Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(teisingas @ 2006 06 02, 23:24)
Daug kas bijo kalbinti gražuoles, pagrindinė priežastis - būti atstumtam. Todėl tai daugiau daro tie kur piniginė netelpa į kišenę arba nepriekaištingos išvaizdos visada gaunantys ko nori. Vienas vaikinas yra pasakęs "kai mergina mane atstumia gal porą mėnesių prarandu savimi pasitikėjimą". Kai gyveni fantazijų pasaulyje ir galvoji kad kiekviena mergina yra ta vienintelė tai baimė labai sustiprėja. Va čia ir reikalinga patirtis kad užkalbinęs žinotum, jog jei ji atstums - galėsi skaniai pasijuokti ir kitą dieną susitikti su dar daugiau gražesnių smile.gif

O dabar ką manau:
Jei žaidimas tai labai jau nesveikas.
Sakyčiau kad jis nedrąsus. Priedo tu jam nepatikai.
Bet kokiu atveju jis būtų nuobodybė ir gyvena kažkur anapus šio pasaulio su savo problemom. Kam tau vaikinas su problemom? smile.gif
Ir šiaip jei rodysi iniciatyvą tai galiausiai sulauksi vedybų su moterišku vyru... Nori kad vyras būtų po tavo padu? Tada pirmyn...
Tiesa pastebėjau įdomų dalyką - merginos ne tik pajaučia ar joms patinka vaikinas, bet lygiai taip pat greit perskaito jo signalus ir 100% pasako ar jam patinka.
Jei neperskaitai jo signalų tai dar vienas minusas jam. Žodžiu žioplas daiktas.

Labai aciu, kad nepatingejai ir parasei savo nuomone. Tikrai buvo idomu skaityti. Galvoju, gal cia as zioplas daiktas ir nesuprantu tu siunciamu signalu... lotuliukas.gif Is tikruju tai is pat pradziu tie signalai man atrode aiskus, na, toks zvilgsnys, tokie zodziai, prisilietimai, as atvaziuosiu bla bla bla... Man kazkodel pasirode, kad as ji atsaldziau su ta situacija del tel.nr., todel jis ir pabego... Na, yra tokiu zmoniu, kurie gali zemintis ir prasyti to paties daug kartu, yra ir tokiu, kuriems vienas NE reiskia apskritai NE. Tiesa sakant, tai nebuvo to NE, galbut neaiskiai tai isreiskiau. Na, tokia mano moteriska logika, is tikruju tai net nezinau, kaip cia yra taip, kaip parasiau, todel ir klausiu nuomones. Zmogus su problemom man jis tikrai nepasirode biggrin.gif Galbut ne taip supratai, ka as turejau galvoje sakydama "zaisti". Tiesiog norejau pasakyti, kad galbut jis tiesiog norejo tuo metu pabendrauti, pabazarinti, o is tikruju negalvojo apie tai rimtai. Zinai, man dabar tiesiog idomu, kaip cia viskas yra, noriu is principo suzinoti, ar as jam patikau,ar cia buvo tiesiog zaidimas, nerimta. Dar pamirsau pamineti, kad per drauga jis kaip ir kviete kartu ziureti "Eurovizija", bet as tuo metu buvau uzsiemusi, todel negalejau. Dar ir dabar per drauga buna klausimu, kaip man sekasi, linkejimu. Jeigu is tikruju taip visiskai nepatikciau, gal jau seniai butu mane pamirses? Tai vis dar tebera klausimas - ar as nepatinku, ar jis nedrasus?
Nelaikau saves super grazuole, bet demesio, komplimentu, zvilgsniu ir visa kita sulaukiu. Ar tai gali buti jo nedrasumo priezastis?
Atsakyti
Na jei iš pradžių paflirtavot kaip reikalas, o paskui tik draugiškai pasiteirauja tai čia nieko per daug neišmąstysi - teks paklausti... smile.gif
Arba palaukti kol vėl pakvies kur nors, tada pati išsiaiškinsi.
Atsakyti
Ar buna taip, kad vaikinas kabina mergina, nors ji jam visiskai nepatinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ququ @ 2006 06 03, 10:56)
Ar buna taip, kad vaikinas kabina mergina, nors ji jam visiskai nepatinka?  g.gif

Na jei visiškai nepatinka tai kažin ar būna. Nėra jokios motyvacijos...
O jei tik pusiau nepatinka tai kabina:
1 kai neturi vilties geresnę pakabinti.
2 kai nori tik sekso.
3 kai tik bando jėgas ir žaidžia.
Atsakyti
O kaip tada suprast, kada patinki, kada pusiau nepatinki ir kada visai nepatinki?.. Idomus jus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ququ: 03 birželio 2006 - 12:09
QUOTE(Ququ @ 2006 06 03, 12:06)
O kaip tada suprast, kada patinki, kada pusiau nepatinki ir kada visai nepatinki?.. Idomus jus  biggrin.gif

Jus irgi ne ka maziau idomios.
Va siandien pasimatyme buvau. Iskart nedvejodamas iteikiau roze. Jauna mergina, turejo sena technika praeiti.
Pakalbejom, pasiuntinejom signalu tiek kad nelabai ir susisnekejom zodziais smile.gif
O galiausiai nesutiko pasibuciuoti, vaidina nepasiekiama.
Va tau ir visas mokslas ir viliojimo zinios, kaip i zirniai i siena smile.gif
Dabar as paklausiu - ar galejo taip nutikti todel kad mums kartu einant kitos panos su manim sveikinasi arba siaip labai jau smagiai nuziurineja? Tipo pamane lovelasas, tai pavaidinsiu nepasiekiama...

Del patikimo:
Na kai nepatinki tai ir nepatinki. Kai jum nepatinki galima protu issivartyti, o kai vyrams - nepades niekas.
Kai labai patinki tada vyrai dazniausia praskysta, pradeda aukso kalnus zadeti ir panasiai. Arba sunervina arba galiausiai veda...
O kai vidutiniskai tai nezinau, kiekvienas kitaip. Bet permiegoti dauguma neatsisako jei galimybe yra. Taipogi gali ir isimylet laikui begant, arba atvirksciai - labai patinkancia atrast.

Bet kiekvieno skonis kitoks, tai cia tik bendras toks mano supratimas.
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 06 03, 23:16)
Jus irgi ne ka maziau idomios.
Va siandien pasimatyme buvau. Iskart nedvejodamas iteikiau roze. Jauna mergina, turejo sena technika praeiti.
Pakalbejom, pasiuntinejom signalu tiek kad nelabai ir susisnekejom zodziais smile.gif
O galiausiai nesutiko pasibuciuoti, vaidina nepasiekiama.
Va tau ir visas mokslas ir viliojimo zinios, kaip i zirniai i siena smile.gif
Dabar as paklausiu - ar galejo taip nutikti todel kad mums kartu einant kitos panos su manim sveikinasi arba siaip labai jau smagiai nuziurineja? Tipo pamane lovelasas, tai pavaidinsiu nepasiekiama...
Del patikimo:
Na kai nepatinki tai ir nepatinki. Kai jum nepatinki galima protu issivartyti, o kai vyrams - nepades niekas.
Kai labai patinki tada vyrai dazniausia praskysta, pradeda aukso kalnus zadeti ir panasiai. Arba sunervina arba galiausiai veda...
O kai vidutiniskai tai nezinau, kiekvienas kitaip. Bet permiegoti dauguma neatsisako jei galimybe yra. Taipogi gali ir isimylet laikui begant, arba atvirksciai - labai patinkancia atrast.

Bet kiekvieno skonis kitoks, tai cia tik bendras toks mano supratimas.

Na, as taip pat, kad ir vaikinas man tikrai patiktu, bet per pirma pasimatyma NESIBUCIUOCIAU. Gal Tu tiesiog ne to ieskai? Zinai, buna,kurios per pirma pasimatyma ir permiega... Sakyciau, del kitu merginu sveikinimosi ir zvilgsniu - tai visai ne i tema. Tiesiog merginos tokios nuostatos ir mastymas. O gal ir nelabai patikai?.. schmoll.gif
Del tu aukso kalnu, tai cia jau tikrai. Ko Jus tik neprizadat, o po to pamirstat isteset... Nesupramtu, kur cia logika. Neva prizadejas merginai visokiu dalyku, uzsitikrinsit palankuma, demesi ir meile. Na, suprantu, kad kartais suokiama del VIENO dalyko. Na, bet nebukit tokie naivus, merginos tai puikiai perpranta ir pasiduoda ne del to,o todel, kad pacioms yra malonu ir pacios to nori... biggrin.gif
Beje, idomu kaip Tu, kaip vyriskos lyties atstovas, pasielgtum, jei prasytum merginos tel.nr., o ji nieko nesakytu ir pakeistu pokalbio tema visai kita linkme? Skaudus smugis zemiau juostos ar tik paskatinimas siekti toliau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ququ: 04 birželio 2006 - 13:14
QUOTE(Ququ @ 2006 06 04, 13:11)
Na, as taip pat, kad ir vaikinas man tikrai patiktu, bet per pirma pasimatyma NESIBUCIUOCIAU. Gal Tu tiesiog ne to ieskai? Zinai, buna,kurios per pirma pasimatyma ir permiega... Sakyciau, del kitu merginu sveikinimosi ir zvilgsniu - tai visai ne i tema. Tiesiog merginos tokios nuostatos ir mastymas. O gal ir nelabai patikai?..  schmoll.gif
Beje, idomu kaip Tu, kaip vyriskos lyties atstovas, pasielgtum, jei prasytum merginos,  tel.nr., o ji nieko nesakytu ir pakeistu pokalbio tema visai kita linkme? Skaudus smugis zemiau juostos ar tik paskatinimas siekti toliau?

Man atrodo kad aš būtent TO ir ieškau, kad žaistų su manim tom pačiom kortom ir pageidautina pagal mano taisykles.
Sakai ir tu nesibučiuotum? Tada gerai, nepagalvočiau kad būna ir taip. Geros moralės rodiklis.
"Gal nepatikau" nesiskaito, man jokio skirtumo patikau ar ne. Svarbiau ar ji nenuobodžiavo ir smagiai leido laiką su manim. Jei nesibučiavo tik dėl to tai menka bėda wink.gif

Kaip pasielgčiau dėl telefono. Kai gali prieiti prie bet kurios merginos ir gauti telefoną jokio skirtumo duos ar ne. Jei neduos pasijuoksiu, jei duos - patikrinsiu ar tikras arba iškart išmesiu (kol turiu draugę, mano taisyklė - vienu metu viena, bet kuo greičiau atmesti netinkamas).
Tikrai nesiekčiau labiau, bet jei nespėjus paklausti telefono atsakytų nedraugiškai (ach tu žioply, ko lendi) pavaryčiau ant jos apie etiketą ir bendravimo kultūrą. Šioj vietoj siekimas labiau kažkodėl veikia priešingai. Nesupyksti, pavarai ir nusisukęs nueini. Kartais atsiprašo po kiek laiko ir pati paima telefono nr... smile.gif
O tavo atveju jei pakeistum temą priklausytų nuo to kaip draugiškai bendrauji. Jei nelabai tai man neįdomūs pilki, pikti ir suirzę žmonės. Jei draugiškai pamanyčiau neišgirdai ir paprašyčiau vėl arba paprašyčiau susitikti (praleisčiau telefono paėmimą ir pereičiau prie pasimatymo)
O jei šiaip nelabai patiktum tai apie telefoną net neužsiminčiau. Turbūt nemažai merginų Lietuvoj kasdien švenčia 18 tą gimtadienį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 06 04, 15:59)
Man atrodo kad aš būtent TO ir ieškau, kad žaistų su manim tom pačiom kortom ir pageidautina pagal mano taisykles.
Sakai ir tu nesibučiuotum? Tada gerai, nepagalvočiau kad būna ir taip. Geros moralės rodiklis.
"Gal nepatikau" nesiskaito, man jokio skirtumo patikau ar ne. Svarbiau ar ji nenuobodžiavo ir smagiai leido laiką su manim. Jei nesibučiavo tik dėl to tai menka bėda wink.gif
Kaip pasielgčiau dėl telefono. Kai gali prieiti prie bet kurios merginos ir gauti telefoną  jokio skirtumo duos ar ne. Jei neduos pasijuoksiu, jei duos - patikrinsiu ar tikras arba iškart išmesiu (kol turiu draugę, mano taisyklė - vienu metu viena, bet kuo greičiau atmesti netinkamas).
Tikrai nesiekčiau labiau, bet jei nespėjus paklausti telefono atsakytų nedraugiškai (ach tu žioply, ko lendi) pavaryčiau ant jos apie etiketą ir bendravimo kultūrą. Šioj vietoj siekimas labiau kažkodėl veikia priešingai. Nesupyksti, pavarai ir nusisukęs nueini. Kartais atsiprašo po kiek laiko ir pati paima telefono nr... smile.gif
O tavo atveju jei pakeistum temą priklausytų nuo to kaip draugiškai bendrauji. Jei nelabai tai man neįdomūs pilki, pikti ir suirzę žmonės. Jei draugiškai pamanyčiau neišgirdai ir paprašyčiau vėl arba paprašyčiau susitikti (praleisčiau telefono paėmimą ir pereičiau prie pasimatymo)
O jei šiaip nelabai patiktum tai apie telefoną net neužsiminčiau. Turbūt nemažai merginų Lietuvoj kasdien švenčia 18 tą gimtadienį? smile.gif

Na, manau, merginos pries buciuodamosis , ziuri, ar vaikinas patinka ar ne, o ne ar gerai praleido laika ir pan. Galima ir su vaikinu, kuris taves netraukia kaip vaikinas puikiai leisti laika tik kaip draugai mirksiukas.gif
Del to telefono, tai kalbejau apie realia situacija, po kurios vaikinas tiesiog susipakavo ir atsisveikino. Bandau pasiaiskinti ir ismokti skaityti vyriskosios lyties siunciamu signalu kalba tongue.gif
Atsakyti
Taigi nestandartiniai atvejai sunkiai paaiškinami.
Jei sužinosi kaip ten iš tikro yra parašyk, smalsu pasidarė.
Na jei bus tik draugė tai galėsiu ramia sąžine artimesnės ieškoti smile.gif O geri draugai niekada nepamaišo.
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 06 04, 18:25)
Taigi nestandartiniai atvejai sunkiai paaiškinami.
Jei sužinosi kaip ten iš tikro yra parašyk, smalsu pasidarė.
Na jei bus tik draugė tai galėsiu ramia sąžine artimesnės ieškoti smile.gif O geri draugai niekada nepamaišo.

Man irgi buvo smalsu, bet nusprendziau, kad baigsiu sukt sau galva tongue.gif Tikrai neisiaiskinsiu ir jo neklausiu. Jeigu siaip paaiskes, tai vualia!.. Kaip suzinojau, tai tas vaikinas tikrai pazistamu ir draugiu nemazai turi blink.gif tongue.gif Bet vis tiek pasirode nedrasus...
Sekmes Tau su ta mergina ar drauge mirksiukas.gif
Beje, jeigu pgl.Tave turi buciuotis per pirma pasimatyma, tai kada rimtesni reikalai tada? ! blush2.gif g.gif
Atsakyti
Rimtesni reikalai tik po vestuvių. Juk aš griežtai prieš lytinių ligų platinimą ir abortus smile.gif
Atsakyti