Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

na... grazu man, kai tetis atveda, bet as pati sakiau, kad susikabinus uz ranku su saviskiu ieisim. friends.gif Tevai siule, kad tetis atvestu, bet as kazkaip nelabai noriu tos filmu itakos. nenoriu per daug nenaturalaus iskilmingumo...
Atsakyti
Natūrali nuotaka visada natūraliai atrodys. Filmai čia nieko dėti.
Tiek tėčio palydima nuotaka, tiek eidama su būsimuoju pašonėje patiria tą patį iškilmingumo jaudulį. Jausmas visų tas pats, tik scenarijais skiriasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai teisingai Bella pastebėjo... O dar ir tėtei galima suteikti tą malonumą nuvesti dukterį prie altoriaus. Su jaunikiu gi, jeigu einama ir į CMB, tai ir ten būtų proga nueiti. O ir iš bažnyčios išeiti... Aš tai ne dėl kažkokių filmų, o tiesiog dėl tėtės taip padaryčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 09 12, 20:31)
Labai teisingai Bella pastebėjo... O dar ir tėtei galima suteikti tą malonumą nuvesti dukterį prie altoriaus. Su jaunikiu gi, jeigu einama ir į CMB, tai ir ten būtų proga nueiti. O ir iš bažnyčios išeiti... Aš tai ne dėl kažkokių filmų, o tiesiog dėl tėtės taip padaryčiau  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, as visada sakau, kad kiekviena sdarotai, kas jam mieliausia, ypac per vestuves. mirksiukas.gif Man asmeniskai nelabai ejimas prie altoriaus su teciu. Snekejau ir su juo, sake, kad jei as noriu, tai jis nuves, bet nejauciau kazkokio entuziazmo. Man dar geriau, nes as jausciausi nenaturaliai, kaip kopijuodama filmus. Tiesiog tokie reikalai ne man. blush2.gif
Atsakyti
As savo teti labai myliu, bet vistiek prie altoriaus eisiu su busimuoju. nes tokios lietuviskos tradicijos
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 09 12, 21:31)
Labai teisingai Bella pastebėjo... O dar ir tėtei galima suteikti tą malonumą nuvesti dukterį prie altoriaus. Su jaunikiu gi, jeigu einama ir į CMB, tai ir ten būtų proga nueiti. O ir iš bažnyčios išeiti... Aš tai ne dėl kažkokių filmų, o tiesiog dėl tėtės taip padaryčiau  ax.gif

Pritariu AsIrTu thumbup.gif Tokia galimybe turime tik viena kart gyvenime.Dabar gali atrodyti vienaip,o praeis daug metu,mastymas pasikeis,taciau nieko jau nebebus imanoma pakeisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2005 09 11, 18:23)
kaip smagu, kad jus ves tėvelis  4u.gif  aš irgi labai norėčiau, bet kad jau 4 metai kai jo nebeturiu  verysad.gif  taip kad pasirinkimo nėra, ir ves mane brangiausiasis. nebent dar vienas variantas yra. tėčio geriausias draugas, kuris man kaip antras tėvelis - globoja ir rūpinasi iki šių dienų  blush2.gif  ax.gif bet planuojam jį su žmona kviesti piršliais, tai turbūt šitas variantas atkris.

as tevelio jau neturiu irgi. galvojau sia garbe broliui atiduot, nes jis kaip ir vyresnis, kaip ir rupinos,
bet siaip galvoju, kad galiu ir pati ateit, tiesiog niekeno nevedama!
o tau tokiu minciu nekilo?
Atsakyti
mane atvede tevelis,tai visi buvo suzaveti.o svarbiausia tevui garbe vienintele dukteri prie altoriaus atvesti.

mano drauge vede brolis,nes jos tevelis irgi mires.dar galima kriksto teveli paprasyt.
Atsakyti
as tai ir teti kalbinsiu kad prie altoriaus nuvestu.. nors siaip noreciau kad ir tetis ir mama vestu.. nes juk jie man abu labai brangus.. sau pasikabinu abu po paranke ir suoliuoju sau prie altoriaus.. (gal ir nieko sau ideja)..
nes kaip tik ta diena bus lygiai 29metai kai mano tevukai zanoti.. tai ir jiem siokie tokia prisiminimai ir garbe.
o su mylimuoju ir CMB kartu uz rankuciu nueisim friends.gif
Atsakyti
o jei nera tecio.. tai tikrai gali nuvesti brolis, kristatevis, ar pirslys.. vis graziau bus.. o del filmu kopijavimo tai nereikia taip traukti i plaucius, nes juk kiekvienas daro taip kaip jam patinka..
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2005 10 13, 20:11)
o jei nera tecio.. tai tikrai gali nuvesti brolis, kristatevis, ar pirslys.. vis graziau bus.. o del filmu kopijavimo tai nereikia taip traukti i plaucius, nes juk kiekvienas daro taip kaip jam patinka..

as kaxkaip krikstu tevui tokios garbes neduociau, nes jis toks ne koks pas mane. tai sakau arba pati arba btolis bus. bet visko gali but kad brolis bus liudininku! ai dar sugalvosiu ka nors! tongue.gif
Atsakyti