Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa toliau, tęsiam

QUOTE(Sypsena777 @ 2011 12 02, 18:15)
Pazystamas jausmas, jau galvojau, kad man kvankt truputi, bet ziuriu ir pas pacia tokios bedos buvo, man irgi skauda galva nuo mano rekimu ir nervinimosi, dziugu, kad pas jus gereja situacija, pas mus irgi po truputi gereja ir prisiminus pacia pradzia, dabar matosi didelis pagerejimas, bet nors ir praejus 2 menesiams, dar nebuvo pas mus tokios dienos, kad nereiketu uzrekti. Graziai prasai, kad taip nedaryk, gali prasyti nors ir 10 kartu, nulis emociju, bet jeigu tik gerai uzrinki tuomet suveikia prasymas ir jis labai puikiai tada supranta, kad taip daryti negalima. Zinoma nenoreciau, kad tai butu amzinai, tikiuosi viskas praeis ir uzteks ramaus tono, kad butu isgirstas prasymas, o netektu visa gyvenim rekauti, kad butum isgirsta.

neverta, bet gailiuosi, kad tada pirmais mėnesiais nesugebėjau nerėkti. Rėki pastoviai, ar ramiai prašai...girdėjimas vienodas - prie rėkimo greitai prisitaiko. Jau seniai neberėkauju. Pirmą pusmetį buvo saunkiausia su savimi susitvarkyti. Kad rėkiame, vaikai čia niekuo dėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vistik @ 2011 12 02, 14:17)
Bet kaip ji man sąžinę sukutena, tais savo priekaištais, aš protu suvokiu, kad turiu teisę eiti ir tuo savo ėjimu niekaip jos neskriaudžiu, bet va viduje, tai negerai jaučiuosi. Ir svarbiausia kaip paskui ji man  dar kokią savaitę primena, kaip aš ,,nusikaltau''-matai, paėmei ir išvažaivai,palikai mane, man blogai buvo.

Ale, klausyk, žinau ir diedų tokių, kurie susiruošus vakarot su drauge dūsauja, vaikšto susuktu veidu, bet kilniadvasiškai leidžia eit biggrin.gif Kai važiavau atostogauti su drauge (pavasariais mano mergaitiškos atostogos be vyro, vaikų ir puodų cool.gif ) Klaidas, pirmąjį kartą, vos aparpuolio negavo-kaip tu drįsti mus su tėčiu palikt. Paklausiau kodėl nesiunta, kai tėtis kur išvažiuoja cool.gif Mamos tik mama ir niekas daugiau. Išaugom ir tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2011 12 02, 20:37)
neverta, bet gailiuosi, kad tada pirmais mėnesiais nesugebėjau nerėkti. Rėki pastoviai, ar ramiai prašai...girdėjimas vienodas - prie rėkimo greitai prisitaiko. Jau seniai neberėkauju. Pirmą pusmetį buvo saunkiausia su savimi susitvarkyti. Kad rėkiame, vaikai čia niekuo dėti smile.gif

tai, va kai susiruošiu riktelti, ir jau būnu įkvėpus, kad būtų kuo garsiau biggrin.gif visada prisimenu draugės vaikų pasakojimą. Jie Maskvoj gyvena. Jie daro ir tą, ir aną, ir trečią- pasakojasi, žodžiu. Nieko gero nedaro. Klausiu- tai mama jūsų nebara? Nėrėkia? Atsako- rėkia, bet mes paprasčiausia dėmesio nekreipiam. 4 metai tiems pasakotojams buvo. Juokinga- tai faktas. Tai aš galvoju, jog ir maniškiai tikriausia galvotų taip pat.
aš tai labai bjauri. Faktas. Nes prieš kur nors išeidama tiesiog šantažuoju vaikus biggrin.gif , ir jokios nuomonės kaip ir neleidžiu pasakyti. Maždaug prieš parą informuoju savuosius, kad kažkur ryt eisiu. Taip ir sakau, kad jiems labai pasisekė, jog laukia jų labai puikus laikas, kad jie turės puikią progą pasidžiaugti savo mama, nes ryt man bus labai gera- eisiu į teatrą, pas draugę( kur nors). Aš smagiai pasilinksminsiu, gerai praleisiu laiką, ir esu įsituikinus kad jie irgi ras kuo naudingu ir linksmu užsiimti. Pieš, mokysisi , žais. O paskui užduodu tą šantažiztinį klausimą- juk bus tiesiog puiku, ar ne? Mažiukas tai iš intercijos visada atsako- tikrai, nu ir Dusis dantis sukandęs sako- aha. Tai jei visiems gerai, tai ir gerai biggrin.gif . O jau ėjimo dieną taip ir sakau- ir patys sakėt, kad puiku taip kartais leisti laiką. Sakėėėėėėėm.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 12 02, 22:11)
Sakėėėėėėėm.

lotuliukas.gif

Aš tai rėkiu. Kaupiuosi, kaupiuosi ir kad užžviegiu, pati net pritūpiu biggrin.gif Tada veikia. Neveikia, kai einu ir bambu, o nesiemu veiksmų- išbandytas ir nepasiteisinęs metodas. Šiaip jie žino ribas ir žino, kad aš labai faina KOL..... Tai jei ir prieina tą ribą tai patys durniai, gauna ir garso ir pančių (jeis nelupu, bet laisvę apriboju) cool.gif
Rėkimas sakyčiau daug geriau, nei mano mamytė- visą negerumą savyje laiko, vaikšto perkreiptu veidu ir urzgia patyliukais. Visada susipykus galvodavau, jetau, riktelk, vožtelk, bet tas aukos veidas savaitę visą, užmušdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2011 12 02, 18:15)
Pazystamas jausmas, jau galvojau, kad man kvankt truputi, bet ziuriu ir pas pacia tokios bedos buvo, man irgi skauda galva nuo mano rekimu ir nervinimosi, dziugu, kad pas jus gereja situacija, pas mus irgi po truputi gereja ir prisiminus pacia pradzia, dabar matosi didelis pagerejimas, bet nors ir praejus 2 menesiams, dar nebuvo pas mus tokios dienos, kad nereiketu uzrekti. Graziai prasai, kad taip nedaryk, gali prasyti nors ir 10 kartu, nulis emociju, bet jeigu tik gerai uzrinki tuomet suveikia prasymas ir jis labai puikiai tada supranta, kad taip daryti negalima. Zinoma nenoreciau, kad tai butu amzinai, tikiuosi viskas praeis ir uzteks ramaus tono, kad butu isgirstas prasymas, o netektu visa gyvenim rekauti, kad butum isgirsta.

nieko gero iš rėkimo... aš neapsikentusi balsą keliu, mokytoja dabar jau rašo pastabas už drausmę - mano vaikas negirdi prašymų, draudimų. Arba išgirdo, apsisuko ir daro savo, vos nemato draudėjas dry.gif
kartais mąstau, kad praleidau kažkokius esminius dalykus anksčiau, na o bet tačiau, kažką [raleidžiu ir dabar, nes vis vien negirdi dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2011 12 02, 19:15)

O as galvojau, kad man cia paskutiniu laiku negerai su nervais. Be rekimo mano mergina, normaliai paprasyta, kazko nedaryti ar padaryti ,negali, nes negirdi.. Kazkaip galvoju, jei vaikai taip priprate negirdeti., tai kaip, ten tuose namuciuose kur gyveno, ant ju pastoviai rekdavo? siandiena, po eilines, kasdienines dramos, bandant uzmigdyti savo princese ant zirnio (valandos ir 40 minuciu) man ciut neprasidejo isterija. Nepadejo niekas,nei prasymas, nei gasdinimas , kad Kaledu senelis neateina pas neklauzadas, nei supimas ant ranku ir viskas, saku mik mazute - o ji - NE! ir viskas. Tada pareina klausimai: ar man to reikia, ar nepadariau klaidos biggrin.gif , ar as istversiu.... buna momentu, kai jau galvoju...gana, turiu ribas.... bet vel ateina sviesa , jos sypsena, nuslenka migla nuo minciu, ir lygtais vel gerai.... iki sekancio migdymo doh.gif O atrodo isauginau savo du karzygius be panasiu bajeriu.
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2011 12 03, 21:50)
  O atrodo isauginau savo du karzygius be panasiu bajeriu.

Čia tau, už tuos auginimus be bajerių biggrin.gif Mano bio visi trys taip su miegu kovodavo, tris kartus po du-trys metus valandom migdydavau ir geruoju ir piktuoju- žliumbė jie, aš žliumbiau... Tiesiog būna tokių vaikų irnesakyk.gif O kokie fainuoliai užauga wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Bet kas smagiausia, mano karzygiai sita princese vos ne ant ranku nesioja, globoja ir visaip kaip kitaip lepina.....sako, mama, tu jos nebark, ji juk tokia faina wub.gif ....kodel man taip ne visada atrodo. Nuostabi mergye su triauksciais ragais ir avino uzsispyrimu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2011 12 03, 22:07)
Bet kas smagiausia, mano karzygiai sita princese vos ne ant ranku nesioja, globoja ir visaip kaip kitaip lepina.....sako, mama, tu jos nebark, ji juk tokia faina 

....kodel man taip ne visada atrodo.

Broliai wub.gif

Todėl, kad tai privalu įvesti taisykles ir išgyvendinti tai, kas tave erzina smile.gif Bet kokiu atveju apsitrinimas turi būti, pamenu, mane, net kvapas vaiko erzindavo- svetimas, mylavau stengdamasi jo neužuosti blush2.gif Ir tada maišosi jausmai- privalau/ar reikėjo.. noriu/ ar pavešiu.... Viskas bus pas jus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 03, 21:42)
Todėl, kad tai privalu įvesti taisykles ir išgyvendinti tai, kas tave erzina  smile.gif Bet kokiu atveju apsitrynimas turi būti, pamenu, mane, net kvapas vaiko erzindavo- svetimas, mylavau stengdamasi jo neužuosti  blush2.gif Ir tada maišosi jausmai- privalau/ar reikėjo.. noriu/ ar pavešiu.... Viskas bus pas jus gerai  wub.gif
Turėjo būt sunku,jei net kvapas erzino 4u.gif Iš psichologinės pusės labai negeras signalas...
Mano bernai irgi daug dėmesio rodė,o jaunėlis tai tiek lepino,kad teko jam taisykles įvest biggrin.gif Aš tookią euforiją,tokią stiprią meilę išgyvenau,kad teko ir save tramdyt...Bet bangom,pakaitom su visišku savo,kaip motinos,nuvertinimu ...nes ir mažutės nuotaika nuo begalinės meilės iki nepaaiškinamo elgesio kito.Bet miegoti aš galiu tik su dviem žmonėm surėmus nosis ir apsikabinus-su dukriuku ir su vyru.
Išgyventi.Susidėlioti.Suprasti,kad reikėjo.Pajausti,kad nėra pasaulio be to žmogiuko,nėra šviesos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 12 03, 22:56)
Turėjo būt sunku,jei net kvapas erzino  Iš psichologinės pusės labai negeras signalas...

Ir, sakyčiau, gan ilgai jis man "smirdėjo" doh.gif Žinai, kaip būną, įsikniaubi į vaiką ir negali nosies ištraukti, rodos suuostytum visą, tai to nebuvo. O va su jo broliuku to nejaučiau, 5 metus su juo būdavom tik per šventes ir savaitgalais, per mokyklines atostogas, nenorėjau jo "visam", tiesiog jaučiau, kad per daug man visko, bet į jį kniaubdavausi ir jo kvapas savas buvo.. Makalynė kažkokia doh.gif biggrin.gif Gal,. kad su "nuolatiniu" kovojom ilgai, o "savaitgalinis", žinodavau, kad išvažiuos ir pailsėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 03, 22:12)
Makalynė kažkokia  doh.gif  biggrin.gif Gal,. kad su "nuolatiniu" kovojom ilgai
Žinai,sugebėjom pasisunkint sau gyvenimą biggrin.gif Bet nebeįsivaizduoju kitaip.Nenoriu.Man tikrai gerai.Pagaliau atėjau į save.
Nors šiandien visą dieną pykausi su vaikais ax.gif
Atsakyti