Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

kur dingę visos?

aš buvau pasivaikščioti miškelyje, pakvėpavau grynu oru, voverė teikėsi pasirodyti... net nepastebėjau kaip prabėgo pora valandų.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 03, 17:31)
kur dingę visos?

aš buvau pasivaikščioti miškelyje, pakvėpavau grynu oru, voverė teikėsi pasirodyti...  net nepastebėjau kaip prabėgo pora valandų.
4u.gif

Siandien lauke tikrai labai faina thumbup.gif mes irgi buvom su dukra miskely, atostogos gi blush2.gif po to Mc Donalda uzejom doh.gif prisirijom lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif buvau klinikoje sendien ir jau uz penkiu dienu leidziuosi dipherelina clap.gif bandysiu gerinti klinikos rezultatus biggrin.gif
Atsakyti
Perkunas, kaip sekesi, matau skaitai? mirksiukas.gif
Papildyta:
O mano naujienos ne kokios verysad.gif - is 7 folikulu beliko 5, tiksliau yra visi 7, bet keli perauge ir keli nedaauge, tai T ilgai maste ka daryt ir kuriu atsisakyti vardan kitu 5. Nuleidau kraujuka, paziures estradioli ir ryt pasakys ats kada punkcija-sekmadieni ar pirmadieni doh.gif Taip tikejausi daugiau ras, bet... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonama @ 2011 11 03, 20:15)
Sveikos merginos  4u.gif  buvau klinikoje sendien ir jau uz penkiu dienu leidziuosi dipherelina clap.gif  bandysiu gerinti klinikos rezultatus biggrin.gif

Su pradzia mirksiukas.gif sekmingos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
Aciu MonaJ ir Tanga, pasidomesiu daugiau sia klinika, nes metukai bega, o ta nezinomybe kaip bus toliau, i ka kreiptis, ar viskas vapyks labai jau neramina...
Atsakyti
QUOTE(kinderyte @ 2011 11 03, 22:07)
Aciu MonaJ ir Tanga, pasidomesiu daugiau sia klinika, nes metukai bega, o ta nezinomybe kaip bus toliau, i ka kreiptis, ar viskas vapyks labai jau neramina...

Latvijoje yra ne tik Embrions, bet ir kita. neatsimenu pavadinimo.
manau, jei pakalbintum Kristinukę, mielai tau pasakytų kitos klinikos pavadinimą.

patikslinu mergaitės niką kristinuke. parašyk jai asmeninę žinutę, nemanau, kad nepadės.

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 03 lapkričio 2011 - 22:14
sveikutes 4u.gif
QUOTE(Bonama @ 2011 11 03, 20:15)
Sveikos merginos  4u.gif  buvau klinikoje sendien ir jau uz penkiu dienu leidziuosi dipherelina clap.gif  bandysiu gerinti klinikos rezultatus biggrin.gif

thumbup.gif su artejancia pradzia 4u.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 03, 23:05)
Perkunas, kaip sekesi, matau skaitai?  mirksiukas.gif
Papildyta:
O mano naujienos ne kokios  verysad.gif - is 7 folikulu beliko 5, tiksliau yra visi 7, bet keli perauge ir keli nedaauge, tai T ilgai maste ka daryt ir kuriu atsisakyti vardan kitu 5. Nuleidau kraujuka, paziures estradioli ir ryt pasakys ats kada punkcija-sekmadieni ar pirmadieni  doh.gif Taip tikejausi daugiau ras, bet...  verysad.gif

uzteks ir tgiek 4u.gif juk sekmingam rezultatui pakanka TO vienintelio mirksiukas.gif pvz., pas mane ispunktavo 15, bet sodinimui vis tiek liko tik 2, bet ir ju man uztenka, nes as noriu dvynuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 03, 23:18)
uzteks ir tgiek  4u.gif juk sekmingam rezultatui pakanka TO vienintelio  mirksiukas.gif pvz., pas mane ispunktavo 15, bet sodinimui vis tiek liko tik 2, bet ir ju man uztenka, nes as noriu dvynuku  4u.gif

Atiloja, o kada tu pasakysi savo dvynuku skaiciukus mirksiukas.gif Kaip jautiesi? Jauti kazka isskirtino?
Atsakyti
Laba vakarą,

Suskaičiavusi lietuviškus numerius prie klinikos ir savo folius, grįžau namolio smile.gif
Suskaičiavo lyg ir 12, kiekvienoj pusėj po 6. Bet tokie pagrindiniai, jį sudominę kaip supratau yra 2. Tad pakraipęs savo puikiąją galvą, paskyrė pirmadienį punkciją.

Kol jis mane apžiūrinėjo, aš į jį spoksojau...nu tikrai toks fain vyriškis. Turi kažką biggrin.gif

QUOTE(Bonama @ 2011 11 03, 19:15)

su pradžia smile.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 03, 22:05)
O mano naujienos ne kokios  verysad.gif - is 7 folikulu beliko 5, tiksliau yra visi 7, bet keli perauge ir keli nedaauge, tai T ilgai maste ka daryt ir kuriu atsisakyti vardan kitu 5. Nuleidau kraujuka, paziures estradioli ir ryt pasakys ats kada punkcija-sekmadieni ar pirmadieni  doh.gif Taip tikejausi daugiau ras, bet...  verysad.gif

Turi šaunųjį penketuką. Pamatysi, viskas bus puikiai wink.gif Nepanikuok anksčiau laiko. O aš jau ryt lauksiu žinios kada tau punkcija.
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 03, 23:21)
Atiloja, o kada tu pasakysi savo dvynuku skaiciukus  mirksiukas.gif Kaip jautiesi? Jauti kazka isskirtino?

mano dvynuku skaiciukai bus sestadieni 4u.gif o isskirtinumas tas, kad as zinau, kad as busiu dvynuku mama thumbup.gif nestumo pozymiu neieskau, nes per 1 IVF'a jie mane apgavo, todel dabar tiesiog tikiu, meldziu ir kalbinu mazylius pasilikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 03, 23:34)
Laba vakarą,

Suskaičiavusi lietuviškus numerius prie klinikos ir savo folius, grįžau namolio smile.gif
Suskaičiavo lyg ir 12, kiekvienoj pusėj po 6. Bet tokie pagrindiniai, jį sudominę kaip supratau yra 2. Tad pakraipęs savo puikiąją galvą, paskyrė pirmadienį punkciją.

Kol jis mane apžiūrinėjo, aš į jį spoksojau...nu tikrai toks fain vyriškis. Turi kažką biggrin.gif
su pradžia smile.gif
Turi šaunųjį penketuką. Pamatysi, viskas bus puikiai wink.gif Nepanikuok anksčiau laiko. O aš jau ryt lauksiu žinios kada tau punkcija.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu prajuokinai negyvai lotuliukas.gif Dabar jau ne iki asaru man, ai bus kaip bus doh.gif
Ka tik gavau ats. estradiolio 1140, nelabai suprantu ka tas skaicius reiskia, bet gal geras 5-7 foliams g.gif
Papildyta:
Perkunai, gal uzklaust man ar jis vedes lotuliukas.gif siiap idomumo delei lotuliukas.gif
Atsakyti
Sorry, ne į tą temą. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 04 lapkričio 2011 - 08:31