linutelita, man atrodo cia nebuvo ne vieno posto, kuriame butu kalbama apie tai , kad vieshoje vietoje maitinti vaikus yra siaubingai blogai ir gedinga. Esme tame, KAIP tai yra daroma, kiek atsizhvelgiama i aplink esancius zhmones. Nereikia savo vaiko ir paties maitinimo sureikshminti iki pasaulines reikshmes ivykio, kuri PRIVALO visi matyti. Tai galima padaryti taip, kad aplinkiniai nepasijustu nemaloniai ar nepatogiai. O Voveriukas yra teisus. Jo leksikono nenagrinesiu, bet minties esme yra teisinga.
Norge, aplodismentai
. Pasirashau po kiekvienu Tavo zhodzhiu.
linutelita, man atrodo cia nebuvo ne vieno posto, kuriame butu kalbama apie tai , kad vieshoje vietoje maitinti vaikus yra siaubingai blogai ir gedinga. Esme tame, KAIP tai yra daroma, kiek atsizhvelgiama i aplink esancius zhmones. Nereikia savo vaiko ir paties maitinimo sureikshminti iki pasaulines reikshmes ivykio, kuri PRIVALO visi matyti. Tai galima padaryti taip, kad aplinkiniai nepasijustu nemaloniai ar nepatogiai. O Voveriukas yra teisus. Jo leksikono nenagrinesiu, bet minties esme yra teisinga.
kam geda, Norge??
Saunuoles, mamos, kad maitinat. Maitinkit, kiek galit ir kiek norit. Lenkiu galva pries jus
Saunuoles, mamos, kad maitinat. Maitinkit, kiek galit ir kiek norit. Lenkiu galva pries jus
| QUOTE (Nedurna @ 2004 07 06, 19:29) |
| kam geda, Norge?? Saunuoles, mamos, kad maitinat. Maitinkit, kiek galit ir kiek norit. Lenkiu galva pries jus |
Norgei geda
O as vertinu kiekviena, kuri apskritai maitina savo vaika savo pienu - taip, ji didvyre ir pasiaukojanti motina.
| QUOTE (linutelita @ 2004 07 06, 14:29) |
| (...) KUO DAUGIAU BUS TOKIU KAIP VOVERE36 (...) |
Svarbiausia ir šita diskusija yra apie nieką: kas kaip nori - taip daro, juk niekas per galvą neduoda. Pas mumi demokratija juk ir dar mamkoms po 50 Lt. kas mėnesį primeta
| QUOTE (Raideles @ 2004 07 06, 20:11) | ||
Norgei geda O as vertinu kiekviena, kuri apskritai maitina savo vaika savo pienu - taip, ji didvyre ir pasiaukojanti motina. |
Vyrui? Tai kad mano vyras cia nerasho...
| QUOTE (Raideles @ 2004 07 06, 20:11) |
| Norgei geda |
Raideles, smagiai siandien sventei turbut?
Ir baikit tas nesamones apie VISAS maitinancias viesose vietose. Kalbam apie pataloginius atvejus. Tik viena kita prisipazino nesidrovinti demonstruotis (ir tai su islygom). Su kuo visas ir sveikinu.
| QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 20:15) |
| Svarbiausia ir šita diskusija yra apie nieką: kas kaip nori - taip daro, juk niekas per galvą neduoda. |
Voveriuk, visiskai sutinku, kad si diskusija apie nieka
Del specialiu kambariu zindymui. Geriausias mano isbandytas kambarys- Ciuricho oro uoste. Ten keliu kambariu patalpa. Vienas kambarys- virtuvele kartu su didziuliu zaidimu kambariu - tvarkinga grazu, yra padedanti moteriske. Yra toks jaukus kampas su keliais pervystymo stalais. Po to- miego kambarys- su gal 10 loveliu. Ir maitinimo
: ieini, stovi du odiniai kreslai su porankiais, issilenkiantys pagal pageidavimus. Kojoms atramos. Kambaryje prislopintos sviesos ir rami klasikine muzika.
Iejau ir apsalau
. Ikritau i ta krela, ramu, jauku, vaikas ramutelis, valgo patenkintas.
Visokiu maitinimo kambariu teko matyti, bet Ciurico - viska nurunge.
Iejau ir apsalau
Visokiu maitinimo kambariu teko matyti, bet Ciurico - viska nurunge.
| QUOTE (Raideles @ 2004 07 06, 20:30) |
| jei net japonai leido savo biznieriams ofisuose svarkus NUSIRENGTI, nes pasidaro per karsta |
Aik aik, baisus protoklo [pazeidimas nusirengti svarka savo ofise
Nezinau kodel, bet as neisdrisciau. Gal kompleksai? As galiu mazyte pamaitinti tik prie vyro. Net prie mamo negalejau atsipalaiduoti, paprasiau, kad iseitu, o cia viesoje vietoje. Be sansu.........Bet sveikinu visas, kurios taip dro.
| QUOTE (norge @ 2004 07 06, 20:33) |
| Aik aik, baisus protoklo [pazeidimas nusirengti svarka savo ofise |
Tikrai nesimanau protokolo ir man tai ne kiek gyventi netrukdo, bet kad per valstybini radija apie tai visa diena triubija - "ne siaip sagas atsisegti, bet svarka net ir NUSIRENGTI" - tai jau reikia ausis uzsikisti, kad negirdetum