Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

Lu Lu, gal per ilgai tikrai kepė? Mano formelė nedidelė buvo, tai gavosi nei storas nei plonas labai.

Kiaušiniai nelabai jaučiasi, tik pudingo skonis tai tikrai aiškus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insolente. @ 2012 02 06, 13:28)
Nebūtina. Silikono išvis tepti niekuo, mano žiniomis bei patirtim remiantis, nereikia - man dar niekados niekas tenai neprilipo, net jei tešla be riebalų. Su tefloninėmis ir paprastom metalinėm - kitas reikalas, tenai patept būtina. smile.gif

Kepiau keksiukus, labai skanus, tik man jie perkepe, nors ir temperatura jau mazinau, matydama, kad greit kepa... Matyt reikia mazesnes temperaturos...
Atsakyti
Aš dariau surio pyraga,receptas is SM tik kieno jau nepamenu ax.gif truputi pakeiciau pagal save ir gavosi taip pat labai skanus thumbup.gif pagrindui pakelis Selgos sokoladiniu sausainiu susmulkintas ir sumaisytas su 100 gr.sviesto ir 2 s.medaus,pakeptas apie 10 min.Ant virsaus maskarpone ir grietinele:maskarpones 500 gr.grietineles 200 gr.ir cukraus pagal skoni,1 s.zelatinos.Padariau vysnine zele,didziaja dali praskiedziau su sultimis nuo atsileidusiu vysniu,tai gavosi laaaaabai sladziarugste skani zele ax.gif
user posted image
Atsakyti
nekeptas moliugu pyragas
user posted imageuser posted image
atradau ji stai cia
pakankamai saldus ir intensyvaus skonio pyragas ir be abejo labai traukiantis aki biggrin.gif
gaila nuotraukose tikro grozio nesimato
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2012 02 08, 09:51)
Lu Lu, gal per ilgai tikrai kepė? Mano formelė nedidelė buvo, tai gavosi nei storas nei plonas labai.

Kiaušiniai nelabai jaučiasi, tik pudingo skonis tai tikrai aiškus bigsmile.gif

Man irgi taip pat pudingo skonis daugiau buvo biggrin.gif
Atsakyti
Iskepiau vakar, siandien ryte atpjoviau tai man nelabai ryskiai tie sluoksniai matosi. Kazin kodel? Skonis tai man jo siaip sau, bet as nesu pudingu megeja. O MB laabai patiko, kartojo kelis kartus biggrin.gif
Atsakyti
Baltasis tinginys

user posted image

720 gr. sausainių
400 gr. želė saldainių
450 gr. grietinės

Sulaužyti smulkiai sausainius, supjaustyti suberti ten pat saldainius ir užpilti grietinę. Viską gerai permaišyti.

user posted image

Dėti į formą, gerai suspausti ir palaikyti per naktį.
Skanaus !!

user posted image
Atsakyti
Širdelės Valentinui smile.gif

user posted image

2 kiaušinio baltymai
120 gr. cukraus pudros
lašas raudonų dažų

Išplakti viską iki standžių putų, įmaišyti dažus. Sudėti masę į konditerinį maišelį ir ant kepimo popieriaus suformuoti širdeles.
Džiovinti apie 1.5 val. 120 C. orkaitėje.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 02 09, 10:57)
Baltasis tinginys




darau toki,tik nededu zele saldainiu. Skanus. Vaikams labiau patiko is krekeriu (kaip zuvytes). biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 02 09, 09:57)
Baltasis tinginys

720 gr. sausainių
400 gr. želė saldainių
450 gr. grietinės

Sulaužyti smulkiai sausainius, supjaustyti suberti ten pat saldainius ir užpilti grietinę. Viską gerai permaišyti.

Dėti į formą, gerai suspausti ir palaikyti per naktį.
Skanaus !!


o kokia grietinė geriausia? riebi?
Atsakyti
Štricelis

Tai austriškas kepinys.Man labai patiko 4u.gif

Produktai tešlai:
150g. varškės 9%
6 valg.šaukštai pieno
1 kiaušinio
6 šaukštai aliejaus
žiupsnelis druskos
1 pak. (8g.) vanilinio cukraus
1 pak. (7g.) kepimo miltelių
300g.miltų
Sumaišome visus produktus, užminkome minkštą elastingą tešlą, uždengiame ir paliekame 30 minučių pailsėti.


Migdolų kremui:
100g. minkšto sviesto
100g. maltų migdolų
100g. cukrus
Visus produktus sumaišome kad gautųsi vientisa masė.

Įdarui :
200g.razinų (užmirkyti ir nusausinti)
100 g. džiovintų abrikosų (smulkiai supjaustyti)
100g.smulkintų graikinių riešutų
Visus produktus sumaišome kartu.

Eiga:

Padaliname tešlą į 2 lygias dalis.
Kiekvieną dalį iškočiojame kad gautųsi kvadratas maždaug 30x30 cm.
Kvadratus sutepame su migdoliniu kremu, ir paskirstome įdarą.
Susukame kaip vyniotinį, kraštus užspaudžiame.
Imame kepimo formą, išklojame su kepimo popieriumi ir dedame vyniotinius siūlė į apačią.Lengvai su ranka vyniotinį prispaudžiame.
Labai aštriu peiliu darome pjūvį išilgai.Pjūvis maždaug 2 cm gylio, ne iki galo kraštų.Sutepame kiaušinio plakiniu.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C , kepame maždaug 30 min.
Atvėsiname ir ragaujame.


user posted image
user posted image
user posted image
user posted image







Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 09 vasario 2012 - 14:50
QUOTE(Elena @ 2012 02 09, 14:27)
[color=darkviolet]Štricelis



Štrudelis gal g.gif
Atsakyti