| QUOTE (Will @ 2004 07 23, 08:23) |
| Man irgi butu faina, jei pamatytu tik baznycioj, bet... anskciau vyks santuoka CMB, be to- mes kartu gyvenam, tai juk neisvarysiu vestuviu ryta jaunikio is namu... |
mes tai negyvenam akrtu, bet pas mane vestuves bus. Ir negi as ji isgrusiu lauke prastoveti, kol ten poros isegs tas gelytes ir t.t.
| QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 23, 08:25) |
| mes tai negyvenam akrtu, bet pas mane vestuves bus. Ir negi as ji isgrusiu lauke prastoveti, kol ten poros isegs tas gelytes ir t.t. |
As tik planuoju, kad jis virtuvej uzsidares sedes, kai as is kirpyklos grisiu
mes tai kartu pas kirpeja 9h uzsirasem
Tai kol ji susukuos ( tas uztruks max 30min) matys mane su bigudukais, bet finalo tai jau reiks vyrui palaukti
Jooo, supratau, kad vieno momento visgi neapmąsčiau
Dabar su būsimuoju vyru gyvenam atskirai, net skirtinguose miestuose, bet va už poros savaitėlių jau pardės dirbti, taigi ir gyventi tam pačiam mieste, kaip ir aš. Tai reiškia, kažkokias konspiracijas reiks daryti, bo mano planas pasirodyti jam tik bažnyčioje žlugti gali
Gal virtuvėj tikrai reiks uždaryt, kaip kažkas čia sakė
| QUOTE (kava @ 2004 07 23, 09:23) |
| Jooo, supratau, kad vieno momento visgi neapmąsčiau |
Pas mus lygiai ta pati situacija
| QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 23, 09:25) |
| Pas mus lygiai ta pati situacija |
Matai, tavo širdis turbūt labiau auksinė nei mano
O mes taip issprendem sia problema - mes esame is skirtingu saliu, o vestuves vyks mano gimtojoje Klaipedoje (nors negyvenam ne vienas ten). Tai sestadienio ryta puosis ir ruosis maniskis kartu su savo seimyna ir draugais, kurie bus apgyvendinti viesbutyje miesto centre. Tad mes nesusitiksim iki pat altoriaus
| QUOTE (sesyte @ 2004 07 23, 10:21) |
| O mes taip issprendem sia problema - mes esame is skirtingu saliu, o vestuves vyks mano gimtojoje Klaipedoje (nors negyvenam ne vienas ten). Tai sestadienio ryta puosis ir ruosis maniskis kartu su savo seimyna ir draugais, kurie bus apgyvendinti viesbutyje miesto centre. Tad mes nesusitiksim iki pat altoriaus |
Neblogas variantas, bet gal jau mes apsieisim be viešbučio kaip nors
| QUOTE (kava @ 2004 07 23, 10:30) |
| Neblogas variantas, bet gal jau mes apsieisim be viešbučio kaip nors |
Arba dar yra variantas - gimines arba draugai
Mes siaip irgi neuzsakinetume viesvbucio atskirai, bet siaip jei uzsakinejom keliolikai zmoniu, tai negi dar vienam gaila
o kokius kaprizus paksaite rode??
mes tai gyvename abu Kaune ,bet atskirai kolkas (su teveliais), tai problemu neturetu kilti-ji islydes jo namuose ir visi vaziuos i baznycia, o mane islydes mamyte is mano namu. Tik vat dar nesugalvoju,kas isegs mano isrinktajanm gelyte