Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

Per mūsų vestuves tėtis mane atvedė prie altoriaus, o ir tas jausmas nepasakomas toks. Jaunikis stovi prie altoriaus visas pasimetes, susijaudines, nes nezino ko tiketis, kaip jaunoji atrodys.:-)
Atsakyti
o per mano vestuves, jaunikis pagal lietuviskas tradicijas paeme mane is namu, tai ir prie altoriaus pats vedesi.
Atsakyti
o as kuo toliau galvoju, tuo labiau noriu eiti viena!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 10 19, 16:46)
o as kuo toliau galvoju, tuo labiau noriu eiti viena!

drinks_cheers.gif

Vyras laukia prie altoriaus, o jaunoji įžengia į bažnyčią ir visas dėmesys tik jai mirksiukas.gif

Man tokia mintis irgi priimtina 4u.gif
Atsakyti
nea.. vienai eit.. nea...
vis vien smagiau eiti su mylimu zmogum (kas tai bebutu tetis ar jaunikis).. juk palyda kaip palaikymas.
Jaunosios laikymas uz rankos, kad pabugusi nepabegtu is baznycios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2005 10 20, 20:31)
nea.. vienai eit.. nea...
vis vien smagiau eiti su mylimu zmogum (kas tai bebutu tetis ar jaunikis).. juk palyda kaip palaikymas.
Jaunosios laikymas uz rankos, kad pabugusi nepabegtu is baznycios  biggrin.gif

Jei aš apsisprendusi, nebūtina, kad mane kas nors laikytų mirksiukas.gif

O jei yra minčių pabėgti, tai kam tuoktis ?smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai labai noriu, kad mane vestų tėtis thumbup.gif Manau, jis bus labai laimingas smile.gif Nes kai žiūrėdavom filmus, kur nuotaką prie altoriaus veda tėtis, mano tėtis vis pajuokaudavo, kada gi jis ves taip savo dukrą biggrin.gif Negaliu neišpildyti jo noro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2005 10 21, 12:20)
Aš tai labai noriu, kad mane vestų tėtis  thumbup.gif  Manau, jis bus labai laimingas  smile.gif Nes kai žiūrėdavom filmus, kur nuotaką prie altoriaus veda tėtis, mano tėtis vis pajuokaudavo, kada gi jis ves taip savo dukrą  biggrin.gif Negaliu neišpildyti jo noro  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
padarykit dziaugsma teveliui, ypac jei jus vienintele dukra! man irgi pradzioj visokiu minciu buvo kile, eiti kartu su jaunikiu, eiti vienai...bet galiausiai apsisprendziau eiti su teciu...o jau laimes jam buvo! biggrin.gif
Atsakyti
tikrai pritariu..... laime steveliui tai tikrai prideda. o ir paciai smagiau, nes prilaikys, jei netycia paslystum;)

o va taip mane tetis vede....
http://public.fotki....ves/000193.html
Atsakyti
QUOTE(vitanika @ 2005 10 24, 13:51)
tikrai pritariu..... laime steveliui  tai tikrai prideda. o ir paciai smagiau, nes prilaikys, jei netycia paslystum;)

niu tevelis tau jau sypsos sau i usa biggrin.gif patenkintas labai thumbup.gif
Atsakyti
as tai kazkokia neidomi butybe... sakiau abejiems tevams, kad nebutu jokiu isleidimu ir jokio vedimo prie altoriaus. Na, grazu, kai tetis veda, bet as nenoriu, kad mane vestu... blink.gif
As noriu, kad sau sauniai kartu izygiuotume i baznycia. Nes tai nebutu jokio siurprizo - rengsiuosi namuose su jaunikiu, pirmiausia eisim i rotuse, tai nereikia baznycioj to parado. Ir siaip man pompastika (cia geraja prasme) tik kitu sventese grazu. wub.gif Pati sau noriu gan paprasto baliaus. Tik suknele atidziai rinkausi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitanika @ 2005 10 24, 12:51)
tikrai pritariu..... laime steveliui  tai tikrai prideda. o ir paciai smagiau, nes prilaikys, jei netycia paslystum;)

super thumbup.gif labai grazu clap.gif
Atsakyti