QUOTE(teisingas @ 2006 05 31, 18:40)
Sorry Ugniaplauke, bet ar verta pirkti karvę, jei pieno gauni nemokamai?
jei tau reikia melziamos karves, tai ir toliau taip daryk

, ypac jei ta sekasi daryti ir tau tai teikia malonuma. O kai prireiks Moters, prireiks sio to daugiau nei NLP. dabar tu iprasi (ar iprates) gauti, bet kazkada iskils klausimas: ka tu gali duoti?
kazkas jau minejo, kad tu vartotojas, gal per grubiai issireiske, bet panasu i tai. as taves nesmerkiu, jokiu budu, man net savotiskai linksma (gal ir ne visai tinkantis zodis, bet tiek to), nes esu maciusi, kaip tokie zmones keiciasi. bet tai skaudus procesas...nepavydziu.
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 31, 21:41)

vaiciuke ,kaip pazisti DeepsorroW ? jo niekas nepazista, jis pats dorai saves nepazista

juokauju nepyk
Aciu uz komplimentus

gal ne toks ash jau ir vepla

bet zinau ash labai mazai

nes apie moteris daug zinoti tiesiog neimanoma, gali sugauti jos uzsleptas emocijas, pamatyti jos siunciamus zenklus ir dar nezinia kiek, bet daug apie jas suzinoti neimanoma, kiekviena moteris atskiras egzempliorius

kiekviena savita, ishsiskirianti ish kitu - individualybe.
Na o teisingo teisti negalima, ash jau ankshciau minejau, kad kikvienas turi savo strategija, skirtingai ja naudojasi, gauna skirtingus rezultatus. teisingas jeigu tikrai tau taip viskas pavyksta kaip sakai, tai galiu tik paploti tau per peti ir pasakyti - "shaunuolis seni tu radai trumpiausia ir tiesiausia kelia i moters shirdi respect"
smagu klausyti, tik aisku, tu labai idealizuoji

visos mes tokios...kaip sakoma

aisku, kiekvienas is musu individualybe, ar jis vyras ar moteris, ir ypac, kai kazkam rupime, nes tada issiskiri is pilkos mases.
vat tik man abejone kyla, ar tikrai teisingas rado kelia i sirdi...man panasiau, kad rado kelia i smegenis, o kai mergina pamatytu, koks tu esi is tikruju, turbut atsitoketu...
neisizeisk teisingas, gal tu tiesiog neatitinki mano vertybiu sistemos, o cia jau yra esminis dalykas, tada mes tiesiog nerasime bendros kalbos ir supratimo.
Papildyta:
QUOTE(vaiciuke @ 2006 06 01, 07:04)
Vat pvz nesuprantu, kodėl vyrai atkakaliai įrodinėja, kad yra tik seksas, bet skambina bet kuriuo paros metu, nori susitikti, dovanoja gėles...Ar tai būdas pasiguldyti į lovą? Jei ir taip mergina su juo miega, o ir neprieštarauja, kad jis miega su kitom. Žodžiu, abipusis neįsipareigojimas. Tai kam tokiu atveju demonstruoti ilgesį? Aš čia kažko nesuprantu

. Gal jis tiesiog meluoja, jog sieja tik seksas, o per gana ilgą laiko tarpą atėjo jausmai???? Tai dabar jau tu, DeepsorroW, paaiškink kaip vyras
galima, as dar atsakysiu
tai juk del sekso ir nesa geles, skambina, nori susitikti

kaip kitaip ji gaus?

jis gal nemano, kad mergina taip miegos...ar ji jam taip tiesiai sviesiai ir rezia, kam tu cia stemgies, as ir taip miegosiu su tavim

be to, taip jis uzsitikrina geresnes ir palankesnes merginos nuotaikas

siaip fiziniai santykiai vis del to duoda toki efekta, kad zmogus prisirisa. tai tiesiog kazkokiu emociju isgyvenimo kartu efektas. na, siuo atveju malonumo

be to, ir vyrai kartais pasijaucia silpni, pavarge ir jiems norisi svelnumo, moters glebio...vat ir visa politika.
siaip atsiprasau, gal kur nusisnekejau, pati siuo metu esu

tai logikos gal truksta kartais

pliauskiu, kas ant liezuvio galo..
Papildyta:
QUOTE(teisingas @ 2006 05 31, 21:30)
Pasakymo "einam į lovą" nekomentuosiu. Tik pasakysiu kad darbe du mėnesius stebėjau kaip bendradarbiai kabina vieną gražuolę ir ji pasirinko tą, kuris į ją nekreipė dėmesio. Nei varvino seilę, nei bijojo. Va kur 'pajėgumo' rodiklis.
Daug kalbėti ir mažai daryti yra didelis minusas - taikliai pastebėjai. Kitaip čia nerašyčiau jei užsiiminėčiau praktika.
cia labai paprastas NLP triukas: moteris tiesiog traukia vyrai, kuriu jos negali pasiekti

Deepsorrow, mokykis

kiekviena moteris lakstys paskui ta, kuris islaiko nepriklausomybes ispudi. bet ta riba turi buti labai svelni, tarp demesio ir nepriklausomybes.

sunku ant jos balansuoti, bet esu sutikus zmogu, kuris tai naturaliai dare...sprukau neatsigrezdama....nepaisant jo nuostabios asmenybes.
QUOTE(teisingas @ 2006 05 31, 21:30)
Bet geriau atsakyk man, kodėl draugavai su arogantišku bukagalviu ir jausmų manipuliuotoju, tačiau su jais nebesusitikinėji (jei teisingai supratau)? Suaugai? Ar pradėjai ieškoti tokio kuris tau viską atiduotų (meilę, pinigus ir laisvę)...?

Ir kitas klausimas - jei gautum per dieną 10 pasiūlymų draugauti, ar teigiamai žiūrėtum į švelnius žodelius? Ar tik nepasigestum jau aptarto "pasitikėjimo" savimi kai pasirinkimas būtų nežmoniškai didelis? Juk būtum pripratusi kad į tave žiūri kaip į mėsos gabalą (bukagalviai), arba bando nupirkti dovanomis ir švelniais žodžiais (savim nepasitikintys nedrasuoliai). Aišku iš antrų išsunktum viską, su pirmaisiais permiegotum tam kartui ir vis ieškotum trečio varianto.
taip, zmones suauga ir keiciasi, keiciasi ir ju poreikiai. kam tai bus kito pinigai ir laisve, kam meile ir siluma, o kam dar kazkas..
tikiuosi, kad tau pasiseks.