Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

Man irgi butu faina, jei pamatytu tik baznycioj, bet... anskciau vyks santuoka CMB, be to- mes kartu gyvenam, tai juk neisvarysiu vestuviu ryta jaunikio is namu... biggrin.gif O kadangi pas mus nebus jokiu pirslius anei poru, tai visi sveteliai pasitiks mus prie baznycios smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 23, 08:23)
Man irgi butu faina, jei pamatytu tik baznycioj, bet... anskciau vyks santuoka CMB, be to- mes kartu gyvenam, tai juk neisvarysiu vestuviu ryta jaunikio is namu... biggrin.gif O kadangi pas mus nebus jokiu pirslius anei poru, tai visi sveteliai pasitiks mus prie baznycios smile.gif

mes tai negyvenam akrtu, bet pas mane vestuves bus. Ir negi as ji isgrusiu lauke prastoveti, kol ten poros isegs tas gelytes ir t.t.smile.gif Na kazkaip nesigauna mums tas sustikimas baznycioje g.gif Bet manau, kad ir taip viskas gerai iseis... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 23, 08:25)
mes tai negyvenam akrtu, bet pas mane vestuves bus. Ir negi as ji isgrusiu lauke prastoveti, kol ten poros isegs tas gelytes ir t.t.smile.gif Na kazkaip nesigauna mums tas sustikimas baznycioje g.gif Bet manau, kad ir taip viskas gerai iseis... thumbup.gif

As tik planuoju, kad jis virtuvej uzsidares sedes, kai as is kirpyklos grisiu laugh.gif IR nematys manes tol, kol neapsirengsiu- na, tikiuosi tokio vos ne virsmo ir pelenes i princese: ryte mate uzsimiegojusia, susivelusia, o cia stai grazi visa smile.gif
Atsakyti
mes tai kartu pas kirpeja 9h uzsirasem smile.gif Tai kol ji susukuos ( tas uztruks max 30min) matys mane su bigudukais, bet finalo tai jau reiks vyrui palaukti smile.gif
Atsakyti
Jooo, supratau, kad vieno momento visgi neapmąsčiau g.gif Dabar su būsimuoju vyru gyvenam atskirai, net skirtinguose miestuose, bet va už poros savaitėlių jau pardės dirbti, taigi ir gyventi tam pačiam mieste, kaip ir aš. Tai reiškia, kažkokias konspiracijas reiks daryti, bo mano planas pasirodyti jam tik bažnyčioje žlugti gali unsure.gif Gal virtuvėj tikrai reiks uždaryt, kaip kažkas čia sakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 07 23, 09:23)
Jooo, supratau, kad vieno momento visgi neapmąsčiau g.gif Dabar su būsimuoju vyru gyvenam atskirai, net skirtinguose miestuose, bet va už poros savaitėlių jau pardės dirbti, taigi ir gyventi tam pačiam mieste, kaip ir aš. Tai reiškia, kažkokias konspiracijas reiks daryti, bo mano planas pasirodyti jam tik bažnyčioje žlugti gali unsure.gif Gal virtuvėj tikrai reiks uždaryt, kaip kažkas čia sakė biggrin.gif

Pas mus lygiai ta pati situacija wink.gif Skirtingi miestia, ir 2 savaites pries vestuves kraustosi pas mane:)Bet as jo virtuvej uzdaryti tikrai nenoreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 23, 09:25)
Pas mus lygiai ta pati situacija wink.gif Skirtingi miestia, ir 2 savaites pries vestuves kraustosi pas mane:)Bet as jo virtuvej uzdaryti tikrai nenoreciau biggrin.gif

Matai, tavo širdis turbūt labiau auksinė nei mano biggrin.gif Jei rimtai, tai tikrai nežinau, kaip reiks suktis, mat ir su mašinom skirtingom važiuosim į bažnyčią, kaip ten viską susiderinsim, kad išeitų taip kaip noriu, nežinau kol kas. g.gif Gal pas kokią draugę apsinakvoti ar jaunikį apnakvyndinti tongue.gif ?
Atsakyti
O mes taip issprendem sia problema - mes esame is skirtingu saliu, o vestuves vyks mano gimtojoje Klaipedoje (nors negyvenam ne vienas ten). Tai sestadienio ryta puosis ir ruosis maniskis kartu su savo seimyna ir draugais, kurie bus apgyvendinti viesbutyje miesto centre. Tad mes nesusitiksim iki pat altoriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE (sesyte @ 2004 07 23, 10:21)
O mes taip issprendem sia problema - mes esame is skirtingu saliu, o vestuves vyks mano gimtojoje Klaipedoje (nors negyvenam ne vienas ten). Tai sestadienio ryta puosis ir ruosis maniskis kartu su savo seimyna ir draugais, kurie bus apgyvendinti viesbutyje miesto centre. Tad mes nesusitiksim iki pat altoriaus smile.gif

Neblogas variantas, bet gal jau mes apsieisim be viešbučio kaip nors tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 07 23, 10:30)
Neblogas variantas, bet gal jau mes apsieisim be viešbučio kaip nors tongue.gif

Arba dar yra variantas - gimines arba draugai smile.gif
Mes siaip irgi neuzsakinetume viesvbucio atskirai, bet siaip jei uzsakinejom keliolikai zmoniu, tai negi dar vienam gaila tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 23 liepos 2004 - 10:32
o kokius kaprizus paksaite rode?? dry.gif
Atsakyti
mes tai gyvename abu Kaune ,bet atskirai kolkas (su teveliais), tai problemu neturetu kilti-ji islydes jo namuose ir visi vaziuos i baznycia, o mane islydes mamyte is mano namu. Tik vat dar nesugalvoju,kas isegs mano isrinktajanm gelyte biggrin.gif ohmy.gif
Atsakyti