Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 04, 18:45)
Žagarėliai

3kiaušiniai,stiklinė cukraus,išplakame gerai
pusė stiklinės grietinės(joje nugesiname sodos)
pusė pokelio kefyro
miltų,kol nebekimba prie rankų
kepame aliejuje
apibarstome cukraus pudra
skanaus!!!

tik iš šitos porcijos gaunasi laaaabai dauuuuuug smile.gif

jus kepet keptuvej, ar viret puode?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 02 04, 19:10)
jus kepet keptuvej, ar viret puode?

štai tokiam,aliejaus tiek,kad apsemtų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2012 02 03, 00:42)

Norejau paklausti, as sis pyragas padvigubeja bekepant, ar turi ligti panasiai kiek ipilta ???
Atsakyti
QUOTE(G_arbanele @ 2012 02 04, 14:12)
Atbegau su tokiu man iskilusiu klausimeliu. Kepiau varskes torta, kepant jis man labai iskilo, bet jau isemus is orkaites ir pastovejus subliusko pasidare plonytis. Kodel tortai subliuksta?

gal su liesa varške darėt
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 04, 21:27)
Norejau paklausti, as sis pyragas padvigubeja bekepant, ar turi ligti panasiai kiek ipilta ???

mano pyragas kepa jau dvi val. ir dar viduje dregnas doh.gif Turbut man neko gero neiseis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ing13 @ 2012 02 04, 19:49)
Tikrai nuostabus kakavinis varskes pyragas. Dabar megaujuosi su arbata.
Aciu uz recepta.

NER UZ KA smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvablue @ 2012 02 03, 16:51)
Browni's su oreo sausainiais, kurie buvo pakeisti į Selga suteptus su Nutella (kadangi LT kaip suprantu nelabai kur yra jų pirkti, tai improvizavau biggrin.gif )

Šiaip juos pakeisti galima bet kokiais kitais šokoladiniais sausainiais su baltu pertepimu. Bent jau anksčiau visose maximose buvo tokie domino sausainiukai, rožiniame pakelyje. Vienas prie vieno kaip tie oreo. Oreo taip pat kažkada Rimi pardavinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 02 05, 21:14)
Šiaip juos pakeisti galima bet kokiais kitais šokoladiniais sausainiais su baltu pertepimu. Bent jau anksčiau visose maximose buvo tokie domino sausainiukai, rožiniame pakelyje. Vienas prie vieno kaip tie oreo. Oreo taip pat kažkada Rimi pardavinėjo.

Prismoje oreo turetu buti manau, dar "Saldus majai" ir assorti.lt ax.gif 4u.gif
Ziuriu jau atsakyta doh.gif blush2.gif
Ryt ar poryt darysiu zagarelius wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 05 vasario 2012 - 22:40
QUOTE(daivaP @ 2012 02 03, 00:42)
Protingi pyragaičiai smile.gif
recepto šaltinis

Atnesu savo pyragaicius, tik pudra pamirsau del foto pabarstyti biggrin.gif
dariau is visos normos doh.gif o reikejo is puses geriau, net i mano didziausia skarda vos tilpo, liko tik 1cm iki virsaus skardos, bijojau kad pro krastus pilsys kepant, bet super graziai pakilo, net nebande begti thumbup.gif
Skonis skanus, bet daugiau primena apkepa/pyraga user posted image, sluoksniai pas mane 4 isejo lotuliukas.gif
Tiesa kepe net dvi valandos, o kad daznai tikrinau ar iskepe, tai galiausiai pyragas mano sukrito doh.gif , sukrito ta virsutine biskvito dalys, o foto is vis beveik nesimato tu sluoksniu bet istikruju visi 3 yra, ir dar ketvirtas bus apacia, nes i skarda nemazai miltu priberiau ax.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 vasario 2012 - 23:08
P.S kas darys si pyraga, kad neissigastu, tesla bus net labai skysta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 vasario 2012 - 23:09
QUOTE(Sim@ @ 2012 02 03, 20:39)
labai aciu uz  thumbup.gif recepta 4u.gif iskepiau sian vaikams_liko patenkinti, labai skanus 4u.gif 

Džiaugiuosi, kad vaikučiams patiko pyragas 4u.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 04, 21:27)
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 05, 00:01)
mano pyragas kepa jau dvi val. ir dar viduje dregnas doh.gif Turbut man neko gero neiseis ax.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 05, 22:48)
Atnesu savo pyragaicius, tik pudra pamirsau del foto pabarstyti biggrin.gif

Labai gražiai atrodo pyragaičiai thumbup.gif Ir susisluoksniavo gražiai thumbup.gif Kadangi kepei pilną normą, tai ir kepė ilgiau, bet viskas pavyko tikrai puikiai 4u.gif

Atsakyti
Apelsininiai Ledai

2 puodeliai grietineles
2 puodeliai svieziai spaustu apelsinu sulciu
1 puodelis cukraus
1 arbatinis saukstelis citrinos sulciu
1 arbatinis saukstelis tarkuotos apelsinu zieveles
1 arbatinis saukstelis vaniles ekstrakto

Visus ingriedientus sudekite i inda ir maisykite kol istirps cukrus. Tuomet, viska supilkita i ledu gaminimo masina, jei jos neturi - nebeda. Galima naudoti paprasta, rankini mikseri. Tai uztruks ilgiau, bet rezultatas toks pat. Plakite apie 30 minuciu ar ilgiau, kol mase taps grietines tirstumo. Viskas - mase dekite i kamera ir palaukite kol ledai susals.Skanaus!

Atsakyti