QUOTE (jurgabar @ 2004 07 23, 10:44) |
mes tai gyvename abu Kaune ,bet atskirai kolkas (su teveliais), tai problemu neturetu kilti-ji islydes jo namuose ir visi vaziuos i baznycia, o mane islydes mamyte is mano namu. Tik vat dar nesugalvoju,kas isegs mano isrinktajanm gelyte ![]() ![]() |
As irgi nesugalvojau

QUOTE (sesyte @ 2004 07 23, 10:52) |
As irgi nesugalvojau ![]() ![]() ![]() |
As tai jau sugalvojau, kad gal liudininkė. Kaip jums atrodo, ar gerai taip būtų?

QUOTE (kava @ 2004 07 23, 10:54) |
As tai jau sugalvojau, kad gal liudininkė. Kaip jums atrodo, ar gerai taip būtų? ![]() |
Man ir atrodo kad jai ir teks

QUOTE (kava @ 2004 07 23, 10:54) |
As tai jau sugalvojau, kad gal liudininkė. Kaip jums atrodo, ar gerai taip būtų? ![]() |
As irgi taip pagalvojau

Gal kas zino, ar pries susituokiant reikia dar eiti pas kuniga pasirasyti visiems kartu ar galima poto?

QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 23, 09:25) |
Pas mus lygiai ta pati situacija ![]() ![]() |
Na, as jam pasiulyciau kitam kambary pabut, bet pas mus tik 1 kambarys... Siaip mano planas toks : atsikeliam, papusryciaujam, tad as keliauju i kirpykla, kol mane grazina, atvaziuoja liudininkai (vienas ju ir filmuos) + fotografas. As ir taip zinau, kad vyriskiams labai idomu bus pasikalbeti, kamera pasinagrineti, kadrus aptarti, tai jie ir taip i virtuve sugues (zinau dar ir tai, kad pats jaunasis nori mane grazia pamatyti- pvz, ir dabar as turiu ir rankinuke, ir kompe foto su suknele, bet jis neziuri: sau staigmenos nesigadina

Kazkaip manes negrazia sazine del to "uzdarymo" virtuvej, nes mes gan daznai taip bendraujam su draugais: berniukai kambary, o mergaites virtuvej (kaip tik tais draugais, kurie bus liudininkais

QUOTE (Will @ 2004 07 23, 22:28) |
Na, as jam pasiulyciau kitam kambary pabut, bet pas mus tik 1 kambarys... Siaip mano planas toks : atsikeliam, papusryciaujam, tad as keliauju i kirpykla, kol mane grazina, atvaziuoja liudininkai (vienas ju ir filmuos) + fotografas. As ir taip zinau, kad vyriskiams labai idomu bus pasikalbeti, kamera pasinagrineti, kadrus aptarti, tai jie ir taip i virtuve sugues (zinau dar ir tai, kad pats jaunasis nori mane grazia pamatyti- pvz, ir dabar as turiu ir rankinuke, ir kompe foto su suknele, bet jis neziuri: sau staigmenos nesigadina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazkaip manes negrazia sazine del to "uzdarymo" virtuvej, nes mes gan daznai taip bendraujam su draugais: berniukai kambary, o mergaites virtuvej (kaip tik tais draugais, kurie bus liudininkais ![]() |
Oj ne taip supratai, JIs bet kokiu atveju bus uzdarytas kazkur ar virtuvej, ar kambaryje. Tik turiu galvoj, kad jis nesedes uzdarytas kol poros ten isisegs gelytes, pirlsiai graudulingai pasnekes...Jis tiesiog uzdarytas pabus kol as apsirengsiu ir pasirodysiu visame grazume vat:) Nes atskirai mums atvaziuoti na tikrai neiseina, bet as kazkaip del to ir nepergyvenu:)
Hellp. Prašau patarkite, kas jau atšokote savo vestuves ar dar taip pat planuojate. Man iškilo toks klausymas. Kaip yra priimta atvykti į pažnyčią, ar jaunajam ir jaunikiui atskirai, ar tik jaunasis bažyčioje nuotaka pamato, ar jau galima ir namie abiems susitikti ir kartu važiuoti??
Man ir ta pati dilema, dar nenusprendem su brangiausiu kaip darysim.
Siaip tai kiek vestuviu as esu buvusi, tai seniau islydedavo abu jaunuosius i baznycia is vienu namu ir prie altoriaus eidavo kartu. taciau dabar jau vis populiariau tampa, kad tetis atveda prie laukiancio jaunikio.Tas variantas yra daugiau amerikietiskas.( bent jau man taip atrodo
)
Taigi yra is ko pasirinkti
Siaip tai kiek vestuviu as esu buvusi, tai seniau islydedavo abu jaunuosius i baznycia is vienu namu ir prie altoriaus eidavo kartu. taciau dabar jau vis populiariau tampa, kad tetis atveda prie laukiancio jaunikio.Tas variantas yra daugiau amerikietiskas.( bent jau man taip atrodo

Taigi yra is ko pasirinkti

Aš ir norėčiau, kad mano tėtis mane vestu prie altoriaus, kur lauktu mano išrinktasis. Bet nežinau ar galima būtų tokiu atveju atvažiuoti kartu į bažnyčią?

Tai gal tada vaziuokit atskirai, brangiausiajam bus didesnis ispudis jei pamatys tave tik prie altoriaus
Ojei neturit galimybiu atskirai, tai nemanau, kad kas nutiks jei kartu atvaziuosit.

Ojei neturit galimybiu atskirai, tai nemanau, kad kas nutiks jei kartu atvaziuosit.
Taip puiku butu jei pamatytu tik kai eisiu prie altoriaus:) Bet jei nepatiksiu kaip atrodau, tai namie dar galesiu pasitvarkyti