Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

QUOTE (delfinas @ 2004 07 03, 18:51)
Taigi, tokiose vietose kudikiu tiesiog neturetu buti. Ar buna? unsure.gif O jeigu jau buna - tada reikia maitinti, nes kitaip nuo rekimo (simfoninio orkestro koncerte) gali net paciai mamytei muzikytes nesigirdeti unsure.gif.

Buna... Cia ir vel man pasiseke syki biggrin.gif . Mama atsinese gal kokiu 2-3 men kudiki. Tas pratylejo pusvalandi, o po to kas penkios- desimt minuciu uzduduodavo. Tai mama pradzioj bandydavo ji maitinti, bet ne pati- buteliuka turejo. Bet manau, kad vaikas tiesiog i muzika sureaguodavo, o ne isalkes buvo. Tai ta mama rado "iseiti"- vaikas pradeda bliaut- ji lekia pro duris, uz duru girdisi raminimas. Po kurio laiko ji grizta, pabuna dar kazkiek, tada vel vaikas zyst- ji vel tas duris virkdo...
sad.gif
Atsakyti
Delfinas, o ash pasipiktinau. Patikek, labai nesmagu, kai tau gurkshnojant "Bailey's", shalia sedinti moterishke be jokiu skrupulu apnuogina savo fabrikeli ir maitina pusantru metu vaika, kuris valgydamas ish vienos kruuties, rankom "minko" ir tampo kita.
Cia juk niekas nepasisako priesh vaiku maitinima vieshose vietose, taciau kai perzhengiamos visos ribos ir kai mamka- naturaliste shmaikshciai varto akis, tarsi noretu pasakyti:" dejau ash ant jusu visu..."- tikrai nemalonu.
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 07 03, 18:59)
Buna... Cia ir vel man pasiseke syki biggrin.gif . Mama atsinese gal kokiu 2-3 men kudiki. Tas pratylejo pusvalandi, o po to kas penkios- desimt minuciu uzduduodavo. Tai mama pradzioj bandydavo ji maitinti, bet ne pati- buteliuka turejo. Bet manau, kad vaikas tiesiog i muzika sureaguodavo, o ne isalkes buvo. Tai ta mama rado "iseiti"- vaikas pradeda bliaut- ji lekia pro duris, uz duru girdisi raminimas. Po kurio laiko ji grizta, pabuna dar kazkiek, tada vel vaikas zyst- ji vel tas duris virkdo...
sad.gif

Pagal shita "scenariju " faina komedija isheitu. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 07 03, 18:42)
Arba auksto lygio restoranai, klur zmones ateina atsvesti tikrai svarbiu datu, nori ypatingos sventes. O mazylis prie gretimo stalo vemteli, uzrekia, po to dar patraukia is mamytes superturbo dekolte pienuko. Aisku, vaikas vaikui nelygu, todel universaliu taisykliu nesukursi- tevai su galva turi galvoti....
Manau, reikia gerbti aplinkinius. Todel kuriam laikui reikia pasakyt ate nekuriems koncertams arba susirasti valandine aukle. reikia pasirinkti kitokias vietas smagiai vakarienei- kur daugiau triuksmo, laisvesne atmosfera. Na, tiesiog kuri laika paieskoti konsensuso tarp savo vaiko poreikiu ir aplinkiniu asmenu teisiu.

O maitinanti mama neturi ka svesti, visos jos svarbios progos yra ne tokios svarbios kaip kitu, nemaitinanciu?
Jei nera tos valandines aukles, jei negali ji butent ta diena, rolleyes.gif (buna ir taip, tai vadinama Merfio desniais biggrin.gif ) arba dar daug visokiu bet ir jei, o proga yra, yra ir uzsakytas restorane staliukas, jei vaikas tau nera nasta, ir manai kad jis pilnavertis visuomenes narys, tiesiog su didesniais poreikaias...
Neit? Kiek? Kol maitini? Turi uzsidaryti namie? Kad ginkDie niekas nepamatytu tavo apnuoginto kuno? Vienoj temoj visi draugiskai tvirtina kad maitinanti mama jokiais budais neturi uzsidaryti namie, kitoj kad maitinimas - tai kaip raudniuke kokia, kol nepasveikai, buk mielas nekisk nosies is namu.
Atsakyti
Pilnai sutinku: su vaiku galima ir gal net ir verta eiti visur, kur tik jums norisi. Sveiko proto ribose. O del maitinimo viesose vietose - manyciau tereikia nugaleti savyje ta milziniska pasididziavimo jausma (bent jau man taip buvo, kad norejos visam pasauliui saukti, tipo ziurekit, man kone per ausis pienas svirkscia, vo kokia as motera!!!!) ir parodyti truputi rupescio aplinkiniu jausmams ir patikekit, busit nustebinti geranoriskumo ir palaikymo gausa... Kaip sauksi, taip ir atsilieps... Net ir super restorane galima pasnibzdeti valdytojui apie savo specifinius poreikius ir tikrai bus rasta iseitis, gal net geresne nei galite tiketis...
Atsakyti
QUOTE (liutuke @ 2004 07 03, 18:41)
As irgi maitinau savo maze visur kur ji paprasidavo ir nekreipdavou demesio ka kiti sako ar i mane zvairuoja. Jei vaikas nori valgit tai kodel as turiu laukti ar jeskoti vietos kur ji pamaitinti. Nesamone .Dabar ir Lietuvoje gali maitint kur nori kaip ir uzsenije

O jeigu vaikas nori kaku, dek puoduka salia pietu stalo ir pirmyn.
Ne visi jauciasi taip puikiai , kaip tavo kudikelis, pamate tavo krutine. Gal galima siek tiek ir i tai atsizvelgt, juolab, kad pastangu issitraukt pieno fabrikeli paejejus i sali, tikrai reikia minimaliai.Ar butina plikineti viesai, jei galima plikineti intymiai?
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 07 03, 17:01)
O jeigu vaikas nori kaku, dek puoduka salia pietu stalo ir pirmyn.

Kiek galima VALGYMA lyginti su SALINIMU? Pabodo jau. Atrodo, kad geresniu ("krutesniu"?) palyginimu nera dry.gif.
Atsakyti
QUOTE (pjer @ 2004 06 30, 22:17)
na nejaugi jums slykstu???

taip... o ar tai nenormalu???

taip pat kaip ir viešai ant žurnalų ir dar kur nors dedamos nuogų vaikų nuotraukos, bandant kažką įtikinti, kad čia yra gražu. Na sutikit, gal ir reikia savo albumėlyje turėt vieną - kitą tokią fotkę, bet pas mumi vaikams užaugus NĖRA NĖ VIENOS NUOGO VAIKO FOTKĖS. Voveraitė konkrečiai protestavo prieš tokį "meną" ir jums nepatariu viešai dėlioti internetan. Prisidedat nuogų vaikų fotkių, o kai paskui kokie nors nesveiki arba tiesiog juokais koks dėdė netinkamoj vietoj prilipdo, tuomet prasideda skandalas. Atsiminkit - čia tik jums jūsų kūdikis - auksutis, kitiems gi jis - eilinis vaikas.

Čia buvo kažkieno avataras: dėdulė pliku užpakaliu po pažastim nešasi du nuogus lialius. Nu pirmas įspūdis - kažkokis pedofilas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 07 04, 02:23)
Kiek galima VALGYMA lyginti su SALINIMU? Pabodo jau. Atrodo, kad geresniu ("krutesniu"?) palyginimu nera dry.gif.

Delfinuk, labai vykęs palyginimas, todėl, kad Jums jūsų vaikas - viskas, o kitam patikėk - jis tik eilinis vaikas. Nu dar man pasakyk, kad visi vaikai valgo labai kultūringai, neriaugėja, neatpylinėja ir kitokių garsų neleidžia ir kad mamos, jei dar kokiam karštyje pabuvę nuo savo fabrikėlių padvelkia kvapeliu wink.gif

Mamos, čia jums ne Afrika ir ne Amerika, gal davai neperšoksim per bambą įrodinėdamos savo atsipalaidavimą wink.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 06 27, 04:18)
tau noreciau pasiulyti, nusipirkti "buterbroda", nueiti i viesa tulika, prisitiesti popieriaus ant klozeto, kad kelnes neissish.... ir patenkinti savo fiziologinius poreikius. po to pasnekesim rolleyes.gif

Čia matyt tavo vyras taip pietauja, ane ?
Kad tokią nesamonę parašyt kokią tu parašei, reikia arba būt labai dideliam chamui, arba labai protingai blink.gif Aš dar tiek mokslų nebaigiau
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 03, 19:37)
dar man pasakyk, kad visi vaikai valgo labai kultūringai, neriaugėja, neatpylinėja ir kitokių garsų neleidžia

Zinoma, kad vaikai valgo nekulturingai, atpylineja, riaugeja ir kitokius garsus skleidzia. Beveik visi. O kudikiai tikriausiai visai visi. Kur kas liudniau, kad yra ir SUPRATINGU (?) suaugusiuju, kurie daro lygiai ta pati. Viesose vietose. Ant tokiu Tu tikriausiai nemauroji? Na, negrazu. Bet ka padarysi - visu zmoniu juk nepakeisi. Reikia kazkaip bandyti santarvej gyventi (daugiau maziau). Priesingu atveju zmones vieni kitus jau seniai butu issisaude. Uz tai, kad riaugeja. Uz tai, kad atpylineja. Uz tai, kad kitokius garsus skleidzia. Uz tai, kad kaimyno suva nakti garsiai loja.

Apie "kvapelius". "Kvepia" karstyje VISI. Nebent istisai po dusu stovetu. Del "atsipalaidavimo". Cia lyg ir ne apie atsipalaidavima, o apie kudikiu ir mazu vaiku maitinima kalba eina wink.gif.

PS As esu uz grazu ir diskretiska kudikiu maitinima viesose vietose. TACIAU "nekulturingai" maitinancios mamos manes tikrai nepiktina ir nesokiruoja.

Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 04, 04:52)
Čia matyt tavo vyras taip pietauja, ane ?
Kad tokią nesamonę parašyt kokią tu parašei, reikia arba būt labai dideliam chamui, arba labai protingai blink.gif Aš dar tiek mokslų nebaigiau

mano vyras pietauja prie stalo kaip visi normalus zmones. zindomi kudikiai jam irgi nemaiso, nes ir jie pietauja smile.gif
Atsakyti