QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 21, 13:32) |
O kur jus poras supazindinsite? Tai negi jie namie ten segs vienas kitam gelytes, o jaunikis sedes vienas ![]() |
QUOTE (Oleska @ 2004 07 21, 13:41) |
As labai noreciau susitikti tik prie altoriaus, bet mums taip niekaip neiseina ![]() Nes musu sutuoktuves bus tik 16.00 val, todel paskaiciavome, kad patogiausia butu fotografuotis pries baznycia. Vat butu bajeris, nuvaziavom fotografuotis o prie altoriaus vienas is musu persigalvoja ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Oleska @ 2004 07 21, 11:41) |
As labai noreciau susitikti tik prie altoriaus, bet mums taip niekaip neiseina ![]() Nes musu sutuoktuves bus tik 16.00 val, todel paskaiciavome, kad patogiausia butu fotografuotis pries baznycia. |
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 21, 13:32) |
O kur jus poras supazindinsite? Tai negi jie namie ten segs vienas kitam gelytes, o jaunikis sedes vienas ![]() |
QUOTE (ingridele @ 2004 07 22, 13:42) |
Musu pirsliai sako va cia reikia islydeti is namu tram pam pam....mes uzprotestavome ir pasakeme susitiksime baznycioje ir nieko nenorime zinoti teko pirsliams susitaikyti! JUK musu vestuves ir mes kuriame scenariju!!!!!!!!! Mane atves dede nes mano tevo irgi nebus! Taigi mano vyrukas pamatys mane einancia prie altoriaus.... ![]() |