leiskit ir man savo nuomone issakyti
As savo angeleli ne karta esu maitinusi viesose vietose, ar per seimos suejimus ,ir niekad nepastebejau neigiamos reakcijos
Nesislapsciau kabinose ar tualetuose, nebegau i kita kambari
Pas mus buvo atvaziavusi mano broliene, kuri irgi mazuteli augina, tai kai norejo maitint visus gimines is kambario isvyt bande, tipo geda jai, Tai visi vienu balsu tvirtino, kad labai grazu i maitinancia mama ziuret, nera cia ko gedytis
Ir pamaitino ji, ir nei ten kas spoksojo nei nepatogiai jautesi. Ir kaip galima nepatogiai jaustis kai tavo artimas giminaitis, ar siaip mazas zmogutis, valgo....

As savo angeleli ne karta esu maitinusi viesose vietose, ar per seimos suejimus ,ir niekad nepastebejau neigiamos reakcijos

Pas mus buvo atvaziavusi mano broliene, kuri irgi mazuteli augina, tai kai norejo maitint visus gimines is kambario isvyt bande, tipo geda jai, Tai visi vienu balsu tvirtino, kad labai grazu i maitinancia mama ziuret, nera cia ko gedytis

Manyciau galima apibendrinti diskusija: mes visi uz tai, kad maitinti savo vaikus reik visur ir visada kai tik reikia ir imanoma. Vienintelis "bet": visada grazu parodyti pagarba aplinkiniams ir todel visai dera tai daryti kiek galima intymiau (pagal aplinkybes). Juk nieko nekainuoja uzsimesti ant peties palute ar lengva skarele: ir vaikas maziau blaskosi ir ypac dorovingu pilieciu shirdpersai nera kur pasireiksti...

QUOTE (gerda @ 2004 06 27, 00:23) |
Man idomu, kaip jus issiverciat be spec. liemeneles? Sutinku, ji ir negrazi, ir neprilaiko, bet nu niekaip man neisietu "issitraukt ir vel atgal sugrust" didziulia pieninga kruti i liemenele be atsegimo, ir juolab viesoj vietoj. |
o as jusu paklaust norejau, kaip jus su tomis spec liemenelemis susitvarkot? Man su viena ranka uzsisegti ja buvo aukstasis pilotazas, o su iprasta viskas

o del maitinimo viesoje vietoje, tai atleiskit man, bet as TIKRAI nemaciau nei vienos, kaip cia kazkas issireiske "demonstruojancios papus" zindyves, man atrodo, kas ka nori, tas ta ir mato... nera ko ziopsoti i maitinancia moteri, tai nereikes ir piktintis
QUOTE (Foxenas @ 2004 06 27, 20:58) |
Manyciau galima apibendrinti diskusija: mes visi uz tai, kad maitinti savo vaikus reik visur ir visada kai tik reikia ir imanoma. Vienintelis "bet": visada grazu parodyti pagarba aplinkiniams ir todel visai dera tai daryti kiek galima intymiau (pagal aplinkybes). Juk nieko nekainuoja uzsimesti ant peties palute ar lengva skarele: ir vaikas maziau blaskosi ir ypac dorovingu pilieciu shirdpersai nera kur pasireiksti... ![]() |
Foxenai, pritariu. Ne mums spresti, kaip kiti zmones turetu jaustis del musu veiksmu. Jei jauciasi taip, kaip jauciasi. Reikia rodyti pagarba ir tolerancija ju jausmams, tada ir pacios sulauksim daugiau geru jausmu ir palinkejimu is aplinkiniu.

QUOTE (meduza @ 2004 06 27, 20:31) |
butu pikta jei nebutu juokinga ![]() ![]() ![]() ![]() |
o as nesuprantu, kodel tu nori lygiuotis i kazkoki bomzika, kuriam ir viesoj vietoj, zmoniu akivaizdoje nusilengvinti yra malonu?
QUOTE (dzeka @ 2004 06 27, 21:04) |
kas ka nori, tas ta ir mato... nera ko ziopsoti i maitinancia moteri, tai nereikes ir piktintis |
100 % mano mintys
Taigi, taigi, kazin kas cia esminius nesutarimus kursto
Tik taip ir lieka neaisku del ko...
O vokietes - ir senos, ir su nukarusiais pilvais, ir susiraukslejusiais papais leidzia sau pliazuose ne tik be virsaus, bet ir be apacios vaiscioti. Ir ne tik uzsieniuose, ar spec. moteru pliaziuose - musu Baltijos pakrantese taip pat tokiu vaizdu teko matyti. Ir jos nieko. Ir aplinkiniai nieko. Ir visiems gerai.
O stai jau mama su vaiku - tai ji jau sugeba kazkokiu tai budu imti ir pasielgti NEPADORIAI, neestetiskai, nekulturingai - vis niekaip nesuprantu kaip gi is tiesu - jei viesoje vietoje issiraukia kruti VAIKUI PAMAITINTI
Mielas voveriuk, mano vaikas iki 6 menesiu negavo jokio kito maisto isskyrus mano piena. Taigi, arbateles - toli grazu ne iseitis
Foxtenai - palutes skaros ir saliai ne visada yra iseitis, nes ne kiekvienam vaikui patinka valgyti po saliku. Galima kada ivairoves delei paciam taip pabandyti - juk nemandagu ir siaip gatveje valgyti - kiti mato, gal alkani yra, o gal neturi pinigu bandelei ar ledams nusipirkti. Taigi, pabandykit suvalgyti porcija ledu prisidenge veida saliu
Juk ne visada ieskote tam skirtos vietos, kur tai butu galima padaryti be salio. O vaikui krutis - tai ne ledu porcija, o pusryciai, pietus ir vakariene... Todel as tikiu, kad kiekviena mama pasirenka tokia vieta, kuri jai ir jos vaikui yra tinkama 
Maya, as nesakyciau kad ta moteris, kuria aprasai, pasielge nekulturingai duodama kruti. Sakyciau, kad ji nepagavojo apie savo vaiko sveikata, jei leidzia sau po keliu alkoholiniu kokteiliu duoti vaikui kruti...

O vokietes - ir senos, ir su nukarusiais pilvais, ir susiraukslejusiais papais leidzia sau pliazuose ne tik be virsaus, bet ir be apacios vaiscioti. Ir ne tik uzsieniuose, ar spec. moteru pliaziuose - musu Baltijos pakrantese taip pat tokiu vaizdu teko matyti. Ir jos nieko. Ir aplinkiniai nieko. Ir visiems gerai.

O stai jau mama su vaiku - tai ji jau sugeba kazkokiu tai budu imti ir pasielgti NEPADORIAI, neestetiskai, nekulturingai - vis niekaip nesuprantu kaip gi is tiesu - jei viesoje vietoje issiraukia kruti VAIKUI PAMAITINTI

Mielas voveriuk, mano vaikas iki 6 menesiu negavo jokio kito maisto isskyrus mano piena. Taigi, arbateles - toli grazu ne iseitis

Foxtenai - palutes skaros ir saliai ne visada yra iseitis, nes ne kiekvienam vaikui patinka valgyti po saliku. Galima kada ivairoves delei paciam taip pabandyti - juk nemandagu ir siaip gatveje valgyti - kiti mato, gal alkani yra, o gal neturi pinigu bandelei ar ledams nusipirkti. Taigi, pabandykit suvalgyti porcija ledu prisidenge veida saliu

Maya, as nesakyciau kad ta moteris, kuria aprasai, pasielge nekulturingai duodama kruti. Sakyciau, kad ji nepagavojo apie savo vaiko sveikata, jei leidzia sau po keliu alkoholiniu kokteiliu duoti vaikui kruti...
QUOTE (Raideles @ 2004 06 27, 21:08) |
Taigi, taigi, kazin kas cia esminius nesutarimus kursto ![]() O vokietes - ir senos, ir su nukarusiais pilvais, ir susiraukslejusiais papais leidzia sau pliazuose ne tik be virsaus, bet ir be apacios vaiscioti. Ir ne tik uzsieniuose, ar spec. moteru pliaziuose - musu Baltijos pakrantese taip pat tokiu vaizdu teko matyti. Ir jos nieko. Ir aplinkiniai nieko. Ir visiems gerai. ![]() O stai jau mama su vaiku - tai ji jau sugeba kazkokiu tai budu imti ir pasielgti NEPADORIAI, neestetiskai, nekulturingai - vis niekaip nesuprantu kaip gi is tiesu - jei viesoje vietoje issiraukia kruti VAIKUI PAMAITINTI ![]() Mielas voveriuk, mano vaikas iki 6 menesiu negavo jokio kito maisto isskyrus mano piena. Taigi, arbateles - toli grazu ne iseitis ![]() Foxtenai - palutes skaros ir saliai ne visada yra iseitis, nes ne kiekvienam vaikui patinka valgyti po saliku. Galima kada ivairoves delei paciam taip pabandyti - juk nemandagu ir siaip gatveje valgyti - kiti mato, gal alkani yra, o gal neturi pinigu bandelei ar ledams nusipirkti. Taigi, pabandykit suvalgyti porcija ledu prisidenge veida saliu ![]() ![]() Maya, as nesakyciau kad ta moteris, kuria aprasai, pasielge nekulturingai duodama kruti. Sakyciau, kad ji nepagavojo apie savo vaiko sveikata, jei leidzia sau po keliu alkoholiniu kokteiliu duoti vaikui kruti... |
Pritariu, pritariu pritariu

QUOTE (Raideles @ 2004 06 27, 21:08) |
O vokietes - ir senos, ir su nukarusiais pilvais, ir susiraukslejusiais papais leidzia sau pliazuose ne tik be virsaus, bet ir be apacios vaiscioti. Ir ne tik uzsieniuose, ar spec. moteru pliaziuose - musu Baltijos pakrantese taip pat tokiu vaizdu teko matyti. Ir jos nieko. Ir aplinkiniai nieko. Ir visiems gerai. ![]() |
Apie tai, kad viseims gerai, tai geletume pasigincyti, bet tiek to- Adamkus laimi, tai as gera

O apie tas apsileidusias moteris, tai tu cia taikliai pastebejai. Kai tik kokia apsileidus, tai pliaze savo mesas demonstruoja. O besirupinancios savo kunu "slepiasi"po dailiais ir gundanciais maudymosi kostiumeliais (su retom isimtim, kurios patvirtina taisykle).

Echm echm.

Na skarele, tai tik viena is galimu iseiciu. Kas nori - tas randa. As irgi maitinau ilgai ir visur. Jokiu neigiamu reakciju is aplinkiniu nesulaukiau, greiciau atvirksciai. Vadinas galima issisukti be "problematisku" situaciju nei tai labai slapstantis, nei metant pinigus visokiems "spec" maitinimo drabuziams ir neshiurpinant tu ypac dorovinguju....

aš viešose vietose nemaitindavau