Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

kaip gražiai sugalvojot thumbup.gif
tikrai, tuo momentu, kol eini link savo būsimojo (kad ir kiek bandžiau juokauti) plūsta įvairiausių jausmų lavina 4u.gif wub.gif bent jau aš manau, kad verta tai patirti ax.gif
o apie amerikonizmus net minties nebuvo ir mums doh.gif doh.gif
QUOTE(Dovė @ 2005 03 19, 13:44)
Abudu turime tevus. Musu vestuves tradicines, tik kad atsisakom islydejimo is namu, o ir as viliuosi, kad ta minute, kai brangiausiasis su visais sveciais lauks manes ateinancios - verta jausmu lavinos.

As tai ta atejima prie altoriaus galbut kitaip nei daugelis suprantu (stengiuosi zvelgti giliau, o ne i amerikonizmus ziureti). Kadangi susitinkame tik prie altoriaus, o tevai namuose nelaimins, noretume kad pirmiau prie altoriaus ji jo tevai palydi, o paskui mane maniskiai. Tai as suprantu kaip 3 seimu susijungima, tevu pritarima musu santuokai (nesvarbu, kad pries tai sutiko).

Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2005 02 18, 21:13)
mane prie altoriaus vede tetis, jaunikis tik ten mane pamate. kaip fotografe mums pradzioje pasake, kad vien ko verta jaunikio veido israiska pamacius atvedama busima zmona...
ir ta israiska iamzinama filme. zinokit, sitoj nufilmuotoj vietoj, abu su vyru vis apsiverkiam. labai grazu, kai tetis atveda, jaunikis laukia...nu super, ir pats jausmas labai fainas, kai zengi prie altoriaus, visi i tave ziuri, sypsosi, groja muzika, jaunkis isplestom akytem laukia...kartociau ir kartociau...rekomenduoju tik taip, bet visu tu snekejimu, graudenimu ir pan namuose.
del palaiminimo, tai atvedus mane jaunikiui, mes paoprasem, kad tevai mus palaimintu, jei perzegnojo, trumpai pasveikinu ir atideva kunigo ir dievo valiai:)

Kaip gražu clap.gif
Atsakyti
Na mane ir wes tetis prie altoriaus. Nors is pat pradziu galwojau kad del to bus problemos. Mat mano tewai issiskyre ir abu negali wienas i kita net paziuret. Buna baisu kai jie susitinka. Tad buwo atejusios i galwa tokios mintys kad mamai tai nelabai patiks blink.gif Bet nepriestarawo.
Bet kaskaip man durnai atrodo tai, kad pas mus bus ir islydejimas is namu. tikriausiai jei jau nuotaka tewas atweda prie altoriaus tai ir islydejimo nereik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 03 21, 11:32)
Na mane ir wes tetis prie altoriaus. Nors is pat pradziu galwojau kad del to bus problemos. Mat mano tewai issiskyre ir abu negali wienas i kita net paziuret. Buna baisu kai jie susitinka. Tad buwo atejusios i galwa tokios mintys kad mamai tai nelabai patiks blink.gif Bet nepriestarawo.
Bet  kaskaip man durnai atrodo tai, kad pas mus bus ir islydejimas is namu. tikriausiai jei jau nuotaka tewas atweda prie altoriaus tai ir islydejimo nereik g.gif

Tada jau taip. Mes tai su draugu kartu jau seniai gyvenam, tai koks čia dar išlydėjimas iš tėvų namų. mane ves tėvelis prie altoraius, na tada jaunasisi ir pamatys mane wub.gif
Atsakyti
As irgi nenoriu, kad is namu lydetu, nes kartu gyvenam. Bet manasis sako, kad nori jis is savo tevu ir viskas cry.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 03 21, 14:27)
As irgi nenoriu, kad is namu lydetu, nes kartu gyvenam. Bet manasis sako, kad nori jis is savo tevu ir viskas  cry.gif  doh.gif

Tie vyrai, kartais būna tokie užsispyrę. blink.gif
Atsakyti
Aš visom keturiom už, jog jaunąją vestų prie altoriaus tėtis thumbup.gif thumbup.gif
Visų pirma, tai labai gražu, thumbup.gif o visų antra- tai tėtis paskutinį karta žengia su "savo mergaite". biggrin.gif Mano tėvas kaifavo kai mane vedė, jam tai didele garbė buvo. O su januoju, juk visas gyvenimas priešaky, tai dar bus laiko atsivaikščioti susikibus. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat noreciau kad mane vestu tetis, bet nezinau kaip cia bus nes musu civiline kaune ten ir balius bus o baznycia uz 100 km. Tai labai abejoju ar vaziuos mano tevai i baznycia is vis. sad.gif
Atsakyti
Na pas mane problemele ta, kad jaunikis ir labai nori islidejimo, bet kad mane wes tetis prie altoriaus tai jau susitarem(pats pirmas apie tai uzsimine). Bet wat kad ir to ir to norisi ir net nezinau kaip cia wiska suderint. g.gif
Atsakyti
Pas mus buvo ir išlydėjimas, ir tėtis prie altoriaus vedė 4u.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat buvo išlydėjimas ir tėtis vedė prie altoriaus. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano sužadėtinis irgi labai nori kad mane tėtis vestu prie altoriaus, ir nori mane pamatyti tik bažnyčioje wub.gif
Atsakyti