą)mums nepatinka ax.gif gal turinčios patirties ką patarsit...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 02 28, 09:05)
Sveikos katinėlių augintojos,niekada neauginom kačiuko,bet labai norim nupirkt mūsų mažylei,padėkit apsispręst,koks galėtų draugaut su mažu vaiku,ir kas svarbiausia kad kuo mažiau būtų plaukų,gal skamba kvailai,bet gal yra tokių veislių,kurių mažiau šeriasi,tie kur visai be plaukų(pamiršau pavadinimą)mums  nepatinka ax.gif gal turinčios patirties ką patarsit...? ax.gif

Mano nuomone, 3 metu vaikelis dar per mazas, kad jam pirktumet kaciuka. Bent jau mano kaciukai tai visi issilaksto, kai atvaziuoja sesers 3 metu dukryte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 02 28, 08:05)
Sveikos katinėlių augintojos,niekada neauginom kačiuko,bet labai norim nupirkt mūsų mažylei,padėkit apsispręst,koks galėtų draugaut su mažu vaiku,ir kas svarbiausia kad kuo mažiau būtų plaukų,gal skamba kvailai,bet gal yra tokių veislių,kurių mažiau šeriasi,tie kur visai be plaukų(pamiršau pavadinimą)mums  nepatinka ax.gif gal turinčios patirties ką patarsit...? ax.gif

Sveika 4u.gif jeigu niekad neauginot katulio pirmiausiai šiame forume turi perskaityt visas temas apie maitinimą smile.gif Kad nebūtų paskui :maitinu "geriausiu" maistu "Wiskas" ir t.t. biggrin.gif Reikia nemažai žinių pradžiai. Labai nuoširdžiai patariu. O paskui apie priežiūrą ir pan. O veislė galbūt tiktų kornišreksai. Užeik į "reksiukų" temą pamatysi, kaip atrodo (pirmam puslapy yra nuoroda į jų albumėlį) Dar egzotukai gal tiktų, labai ramūs ir geri katinėliai (pati auginu, niekam nėra įkandę ar įdrėskę), britų trumpaplaukiai. Ir patariu bendrauti su mumis čia forume. Nes čia rašo ir žymių veislynų veisėjai ir veterinarijos gydytojai. drinks_cheers.gif Gali nuvažiuoti į parodą Šiauliuose kovo 15-16 d. Ten gyvai pabendrausi, veisles apžiūrėsi. Rinkis gyvūną atsakingai. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(glossi @ 2008 02 28, 08:12)
Mano nuomone, 3 metu vaikelis dar per mazas, kad jam pirktumet kaciuka. Bent jau mano kaciukai tai visi issilaksto, kai atvaziuoja sesers 3 metu dukryte  doh.gif

Aha tiesa. Katinėlį reiktų pirkti sau, o ne vaikučiui mirksiukas.gif Reiks auklėti abu tongue.gif Ir nusiteikti, kad du vaikučius auginsi biggrin.gif Ups, tris ax.gif Vienas vaikelis jau ne mažas, tai gal ir nebus problemos bigsmile.gif Bet svarbiausiai reikia žinių, mano galva pirmiausiai maitinime, paskui auklėjime ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 28 vasario 2008 - 08:24
as irgi siulyciau siek tiek luktereti. kad po to nebutu taip kad dukryte pati to nesuprazdama isgazdins kaciuka ir bus kaciuko priesas Nr 1. o siulyciau pasidometi Cornish rex veisle. jie labai draugiski, bendraujantys, pakankamai lengvai aukejami. ir kailiukas trumpas ir garbanotas. beveik nesiseria.
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 02 28, 09:05)

Nors į kandidatus buvo siūlomi ir britų trumpaplaukiai, ne visus Jūsų keliamus kriterius jie atitinka ax.gif Britukai tikrai labai mieli meškučiai (pati tokią mažylę turiu wub.gif ), bet jie laaabai šeriasi... ax.gif Patyrę veisėjai sako, kad britai turbūt viena iš labiausiai besišeriančių kačių veislių... doh.gif
Sėkmės primant sprendimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariste: 10 kovo 2008 - 16:58
QUOTE(Ariste @ 2008 03 10, 17:54)
Nors į kandidatus buvo siūlomi ir britų trumpaplaukiai, ne visus Jūsų keliamus kriterius jie atitinka ax.gif Britukai tikrai labai mieli meškučiai (pati tokią mažylę turiu wub.gif ), bet jie laaabai šeriasi... ax.gif Patyrę veisėjai sako, kad britai turbūt viena iš labiausiai besišeriančių kačių veislių...  doh.gif
Sėkmės primant sprendimą  4u.gif

smile.gif tikrai taip,plaukų nuo britų tikrai daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiger: 12 kovo 2008 - 13:17