Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

QUOTE (Raideles @ 2004 07 06, 20:40)
Tikrai nesimanau protokolo ir man tai ne kiek gyventi netrukdo, bet kad per valstybini radija apie tai visa diena triubija - "ne siaip sagas atsisegti, bet svarka net ir NUSIRENGTI" - tai jau reikia ausis uzsikisti, kad negirdetum rolleyes.gif Man tai ir be svarku biznesmenai atrodo normaliai, as jiems priekasitu netureciau laugh.gif

Raideles, o cia jau klysti. Vyrams protokolas leidzhia nusivilkti shvarkus ir ofise, ir susitikimu metu, tik moterims negalima nei nusivilkti shvarko, nei jo atsisagstyti. Niu, bet tema ne apie tai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Raideles @ 2004 07 06, 20:30)
Voveriuk, visiskai sutinku, kad si diskusija apie nieka smile.gif

Zinot, as noriu kartais paklausti: ar apskritai jums neatrodo, kad dauguma dalyvių čia esanti jaučiasi pasaulio bambomis ? dažnai skaitau, tipo nusispjaut ką masto aplinkiniai, tipo jei nenori - tegul nežiūri ir t.t.t. Ne šiuo konkrečiu atveju, bet apskritai. Tai grynai paaugliukių mastymas, todel darau prielaida, kad cia daugumas forumo dalyviu yra 17-23m. amžiaus, kai dar daugeliui protas skystas. Ai, va tipo pofig: panorėjau - ištekėjau už kokio papuaso, ai va pofig - išsiskyriau, ai da jadreni feni ..... Čia laisvės kažkoks neišsakytas poreikis, tarsi visą gyvenimą būtumėte narvely augintos ir paleistos.

Maitinimas viešoj vietoj ? Na man pirmas klausimas: ko ten tampytis su vaiku į diplomų įteikimus (!), koncertus, nu negi nėra su kuom palieka vaiko ? Nu tarkim net pas draugus į kokį baliušką einant ?? .....
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 23:15)
Maitinimas viešoj vietoj ? Na man pirmas klausimas: ko ten tampytis su vaiku į diplomų įteikimus (!), koncertus, nu negi nėra su kuom palieka vaiko ? Nu tarkim net pas draugus į kokį baliušką einant ?? .....

tamstai VOVERIUKUI ats:
Jeigu iskyla tokiu klausimu siulyciau pasiskaityti pasaulinio lygio autoritetu( kaip winnicott,kipli ir t.t.)-dristu siulyti, nes kaip jau ne paaugle esu rolleyes.gif +kaip ir profesija leidzia...

pasidomekit statistika -kiek is viso 2.gif maitinama-taip kad siulyciau dziaugtis ir agituoti, kad kuo daugiau tai darytu...

kazkaip matydama maitinancia mamike man norisi sypsotis ir visai nerupi ju apatiniai...siulyciau savais rupintis... wink.gif

skaitant kai kuriuos postus-liudna sad.gif
Atsakyti
QUOTE (sauluke @ 2004 07 06, 22:27)

skaitant kai kuriuos postus-liudna sad.gif [/color]

Teigiama, nes, atrodo, kad gincai vyksta neperskaicius viens kito postu wink.gif

Kiek pastebejau cia niekas neburnoja, o yra uz naturalu maitinima. Ir visi pries isverstus vidury kavines papus. Visi pasisako, kad galima ir viesai pamaitinti taip, kad kiekvienas praeidamas net nepastebes, kad maitini, o jei ir pastebes, tai savo veiksmu nesukelsi nepatogumo nei kitam, nei sau.
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 22:15)

atsakau:
tikrai nera kam palikti. nera ne giminiu ne draugu salia, kurie sugebetu paziureti maza vaika. auklei jokiais budais tokios mazytes nepalikciau unsure.gif tai dabar man neiti ne ir restoranus ne i kitus renginius ar balius ? ar nutraukti maitinima ?
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 07 06, 22:36)
QUOTE (sauluke @ 2004 07 06, 22:27)

skaitant kai kuriuos postus-liudna sad.gif [/color]

Teigiama, nes, atrodo, kad gincai vyksta neperskaicius viens kito postu wink.gif

Kiek pastebejau cia niekas neburnoja, o yra uz naturalu maitinima. Ir visi pries isverstus vidury kavines papus. Visi pasisako, kad galima ir viesai pamaitinti taip, kad kiekvienas praeidamas net nepastebes, kad maitini, o jei ir pastebes, tai savo veiksmu nesukelsi nepatogumo nei kitam, nei sau.

kad gi ne visi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 07 06, 18:15)
O jei taip sakai del to, kad zhmogus, pamatees didzhiausia berna isikibusi i "ishvieshinta" pieno fabrikeli, atsistojo ir ishejo- savaime suprantama reakcija. Ne mes vieni ishejom... rolleyes.gif

nu ka zinau.......maitinti krutimi iki metuku laiko yra gerbtinas dalykas..thumbup.gif bet jau po metuku ...kai jau vaikas pradeda vaikscioti, kalbeti ir protingeti ir tt......ir kai puola prie mamos papo...ka zinau.....juk negyvenam vidurio kaime ar genty.....labai gerai kad mamyte turi pienuko.... thumbup.gif nusitrauk pienuka ir duok is buteliuko.......bet kai pyplys pribega prie mamos...traukia bliuzkute ir griebia papa...tai jau tikrai nera malonus vaizdas.......teko matyti........namuose daryti galima viskas.....bet uz namu ribu kazkaip reiketu susimastyti.....
Atsakyti
Na kodel pas mus vaikas valgantis mamos piena po metu prilyginamas nevisai protigam? Ar proto pozymis - gerti is puoduko ar buteliuko? TAip su vaiku jau galima susitarti, taciau ar visada? Ir kur ta riba? Kada jau vaikas tampa per didelis valgyt is papo? Kai pradeda vaiksciot? Tai maniske beveik 10 men pradejo - tai jau per didele? O nekalba iki siol (beveik 2 metai) tai cia dar galima?
Atsakyti
QUOTE (Auges @ 2004 07 06, 21:21)
Na kodel pas mus vaikas valgantis mamos piena po metu prilyginamas nevisai protigam?

As supratau taip, kad apie vaiko prota cia kalba neina g.gif. O kalbama apie tai, kad kazkam is salies tai dideliai negrazu/bjauru/nepriimtina ir t.t. ir pan wink.gif.

Ir dar. Del tu visokiu skraisciu/skaru/paluciu, kurios "pakavoja" zindanti vaika nuo visuomenes. Man asmeniskai jos kaip tik labiau akis traukia, nes tada tikrai zinau, kad moteris po ta "palapine" zindo kudiki smile.gif. O kitakart siaip sau be jokiu spec. rubu, liemeneliu, apdangalu ir kitokiu pribumbasu net nezinai, snaudzia vaikas prisiglaudes ar valgo. Be to, po tokia "sleptuve" vaikas valgys (jei is viso valgys) tik labai maziukas, o paauges kiekvienas leliukas, manau, nori dairytis ir stebeti aplinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 07 liepos 2004 - 06:42
Cha cha cha,o ar valgyti grazu lauko kavineje.........? Jei taip tai kokios problemos kai motina maitina savo kudiki juk kiekvienas is musu zinom kaip ir koiais budais valgo vaikai,o jei koks zioplys ir nemates tai tegu apsisviecia,juk papo nekisi tarkim vyrui.Man begalo grazu motina maitinanti vaika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (bendzia @ 2004 07 07, 07:01)
o jei koks zioplys ir nemates tai tegu apsisviecia

O jei tas "zioplys"- tai tavo vaikas? Maza mergyte ar paaugle? Jei tai kiti vaikai? Ir jei sedi jie prie stalo ir mato- tetule priesais atsismaukia liemenele iki kaklo, issitraukia pieninga strijuota kruti ir baksnoja kudikiui?

Brrrr. Pabandytu kas tokia scena istaisyti prie mano vaiku akiu, vat tada tai nenutyleciau. Tolerancija - geras dalykas. Bet mano vaikai yra man svarbesni uz kazkokias apsileidusias bobas.

Ir tikrai su geriausiom mintim ir palinkejimais sveikinciau mamyte, kuri prie mano vaiku elgtusi estetiskai, mandagiai. Galima gi ir vaikams pasakyti- dabar maitinsi savo kudikeli, tai atsisesiu ramesnej vietelej. Vaikai matytu grazu maitinima, kai krutys nedemonstruojamos.

Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 07 07, 08:21)
Ir jei sedi jie prie stalo ir mato- tetule priesais atsismaukia liemenele iki kaklo, issitraukia pieninga strijuota kruti ir baksnoja kudikiui?

Isivaizduoju kiek neapykantos sulauktu prieshais sedinti gazhuole balta shypsena, praskleidusi palaidine zhindanti mazha angeliuka ir nekaltai apnuoginusi abi savo pavydetinai puikias krutis cool.gif . Geriau jaustumetes, jei jusu ne tik kad apsispuogave suneliai bet ir vyrai ishkishe liezhuvius vepsotu neatitraukdami akiu? wink.gif Itariu, kad taip pat butu BEDA ir dar arshiau shoktumet i akis laugh.gif .
Atsakyti