QUOTE(Sypsena777 @ 2011 12 02, 18:15)
Pazystamas jausmas, jau galvojau, kad man kvankt truputi, bet ziuriu ir pas pacia tokios bedos buvo, man irgi skauda galva nuo mano rekimu ir nervinimosi, dziugu, kad pas jus gereja situacija, pas mus irgi po truputi gereja ir prisiminus pacia pradzia, dabar matosi didelis pagerejimas, bet nors ir praejus 2 menesiams, dar nebuvo pas mus tokios dienos, kad nereiketu uzrekti. Graziai prasai, kad taip nedaryk, gali prasyti nors ir 10 kartu, nulis emociju, bet jeigu tik gerai uzrinki tuomet suveikia prasymas ir jis labai puikiai tada supranta, kad taip daryti negalima. Zinoma nenoreciau, kad tai butu amzinai, tikiuosi viskas praeis ir uzteks ramaus tono, kad butu isgirstas prasymas, o netektu visa gyvenim rekauti, kad butum isgirsta.
neverta, bet gailiuosi, kad tada pirmais mėnesiais nesugebėjau nerėkti. Rėki pastoviai, ar ramiai prašai...girdėjimas vienodas - prie rėkimo greitai prisitaiko. Jau seniai neberėkauju. Pirmą pusmetį buvo saunkiausia su savimi susitvarkyti. Kad rėkiame, vaikai čia niekuo dėti