Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(*plepute* @ 2006 05 28, 22:29)
Ugniaplauke, aciu tau uz komplimenta 4u.gif Dristu padekoti nuo saves ir DeepsorroW ax.gif

Mes juk ir toliau plepesime nekreipdami demesio i nieka, ane, DeepsorroW? wub.gif

O griztant prie temos - pastebejau toki dalyka: kitos merginos buvimas salia gerokai padidina vyruko patraukluma dar kitos merginos akyse. Neseniai sutikau savo sena, sena pazistama, kuris man atrode siek tiek nevykelis. Jis ejo su mergina (buvo akivaizdu, kad jie pora) ir pastebejau, kad pagalvojau: "o jis gal visai ir nieko", nors is tiesu jis visiskai nepasikeite doh.gif Stai tau ir moters psichologija biggrin.gif
Teisingas, kiek metu taikai nlp?

*plepute*wub.gif zinoma, kad plepesime blush2.gif plepesim ir vel plepesim wub.gif

O va shis atsitikimas tavo visishkai suprantamas, cia mano nuomone kiek panashu i atvirkshtine psichologija mirksiukas.gif tai kas sunkiai pasiekiama visada traukia, daznai man paciam kyla mintis, kai kokia gera mano daruge pradeda draugauti su vaikinu ("drauge" ash turiu galvoje tai mergina, na sakykime, su kuria jautiesi kaip su tikru draugu ir kurios kaip savo antros puses neisivaizduoji )- "velnias, o ji visai nieko gi, kodel ash su ja nedraugavau?" doh.gif
Taigi toks jau tas gyvenimas lotuliukas.gif kartais tiesiog nematai to kas yra tavo panoseje doh.gif blush2.gif na aishku galima ten bandyti isiterpti, kaip kiti sako kad antra puse ne tvora apeit galima, bet ash ir visi mano draugai tai laikom grieztu tabu, sakykim jei visa vyrishka kompanija einam i kluba, tai musu nerashyta taisykle, kad jei mergina su vaikinu, tai net i jos puse neziuret biggrin.gif bet kartais na tiesiog pasiziuri blush2.gif na manau supratot ka norejau pasakyti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 05 28, 21:29)

Nuoširdžiam klausimui nuoširdus atsakymas.
Nedaug, gal mėnesį - du.
Ir per tą laiką susiradau daugiau draugių nei per pastaruosius 25 metus smile.gif
Gera nuotaika traukia kaip magnetas. O kai moki ją sukurti iš nieko ir palaikyti...
Padarai arogancijos, lengvo įžūlumo, daug romantikos ir humoro kokteilį ir vaišini visus aplink.

Dėl jūsų pokalbio apie "nekokia draugė susirado draugą ir pavydas ima" pasakysiu kad pavydas viena iš stipriausių emocijų. Jei vyras pavydi savo panos reiškia jis savimi nepasitiki ir bijo ją prarasti, priklauso nuo jos. Kaip bebūtų gaila (vėlgi remiuosi šio forumo pasakojimais) įvyksta atvirkščiai ir brangenybė prarandama.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 05 28, 21:29)
Ugniaplauke, aciu tau uz komplimenta 4u.gif Dristu padekoti nuo saves ir DeepsorroW ax.gif

Mes juk ir toliau plepesime nekreipdami demesio i nieka, ane, DeepsorroW? wub.gif

O griztant prie temos - pastebejau toki dalyka: kitos merginos buvimas salia gerokai padidina vyruko patraukluma dar kitos merginos akyse. Neseniai sutikau savo sena, sena pazistama, kuris man atrode siek tiek nevykelis. Jis ejo su mergina (buvo akivaizdu, kad jie pora) ir pastebejau, kad pagalvojau: "o jis gal visai ir nieko", nors is tiesu jis visiskai nepasikeite doh.gif Stai tau ir moters psichologija biggrin.gif

o gal tai musu savininkiskumo jausmas..jei jau jis kaip ir mano (salyginai), tai kaip cia dabar su kita?
Papildyta:
sorry teisingas, bet kai uzaugsi ir nuspresi, kad tau reikia rimtu santykiu, gal baigsi zaisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 29, 22:17)
o gal tai musu savininkiskumo jausmas..jei jau jis kaip ir mano (salyginai), tai kaip cia dabar su kita?
Papildyta:
sorry teisingas, bet kai uzaugsi ir nuspresi, kad tau reikia rimtu santykiu, gal baigsi zaisti mirksiukas.gif

Sorry Ugniaplauke, bet ar verta pirkti karvę, jei pieno gauni nemokamai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 05 31, 20:40)
Sorry Ugniaplauke, bet ar verta pirkti karvę, jei pieno gauni nemokamai?  mirksiukas.gif

o tu ziurek kad neprabustum per velai ir kai jau noresis hmmm karve(puikus palyginimai) pirkt tai karves nebebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaičiau ir toks įspūdis, kad ir DeepsorroW, ir teisinga pazistu....O skirtumas tarp ju yra tas, kad: ta vaikina, i kuri man panasus DeepsorroW, as visada prisimenu kaip labai miela, gundanti, siek tiek paslaptinga, o vat ta, i kuri man panasus teisingas, prisiminus nupurto, nes tas perdetas savo nevatai pajegumo demonstravimas vemti vercia wacko.gif . Moterims reikia, kad joms pasakytu svelnius zodzius ir nesvarbu, kad gal ne visi jie bus teisybė. Bet jei be jokiu uzuolanku vaikinas (vyras) pasakytu einam i lova, turbut begciau neatsigrezdama. Nors pati puikiai atskiriu ir pazistu nuotykiu ieskotojus ir suvokiu, kad tai tik vienadienis zaidimas, bet man mieliau, kai kalba visokius svelnius niekus, nei pasako "einam i lova". O tie, kurie daug kalba apie savo sugebejimus, realybeje nieko verti schmoll.gif
Manes daugelis klausia, ką reikškia vienoks ar kitoks merginų elgesys. Aš visada atsakau, kad nežinau. galima spėlioti, bet mes visos toookios skirtingos. turbūt neįmanoma mūsų iki galo pažinti, bet pabandyti galima. Ir man pasirodė, kad DeepsorroW jau daug zino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2006 05 31, 20:06)
...tas perdetas savo nevatai pajegumo demonstravimas vemti vercia  wacko.gif . Moterims reikia, kad joms pasakytu svelnius zodzius ir nesvarbu, kad gal ne visi jie bus teisybė. Bet jei be jokiu uzuolanku vaikinas (vyras) pasakytu einam i lova, turbut begciau neatsigrezdama. Nors pati puikiai atskiriu ir pazistu nuotykiu ieskotojus ir suvokiu, kad tai tik vienadienis zaidimas, bet man mieliau, kai kalba visokius svelnius niekus, nei pasako "einam i lova".  O tie, kurie daug kalba apie savo sugebejimus, realybeje nieko verti  schmoll.gif

Pala pala. Apie kokius pajėgumus čia kalbam? Tokio dalyko nebūna, kiekviena moteris yra skirtinga ir kas patinka vienai gali nepatikti kitai. Mano akimis žiūrint vienintelis sėkmės kriterijus - jei šalia tavęs mergina jaučiasi smagiai ir pati nori bendrauti.
Pasakymo "einam į lovą" nekomentuosiu. Tik pasakysiu kad darbe du mėnesius stebėjau kaip bendradarbiai kabina vieną gražuolę ir ji pasirinko tą, kuris į ją nekreipė dėmesio. Nei varvino seilę, nei bijojo. Va kur 'pajėgumo' rodiklis.
Daug kalbėti ir mažai daryti yra didelis minusas - taikliai pastebėjai. Kitaip čia nerašyčiau jei užsiiminėčiau praktika.

Bet geriau atsakyk man, kodėl draugavai su arogantišku bukagalviu ir jausmų manipuliuotoju, tačiau su jais nebesusitikinėji (jei teisingai supratau)? Suaugai? Ar pradėjai ieškoti tokio kuris tau viską atiduotų (meilę, pinigus ir laisvę)...? smile.gif
Ir kitas klausimas - jei gautum per dieną 10 pasiūlymų draugauti, ar teigiamai žiūrėtum į švelnius žodelius? Ar tik nepasigestum jau aptarto "pasitikėjimo" savimi kai pasirinkimas būtų nežmoniškai didelis? Juk būtum pripratusi kad į tave žiūri kaip į mėsos gabalą (bukagalviai), arba bando nupirkti dovanomis ir švelniais žodžiais (savim nepasitikintys nedrasuoliai). Aišku iš antrų išsunktum viską, su pirmaisiais permiegotum tam kartui ir vis ieškotum trečio varianto.
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2006 05 31, 21:06)
Paskaičiau ir toks įspūdis, kad ir DeepsorroW, ir teisinga pazistu....O skirtumas tarp ju yra tas, kad: ta vaikina, i kuri man panasus DeepsorroW, as visada prisimenu kaip labai miela, gundanti, siek tiek paslaptinga, o vat ta, i kuri man panasus teisingas, prisiminus nupurto, nes tas perdetas savo nevatai pajegumo demonstravimas vemti vercia  wacko.gif . Moterims reikia, kad joms pasakytu svelnius zodzius ir nesvarbu, kad gal ne visi jie bus teisybė. Bet jei be jokiu uzuolanku vaikinas (vyras) pasakytu einam i lova, turbut begciau neatsigrezdama. Nors pati puikiai atskiriu ir pazistu nuotykiu ieskotojus ir suvokiu, kad tai tik vienadienis zaidimas, bet man mieliau, kai kalba visokius svelnius niekus, nei pasako "einam i lova".  O tie, kurie daug kalba apie savo sugebejimus, realybeje nieko verti  schmoll.gif
Manes daugelis klausia, ką reikškia vienoks ar kitoks merginų elgesys. Aš visada atsakau, kad nežinau. galima spėlioti, bet mes visos toookios skirtingos. turbūt neįmanoma mūsų iki galo pažinti, bet pabandyti galima. Ir man pasirodė, kad DeepsorroW jau daug zino  4u.gif

blink.gif vaiciuke ,kaip pazisti DeepsorroW ? jo niekas nepazista, jis pats dorai saves nepazista lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju nepyk mirksiukas.gif
Aciu uz komplimentus wub.gif gal ne toks ash jau ir vepla doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet zinau ash labai mazai devil.gif nes apie moteris daug zinoti tiesiog neimanoma, gali sugauti jos uzsleptas emocijas, pamatyti jos siunciamus zenklus ir dar nezinia kiek, bet daug apie jas suzinoti neimanoma, kiekviena moteris atskiras egzempliorius mirksiukas.gif kiekviena savita, ishsiskirianti ish kitu - individualybe.
Na o teisingo teisti negalima, ash jau ankshciau minejau, kad kikvienas turi savo strategija, skirtingai ja naudojasi, gauna skirtingus rezultatus. teisingas jeigu tikrai tau taip viskas pavyksta kaip sakai, tai galiu tik paploti tau per peti ir pasakyti - "shaunuolis seni tu radai trumpiausia ir tiesiausia kelia i moters shirdi respect"
Atsakyti
Na, aš tik taip sau pasakiau. Juk iš tikrųjų tavęs nepažįstu ax.gif Tik primeni man vieną mielą žmogų ir tiek blush2.gif Ir esi teisus, kad moterų pažinti iki galo neįmanoma, lygiai kaip ir vyrų mirksiukas.gif Vat pvz nesuprantu, kodėl vyrai atkakaliai įrodinėja, kad yra tik seksas, bet skambina bet kuriuo paros metu, nori susitikti, dovanoja gėles...Ar tai būdas pasiguldyti į lovą? Jei ir taip mergina su juo miega, o ir neprieštarauja, kad jis miega su kitom. Žodžiu, abipusis neįsipareigojimas. Tai kam tokiu atveju demonstruoti ilgesį? Aš čia kažko nesuprantu g.gif . Gal jis tiesiog meluoja, jog sieja tik seksas, o per gana ilgą laiko tarpą atėjo jausmai???? Tai dabar jau tu, DeepsorroW, paaiškink kaip vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 05 31, 18:40)
Sorry Ugniaplauke, bet ar verta pirkti karvę, jei pieno gauni nemokamai?  mirksiukas.gif

jei tau reikia melziamos karves, tai ir toliau taip daryk biggrin.gif:D, ypac jei ta sekasi daryti ir tau tai teikia malonuma. O kai prireiks Moters, prireiks sio to daugiau nei NLP. dabar tu iprasi (ar iprates) gauti, bet kazkada iskils klausimas: ka tu gali duoti?

kazkas jau minejo, kad tu vartotojas, gal per grubiai issireiske, bet panasu i tai. as taves nesmerkiu, jokiu budu, man net savotiskai linksma (gal ir ne visai tinkantis zodis, bet tiek to), nes esu maciusi, kaip tokie zmones keiciasi. bet tai skaudus procesas...nepavydziu.

QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 31, 21:41)
blink.gif  vaiciuke ,kaip pazisti DeepsorroW ? jo niekas nepazista, jis pats  dorai saves nepazista  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  juokauju nepyk  mirksiukas.gif
Aciu uz komplimentus  wub.gif  gal ne toks ash jau ir vepla  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet zinau ash labai mazai  devil.gif  nes apie moteris daug zinoti tiesiog neimanoma, gali sugauti jos uzsleptas emocijas, pamatyti jos siunciamus zenklus ir dar nezinia kiek, bet daug apie jas suzinoti neimanoma, kiekviena moteris atskiras egzempliorius  mirksiukas.gif  kiekviena savita, ishsiskirianti ish kitu - individualybe.
Na o teisingo teisti negalima, ash jau ankshciau minejau, kad kikvienas turi savo strategija, skirtingai ja naudojasi, gauna skirtingus rezultatus. teisingas jeigu tikrai tau taip viskas pavyksta kaip sakai, tai galiu tik paploti tau per peti ir pasakyti  - "shaunuolis seni tu radai trumpiausia ir tiesiausia kelia i moters shirdi respect"

smagu klausyti, tik aisku, tu labai idealizuoji rolleyes.gif visos mes tokios...kaip sakoma lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku, kiekvienas is musu individualybe, ar jis vyras ar moteris, ir ypac, kai kazkam rupime, nes tada issiskiri is pilkos mases.

vat tik man abejone kyla, ar tikrai teisingas rado kelia i sirdi...man panasiau, kad rado kelia i smegenis, o kai mergina pamatytu, koks tu esi is tikruju, turbut atsitoketu... schmoll.gif
neisizeisk teisingas, gal tu tiesiog neatitinki mano vertybiu sistemos, o cia jau yra esminis dalykas, tada mes tiesiog nerasime bendros kalbos ir supratimo.
Papildyta:
QUOTE(vaiciuke @ 2006 06 01, 07:04)
Vat pvz nesuprantu, kodėl vyrai atkakaliai įrodinėja, kad yra tik seksas, bet skambina bet kuriuo paros metu, nori susitikti, dovanoja gėles...Ar tai būdas pasiguldyti į lovą? Jei ir taip mergina su juo miega, o ir neprieštarauja, kad jis miega su kitom. Žodžiu, abipusis neįsipareigojimas. Tai kam tokiu atveju demonstruoti ilgesį? Aš čia kažko nesuprantu  g.gif . Gal jis tiesiog meluoja, jog sieja tik seksas, o per gana ilgą laiko tarpą atėjo jausmai???? Tai dabar jau tu, DeepsorroW, paaiškink kaip vyras  smile.gif

galima, as dar atsakysiu bigsmile.gif
tai juk del sekso ir nesa geles, skambina, nori susitikti lotuliukas.gif kaip kitaip ji gaus? tongue.gif jis gal nemano, kad mergina taip miegos...ar ji jam taip tiesiai sviesiai ir rezia, kam tu cia stemgies, as ir taip miegosiu su tavim biggrin.gif:D be to, taip jis uzsitikrina geresnes ir palankesnes merginos nuotaikas g.gif siaip fiziniai santykiai vis del to duoda toki efekta, kad zmogus prisirisa. tai tiesiog kazkokiu emociju isgyvenimo kartu efektas. na, siuo atveju malonumo mirksiukas.gif be to, ir vyrai kartais pasijaucia silpni, pavarge ir jiems norisi svelnumo, moters glebio...vat ir visa politika.

siaip atsiprasau, gal kur nusisnekejau, pati siuo metu esu wub.gif tai logikos gal truksta kartais blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pliauskiu, kas ant liezuvio galo..
Papildyta:
QUOTE(teisingas @ 2006 05 31, 21:30)

Pasakymo "einam į lovą" nekomentuosiu. Tik pasakysiu kad darbe du mėnesius stebėjau kaip bendradarbiai kabina vieną gražuolę ir ji pasirinko tą, kuris į ją nekreipė dėmesio. Nei varvino seilę, nei bijojo. Va kur 'pajėgumo' rodiklis.
Daug kalbėti ir mažai daryti yra didelis minusas - taikliai pastebėjai. Kitaip čia nerašyčiau jei užsiiminėčiau praktika.

cia labai paprastas NLP triukas: moteris tiesiog traukia vyrai, kuriu jos negali pasiekti biggrin.gif Deepsorrow, mokykis mirksiukas.gif kiekviena moteris lakstys paskui ta, kuris islaiko nepriklausomybes ispudi. bet ta riba turi buti labai svelni, tarp demesio ir nepriklausomybes. g.gif sunku ant jos balansuoti, bet esu sutikus zmogu, kuris tai naturaliai dare...sprukau neatsigrezdama....nepaisant jo nuostabios asmenybes.

QUOTE(teisingas @ 2006 05 31, 21:30)
Bet geriau atsakyk man, kodėl draugavai su arogantišku bukagalviu ir jausmų manipuliuotoju, tačiau su jais nebesusitikinėji (jei teisingai supratau)? Suaugai? Ar pradėjai ieškoti tokio kuris tau viską atiduotų (meilę, pinigus ir laisvę)...? smile.gif
Ir kitas klausimas - jei gautum per dieną 10 pasiūlymų draugauti, ar teigiamai žiūrėtum į švelnius žodelius? Ar tik nepasigestum jau aptarto "pasitikėjimo" savimi kai pasirinkimas būtų nežmoniškai didelis? Juk būtum pripratusi kad į tave žiūri kaip į mėsos gabalą (bukagalviai), arba bando nupirkti dovanomis ir švelniais žodžiais (savim nepasitikintys nedrasuoliai). Aišku iš antrų išsunktum viską, su pirmaisiais permiegotum tam kartui ir vis ieškotum trečio varianto.

taip, zmones suauga ir keiciasi, keiciasi ir ju poreikiai. kam tai bus kito pinigai ir laisve, kam meile ir siluma, o kam dar kazkas..
tikiuosi, kad tau pasiseks. bigsmile.gif

Atsakyti
[quote=Ugniaplaukė,2006 06 01, 09:23]

cia labai paprastas NLP triukas: moteris tiesiog traukia vyrai, kuriu jos negali pasiekti biggrin.gif Deepsorrow, mokykis mirksiukas.gif kiekviena moteris lakstys paskui ta, kuris islaiko nepriklausomybes ispudi. bet ta riba turi buti labai svelni, tarp demesio ir nepriklausomybes. g.gif sunku ant jos balansuoti, bet esu sutikus zmogu, kuris tai naturaliai dare...sprukau neatsigrezdama....nepaisant jo nuostabios asmenybes.

mano vyras labai panasus i toki, nuo kurio tu begai bigsmile.gif
su tokiu nelengva box.gif
bet isimylejau ji jau per pirmus pasimatymus ir toliau myliu wub.gif
as pati labiau megstu issukius ir idomuma ir gyvenima kaip zaidima stupid.gif aggressive.gif tease.gif ok.gif beee.gif
Atsakyti
[/quote]

Nei su vienu, nei su kitu nedraugavau. Tiesiog su "arogantišku bukagalviu" nenorėjau toliau bendrauti jau po poros pokalbių. Mačiau iš jo elgesio, kad jis tiesiog vidutinio amžiaus krizę pasiekęs kvailys, kuris neturi laiko gražioms šnekoms. Galbūt perlenkiau lazdą tave palygindama su juo ax.gif , bet kažkodėl sukėlė asociacijas. O antrasis "kazanova" arba kaip tu rašai "manipuliuotojas jausmais" tebuvo kelių vakarų pasilakstymas, palikęs labai daug gilių ir gražių prisiminimų. Jau tada buvau pakankamai suaugusi ir supratau, ko jie abu iš manęs norėjo. Beje, jau turiu tą, kuris man atiduoda visa save tongue.gif
Kažkaip kvailai žiūriu į tuos, kurie siūlo draugauti, nors iš tiesų nori tik permiegoti. taigi esam suaugę žmonės. Gal tuo būčiau patikėjusi paauglystėje, bet dabar..... Bet kokiu atveju norėdama tik sekso tikrai pasirinkčiau tą, kuris suokia nesąmones (kurias puikiausia galima pažinti) ir yra galantiškas ir netgi švelniai pasako, kad nori su manim į lovą, o ne tą, kuris tiesiai šviesiai skelia, kad nori sekso. Dėl išsunkimo...niekada nieko iš nieko neprašiau, nes pati esu per daug stipri, o brangios dovanos manęs nežavi tongue.gif

Papildyta:
[quote=Ugniaplaukė,2006 06 01, 09:23]

galima, as dar atsakysiu bigsmile.gif
tai juk del sekso ir nesa geles, skambina, nori susitikti lotuliukas.gif kaip kitaip ji gaus? tongue.gif jis gal nemano, kad mergina taip miegos...ar ji jam taip tiesiai sviesiai ir rezia, kam tu cia stemgies, as ir taip miegosiu su tavim biggrin.gif:D be to, taip jis uzsitikrina geresnes ir palankesnes merginos nuotaikas g.gif siaip fiziniai santykiai vis del to duoda toki efekta, kad zmogus prisirisa. tai tiesiog kazkokiu emociju isgyvenimo kartu efektas. na, siuo atveju malonumo mirksiukas.gif be to, ir vyrai kartais pasijaucia silpni, pavarge ir jiems norisi svelnumo, moters glebio...vat ir visa politika.
siaip atsiprasau, gal kur nusisnekejau, pati siuo metu esu wub.gif tai logikos gal truksta kartais blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pliauskiu, kas ant liezuvio galo..
Papildyta:

Gal ir tavo teisybė 4u.gif . Tik man keistas toks pernelyg atkaklus deklaravimas "mus sieja tik seksas". Kam to reikia? Kad nepamiršti, jog negali įsimylėti? Supaisysi tuo vyrus....
Atsakyti