Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(egk @ 2011 11 02, 13:24)

tai linkim įveikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(metute79 @ 2011 11 02, 08:15)
Ačiū, merginos, už palaikymą.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
T.siūlo bandyti apvaisinti donoro ir vyro spermą vienu metu ir žiūrėti kas bus, bet mano vyras iki šiol dėl donoro buvo kategoriškas, kai paaiškėjo reali situacija gal nuomonę pakeis, kol kas apie tai nekalbam, dedam viltis į tą mūsų vienintelį stipruolį. ax.gif
Dėl to, kad sodino T. tą vieną vienintelį, tai iš jo mimikos supratau, kad sodina, kad sodinti, nes jis yra, o daugiau tai nieko. verysad.gif  Tikiuosi, kad man tik taip pasirodė...

Būna būna tų stebuklų, tik reikia jais tikėti.

Ryt lekiam su angeliukkkeee skaičiuotis. Kas dar su mumis?

Šiandien kažkaip keistai jaučiausi..lyg gelbejimosi ratą būčiau prarijus. Ir dar savo nelaimei ant svarstyklių ryte užsikoriau...vajejej biggrin.gif
Nors turiu tokį kvailą įsitikinimą, kad moters organizmas nesąmoningai priauga svorio prieš pastojant... nu taip esu pastebėjus iš savo draugių patirties...žiūrėk kuri nors priaugo papildomų kg - ir po kurio laiko nėščia. Tai aš čia taip save guodžiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes busimos mamytes 4u.gif
QUOTE(metute79 @ 2011 11 01, 20:00)

Situacija tokia, kad apsivaisino 8 embrionai, tai čia buvo vakarykštės žinios, šiandien trečia diena ir paaiškėjo, kad liko vienas vienintelis 7 lastelių embrionas. T. įtaria vyro genus, nes trečią dieną pradeda veikti vyro genai taip supratau, antro IVF nesiūlo verysad.gif Sodintį įsodino, bet kaip suprantu šansu pastoti mažai, bandau neprarasti vilties.
Gali būti, kad tai ir yra mūsų nevaisingumo priežastis...
Gal kuriai nors panašiai buvo, ką darėte?

jau mergaites tave guode 4u.gif o as tiesiog palaikysiu kumstukus uz ta vieninteli leliuka, kuris isikibs mamytes pilvuko 4u.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 01, 23:36)

galvoju, gal ir pliusas, kad kalbų nemoku, nes jei viską būčiau supratusi,ką jis ten aiškina, negyvai būčiau nusitriedus.
čia gi buvo, kad per pirmą konsultaciją, kai darė echoskopiją aiškino jis ten man kažką. liepė susileist difereliną ir atvažiuoti. taigi, vyras paskambino užregistruoti. tai paskui man ir parašė:" būti tada ir tada. nevalgius, negėrus. manau pati supranti dėl ko".
aš, žinoma, kad ne. puoliau klausinėti visų, kurias pažįstu, visos kaip susitarę:" matyt tyrimus kokius tai darys". tada vyro prašau, kad paskambintų ir paklaustų kodėl čia taip reikia, o jis " tai savo supermamų paklausk".  biggrin.gif
kai nuvažiavom, paaiškėjo, kad buvo cista. ir jei nebūtų sumažėjusi, būtų punktavę.
tai viena laimė, kad nežinojau.
užtat nuo to karto vyriškis buvo visur su manim. ir kai mažiukus dėjo, buvo.dargi pirštu į ekraną baksnojo, nes aš nieko ten nemačiau.

pasipasakojau  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai tu cia pralinksminai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 02, 21:44)
Ryt lekiam su angeliukkkeee skaičiuotis. Kas dar su mumis?

Šiandien kažkaip keistai jaučiausi..lyg gelbejimosi ratą būčiau prarijus. Ir dar savo nelaimei ant svarstyklių ryte užsikoriau...vajejej biggrin.gif
Nors turiu tokį kvailą įsitikinimą, kad moters organizmas nesąmoningai priauga svorio prieš pastojant... nu taip esu pastebėjus iš savo draugių patirties...žiūrėk kuri nors priaugo papildomų kg - ir po kurio laiko nėščia. Tai aš čia taip save guodžiu biggrin.gif

Gal zinai merginu, kurios numeta pries pastojima? biggrin.gif Nes man ko tais ar as pergyvenu ar kaip, bet krenta svoris, o T kaip tik liepe priaugt doh.gif Valgyti is vis nenoriu, galeciau visai nevalgyti doh.gif
O pilve tai ir vel nieko nebejauciu doh.gif Vel pradeda imti panika, bet ryt vel pas T , labai noreciau kad nuramintu blink.gif
Perkunas, kelinta tu ryt busi tenai? As nzn daba ar gerai ta laika supratau, vyras sako-15val uzsirasei o as galvoju-nu tikrai 16val., tai dabar metausi, ryt gal pasuksiu is ryto pasiklausti g.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu tokia problema, mano vyras nevaisingas, ar kas bande spermos donoryste?
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 02, 22:23)
Gal zinai merginu, kurios numeta pries pastojima?  biggrin.gif  Nes man ko tais  ar as pergyvenu ar kaip, bet krenta svoris, o T kaip tik liepe priaugt  doh.gif  Valgyti is vis nenoriu, galeciau visai nevalgyti  doh.gif
O pilve tai ir vel nieko nebejauciu  doh.gif Vel pradeda imti panika, bet ryt vel pas T , labai noreciau kad nuramintu  blink.gif
Perkunas, kelinta tu ryt busi tenai? As nzn daba ar gerai ta laika supratau, vyras sako-15val uzsirasei o as galvoju-nu tikrai 16val., tai dabar metausi, ryt gal pasuksiu is ryto pasiklausti  g.gif

jei tik apziurai, laikas nesvarbus wink.gif ir be panikos - ramiai... ramybe labai svarbi visame siame procese...
Papildyta:
QUOTE(kinderyte @ 2011 11 03, 08:52)
Sveikos, turiu tokia problema, mano vyras nevaisingas, ar kas bande spermos donoryste?

donoryste iteisinta Latvijoje, tikrai atlieka Embrions klinikoje. Tik kainuoja daugiau nei IVF ar IVF+ICSI. O proceduros visos tos pacios.
Atsakyti
Laba diena, visoms naujuose namuciuose 4u.gif
Naujienu pas mane jokiu, laukiu kito penktadienio rolleyes.gif jau dabar pergyvenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 03, 09:22)
Laba diena, visoms naujuose namuciuose  4u.gif
Naujienu pas mane jokiu, laukiu kito penktadienio  rolleyes.gif  jau dabar pergyvenu  doh.gif

kaip tik šįryt pagalvojau apie Tave ax.gif
kitą penkt. bus pasimatymas su Treijs'u ? kiba jauduliukas apima? ką? bigsmile.gif
Atsakyti
planuojame pirma konsultacija sioje klinikoje, ka patartumet kury gyd. rinktis? Treis visu giriamas bet labai uzimtas, o kaip kiti gyd? Ar vis tik pas Treis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2011 11 03, 12:15)
planuojame pirma konsultacija sioje klinikoje, ka patartumet kury gyd. rinktis? Treis visu giriamas bet labai uzimtas, o kaip kiti gyd? Ar vis tik pas Treis? smile.gif

mačiau daug moterų laukia ir pas gydyt. Vitols.
manau, kad visi jie geri specai ir kas svarbiausia, nepraradę žmoniškumo.
o ir sesutės labai super.

sėkmės mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kinderyte @ 2011 11 03, 09:52)

"Embrions" klinikoje su donoro sperma ir IUI daro. Jei pati esi visiškai sveika, pakaks ir šitos procedūros, kuri kainuoja gerokai pigiau. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 03, 11:11)
kaip tik šįryt pagalvojau apie Tave  ax.gif
kitą penkt. bus pasimatymas su Treijs'u ? kiba jauduliukas apima? ką?  bigsmile.gif

Labai malonu blush2.gif

Oi, nesakyk irnesakyk.gif jau dabar drebu blink.gif Visokios mintis ateina g.gif Dar namuose, kazkokie neramumai doh.gif vel prigalvoju sau visokiu nesamoniu, tipo gal neverta vaziuoti ar pan. verysad.gif
Atsakyti