Trokštamos vyro savybės: na nepasirodysiu originali - protingas, geras

grožis tikrai nėra toks svarbus kaip protas, tolerancija, švelnumas. Ir tas protas nebūtinai turi pasireikšti profesoriaus laipsniu ar 20 perskaitomų knygų per savaitę. Man svarbus jautrumas svarbiomis man temomis, pvz, žmogus turi jausti neteisybę ir suprasti grožį, mokėti atskirt pelus nuo grūdų, klausti "kodėl," o ne prisitaikyti ir tt. Todėl buvau susigalvojus, kad mano vyras turi būti mažuma...na etninė ar rasinė, ar dar kokia, tik ne seksualinė - smagumas lovoj man irgi yra gana svarbus

Augant kaip mažumos atstovui, man atrodė, lengviau susiformuoti tolerantiškesnei, jautresnei, labiau užgrūdintai ir žvelgiančiai į pasaulį atviromis akimis asmenybei. Na ir...žmogus be trūkumų - per daug sintetinis.

Kažkada esu sau pasakius, kad mano antra puselė tiesiog turi būti Žmogus, mąstantis ir jaučiantis Žmogus.
Šitą dar, gal aš čia ne į temą, bet...neseniai pirmą kart po poros metų žiūrėjau MTV ir netyčia pastebėjau tokį dalyką. Todėl ir šita tema užkabino
Dainavo kokia tais motera palei sieną, ir jau tokius signalus siuntė, jau taip tą savo kūną raitė, na laaaabai moteriškai. Staiga pagalvojau - o ką šita kūno kalba reikštu, jei taip stovėtų ir judėtų vyras? Čia reikėtų įsivaizduot atmetant tą faktą, kad jis atrodytų moteriškas, nes tai nieko nepasako. Tai va, man tie judesiai (nuleisti pečiai, akys, glaudimasis prie sienos, rankų iškėlimas, apsisukimas ir kaklo atsukimas) kažkaip asocijavosi su bėjėgiškumu, pasidavimu. O Pink klipą "Stupid girls" matėt? Na kad ir bet kokį jos klipą..dažnai sakoma, kad jos kūno kalba kaip berniuko, ji vadinama tomboy ir tt...Kodėl? Jos judesiai - atmesti pečiai, išpūsta krūtinė, judėjimas visai kitoks, ne vinguriuojant klubais, o pečiais, kaip vyrai eina, nežinau ar suprantamai kalbu...? Tokie judesiai tikrai atrodo vyriški, bet vėlgi vyriški - tai nieko nepasako, šitas žodis neapibūdina, jį patį reiktų apibūdinti. Iš tiesų tokie judesiai simbolizuoja pasitikėjimą savimi, išdidumą, tiesumą. Jei žiūrėtume į gyvūnų pasaulį, tai nudelbtos akys, žvilgčiojimas iš padilbų, atsukama jautri vieta, prisiplojimas prie sienos - akivaizdūs signalai pasiduodančio, užspeisto į kampą gyvūnėlio. O tiesus žvilgsnis, krūtinės išpūtimas ir tt - alfa lyderio ženklai.
Keista ar ne? aišku, tai nėra visai universalu, bet verčia susimąstyti...

Kokius judesius mes naudojam, norėdamos sužavėti vyrą?