Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 25, 22:37)
tai ka ash parashiau yra daugiau lovelaso triukai ir kelias tikrai ne i vedybas o i lova, po ko seka vel begale kitu interpretaciju vedanciu prie santykiu nutraukimo

Šioje vietoje esu griežtai prieš bet kokį melą ir manipuliacijas. Juk tai savimi nepasitikinčio vyro požymis - bet kokia kaina stengtis. Bet vėlgi lazda turi du galus, kuo daugiau tokių melagių mergina sutinka, tuo greičiau pastebi kad esi kitoks nei visi.
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 05 25, 23:35)
Tai vadinas jei lovoje būtų buvęs neįdomus tai nebūtum vedusi?
Malonu matyti kad giri ne tik intelektą. Eilinis įrodymas kad be patirties nieko nebus.
Nei baisių panų, nei vedybų, nei žvyno, nei uodegos.
Patirtis.
O su gera patirtimi minėtų dalykų taip pat galima išvengti. drinks_cheers.gif

Brangusis, bet tai nereišia ,kad reikia šokinėti iš lovos į lovą.Panašu tau rūpi tik tavo poreikiai ir negalvoji apie tai kaip suteikti malonumą ir partneriui, jei aplamai tą sugebi.Geriausias seksas yra kai tikrą malonumą gauna abu.Gryna fiziologija to ne duoda.Iš šitų žinučių spendžiu labai jau tu save sureikšmini ir stengies patesinti savo elgesį. Tiesa aš nevedžiau ,aš tekėjau.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 05 26, 07:16)
Brangusis, bet tai nereišia ,kad reikia šokinėti iš lovos į lovą.Panašu tau rūpi tik tavo poreikiai ir negalvoji apie tai kaip suteikti malonumą ir partneriui, jei aplamai tą sugebi.Geriausias seksas yra kai tikrą malonumą gauna abu.Gryna fiziologija to ne duoda.Iš šitų žinučių spendžiu labai jau tu save sureikšmini ir stengies patesinti savo elgesį. Tiesa aš nevedžiau ,aš tekėjau.

Iš aktyvaus komentavimo spėju kad vedei, o ne tekėjai. Pasiuntei tokių signalų kad maža nepasirodė vyreliui.
Kodėl sprendi jog aš taip darau kaip rašau? Gal tik pilstau iš tuščio į kiaurą. Koks tada čia savęs sureikšminimas? Kad kažką žinau? O jei sakyčiau kad esu nekaltas, vėl save sureikšminčiau? Ir ką aš čia veikiu tada, jei žinau kaip ką patenkinti?
Nuomonę pasilaikyk sau, man ji mažiausiai rūpi.
Tau matau irgi nerūpi tavo poreikiai, kažkaip netyčia pasirinkai gražų, intelektualų ir su patirtimi vyrą. Atsitiktinumas. Jokio naudos siekimo. Visiškai...
Geriau atsiųsk nuotrauką. Pasijuoksiu kaip lotuliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 05 26, 10:26)
Iš aktyvaus komentavimo spėju kad vedei, o ne tekėjai. Pasiuntei tokių signalų kad maža nepasirodė vyreliui.
Kodėl sprendi jog aš taip darau kaip rašau? Gal tik pilstau iš tuščio į kiaurą. Koks tada čia savęs sureikšminimas? Kad kažką žinau? O jei sakyčiau kad esu nekaltas, vėl save sureikšminčiau? Ir ką aš čia veikiu tada, jei žinau kaip ką patenkinti?
Nuomonę pasilaikyk sau, man ji mažiausiai rūpi.
Tau matau irgi nerūpi tavo poreikiai, kažkaip netyčia pasirinkai gražų, intelektualų ir su patirtimi vyrą. Atsitiktinumas. Jokio naudos siekimo. Visiškai...
Geriau atsiųsk nuotrauką. Pasijuoksiu  kaip lotuliukas  lotuliukas.gif

O tu supykai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tu mano nuotaikai turi tiek pat įtakos, kiek ant sienos kabantis sugedęs radijas. cool.gif
O mėgindama įsiteikti tik be reikalo priterši labai įdomią diskusiją.
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 05 26, 12:07)
Tu mano nuotaikai turi tiek pat įtakos, kiek ant sienos kabantis sugedęs radijas.  cool.gif
O mėgindama įsiteikti tik be reikalo priterši labai įdomią diskusiją.

aš nesistengiu įsiteigti.ar žaidi pokerį? žaidėjai dažnai stengiasi kitą išvesti iš pusiausvyros, supykęs žaidėjas parodo savo silpnas vietas.taip ir gyvenime laimi tas, kuris neparodo savo silpnybių.
Atsakyti
eikit sau, ateina vienas pridurkas ir suteršia visą temą...

ps, nekreipiu dėmesio, kad jam iki bet kokio super- toli toli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 25, 21:29)
.....
Tikras vyro pasitikejimas savimi ir yra tas, kad jam nereikia visiems sakyti kiek ir kaip merginu jis "pasigulde" , jei tikrai savimi pasitiki ir esi patyres niekada, neparodisi, merginai, kad tai tik eilinis vienos dienos nuotykis, atvirkshciai tik tada galima tiketis gero rezultato, kai zinai, kad mergina mano, kad ji tau yra vienintele ir ishskirtine. Na nebent ishimtis yra tie atvejai vadinkim juos "seksas su nepazistamuoju" bet tai gana retas "reishkinys" tongue.gif , nors aishku taip buna, taciau jeigu jau taip ivyksta, manau tai merginai  visishkai nesvarbu kiek pries ja moteru tu turejai, jeigu ji jau ryzosi  tokiam zinksniui, juk priejes prie merginos nesakysi- "Labas ash X priesh tave turejau en merginu, visos manim buvo patenkintos, mes ishbandem visas pozas ishskyrus viena gal noretum su manim ja ishbandyti, nepasigailesi ash juk turejau en moteru,ash tikras "virtuozas"?"  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  juokingai skamba ar ne

vystesi labai idomus dialogas tarp tave sir pleputes, gaila cia kai kurie ikiso savo trigrasius ir sugadino doh.gif bet tiek to...

as irgi savaji ikisiu gal... bigsmile.gif

pasitikintis savimi vyras tikrai nemines savo "pergaliu" ar pan...jis tiesiog demonstruos pasitikejima savimi naturaliai, kitais budais, tiesiog savo elgesiu 9tai kaip jis elgiasi gatveje, restorane ar pan.) o tas savo "pasitikejimo savimi" demonstravimas...hmmm deja, jis atstumia ne tik kad prajuokina..net ir netycia ispsrude zodziai sugadina viska.

turejau as toki atveji: nuostabus vaikinas (viskuo, isvaizda, issilavinimu, protu, placiu akiraciu, charakteriu) gal jau kiek vakaro metu (antras ar 3ias pasimatymas) padaugines, nes tadien isejo jo viena darbuotoja ir jis kaltino save tad truputeli isgere, paklaustas, kodel mes vaziuojame i tt kluba visai ramiai tarp kitko mestelejo, kad jis jau 7 metus ten vaikscioja ir tiesiog ten gerai jauciasi, o i klausima, kodel ten gerai atsake: na anksciau, kai studijavau, ten daznai ieskojau sekso, dabar ten visus pazistu ir jauciuos kaip namie...

na, kazkaip man tai nuskambejo..kaip nepatikimo santykiuose zmogaus pasisakymas ir as nebesusitikau su juo...veliau suzinojau, kad buvau teisi.. schmoll.gif

vaikinas jis atsakingas patikimas, tiesiog neturejo nei vienu ilgalaikiu santykiu, lyg ir pradedavo draugauti su mergina ir nei is sio nei is to staiga viska nutraukdavo...

na, sudetingas tai atvejis...reikia daug gilintis ir plius, visokie niuansai, bet esme parasiau, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 26 gegužės 2006 - 14:15
o toliau galiu siek tiek parasineti apie moters kuno kalba smile.gif

gal nekalbesiu apie ta visiems akivaizdziai demonstruojama (riesu demonstravimas, plauku taisymasis, zvilgsniai ir tt.) tai neidomu, geriau pakalbekime apie nesamoninga kuno kalba, kuri demonstruojama patinkanciam asmeniui mirksiukas.gif

gal pradekim nuo...

kuno padetis:

stovedama pries patinkanti priesingos lyties asmeni moteris stoves tiesiai priesais ji, nepasisuks sonu, nesamoningai stengsis stoveti taip, kad kunai neusadarytu kampo. viena peda stovint bus siek tiek atkista i prieki ir nukreipta i patinkanti asmeni.

rankos siuo atveju daznai laikomos ant klubu (taip pabreziamas liemuo bei demonstruojamas liemens ir klubu santykis, kuris ypatingai patrauklus vyriskiams biggrin.gif )

jeigu sedima, koja uzmesta ant kojos (taip jos atrodo ilgesnes mirksiukas.gif ), peda irigi nukreipta i patinkanti asmeni..

pratesimas bus smile.gif

Papildyta:
beje, dar butu pastaba, niekada nespreskite apie moters kuno kalba tik is vieno zenklo, viskas labai priklauso nuo aplinkybiu, turi buti bent keletas kuno kalbos zenklu, kad galima butu daryti kazkokias isvadas !!!
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 26, 15:43)
o toliau galiu siek tiek parasineti apie moters kuno kalba smile.gif

gal nekalbesiu apie ta visiems akivaizdziai demonstruojama (riesu demonstravimas, plauku taisymasis, zvilgsniai ir tt.) tai neidomu, geriau pakalbekime apie nesamoninga kuno kalba, kuri demonstruojama patinkanciam asmeniui  mirksiukas.gif

gal pradekim nuo...

kuno padetis:

stovedama pries patinkanti priesingos lyties asmeni moteris stoves tiesiai priesais ji, nepasisuks sonu, nesamoningai stengsis stoveti taip, kad kunai neusadarytu kampo. viena peda stovint bus siek tiek atkista i prieki ir nukreipta i patinkanti asmeni.

rankos siuo atveju daznai laikomos ant klubu (taip pabreziamas liemuo bei demonstruojamas liemens ir klubu santykis, kuris ypatingai patrauklus vyriskiams  biggrin.gif )

jeigu sedima, koja uzmesta ant kojos (taip jos atrodo ilgesnes  mirksiukas.gif ), peda irigi nukreipta i patinkanti asmeni..

pratesimas bus  smile.gif

Papildyta:
beje, dar butu pastaba, niekada nespreskite apie moters kuno kalba tik is vieno zenklo, viskas labai priklauso nuo aplinkybiu, turi buti bent keletas kuno kalbos zenklu, kad galima butu daryti kazkokias isvadas !!!

vagi kaip shaunu vel nauji zenkliukai mirksiukas.gif dekui Ugniaplaukei smile.gif
dar vienas dalykelis labai daznai man tenka pietauti kavinese, taigi po sociu pietu lieka laisvo laiko prie kavos ar arbatos puodelio, na jo neleidziu veltui, analizuoju aplinkiniu elgesi, gal skamba ir kvailokai, taciau kuo daugiau stebi, tuo daugiau tu zenklu izvelgi, greiciau juos pastebi. Taigi ka ash tuo norejau pasakyti biggrin.gif o gi tai, kad nepakanka vien pasiskaityti ir isiminti tuos zenklus, nes nors ir juos visus moketume mintinai, galime pastebeti pervelai arba tiesiog palaikyti naturaliu nieko nereishkianciu gestu.

Na o del kishimosi biggrin.gif tema gi nera uzdara, kiekvienas/a turi savo nuomone (pagaliau juk cia laisva shalis) bei teise ja reikshti, o kuo tiketi ir kuo netiketi jau priklauso nuo musu paciu, kiekvienas atsirenka sau tai, kas jam priimtina ir pats sprendzia verta tai demesio ar ne g.gif
Atsakyti
ne, tiesiog jusu pokabis su plepute buvo toks zavus wub.gif man net nesinorejo, kad kazkas is forumu i ji isiterptu ax.gif
Papildyta:
kai turesiu laiko, parasysiu daugiau apie kuno kalba, dabar atsiprasau, bendrauju netu su draugu wub.gif
Papildyta:
beje, nezinau zmogaus, kuris nemegtu stebeti aplinkiniu, kaip jie elgiasi...
Atsakyti
Ugniaplauke, aciu tau uz komplimenta 4u.gif Dristu padekoti nuo saves ir DeepsorroW ax.gif

Mes juk ir toliau plepesime nekreipdami demesio i nieka, ane, DeepsorroW? wub.gif

O griztant prie temos - pastebejau toki dalyka: kitos merginos buvimas salia gerokai padidina vyruko patraukluma dar kitos merginos akyse. Neseniai sutikau savo sena, sena pazistama, kuris man atrode siek tiek nevykelis. Jis ejo su mergina (buvo akivaizdu, kad jie pora) ir pastebejau, kad pagalvojau: "o jis gal visai ir nieko", nors is tiesu jis visiskai nepasikeite doh.gif Stai tau ir moters psichologija biggrin.gif

Teisingas, kiek metu taikai nlp?
Atsakyti