QUOTE (dzeka @ 2004 06 27, 22:04) |
o as jusu paklaust norejau, kaip jus su tomis spec liemenelemis susitvarkot? Man su viena ranka uzsisegti ja buvo aukstasis pilotazas, o su iprasta viskas ![]() ![]() o del maitinimo viesoje vietoje, tai atleiskit man, bet as TIKRAI nemaciau nei vienos, kaip cia kazkas issireiske "demonstruojancios papus" zindyves, man atrodo, kas ka nori, tas ta ir mato... nera ko ziopsoti i maitinancia moteri, tai nereikes ir piktintis |

ale kaip gerai pasakei

aš palaikau abi puses, visokių juk atvejų būna;
kas yra vieša vieta? kavinė ,tarkim. Man tai buvo.Sėdžiu už staliuko, vaikas pradeda rodyti ženklus, jog būtų neblogai užvalgyti, bandau iš pradžių dairytis kur čia rasti motinos ir vaiko kambarį
žinoma, tokio kavinėj nėr. Tada aš jį nusinešu į WC ir pamaitinu,, Nu ir kas? WC švaru gražu, juk ne lauko išvietė kokia.
Šiap prie visų žmonių nemaitinčiau, nu man nepatogu
mano vaikinas jau tokio amžiaus , kad jei bevalgydamas išgirsta kokį garsą, jam reikia pažiūrėti, kas jį ištarė, po to vėl griūna maitintis, jokiomis ten skraistėmis, šaliais jo nebeuždengsiu.
BEt yra tokia situacija buvusi: sedžiu ir maitinu sau atokioje vietelėje parke ant suolelio, niekas nemato, niekas negirdi. Vaikas tyliai tenkina savo fiziologinius poreikius, netgi , jaučiu, tuo užmigs betenkindamas
ir kad nusės staiga visus aplinkui ir šalia esančius suoliukus visokio amžiaus žmonių, kaip tyčia
toks įspūdis, kad spec. iš kažkur paleido
taip iš atokios vietelės atsidūriau kaip ant scenos
bet niekas nė neįtarė ( nu gal kas ir įtarė
), galvojo, kad vaiką sau čiučiuoju myluoju.
jei rinktis vieną iš dviejų- "viešai" maitinti ir "neviešai", na kuri jau čia veržtųsi į tą "viešą "vietą?Žinoma, kad patogiau maitinti ramioje tykioje aplinkoje, juk kiekviena iš mūsų įvertiname esamą situaciją ir elgiamės taip kaip reikia
kas yra vieša vieta? kavinė ,tarkim. Man tai buvo.Sėdžiu už staliuko, vaikas pradeda rodyti ženklus, jog būtų neblogai užvalgyti, bandau iš pradžių dairytis kur čia rasti motinos ir vaiko kambarį

Šiap prie visų žmonių nemaitinčiau, nu man nepatogu

BEt yra tokia situacija buvusi: sedžiu ir maitinu sau atokioje vietelėje parke ant suolelio, niekas nemato, niekas negirdi. Vaikas tyliai tenkina savo fiziologinius poreikius, netgi , jaučiu, tuo užmigs betenkindamas

jei rinktis vieną iš dviejų- "viešai" maitinti ir "neviešai", na kuri jau čia veržtųsi į tą "viešą "vietą?Žinoma, kad patogiau maitinti ramioje tykioje aplinkoje, juk kiekviena iš mūsų įvertiname esamą situaciją ir elgiamės taip kaip reikia

pasedejau ramiai kelias dienas ir pagalvojau: vienas is argumentu yra toks, kad dauguma zmoniu valgo viesoje vietoje, tai kodel vaikas to negali daryti...
Bet atleiskit man mielosios, bet bent jau as viesoj vietoj valgau kiek imanoma kulturingai, naudojuosi irankiais, neraugeju ir nekrapstau dantu prie stalo ir t.t
Lygiai taip pat ir suzindymu - galima tai atlikti graziai, kulturingai ir nesokiruojant aplinkiniu, o galima taip, kad kokia jauna panele taip pasibaises neestetisku reginiu, kad pati nepanores vaiku krutim maitinti.
Bet atleiskit man mielosios, bet bent jau as viesoj vietoj valgau kiek imanoma kulturingai, naudojuosi irankiais, neraugeju ir nekrapstau dantu prie stalo ir t.t
Lygiai taip pat ir suzindymu - galima tai atlikti graziai, kulturingai ir nesokiruojant aplinkiniu, o galima taip, kad kokia jauna panele taip pasibaises neestetisku reginiu, kad pati nepanores vaiku krutim maitinti.
QUOTE (Germante @ 2004 06 27, 19:55) | ||||
Na jeigu jau tikrai reikes, tai nueisiu i kokia tustesne vieta, kur zmoniu maziau ir tai padarysiu. Kaip jau minejau, norint visada imanoma nuosalesne vieta susirast, o ir tokiu atveju gal jau ne taip ir daznai buna. |
ryzkiai nezinai kas yra niujorko metro

va maciau reklama "atleisk" zurnalo. moteris maitina kudikeli... pilnai atidengta krutis... jokiu skareliu, skyliuciu, maitinancios liemeneles...
ajajaiiiii
na nejaugi jums slykstu???
ajajaiiiii

na nejaugi jums slykstu???
Pjer, neziuriu laidos "atleisk", neskaitau to zurnalo, ir reklamos nemaciau. BET! Ar jauti skirtuma- meniska foto (isvalyta, sukomponuota, apsvietimas parinktas, plius zurnale) ir kitas atvejis- moteriske issitraukia kruti prie stalo gimines susiejime (kur ir vyresni zmones yra), baksnoja ja vaikui (valgysi ar ne?!). NOrs ir nemaciau tos reklamos, bet tikekimes, kad tai meniska foto, nes jei "mesiska"- tai tikrai nebuciau jos gerbeja
.
Nuogas kunas yra grazu tik tam tikroje vietoje, tam tikru laiku, tam tikra forma pateiktas. Meniski aktai - grazus dalykas (ne visi, bet galima surasti superiniu). Bet jei ta pacia moteriske tokiu pat "apdaru" pamatysi Maximoj perkancia desra - irgi zavesies?

Nuogas kunas yra grazu tik tam tikroje vietoje, tam tikru laiku, tam tikra forma pateiktas. Meniski aktai - grazus dalykas (ne visi, bet galima surasti superiniu). Bet jei ta pacia moteriske tokiu pat "apdaru" pamatysi Maximoj perkancia desra - irgi zavesies?

Dukryte maitinu jau 7 men. Daznai keliaujam, del to ne karta buvau patekus i tokia situacija: maitinti "cia ir dabar" ar geriau pasieskoti nuosalesnes vieteles. Zinoma patogiausia kai pati niekam netrukdau (nebadau akiu, nes musu zmones oi dar kokie nerdiskretiski tokiems "issisokimams") ir mums su dukrele niekas netrukdo. Del to, jei tik yra galimybe, pamaitinu masinoje. Namuose prie sveciu taip pat nemaitinu, miegamajame ir ramiau, ir patogiau. Maitinimas krutimi tikrai nuostabus ir labai grazus dalykas, bet kaip ir kai kurios mamytes paminejo, kai tai daroma graziai, per daug nesidemonstruojant, su patogiais drabuziais. Tiesa, patogiausia butu nusitraukti pienuka namuose ir pamaitint viesoje vietoje jau is buteliuko, bet mano mazyle nepripazista jokiu buteliuku, zinduku ir t.t. O dabar dazniausiai pavalgom pries isvaziuodami, o tada jau kokias 3-4 val. galim nevarzomai "pasizmoneti".
Maitinau ir maitinsiu,o dėl to vaizdelio kur norge rase apie nekokios kondicijos krutis ir t.t.,tai as bent tokiu vaizdeliu nemaciau.Gal ji turejo omeny kokia tai nevalyva alkoholike?Manau musu moteriskes save moka priziuret ir nesvarbu kur maitina,svarbu,kad is viso maitina.Ir dar,turbut del tu kompleksu nekurioms ir pienas dingsta,o tai ir girdet:ai ,maitinau menesi,pienas dingo,vaikas svorio nepriauga...Kurgi nedings,maitinti ,brangiosios, reikia daznai ir nespesi cia begiot pasislept kur tai.Sekmes maitinant

Aš taip pat vaikiuką visur maitonu. Pirmagimę tai kažkaip nedįsau
, o dabar jei su draugais pietaujame tai atsiklausiu ar netrikdys. dar nebuvo, kad sakytų nemaitink . Specialių drabužių maitinančioms nenešioju, tik liemenėlę, bet nepasakyčiau, kad aš labai apsinuoginu, baisiai, kad šono truputį matosi, bet krūties tai jau tikrai ne. Nesuprantu, kaip kitoms viskas matosi?

Maitinau,maitinu ir maitinsiu ten kur mažė panorės. Aišku susirandu nelabai atvirą vietą. Maitinau ir Akropolyje ir kavinėse ir parkuose. O ką darysi? Mažoji neima iš buteliuko,tai ką pastoviai namuose kiurksoti? O jeigu vaiko niekas napasižiūri ir turi pati tvarkytis?
Norge žinau supyks,bet kiek mamų baigia maitinti labai anksti,kad nesugadintų krūtų formos. Negi šis dalykas yra labiau toleruojamas negu ilgas maitinimas negailint savo iškilumų?
Norge žinau supyks,bet kiek mamų baigia maitinti labai anksti,kad nesugadintų krūtų formos. Negi šis dalykas yra labiau toleruojamas negu ilgas maitinimas negailint savo iškilumų?
Taip, maitinau viesose vietose, kol buvo dar visai maziukas, netgi aludeje ar sveciuose prie stalo. Tada mazulis valgydavo labai daznai ir ilgai, ir, jei buciau ejusi i nuosalia vieta, praktiskai visa laika ir buciau toj nuosalioj vietoj sedejusi, kai kiti smagiai plepa. Visada atsiklausdavau aplinkiniu, ar ju netrikdys. Visi budavo supratingi ir geranoriski.
Dabar pamaitint viesoj vietoj nebedristu, nes mazius labai blaskosi, tad tektu papais mosikuot, liaudiskai tariant
, kol isiulyciau, o gal ir visai nevalgytu, kai toks idomus veiksmas aplink vyksta.
Dabar pamaitint viesoj vietoj nebedristu, nes mazius labai blaskosi, tad tektu papais mosikuot, liaudiskai tariant

QUOTE (Blondi @ 2004 07 02, 22:21) |
Norge žinau supyks,bet kiek mamų baigia maitinti labai anksti,kad nesugadintų krūtų formos. Negi šis dalykas yra labiau toleruojamas negu ilgas maitinimas negailint savo iškilumų? |
As nesupykau, tik niekaip ne[pagaunu- prie ko cia tai? Prie ko krutines saugojimas ir viesas maitinimas? Tai skirtingi, nesusije dalykai. Baime del krutines grozio ir maitinmas- taip, susije. Bet matinimo viesumas juk tokiu atveju negroja.
Galima pakalbeti kitoj temoj apie krutines issaugojima, prieziura, bet sitoj temoj tai butu offtopic.
Manau, geriausia isieti maitinant prie zmoniu Vitta pasiule- ATSIKLAUSTI. Labai draugiska, pagarbu, paprasta. Teigiamas atsakymas beveik 100 proc. garantuotas. Galu gale, zmones yra perspejami, kas konservatyvesniu paziuru gal sumanys nueiti "nosyte pasipudruoti", gal siaip pasitrauks atokiau, duos mamai ir vaikeliui ramybes. O jei ir ne- tai tiesiog grazus pagarbos zenklas draugams. Naturalu, kad jie stengsis atsakyti tuo paciu.