QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 04, 04:52) |
Čia matyt tavo vyras taip pietauja, ane ? Kad tokią nesamonę parašyt kokią tu parašei, reikia arba būt labai dideliam chamui, arba labai protingai ![]() |
O kad kudikiams valgyti siulai prie klozetu, tai jau protingai rasai ir nesi chamas?

kiek supratau, tai visos mamos -už maitinimą ir netgi viešose vietose, gražų, diskretišką, neiššaukiantį, netrukdantį kitiems žmonėms.
Tik vienus šokiruoja tos nekurios "nekultūringai"maitinančios ,viešai krūtinę demontruojančios , o kitų -ne.
aš niekad dar nemačiau "nekultūringai " maitinančios, galiu tik įsivaizduoti pagal Vegos aprašytą atvejį.
Tarkim ,priešais mane už staliuko sėdi ta pati įspūdingų gabaritų moteriškė, išsitraukia krūtį ir maitina vaiką ir, galbūt, netgi toliau tęsia pokalbį su kitais, užkandžiauja kita ranka;) (aš čia kažkodėl matau tą boluojančią didelę krūtį)
na, manęs nesuvimdytų, bet aš tikriausiai nežiūrėčiau tiesiai į ją , sukčiau akis į šoną, na nežinau kodėl
pati beveik 2 metus maitinau pirmą vaiką , dabar maitinu kitą ir man labiau patinka pasieškoti ramesnės vietelės, bet jeigu kūdikis klyktų ir aš būčiau tokioj vietoj , kaip Niujorko metro, tai spjaučiau į visą aplinką, bet kultūringai spjaučiau
juk nebūtina to viso papo ištraukti.
Vega parašyk, ar ji taip visą ir išsitraukė , taip akivaizdžiai?o gal netgi du?
Tik vienus šokiruoja tos nekurios "nekultūringai"maitinančios ,viešai krūtinę demontruojančios , o kitų -ne.
aš niekad dar nemačiau "nekultūringai " maitinančios, galiu tik įsivaizduoti pagal Vegos aprašytą atvejį.
Tarkim ,priešais mane už staliuko sėdi ta pati įspūdingų gabaritų moteriškė, išsitraukia krūtį ir maitina vaiką ir, galbūt, netgi toliau tęsia pokalbį su kitais, užkandžiauja kita ranka;) (aš čia kažkodėl matau tą boluojančią didelę krūtį)
na, manęs nesuvimdytų, bet aš tikriausiai nežiūrėčiau tiesiai į ją , sukčiau akis į šoną, na nežinau kodėl

pati beveik 2 metus maitinau pirmą vaiką , dabar maitinu kitą ir man labiau patinka pasieškoti ramesnės vietelės, bet jeigu kūdikis klyktų ir aš būčiau tokioj vietoj , kaip Niujorko metro, tai spjaučiau į visą aplinką, bet kultūringai spjaučiau

Vega parašyk, ar ji taip visą ir išsitraukė , taip akivaizdžiai?o gal netgi du?
QUOTE (Auges @ 2004 07 03, 20:36) | ||
O maitinanti mama neturi ka svesti, visos jos svarbios progos yra ne tokios svarbios kaip kitu, nemaitinanciu? Jei nera tos valandines aukles, jei negali ji butent ta diena, ![]() ![]() Neit? Kiek? Kol maitini? Turi uzsidaryti namie? Kad ginkDie niekas nepamatytu tavo apnuoginto kuno? Vienoj temoj visi draugiskai tvirtina kad maitinanti mama jokiais budais neturi uzsidaryti namie, kitoj kad maitinimas - tai kaip raudniuke kokia, kol nepasveikai, buk mielas nekisk nosies is namu. |

O apie uzsidaryma namuose tai jau pabodo. Auges, mieloji, as puse pasaulio pervaziavus TIK SU VAIKAIS. Mano vyresnele jau KETVIRTA pasa keicia (sia savaite atsiemem), nes nebera kur spaudu, vizu deti (valio ES- maziau pasa "gadins"

Zinai, Auges, galva duodu kirsti, kad tos, kurios vaikus maitina izuliai demonstruodamosis- vat tos tai ir gyvena seslu, uzdara gyvenima. Nes tik toki gyvenima gyvenanciu zmoniu akiratis yra toks susiaurejes. Jei daugiau iseitu is namu ir savo kaimo teritorijos, tai suprastu- pasaulis yra platus. Is- o stebukle!!!- jis nesisuka aplink jos vaika!
Siaip tai yra visai nebloga iseitis, toms kurioms tenka viesai maitinti, kad nedemonstruotu savo krutines ir neerzintu konservatyvesniu zmoniu. Tokia speciali skraiste, kuria reikia uzsideti ant kaklo, o po ja pasikisus maitinti kudiki - tada niekas nieko nemato
Cia pavyzdelis:
http://www.bareware.ca/canopy.jpg

Cia pavyzdelis:
http://www.bareware.ca/canopy.jpg
QUOTE (norge @ 2004 07 04, 08:44) |
Sioj skraistej man viena beda, rodos, yra- vaiko nieks nemato, net mama ![]() Labai geri buvo marskineliai supermamoj siulyti. Neberandu tos foto ![]() |
As maciau naturoj, kaip ta skraiste naudojama. Tai ten ties tuo uzdejimu ant kaklo yra gana nemazas tarpas ir mama gali matyti savo maziu

QUOTE (delfinas @ 2004 07 04, 02:23) |
Kiek galima VALGYMA lyginti su SALINIMU? Pabodo jau. Atrodo, kad geresniu ("krutesniu"?) palyginimu nera ![]() |
Tai komentaras i pasakymus" kodel tureciau to nedaryti, jei vaikas nori" . Privalai tai daryti, ir pamaitinti, ir pakakinti ir pazaisti ir... viska ko nori. Taciau kudikelis yra priklausomas nuo taves, o tu suauges zmogus, kuris pasirenka vieta kur nevarzydama aplinkiniu patenkinsi savo maziuko poreikius. Manau , kad ir pupuliukas jaukiau jausis intymesneje vieteleje.
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 04, 04:31) |
ttaip pat kaip ir viešai ant žurnalų ir dar kur nors dedamos nuogų vaikų nuotraukos, bandant kažką įtikinti, kad čia yra gražu. Na sutikit, gal ir reikia savo albumėlyje turėt vieną - kitą tokią fotkę, ............... Atsiminkit - čia tik jums jūsų kūdikis - auksutis, kitiems gi jis - eilinis vaikas. |
čia sutinku, labai netgi
atsimenu, kai mūsų dukrytė buvo maža, paleidžiam nuogu užpakaliuku savam kieme ir kalbamės, nu koks tas mūsų vaikas tobulas visame kame

po kokių dviejų metų atsiveža pas mus giminaitė savo dukrytę 2,5-3 mėn, tuoj paveiksluojam tą vaiką, o mama išrengia nuogą, paguldo kaip kokią išsiskėtusią varlą,tokia didelė rozetė išversta

QUOTE (zanet @ 2004 07 04, 05:38) |
O kad kudikiams valgyti siulai prie klozetu, tai jau protingai rasai ir nesi chamas? ![]() |
Tau gal akys užtinę ?

Nereikia TauRes isvedziojimu priskirti man, jeigu ką
ir ves as su sava patirtimi
vakar nuejome ir ganetinai prabangu restorana
zinoma teko maitinti miego uzsimaniuse dukra ( be papo neuzmiega).velgi stebejau aplinkinius ir ju reakcijas. tiesiog ne visi nes suprato ka as ten veikiu, kietiems buvo neidomu, o kas suprato nedare is to big deal
Papildyta @ [mergetime]1088982811[/mergetime]
tiesa, maitinau vietoje, prie savo stalelio. nesiruosiau ne i tualeta eiti, nei kampo kazkokio ieskoti

Papildyta @ [mergetime]1088982811[/mergetime]
tiesa, maitinau vietoje, prie savo stalelio. nesiruosiau ne i tualeta eiti, nei kampo kazkokio ieskoti

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 05, 00:41) |
Tau gal akys užtinę ? ![]() ![]() ![]() Nereikia TauRes isvedziojimu priskirti man, jeigu ką |
Voveriukas36 rase:
Kitiems gi - tai yra SVETIMO vaiko fiziologinių poreikių tenkinimas. Todėl aš manau, kad fiziologinius poreikius reikia tenkinti ten kur jiems ir vieta arba bent jau nesiafišuot. Juk kai reikalas prispiria juk nedarom kur papuola, o ieškom tos įstaigos kuri tam reikalui skirta.
Nu dar man pasakyk, kad visi vaikai valgo labai kultūringai, neriaugėja, neatpylinėja ir kitokių garsų neleidžia ir kad mamos, jei dar kokiam karštyje pabuvę nuo savo fabrikėlių padvelkia kvapeliu
Mamos, čia jums ne Afrika ir ne Amerika, gal davai neperšoksim per bambą įrodinėdamos savo atsipalaidavimą
Is situ tavo pasisakymu susidariau ispudi, kad tu pries kudikiu maitinima viesose vietose. Kadangi, kaip supratau is mamyciu pasisakymu, tie maziai uzsimano papo nepriklausomai, kur jie tuo metu yra, tenka juos maitnti, ten, kur buna, t.y. kavinej, parke ar panasiai, arba, kad neerzintu toku kaip tu ir nesmirdetu tokiems kaip tu turi ieskoti sleptuves, kuri dazniausiai tokiu atveju buna tualetas. Nebutina pazodziui parasyti kazka, tai galima isskaityti tarp eiluciu. Ne be reikalo, gi Taure tau paciam pasiule pabandyti pavalgyti tualete, jai irgi susidare panasus ispudis is tavo postu. As tiesiog buvau sugluminta tavo grubaus tono atsakant jai.
Jei as apsirikau ir ne taip supratau tavo postus, tai parasyk man, kur tada maitinanti motina turi detis su savo kudikeliu, jei jis uzsimano valgyti ne laiku ir ne vietoj? Kokios tos "specialios istaigos" maitinancioms motinoms, kad galetu ramiai pavalgydinti savo mazyli? Kodel suauge gali tenkinti savo fiziologinius poreikius, kaip valgymas ir gerimas, viesose vietose, o stai mazieji pilieciai turi gedingais sleptis kazkokiose tai specialiose istaigose.
Kas del buteliuko su arbatelem, tai as dar net negimdziusi ir vaiku neturejusi jau zinau, kad buna atveju, kai motinos pirma pusmeti isskitinai tik savo pienu maitina, ir tai labai pagirtina, nes kudikiui tai pats geriausias maistas ir gerimas.