Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

QUOTE(Auksiuke @ 2005 10 29, 11:28)
mane irgi i baznycia vede tetis ir tuo labai didziavausi, nekalbu jau apie tai, kaip isdidziai mane vede ir nekasdieniskai jautesi ir jaudinosi tetis  wub.gif
Vestuviu isvakarese dar vienas malonus akcenciukas buvo. Vakare islekem su mama darytis manikiuru, o kai grizom, visa laiptine (nuosavam name) ant kiekvieno laipto net po kelis buvo sudelioti mano zaislai. Tete dar pasake- cia tavo zaisliukai taves liudi ir tave islydi  wub.gif
kad ir koks zmogus kartasi nejautrus butum, bet tokie dalykai stipriai sujaudina ir isimena i sirdi visam gyvenimui  wub.gif Mano tetis- geriausias, vat  wub.gif

Tuoj verksiu, kaip grazu smile.gif Jauciu, mano tetis irgi kazka panasaus sugalvotu, jei tekeciau is namu rolleyes.gif Deja, i Vilniu tikrai jam nepavyktu suvezti visu mano zaislu biggrin.gif O gal ir pavyktu? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2005 10 29, 13:58)
Tuoj verksiu, kaip grazu  smile.gif  Jauciu, mano tetis irgi kazka panasaus sugalvotu, jei  tekeciau is namu  rolleyes.gif Deja, i Vilniu tikrai jam nepavyktu suvezti visu mano zaislu  biggrin.gif O gal ir pavyktu? biggrin.gif  biggrin.gif

man zinok ir dabar vien prisiminus sirdele pakutena wub.gif
Atsakyti
Mane prie altoriaus vedė tėtė, nors kai važiavome tartis su kunigu ir jam užsiminėme kad ves tėtis jis prieštaravo sakė kad tipo lietuvoje tas nemadinga tipo čia iš užsienio, bet aš užsispyriau ir vis tiek pasiekiau savo.. ir aišku nei kiek nesigailiu.. ax.gif
Atsakyti
o ka jus manot apie ideja, kad vestu ir mama ir tetis rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 03, 08:01)
o ka jus manot apie ideja, kad vestu ir mama ir tetis  rolleyes.gif ?

O kaip tu tai isivaizduoji? Is vienos puses mama, is kitos tete? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2006 01 03, 11:27)
O kaip tu tai isivaizduoji? Is vienos puses mama, is kitos tete? rolleyes.gif  biggrin.gif

butent taip ir issivaizduoju ax.gif juk mane tai abu augino, o ne vienas tetis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 03, 14:03)
butent taip ir issivaizduoju  ax.gif  juk mane tai abu augino, o ne vienas tetis  rolleyes.gif

Na taip augino abu, bet jauciu, keistai atrodytu g.gif O gal tu busi pirmoji, kuri ives tokia mada? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2006 01 03, 16:16)
Na taip augino abu, bet jauciu, keistai atrodytu g.gif O gal tu busi pirmoji, kuri ives tokia mada? thumbup.gif

kazkurios forumietes nuotraukose maciau, kad lydejo abu teveliai, tai ir man sove i galva tokia mintis ax.gif
Atsakyti
Mane tai turbut ves tetis, nors man jis ir ne tetis
Atsakyti
O busimos nuotakos jau lanke kursus pries santuoka? ten yra tokia tema santuokos sakramentas, tai va per sia paskaitele, mums vienas destytojas tokia minti pasake, tai maniau, kad numirsiu is juoko lotuliukas.gif jis sake, kad jam tas nuotakos atvedimas, kai tevas atveda prie altoriaus ir atiduoda jaunikiui tai ja panasu i tai kaip tevas parduoda ir temte tempia nuotaka prie altortiaus ir atiduoda jaunikiui irankas. tai as maniau numirsiu is juoko, ten mes visi juokemes susiriesdami lotuliukas.gif as isku taip nemanau, tik kaip kazkas jau sake, juk mus jau atiduoda i junikio rankas tada ka mus islydi is namu 4u.gif ir nereiktu plakti visu tu tradiciju iviena, jigu nera islydetuviu is namu tada galima, kad tetis ar artimas zmogus atvestu prie ltoriaus. Kai as rodziau savo nuotrukas ir vaizdajuoste savo draugams airiams tai jie buvo suzaveti musu tradicijomis, viena drauge net uzsimane taip daryti, tai dabar visur sekioja ir klausineja, kaip ir ka ten darom. Tai susidariau as isvada, kad visada traukia tyas kas yra kitur ir kitaip, bet geriausia yra tai ka mes jau esam iprate daryti blush2.gif
Atsakyti
mane tai ves tetis ir viskas, juk as buvau jo mazoji dukryte bigsmile.gif o dabar ta dukryte susirado kazkoki tai chahali kuris ja is namu issives verysad.gif , tai ka teveliui ir reikia susitaikyti ir atiduoti savo mazyle kitam, bet pries tai prigrasinti kad gerai su dukryte elgtusi o jei ne tai jam bus box.gif
cia su juuoki parasiau bet tai mano mintys realybei rolleyes.gif
Atsakyti
O aš prie altoriaus eisiu kartu su būsimuoju, nes tėvelis griežtai atsisakė vesti prie altoriaus. Čia kažkas pasakojo, kad labai juokėsi per kursus kai dėstytojas dukters vedimą prie altoriaus prilygino pardavimui. Būtent dėl to mano tėvelis atsisakė tai daryti. jo nuomonė lygiai tokia pati. Jis pasakė, kad "nesiruošiu parduoti nė vienos savo dukters.. ne aš jums vyrus suradau, ne man jus prie altoriaus ir vesti." Tačiau tėvelis bažnyčioje suteiks palaiminimą, o tai daug svarbiau nei eiti prie altoriaus įsikibus į parankę tėčiui smile.gif
Atsakyti