QUOTE (Raideles @ 2004 07 06, 20:40) |
Tikrai nesimanau protokolo ir man tai ne kiek gyventi netrukdo, bet kad per valstybini radija apie tai visa diena triubija - "ne siaip sagas atsisegti, bet svarka net ir NUSIRENGTI" - tai jau reikia ausis uzsikisti, kad negirdetum ![]() ![]() |
Raideles, o cia jau klysti. Vyrams protokolas leidzhia nusivilkti shvarkus ir ofise, ir susitikimu metu, tik moterims negalima nei nusivilkti shvarko, nei jo atsisagstyti. Niu, bet tema ne apie tai.

QUOTE (Raideles @ 2004 07 06, 20:30) |
Voveriuk, visiskai sutinku, kad si diskusija apie nieka ![]() |
Zinot, as noriu kartais paklausti: ar apskritai jums neatrodo, kad dauguma dalyvių čia esanti jaučiasi pasaulio bambomis ? dažnai skaitau, tipo nusispjaut ką masto aplinkiniai, tipo jei nenori - tegul nežiūri ir t.t.t. Ne šiuo konkrečiu atveju, bet apskritai. Tai grynai paaugliukių mastymas, todel darau prielaida, kad cia daugumas forumo dalyviu yra 17-23m. amžiaus, kai dar daugeliui protas skystas. Ai, va tipo pofig: panorėjau - ištekėjau už kokio papuaso, ai va pofig - išsiskyriau, ai da jadreni feni ..... Čia laisvės kažkoks neišsakytas poreikis, tarsi visą gyvenimą būtumėte narvely augintos ir paleistos.
Maitinimas viešoj vietoj ? Na man pirmas klausimas: ko ten tampytis su vaiku į diplomų įteikimus (!), koncertus, nu negi nėra su kuom palieka vaiko ? Nu tarkim net pas draugus į kokį baliušką einant ?? .....
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 23:15) |
Maitinimas viešoj vietoj ? Na man pirmas klausimas: ko ten tampytis su vaiku į diplomų įteikimus (!), koncertus, nu negi nėra su kuom palieka vaiko ? Nu tarkim net pas draugus į kokį baliušką einant ?? ..... |
tamstai VOVERIUKUI ats:
Jeigu iskyla tokiu klausimu siulyciau pasiskaityti pasaulinio lygio autoritetu( kaip winnicott,kipli ir t.t.)-dristu siulyti, nes kaip jau ne paaugle esu

pasidomekit statistika -kiek is viso

kazkaip matydama maitinancia mamike man norisi sypsotis ir visai nerupi ju apatiniai...siulyciau savais rupintis...

skaitant kai kuriuos postus-liudna

QUOTE (sauluke @ 2004 07 06, 22:27) |
skaitant kai kuriuos postus-liudna ![]() |
Teigiama, nes, atrodo, kad gincai vyksta neperskaicius viens kito postu

Kiek pastebejau cia niekas neburnoja, o yra uz naturalu maitinima. Ir visi pries isverstus vidury kavines papus. Visi pasisako, kad galima ir viesai pamaitinti taip, kad kiekvienas praeidamas net nepastebes, kad maitini, o jei ir pastebes, tai savo veiksmu nesukelsi nepatogumo nei kitam, nei sau.
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 22:15) |
Maitinimas viešoj vietoj ? Na man pirmas klausimas: ko ten tampytis su vaiku į diplomų įteikimus (!), koncertus, nu negi nėra su kuom palieka vaiko ? Nu tarkim net pas draugus į kokį baliušką einant ?? ..... |
atsakau:
tikrai nera kam palikti. nera ne giminiu ne draugu salia, kurie sugebetu paziureti maza vaika. auklei jokiais budais tokios mazytes nepalikciau

QUOTE (uola @ 2004 07 06, 22:36) | ||
Teigiama, nes, atrodo, kad gincai vyksta neperskaicius viens kito postu ![]() Kiek pastebejau cia niekas neburnoja, o yra uz naturalu maitinima. Ir visi pries isverstus vidury kavines papus. Visi pasisako, kad galima ir viesai pamaitinti taip, kad kiekvienas praeidamas net nepastebes, kad maitini, o jei ir pastebes, tai savo veiksmu nesukelsi nepatogumo nei kitam, nei sau. |
kad gi ne visi

QUOTE (Vega @ 2004 07 06, 18:15) |
O jei taip sakai del to, kad zhmogus, pamatees didzhiausia berna isikibusi i "ishvieshinta" pieno fabrikeli, atsistojo ir ishejo- savaime suprantama reakcija. Ne mes vieni ishejom... ![]() |
nu ka zinau.......maitinti krutimi iki metuku laiko yra gerbtinas dalykas..

Na kodel pas mus vaikas valgantis mamos piena po metu prilyginamas nevisai protigam? Ar proto pozymis - gerti is puoduko ar buteliuko? TAip su vaiku jau galima susitarti, taciau ar visada? Ir kur ta riba? Kada jau vaikas tampa per didelis valgyt is papo? Kai pradeda vaiksciot? Tai maniske beveik 10 men pradejo - tai jau per didele? O nekalba iki siol (beveik 2 metai) tai cia dar galima?
QUOTE (Auges @ 2004 07 06, 21:21) |
Na kodel pas mus vaikas valgantis mamos piena po metu prilyginamas nevisai protigam? |
As supratau taip, kad apie vaiko prota cia kalba neina

Ir dar. Del tu visokiu skraisciu/skaru/paluciu, kurios "pakavoja" zindanti vaika nuo visuomenes. Man asmeniskai jos kaip tik labiau akis traukia, nes tada tikrai zinau, kad moteris po ta "palapine" zindo kudiki

Cha cha cha,o ar valgyti grazu lauko kavineje.........? Jei taip tai kokios problemos kai motina maitina savo kudiki juk kiekvienas is musu zinom kaip ir koiais budais valgo vaikai,o jei koks zioplys ir nemates tai tegu apsisviecia,juk papo nekisi tarkim vyrui.Man begalo grazu motina maitinanti vaika

QUOTE (bendzia @ 2004 07 07, 07:01) |
o jei koks zioplys ir nemates tai tegu apsisviecia |
O jei tas "zioplys"- tai tavo vaikas? Maza mergyte ar paaugle? Jei tai kiti vaikai? Ir jei sedi jie prie stalo ir mato- tetule priesais atsismaukia liemenele iki kaklo, issitraukia pieninga strijuota kruti ir baksnoja kudikiui?
Brrrr. Pabandytu kas tokia scena istaisyti prie mano vaiku akiu, vat tada tai nenutyleciau. Tolerancija - geras dalykas. Bet mano vaikai yra man svarbesni uz kazkokias apsileidusias bobas.
Ir tikrai su geriausiom mintim ir palinkejimais sveikinciau mamyte, kuri prie mano vaiku elgtusi estetiskai, mandagiai. Galima gi ir vaikams pasakyti- dabar maitinsi savo kudikeli, tai atsisesiu ramesnej vietelej. Vaikai matytu grazu maitinima, kai krutys nedemonstruojamos.
QUOTE (norge @ 2004 07 07, 08:21) |
Ir jei sedi jie prie stalo ir mato- tetule priesais atsismaukia liemenele iki kaklo, issitraukia pieninga strijuota kruti ir baksnoja kudikiui? |
Isivaizduoju kiek neapykantos sulauktu prieshais sedinti gazhuole balta shypsena, praskleidusi palaidine zhindanti mazha angeliuka ir nekaltai apnuoginusi abi savo pavydetinai puikias krutis