Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 22, 16:40)
na kiek supratau lietuvoje vel pradeda formuotis luomine santvarka  biggrin.gif  ash nemanau, kad reiktu nuvertinti shlaveja ar valstieti nes blogu darbu nera, o kazka dirbti turi kiekvinas\a na bet cia jau atskira tema  smile.gif

O niekas jų ir nenuvertina ax.gif Tiesiog renkiesi sau draugus pagal save: savo išsilavinimą, pomėgius. OPvz, kad ir tas šiukšliavėžis. Ateitų į kavinę pasimatyt su manim nesiprausęs, tais pačiais darbo rūbais. Na sakykim, kad ir ne tais pačiais, bet nuskalbtais, nelyginatais ir pan... Aš tikrai nejaukiai pasijausčiau rolleyes.gif Toks jausmas, kad aš per daug stengiaus puoštis, įtikti. Na tu supratai mano mintį?
Atsakyti
pritariu, kiekvienam savo. o as tiesiog nesuprasciau bajerio, kai man pradetu sakyti liabukas mazute, tai ka siaip veikineji, o kaip siaip sekinejasi ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 22 gegužės 2006 - 23:38
quote=Shiduh,2006 05 23, 01:37]
pritariu, kiekvienam savo. o as tiesiog nesuprasciau bajerio, kai man pradetu sakyti liabukas mazute, tai ka siaip veikineji, o kaip siaip sekinejasi ir pan.
[/quote]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif isivaizduoju kaip nervintu,tokie bernai labai saldumynais "kvepia"
Atsakyti
Manau DeepsorrW, tau taip pat ilgai nepatiktų pana, kuri atėjo tiesiai iš valgyklos virtuvės ir kvepianti atitinkamai.O pas moteris uoslė jautresnė unsure.gif Dėl to mes taip ir vertinam švarius vyriškius. Asmeniškai aš vertinu pas vyrus tikrą jumoro jausmą, gerumą, tai kad man padės kas benutiktų. Toks yra mano vyras.Nėra jis gražuolis ir aplamai ne tokia išvaizda, kokia aš sau jaunystėje piešiau būsimą vyrą lotuliukas.gif Beje švarumą aš turiu galvoj ne tik fizinį, bet moralinį.Įspėju iš karto ne esu moralistė lotuliukas.gif , bet gi ribos vis dėlto yra kažkokios g.gif
Atsakyti
Trokštamos vyro savybės: na nepasirodysiu originali - protingas, geras 4u.gif grožis tikrai nėra toks svarbus kaip protas, tolerancija, švelnumas. Ir tas protas nebūtinai turi pasireikšti profesoriaus laipsniu ar 20 perskaitomų knygų per savaitę. Man svarbus jautrumas svarbiomis man temomis, pvz, žmogus turi jausti neteisybę ir suprasti grožį, mokėti atskirt pelus nuo grūdų, klausti "kodėl," o ne prisitaikyti ir tt. Todėl buvau susigalvojus, kad mano vyras turi būti mažuma...na etninė ar rasinė, ar dar kokia, tik ne seksualinė - smagumas lovoj man irgi yra gana svarbus wink.gif Augant kaip mažumos atstovui, man atrodė, lengviau susiformuoti tolerantiškesnei, jautresnei, labiau užgrūdintai ir žvelgiančiai į pasaulį atviromis akimis asmenybei. Na ir...žmogus be trūkumų - per daug sintetinis. g.gif Kažkada esu sau pasakius, kad mano antra puselė tiesiog turi būti Žmogus, mąstantis ir jaučiantis Žmogus.

Šitą dar, gal aš čia ne į temą, bet...neseniai pirmą kart po poros metų žiūrėjau MTV ir netyčia pastebėjau tokį dalyką. Todėl ir šita tema užkabino biggrin.gif
Dainavo kokia tais motera palei sieną, ir jau tokius signalus siuntė, jau taip tą savo kūną raitė, na laaaabai moteriškai. Staiga pagalvojau - o ką šita kūno kalba reikštu, jei taip stovėtų ir judėtų vyras? Čia reikėtų įsivaizduot atmetant tą faktą, kad jis atrodytų moteriškas, nes tai nieko nepasako. Tai va, man tie judesiai (nuleisti pečiai, akys, glaudimasis prie sienos, rankų iškėlimas, apsisukimas ir kaklo atsukimas) kažkaip asocijavosi su bėjėgiškumu, pasidavimu. O Pink klipą "Stupid girls" matėt? Na kad ir bet kokį jos klipą..dažnai sakoma, kad jos kūno kalba kaip berniuko, ji vadinama tomboy ir tt...Kodėl? Jos judesiai - atmesti pečiai, išpūsta krūtinė, judėjimas visai kitoks, ne vinguriuojant klubais, o pečiais, kaip vyrai eina, nežinau ar suprantamai kalbu...? Tokie judesiai tikrai atrodo vyriški, bet vėlgi vyriški - tai nieko nepasako, šitas žodis neapibūdina, jį patį reiktų apibūdinti. Iš tiesų tokie judesiai simbolizuoja pasitikėjimą savimi, išdidumą, tiesumą. Jei žiūrėtume į gyvūnų pasaulį, tai nudelbtos akys, žvilgčiojimas iš padilbų, atsukama jautri vieta, prisiplojimas prie sienos - akivaizdūs signalai pasiduodančio, užspeisto į kampą gyvūnėlio. O tiesus žvilgsnis, krūtinės išpūtimas ir tt - alfa lyderio ženklai.

Keista ar ne? aišku, tai nėra visai universalu, bet verčia susimąstyti... g.gif Kokius judesius mes naudojam, norėdamos sužavėti vyrą?

Atsakyti
Knygynuose dabar yra knyga apie kūno kalba, kainuoja apie 30 lt(tiksliai neatsimenu).Yra ten visi signalai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 05 23, 13:10)
Knygynuose dabar yra knyga apie kūno kalba, kainuoja apie 30 lt(tiksliai neatsimenu).Yra ten visi signalai lotuliukas.gif

bet tavi turime suprasti viena dalyka, kad knyga yra knyga, jai klausimo neuzduosi ir ji tau neatsakys g.gif beto tose knygose daznai zmoniu veiksmai nera aishkiai aprashyti, o kartais susidarai tokia nuomone, kad jie ten vos ne gulbiu ezera turi shokti, noredami ishreikshti vienokias ar kitokias emocijas, jausmus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 05 23, 09:24)
Asmeniškai aš vertinu pas vyrus tikrą jumoro jausmą, gerumą, tai kad man padės kas benutiktų.

tavi, pritariu tau 100%
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 23, 23:22)
bet tavi turime suprasti viena dalyka, kad knyga yra knyga, jai klausimo neuzduosi ir ji tau neatsakys  g.gif beto tose knygose daznai  zmoniu veiksmai nera aishkiai aprashyti, o kartais susidarai tokia nuomone, kad jie ten vos ne gulbiu ezera turi shokti, noredami ishreikshti vienokias ar kitokias emocijas, jausmus ir t.t.

Ne visai teisus, knyga įliustruota nuotraukomis ir komentarais.Yra judesiai,kuriuos moterys atlieka nasąmoningai tuo parodydama ar tu jei patinki ar ne. Jei lauki gatavo recepto tu jo negausi, kaip bebūtų reikia įdėti darbo. Pas visus yra atitinkami judesiai, kurie leidžia spėti žmogus meluoja, sako tiesa, abejoja, bet 100 procentų neduoda net psichologai.Jie nustato maždaug 90 procentų tikslumu ir tai iš judesių ,kalbos ir intonacijos visumos.Nori suprasti dirbk lotuliukas.gif Pasistudijuok knygą lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie vyrų savybes, paskutiniu metu kažkaip nerandu juose 2 dalykų: atsakomybės ir sąžiningumo. Gal todėl dabar man tai yra svarbiausia.
Atsakyti
o kokie judesiai kai patinka?
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 05 24, 17:43)
o kokie judesiai kai patinka?

Vyrų ar moterų g.gif
Atsakyti