Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

QUOTE(Amade @ 2005 10 24, 15:03)
as tai kazkokia neidomi butybe... sakiau abejiems tevams, kad nebutu jokiu isleidimu ir jokio vedimo prie altoriaus. Na, grazu, kai tetis veda, bet as nenoriu, kad mane vestu... blink.gif
As noriu, kad sau sauniai kartu izygiuotume i baznycia. Nes tai nebutu jokio siurprizo - rengsiuosi namuose su jaunikiu, pirmiausia eisim i rotuse, tai nereikia baznycioj to parado. Ir siaip man pompastika (cia geraja prasme) tik kitu sventese grazu. wub.gif  Pati sau noriu gan paprasto baliaus. Tik suknele atidziai rinkausi... wub.gif

Pritariu, kad pagal Tavo šventės scenarijų tėvelio palydėjimas iki altoriaus tikrai netinka.
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2005 10 24, 16:59)
Pritariu, kad pagal Tavo šventės scenarijų tėvelio palydėjimas iki altoriaus tikrai netinka.

as ir taip toks zmogelis, kad daug dalyku man grazu tik is sono ziureti, bet ne paciai daryti... tas pats ir su vestuvem. Jei labai noreciau, tai butu visi cirkai, bet as nesu "lyriskas" zmogelis, kuris megsta su asarom akyse sakyt zodzius tevams, kuris gali "jautriai" kalbeti kitiems... as nemegstu to daryti ir dar labiau - prievartauti save tik todel, kad taip bus geriau giminei...
Atsakyti
sveikos,
manau, kad tevo vedimas link altoriaus yra ne musu tradicijose... Mes juk net nezinome ka tai reiskia.
Juk mes dazniausiai pacios nusprendziame ir niekas musu neatiduoda...

Manau, kad vyro ir moters ejimas link svarbios jiems apsisprendimo vietos yra dvieju subrendimo zenklas.
Tai lyg liudytu ju dvieju tvirta apsisprendima.
Atsakyti
as tai labai noreciau kad mane vestu tetis ax.gif
Atsakyti
bet supranti tas apsisprendimas lieka apsisprendimu, bet tas tevo atvedimas prie altoriaus reiskia, dukters isejima is namu i savo namus. tai taip grazu ir simboliska kada tevas atiduoda busimam vyrui savo dukryte
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2005 10 28, 14:49)
bet supranti tas apsisprendimas lieka apsisprendimu, bet tas tevo atvedimas prie altoriaus reiskia,  dukters isejima is namu i savo namus. tai taip grazu ir simboliska kada tevas atiduoda busimam vyrui savo dukryte

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Jausmas, kai ejau su teciu i baznycia buvo nenusakomas, tai nereiske, kad jis mane veda, ar kad jis man isrinko vyra. As daugeliu klausymu kreipdavausi i teti, zinodavau, kad jis man visada pades, ir kai vede link altoriaus, as tai suprantu kaip jau pabaiga jo tokio didelio rupescio, dabar jau as turiu vyra, i kuri turesiu remtis, o jau nebe i teti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 10 29, 08:57)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Jausmas, kai ejau su teciu i baznycia buvo nenusakomas, tai nereiske, kad jis mane veda, ar kad jis man isrinko vyra. As daugeliu klausymu kreipdavausi i teti, zinodavau, kad jis man visada pades, ir kai vede link altoriaus, as tai suprantu kaip jau pabaiga jo tokio didelio rupescio, dabar jau as turiu vyra, i kuri turesiu remtis, o jau nebe i teti  ax.gif

Džiaugiuosi su Tavimi kartu, kad turi tokį nuostabų tėtį, į kurį gali kreiptis įvairiais klausimais ir kuris Tau yra be galo svarbus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2005 10 29, 08:13)
Džiaugiuosi su Tavimi kartu, kad turi tokį nuostabų tėtį, į kurį gali kreiptis įvairiais klausimais ir kuris Tau yra be galo svarbus.  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
mane irgi i baznycia vede tetis ir tuo labai didziavausi, nekalbu jau apie tai, kaip isdidziai mane vede ir nekasdieniskai jautesi ir jaudinosi tetis wub.gif
Vestuviu isvakarese dar vienas malonus akcenciukas buvo. Vakare islekem su mama darytis manikiuru, o kai grizom, visa laiptine (nuosavam name) ant kiekvieno laipto net po kelis buvo sudelioti mano zaislai. Tete dar pasake- cia tavo zaisliukai taves liudi ir tave islydi wub.gif
kad ir koks zmogus kartasi nejautrus butum, bet tokie dalykai stipriai sujaudina ir isimena i sirdi visam gyvenimui wub.gif Mano tetis- geriausias, vat wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 29 spalio 2005 - 11:30
clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2005 10 29, 12:28)
mane irgi i baznycia vede tetis ir tuo labai didziavausi, nekalbu jau apie tai, kaip isdidziai mane vede ir nekasdieniskai jautesi ir jaudinosi tetis  wub.gif
Vestuviu isvakarese dar vienas malonus akcenciukas buvo. Vakare islekem su mama darytis manikiuru, o kai grizom, visa laiptine (nuosavam name) ant kiekvieno laipto net po kelis buvo sudelioti mano zaislai. Tete dar pasake- cia tavo zaisliukai taves liudi ir tave islydi  wub.gif
kad ir koks zmogus kartasi nejautrus butum, bet tokie dalykai stipriai sujaudina ir isimena i sirdi visam gyvenimui  wub.gif Mano tetis- geriausias, vat  wub.gif

Auksiuke, jau antrą kartą skaitau tavo šią istoriją ir vėl susigraudinu cray.gif kaip gaila, kad man nieko panašaus neteko sulaukti sad.gif
Atsakyti
Off topic, *Svajuke*, labai gražus man tavo naujasis avataras ax.gif
Atsakyti