Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

Man patinka šios priemonės plaukams dėl kvapo wub.gif
Naudoju ir keletą šampūnų ir kondicionierių - nieko blogo nepastebėjau.
Dabar turiu kūno šveitiklį, man per silpnas jis , bet vėlgi - kvapas pasakiškas. Dar naudoju vonios putas ir turiu du butelaičius plaukus stiprinančio skystimėlio. Bet parsnešusi pastebėjau, kad jį reikia naudoji išplovus plaukus, o ne prieš plovimą..tai man šiuo variantu sunkiau naudojasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 04, 14:21)
Tikrai radau Eurokos thumbup.gif Tik va Baikal Herbals produkcijos turbut bus sunkiau rasti doh.gif

na dėl Baikal Herbals ir kitų daiktų, kurių nėra parduotuvėse aš palauksiu kol atsidarys Elevitos el. parduotuvė :>
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 04, 15:21)
Tikrai radau Eurokos thumbup.gif Tik va Baikal Herbals produkcijos turbut bus sunkiau rasti doh.gif

jei miete tu švaros prekes, ten jų yra ax.gif
Atsakyti
sekantį ką išbandysiu, tai ampoles nuo plaukų slinkimo. Baaaisiai plaukai slenka, eisiu pagalbos ieškot. cool.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 03, 22:57)
aš irgi noriu to purškalo su pipirais. Tik man labiau patinka priemones prieš plovimą laikyti. O čia kaip suprantu ant išplautų ir dar drėgnų plaukų purškiat?

Taip, po plovimo ant drėgnų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koko_sa: 04 lapkričio 2011 - 18:47
Vakar nupirkau jusu isgirta seruma veidui RBA iki 35 metu, na ka gi SUOER SUPER SUPER. Veidas buvo labai pamalonintas, labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 11 04, 17:50)
jei miete tu švaros prekes, ten jų yra  ax.gif

Vakar buvau svaros prekese bet neradau g.gif
Papildyta:
QUOTE(koko_sa @ 2011 11 04, 18:46)
sekantį ką išbandysiu, tai ampoles nuo plaukų slinkimo. Baaaisiai plaukai slenka, eisiu pagalbos ieškot. cool.gif
Taip, po plovimo ant drėgnų

Jau panaudojau viena ampole, gal daug kas sakytu kad kvapas netri truputi smirdantis, bet man jis laaabai patiko biggrin.gif
Turiu ir ta purskikli, tai aprasyme nenurodyta ar ant dregnu ar ant sausu plauku purksti g.gif
Atsakyti
Elevitos akcijos lapkričio mėnesį thumbup.gif :
Recepty Babuški Agafji šampūnams ir balzamams su propoliu taikoma 30 % nuolaida.

Recepty Babuški Agafji veido priežiūros priemonėms (kremai, serumai, losjonai, kaukės), sertifikuotoms Icea, taikoma 40 % nuolaida.

Travy I Sbory natūraliems muilams, pagamintiems iš 37 Sibiro vaistažolių taikoma 26 % nuolaida.

Nuolaidos galioja Elevita parduotuvėse:
Viršuliškių g. 40, Vilnius (PC Mada, II aukštas)
Vilkpėdės g. 6, Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 04 lapkričio 2011 - 22:03
Šiuo metu naudoju RBA dieninį kremą 25-35 metų ir paakių kremą 35-50 metų amžiaus grupei (sudėtis puiki, taigi nepabijojau ir vyresnėms skirto produkto pabandyt):
user posted image user posted image
Paakių kremas riebesnis, todėl jaučiau, kad būsiu prašovusi, visgi reikėjo turbūt imt lengvesnį. O veido kremas nuostabus (mano veido oda mišri), gerai drėkina, akimirksniu susigeria, ir kvapas puikus, citrinų, bet necheminis wub.gif
Atsakyti
http://www.irecommen...etika?tid=10571
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 11 05, 00:12)

Ačiū už nuorodą, studijuosiu bigsmile.gif Kol kas žvilgtelėjau, rožinis pirties muilas vertinamas geriausiai iš visų 3, ar yra jo Elevitoje?
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 11 03, 14:45)
Paneles, o sakykite, koks veido serumas tiktu gana jaunai (23m.) odai? ax.gif Oda misri i sausuma, taciau poros labai megsta kimstis doh.gif  Noreciau  siek tiek maitinancio siems saltiems ir dregniems orams serumiuko 4u.gif

Jums reiktų drėkinančios priemonės.
Atsakyti
Panos, ta purskala skatinanti plauku augima Eurokose galima rast? smile.gif
Atsakyti