sveikutes busimos mamytes
QUOTE(metute79 @ 2011 11 01, 20:00)
Situacija tokia, kad apsivaisino 8 embrionai, tai čia buvo vakarykštės žinios, šiandien trečia diena ir paaiškėjo, kad liko vienas vienintelis 7 lastelių embrionas. T. įtaria vyro genus, nes trečią dieną pradeda veikti vyro genai taip supratau, antro IVF nesiūlo

Sodintį įsodino, bet kaip suprantu šansu pastoti mažai, bandau neprarasti vilties.
Gali būti, kad tai ir yra mūsų nevaisingumo priežastis...
Gal kuriai nors panašiai buvo, ką darėte?
jau mergaites tave guode

o as tiesiog palaikysiu kumstukus uz ta vieninteli leliuka, kuris isikibs mamytes pilvuko
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 01, 23:36)
galvoju, gal ir pliusas, kad kalbų nemoku, nes jei viską būčiau supratusi,ką jis ten aiškina, negyvai būčiau nusitriedus.
čia gi buvo, kad per pirmą konsultaciją, kai darė echoskopiją aiškino jis ten man kažką. liepė susileist difereliną ir atvažiuoti. taigi, vyras paskambino užregistruoti. tai paskui man ir parašė:" būti tada ir tada. nevalgius, negėrus. manau pati supranti dėl ko".
aš, žinoma, kad ne. puoliau klausinėti visų, kurias pažįstu, visos kaip susitarę:" matyt tyrimus kokius tai darys". tada vyro prašau, kad paskambintų ir paklaustų kodėl čia taip reikia, o jis " tai savo supermamų paklausk".
kai nuvažiavom, paaiškėjo, kad buvo cista. ir jei nebūtų sumažėjusi, būtų punktavę.
tai viena laimė, kad nežinojau.
užtat nuo to karto vyriškis buvo visur su manim. ir kai mažiukus dėjo, buvo.dargi pirštu į ekraną baksnojo, nes aš nieko ten nemačiau.
pasipasakojau

gerai tu cia pralinksminai