Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

Mane pamatys tik prie altoriaus smile.gif Toks yra musu abieju noras wub.gif
Atsakyti
as ir kazkaip noriu kad pamatytu tik prie altoriaus,butu didesnis ispudis nei namie clap.gif
Atsakyti
QUOTE (jurgabar @ 2004 07 21, 13:01)
as ir kazkaip noriu kad pamatytu tik prie altoriaus,butu didesnis ispudis nei namie clap.gif

Butent ir man taip atrodo thumbup.gif
Atsakyti
O kur jus poras supazindinsite? Tai negi jie namie ten segs vienas kitam gelytes, o jaunikis sedes vienas g.gif Ir kada jus gelyte isegsit jaunajam?
Atsakyti
As labai noreciau susitikti tik prie altoriaus, bet mums taip niekaip neiseina sad.gif
Nes musu sutuoktuves bus tik 16.00 val, todel paskaiciavome, kad patogiausia butu fotografuotis pries baznycia.
Vat butu bajeris, nuvaziavom fotografuotis o prie altoriaus vienas is musu persigalvoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jooooo kas kam tai nelabai linksma butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oleska: 21 liepos 2004 - 13:41
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 21, 13:32)
O kur jus poras supazindinsite? Tai negi jie namie ten segs vienas kitam gelytes, o jaunikis sedes vienas g.gif Ir kada jus gelyte isegsit jaunajam?

Pas mus poru nebus, supazindinimu taip pat. Vestuves baznycioj 12 val., tad gana anksti. Liudininku bus 2 poros - 1 is mano puses, kita - is vyro. Vestuves musu bus be tradiciju, kadangi abu esame is skirtingu saliu, del to viska darom misriai ir kitaip, nei lietuvoje iprasta.
Atsakyti
QUOTE (Oleska @ 2004 07 21, 13:41)
As labai noreciau susitikti tik prie altoriaus, bet mums taip niekaip neiseina sad.gif
Nes musu sutuoktuves bus tik 16.00 val, todel paskaiciavome, kad patogiausia butu fotografuotis pries baznycia.
Vat butu bajeris, nuvaziavom fotografuotis o prie altoriaus vienas is musu persigalvoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jooooo kas kam tai nelabai linksma butu g.gif

Pas mus bažnyčia irgi 16 val. bet fotografuotis prieš bažnyčią nevažiuosim tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE (Oleska @ 2004 07 21, 11:41)

Pas mus irgi fotografavimas buvo pries ceremonija. Islydetuviu is namu nebuvo, todel jaunikis su vyrukais lauke musu senamiestyje, labai grazioj vietoj. Fotografas irgi buvo su jais ir nufotografavo, kaip mes su merginom atvaziuojam ir jaunikis mus pasitinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 21, 13:32)

Ju supazindint nereikes nes vienas kita labai gerai pazysta.Mes galvojam kad isvis jie susitiks prie baznycios ir isegs gelytes pries ceremonija, o del jaunikio tai dar nesugalvojau... nenoriu kad pries tai mane pamatytu rolleyes.gif clap.gif bet ka nors sugalvosim manau:D
Atsakyti
man labai grazu, jei jaunikis laukia nuotakos baznycioje, bet kadangi rotuse musu buvo anksciau nei baznycia, tai islydejo mus is namu. Ir ne kiek nesigailiu, nes buvo tiesiog nuostabu!!!!! Baznycioje mane prie altoriaus mane atvede tetis. Na ir kas, kad jau buvome sutuokti rotuseje. Vis tiek buvo be galo nuostabu
Atsakyti
Musu pirsliai sako va cia reikia islydeti is namu tram pam pam....mes uzprotestavome ir pasakeme susitiksime baznycioje ir nieko nenorime zinoti teko pirsliams susitaikyti! JUK musu vestuves ir mes kuriame scenariju!!!!!!!!! Mane atves dede nes mano tevo irgi nebus! Taigi mano vyrukas pamatys mane einancia prie altoriaus.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE (ingridele @ 2004 07 22, 13:42)
Musu pirsliai sako va cia reikia islydeti is namu tram pam pam....mes uzprotestavome ir pasakeme susitiksime baznycioje ir nieko nenorime zinoti teko pirsliams susitaikyti! JUK musu vestuves ir mes kuriame scenariju!!!!!!!!! Mane atves dede nes mano tevo irgi nebus! Taigi mano vyrukas pamatys mane einancia prie altoriaus.... wub.gif

Na mes dziaugiames, kad sutiko tie zmones pirsliauti, nes mes ju labai labai ir norejom clap.gif Tai kai as jos paklausiau, ka ji i tai, kad mane pamatytu tik baznycioje, bet ji labai taktiskai pasake, kad nesigautu jai ten kazkas:) Tai as nusileidiau ir sakiau, tegul jei daro, kaip sugalvoje. Ir taip didelis darbas pirsliauti, tai dar jeigu as kaip Paksaite savo kaprizus rodyciau, tai nei sveciai nevaziuotu biggrin.gif siaip ar taip zinau, kad vistiek nustebs mane pamates;)))
IR as nuslipsiu nuo antro auksto kaip gulbe, kad pamatytu mane is aukstai biggrin.gif Jeigu neisgriusiu biggrin.gif
Atsakyti