Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

nu manau jei nepatiks isvaizda tai paskutine valanda kazko nepakeisi. O siaip tai vyrams visos grazios atrodo - juk myli o dar kai pasipuosia tai is vis jie apsvaigsta.

Tikrai patiksi - garantuoju
Atsakyti
as tai tikrai atvaziuosiu atskirai ir tete atves prie altoriaus, taip kad jaunikis pamatys mane baznycioj ta diena pirma karta. del sito esu labai senai nusprendus. man taip labai grazu. ir visi kiti, isskyrus tevus ir sese pamatys mane pasipuosusia tik baznycioj.

as, asmeniskai, pries visas tas tradicijas, kai visa xebra renkasi pas jaunaja namie, ir visa govada vaziuoja. nelieka tokios staigmenos ir netiketumo akimirkos, kai visi nusciuva pamate ateinant jaunajai link altoriaus... rolleyes.gif na cia mano nuomone.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Mano vestuivės vasarą. Tai aš tai biški laikysius tradicijų. Jaunikis turi jaunąją atvažiuoti pasiimti iš namų. tai Jis atvažiuoja su pabroliais, o pamergės pas jaunąją. ir tada visi važiuoja i zaksą. O kiek dienų jųs vestuves darysite papasakokite, ar su tradicijom ar be?
Atsakyti
Jei jaunieji susitinka tik baznycioje, tai kada ir kur pirsliai ar liudininkai pasirodo. As irgi buciau nieko pries susitikti baznycioje, bet mes kartu gyvename ir tevai ne Kaune, tai mes is tu paciu namu iseisim, tai biski kvailai gaunasi, kad jis is vieno kambario iseina, as po 5 minuciu is kito....
Atsakyti
mes darėme su visomis tradicijomis: jaunojo išleidimas iš namų, atvykimas pas jaunąją, palaiminimai, stalo užsėdimas, šeimos židinio kūrimas, piršlio korimas.... rolleyes.gif
patinka ta naujovė, kai jaunieji susitinka bažnyčioje thumbup.gif bet kadangi mes tuokėmės be bažnyčios, tai ....... schmoll.gif
Atsakyti
O wat as prikola pasakysiu:
Mane taip pat atwaziuos pasiimt is namu jaunikis su wisais pabroliais, o gywenu as( tiksliau mes) 9 aukste.....ir liftas jau kokie 2 metai kaip neweikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Musms abiem tai dzin, bet wat kitiems kurie nelaipioja i ji po pora ar net daugiau kartu pe diena tai tikrai ne kas bus doh.gif
Atsakyti
As irgi pasirodysiu tik baznycioje 4u.gif Tik cia mane ir pamatys mano brangiausiasis wub.gif ir sveciai, isskyrus mama, sese ir teti, kuris mane ir palydes prie altoriaus.

Taip, si tradicija gal ir amerikietiska, bet man labai grazi. Jeigu jau pradejom svesti Halloweenus, tai kodel negalim kazko ir grazaus perimti 4u.gif .

Kaip man pasake viena protinga moteris, kad jaunosios ejimas link altoriaus yra viena graziausiu akimirku gyvenime, kuria turetu megautis ji pati ir teikti dziaugsma kitiems.Ot taip va tongue.gif
Atsakyti
mane prie altoriaus vede tetis, jaunikis tik ten mane pamate. kaip fotografe mums pradzioje pasake, kad vien ko verta jaunikio veido israiska pamacius atvedama busima zmona...
ir ta israiska iamzinama filme. zinokit, sitoj nufilmuotoj vietoj, abu su vyru vis apsiverkiam. labai grazu, kai tetis atveda, jaunikis laukia...nu super, ir pats jausmas labai fainas, kai zengi prie altoriaus, visi i tave ziuri, sypsosi, groja muzika, jaunkis isplestom akytem laukia...kartociau ir kartociau...rekomenduoju tik taip, bet visu tu snekejimu, graudenimu ir pan namuose.
del palaiminimo, tai atvedus mane jaunikiui, mes paoprasem, kad tevai mus palaimintu, jei perzegnojo, trumpai pasveikinu ir atideva kunigo ir dievo valiai:)
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2005 02 18, 22:13)
mane prie altoriaus vede tetis, jaunikis tik ten mane pamate. kaip fotografe mums pradzioje pasake, kad vien ko verta jaunikio veido israiska pamacius atvedama busima zmona...
ir ta israiska iamzinama filme. zinokit, sitoj nufilmuotoj vietoj, abu su vyru vis apsiverkiam. labai grazu, kai tetis atveda, jaunikis laukia...nu super, ir pats jausmas labai fainas, kai zengi prie altoriaus, visi i tave ziuri, sypsosi, groja muzika, jaunkis isplestom akytem laukia...kartociau ir kartociau...rekomenduoju tik taip, bet visu tu snekejimu, graudenimu ir pan namuose.
del palaiminimo, tai atvedus mane jaunikiui, mes paoprasem, kad tevai mus palaimintu, jei perzegnojo, trumpai pasveikinu ir atideva kunigo ir dievo valiai:)

Sita mintis (tevai palaimina pries "atiduodami" kunigui) labai grazi! Mes irgi ruosiames isvaziuot is namu atskirai - jis su saviskiais, as - taip pat. Ji mama ves iki altoriaus, mane - tetis, dar keli vaikuciai pasipuose mus lydes.
Atsakyti
QUOTE(Dovė @ 2005 03 06, 20:16)
Sita mintis (tevai palaimina pries "atiduodami" kunigui) labai grazi! Mes irgi ruosiames isvaziuot is namu atskirai - jis su saviskiais, as - taip pat. Ji mama ves iki altoriaus, mane - tetis, dar keli vaikuciai pasipuose mus lydes.

nuo kada vyrus mamos prie altoriaus veda? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 03 07, 13:31)
nuo kada vyrus mamos prie altoriaus veda?  blink.gif

Jei tecio nera, tai kodel gi ne mama?
Atsakyti
nu as alvojau,kad vyru prie altoriaus niekas neveda, jie patys ten atsistoja ir issizioje laukia nuotaku tongue.gif
Atsakyti