QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 00:58) |
Nus tai ko pasikuklinai? reikejo ir antrą parodyti ![]() O šiaip briedą rašot, gerbiamosios, jei jums po 18-25m. tai atleistina - apsuko jums galvas tas nevaržomos laisvės pajautimas |
Keistas tu žmogus.Iš kur tiek pagiežos? Įtariu, kad tavo žmona savo vaikų natūraliai nemaitino, pakišdavo geriau jiems buteliuką.
Ar pamaitinti valgyti norintį vaiką - tai jau išsišokimas? Būtent dėl tokių žmonių kaip tu ir nėra tolerancijos viešose vietose maitinančioms motinoms.
Beje, nesistebiu, kad taip puikiai išmanai apie Viduramžius - matyt, per kažkokį nesusipratimą iš ten ir atkeliavai. O gal daug spoksai "Discovery", dėl to toks inteligentas.
Dar vienas "beje": jei jautiesi inteligentu, tai tarp savo proto perliukų pasistenk nepalikti elementarių rašybos klaidų (apie skyrybą ir kalbos kultūros klaidas jau nešneku).
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 10:17) | ||
Isivaizduoju kiek neapykantos sulauktu prieshais sedinti gazhuole balta shypsena, praskleidusi palaidine zhindanti mazha angeliuka ir nekaltai apnuoginusi abi savo pavydetinai puikias krutis ![]() ![]() ![]() |
Chiku Raku- tik neuzsprink is pavydo, bet tu apie mane maitinancia ka tik parasei

P.S. Net nezinau, ka cia tau patarus nuo tu spuogu- neteko niekad gyvenime susidurti nei man, nei vaikams.

QUOTE (norge @ 2004 07 07, 08:21) |
O jei tas "zioplys"- tai tavo vaikas? Maza mergyte ar paaugle? Jei tai kiti vaikai? Ir jei sedi jie prie stalo ir mato- tetule priesais atsismaukia liemenele iki kaklo, issitraukia pieninga strijuota kruti ir baksnoja kudikiui? Brrrr. Pabandytu kas tokia scena istaisyti prie mano vaiku akiu, vat tada tai nenutyleciau. Tolerancija - geras dalykas. Bet mano vaikai yra man svarbesni uz kazkokias apsileidusias bobas. Ir tikrai su geriausiom mintim ir palinkejimais sveikinciau mamyte, kuri prie mano vaiku elgtusi estetiskai, mandagiai. Galima gi ir vaikams pasakyti- dabar maitinsi savo kudikeli, tai atsisesiu ramesnej vietelej. Vaikai matytu grazu maitinima, kai krutys nedemonstruojamos. |
Norge, be abejo, nuogos kruties vaizdas traumuotu tavo subtilias dukteris, oi kaip traumuotu... Ir joms visam gyvenimui sukeltu pasislykstejima maitinimu krutimi... Ir kam joms zinoti kaip mazi vaikai valgo - juk tai musu visuomenes TABU! Mazi vaikai nevalgo! Nebent jie butu maitinami is nuostabiai grazaus buteliuko - kaip rodoma misinuku reklamose... Oh, ir tu dar bandai teigti, kad esi uz maitinima krutimi...
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 10:17) | ||
Isivaizduoju kiek neapykantos sulauktu prieshais sedinti gazhuole balta shypsena, praskleidusi palaidine zhindanti mazha angeliuka ir nekaltai apnuoginusi abi savo pavydetinai puikias krutis ![]() ![]() ![]() |
ChikuRaku, manau, kad tai dazniausiai ir yra problema

QUOTE (Vega @ 2004 07 06, 21:25) |
Raideles, o cia jau klysti. Vyrams protokolas leidzhia nusivilkti shvarkus ir ofise, ir susitikimu metu, tik moterims negalima nei nusivilkti shvarko, nei jo atsisagstyti. Niu, bet tema ne apie tai. ![]() |
Vega, cia apie japonus buvo nukrypimas - ir tada ne as suklydau, o radijas, kuris toki pranesima skaite

Raideles, mate mano dukra, kaip as maitinu suneli n kartu
. Kadangi tai dariau graziai, estetiskai, plius, kalbejau su ja, aiskinau apie tai, tai ji tikrai turi kuo geriausius ispudzius. Jei buciau nepriziureta krutine, nutukus, apsileidus, tai tikrai nebuciau dukros siurpinus. Nenoriu, kad kokia po akim pasipainiojusi nevaleika sita mano idirbi paverstu nuliu ir isgasdintu mano dukra atgrasiais vaizdais.
O apie naturalius procesus... Tai kalbu su dukra gi, ir apie "meiles", ir apie menesines teko jau kalbeti (klasiokes kazka jau buvo pripaiste
). Bet visa tai darau kaip imanoma estetiskiau, galvodama apie jos jausmus ir baimes. O ka tu siulytum 7 m. mergaitei apie menesines pasakoti su vaizdine medziaga????

O apie naturalius procesus... Tai kalbu su dukra gi, ir apie "meiles", ir apie menesines teko jau kalbeti (klasiokes kazka jau buvo pripaiste

QUOTE (Raideles @ 2004 07 07, 14:41) | ||||
ChikuRaku, manau, kad tai dazniausiai ir yra problema ![]() ![]() |
Raideles, kaip taisykle- grazios moterys pries maitinima demonstruojantis

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 22:15) |
Zinot, as noriu kartais paklausti: ar apskritai jums neatrodo, kad dauguma dalyvių čia esanti jaučiasi pasaulio bambomis ? dažnai skaitau, tipo nusispjaut ką masto aplinkiniai, tipo jei nenori - tegul nežiūri ir t.t.t. Ne šiuo konkrečiu atveju, bet apskritai. Tai grynai paaugliukių mastymas, todel darau prielaida, kad cia daugumas forumo dalyviu yra 17-23m. amžiaus, kai dar daugeliui protas skystas. Ai, va tipo pofig: panorėjau - ištekėjau už kokio papuaso, ai va pofig - išsiskyriau, ai da jadreni feni ..... Čia laisvės kažkoks neišsakytas poreikis, tarsi visą gyvenimą būtumėte narvely augintos ir paleistos. Maitinimas viešoj vietoj ? Na man pirmas klausimas: ko ten tampytis su vaiku į diplomų įteikimus (!), koncertus, nu negi nėra su kuom palieka vaiko ? Nu tarkim net pas draugus į kokį baliušką einant ?? ..... |
Voveriuk, nepataikei del amziaus. O atsilygindama galiu pasakyti, kad sprendziant is tavo pasisakymu - tau jau virs 60 ir apskritai kraupu del visko, ka tas jaunimas isdarineja

O kitai daliai galiu tepasakyti - pritariu saulukei - paskaityk senatveje truputi knygu apie vaiku psichologija - gal pades suprasti, kodel vaikas negali buti paliktas svetimam zmogui. O jei negali, tai reiskia studente busima mama turetu aborta pasidaryti jeigu nusimato diplomo iteikimas buten tame jos vaikelio amziuje, kai jo palikti neiseina

O man asmensikai daug labiau kavinese ir kitur trukdo rukaliai. Ir ne tik vaizdas akis gadina, bet dar ir mano ir mano vaiku sveikata zalojama pasyvaus rukymo.
QUOTE (norge @ 2004 07 07, 15:04) |
Raideles, mate mano dukra, kaip as maitinu suneli n kartu ![]() |
O nutukus moteris neturi teises maitinti savo kudikio? Ar neturi teises VIESAI maitinti savo kudikio? Ir dar vienaj nutukimas reiskia - "lysni" 10kg, kitai nutukimas - tai jau liga, kai ne 10kg yra perdaug.
Jei per nestuma man isvagojo krutine strijom tai irgi ginkDie nemaitink vaiko viesioje vietoje, o jei klubai ar pilvas strijom ismarginats - tai uzmirsk maudymosi kostiumelius ir pliazus? Nes taigi tai yra slykstu...

QUOTE (norge @ 2004 07 07, 15:08) |
Raideles, kaip taisykle- grazios moterys pries maitinima demonstruojantis ![]() |
Norge, tai dar syki rodo kokia beprasme visa si diskusija, kuriai tu jauti tokia aistra

Juk kitaip ir nebus - visos negrazios nores pasirodyti, o grazuoles slepsis

kas su strijom-tos nevalos.ir taskas
visus-su kuprom,slubuojancius ir kt. "defektais" uzdaryt.ramu.nera ko mazu vaiku gasdyt.
randai-tai ne ...
o jei rimtaidar maximoj maciau mamike tokia , maitino sau, visa patenkinta, ziuri i savo beibiuka , sypsos...
ar gali zmogus paziurejes nesisypsoti?
ir visai neidomu man koki ten liemenukas kiek papuko kyso...
p.s. kaip kam laaabai sviecia dgn, bet negalima viesai ir dar nepagrindus

visus-su kuprom,slubuojancius ir kt. "defektais" uzdaryt.ramu.nera ko mazu vaiku gasdyt.
randai-tai ne ...
o jei rimtaidar maximoj maciau mamike tokia , maitino sau, visa patenkinta, ziuri i savo beibiuka , sypsos...

ar gali zmogus paziurejes nesisypsoti?

ir visai neidomu man koki ten liemenukas kiek papuko kyso...
p.s. kaip kam laaabai sviecia dgn, bet negalima viesai ir dar nepagrindus

Auges, gi rasiau dauugybe kartu, ir vel ta pati- visada viska imanoma daryti graziai. Stambios moterys pliaze kartais daug patraukliau atrodo, nei 90-60-90, kai moka savimi rupintis. Man dabar akyse viena 50-mete musu keliones drauge, kuri i pliaza ateidavo kaip karaliene- su puikiu maud. kostiumeliu (istisiniu, bet kokiu priderintu prie savo kuno liniju
), per klubus persirisus plazdancia skraiste- laikysena karaliska, judesiai laisvi ir elegantiski
. Galva guldau, kad nors jos kompleksija i jokius standartus neisipaiso, bet ji tikrai vaika matino graziai, be jokiu persmauktu krutu, liemeneliu isirezusiu i lasiakus, o su skoniu, su grozio pajautimu visada elgesi.
Gal cia tikrai- gyvenimo budas. Gal tikri veltui si diskusija... Ko tevai neismoke mandagiai elgtis viesumoje, to mes jau neismokysim... Saukstai po pietu.

Gal cia tikrai- gyvenimo budas. Gal tikri veltui si diskusija... Ko tevai neismoke mandagiai elgtis viesumoje, to mes jau neismokysim... Saukstai po pietu.