Bet kažkaip panašu, kad susitikinėja ne su manim viena ir gal kartais tiesiog negali atrašyti, nes būna su kita. O kai tos kitos nėra, tada prisimena mane.
Ačiū tau, Deepsorrow
Aš šiaip ir neplanuoju kabintis prie jo, jei neatrašo, tai tiesiog pasitraukiu ir viskas. Bet keisčiausia tai, kad jis retai išvis kada atrašydavo, o paskui taip atsiranda lyg niekur nieko, pradeda rašyt, skambint, siūlo susitikt... Dviems vaikinams pasakojau šią situaciją, jie sako viskas čia normalu ir kad aš per daug skubu...
Bet kažkaip panašu, kad susitikinėja ne su manim viena ir gal kartais tiesiog negali atrašyti, nes būna su kita. O kai tos kitos nėra, tada prisimena mane.
QUOTE(Anabelė @ 2006 05 10, 09:05)
Ačiū tau, Deepsorrow
Aš šiaip ir neplanuoju kabintis prie jo, jei neatrašo, tai tiesiog pasitraukiu ir viskas. Bet keisčiausia tai, kad jis retai išvis kada atrašydavo, o paskui taip atsiranda lyg niekur nieko, pradeda rašyt, skambint, siūlo susitikt... Dviems vaikinams pasakojau šią situaciją, jie sako viskas čia normalu ir kad aš per daug skubu...
Ir labai gerai Anabele darote, kad pasitraukiate
Is pasakojimo viso man susidaro ispudis, kad jus jam tik zaisliukas, kuri gali pasiimti pazaisti ir vel padeti atgal i lentyna, kol vel prisireiks (atsiprashau kad gal kiek per shiurkshciai ir tiesiai pasakiau, bet toks jau esu) na bet aishku cia priklauso nuo jusu, kokiu santykiu norite, gal jus tenkina shie trumpalaikiai susitikimai, jums spresti.
Na o del tu 2 vaikinu kurie tau pasake kad tai normalu
P.S. Apsispresti turite jus pasverusi visus uz ir pries, nenoreciau, kad mano pastebejimai turetu tam itakos, nes tai turetu buti individualus jusu sprendimas
Man labai padeda apsispręsti tai, kai nepažįstami žmonės pasako tai, apie ką aš pati tyliai galvoju, bet nenoriu to pripažinti:) O kai paskaitau kitų nuomonę apie viską, tada man pačiai daug lengviau pamatyti realybę. Buvau turbūt labai susižavėjus ir laukiau stebuklo. O dabar jau po truputį pradedu viską suprasti. Tikrai nemalonu būti ta, kuri prisimenama tik kai nėra ką veikti. Na galų gale jau ir amžius ne tas, būtų prieš kokius 5 metus, tai gal ir tęsčiau žaidimą.
Ačiū dar kartelį
Ačiū dar kartelį
QUOTE(Anabelė @ 2006 05 10, 14:12)
Man labai padeda apsispręsti tai, kai nepažįstami žmonės pasako tai, apie ką aš pati tyliai galvoju, bet nenoriu to pripažinti:) O kai paskaitau kitų nuomonę apie viską, tada man pačiai daug lengviau pamatyti realybę. Buvau turbūt labai susižavėjus ir laukiau stebuklo. O dabar jau po truputį pradedu viską suprasti. Tikrai nemalonu būti ta, kuri prisimenama tik kai nėra ką veikti. Na galų gale jau ir amžius ne tas, būtų prieš kokius 5 metus, tai gal ir tęsčiau žaidimą.
Ačiū dar kartelį
Ačiū dar kartelį
Labai prashom
Amzius cia nieko nereishkia, jeigu zmogus taip elgiasi jis negerbia nei kito, nei saves ar jam butu 16 metu ar 80.
Papildyta:
Ačiū dar kartelį
Ačiū dar kartelį
cia as apie to vaikino elgesi
Kad ir po laiko, bet sudomino tavo situacijos, tai ir pabandysiu atsakyt iš savo pusės
Nesakau, kad švytėčiau, spinduliuočiau visa, kad pasirodyčiau, jog tik ir laukiau, kada paprašys mano tel nr... Ne. Per pirmą pasimatymą dar niekam nesu davusi savo tel nr. Dažniausiai iš anksto susitariam kur ir kada susitiksim.
Žinai, aš ne iš tų, kurios "kenčia" kalbėdamos su nuobodžiais vyrukais. Jei jau man neįdomu, jaučiu, kad tikrai nesiriš mūsų pašnekėsys, tiesiog pasakau, jog turiu darbų/susitikimų ir vsio. Išeinu
P.s. jau vien iš merginos judesių galima pasakyt, ar jai patinka pašnekovas, ar ne. Jai ji kalbantis žiūri tiesiai į akis, jei klausinėja, domisi (o ne tik linkčioja ir neprataria nė žodžio), jei visu kūnu atsisukusi į vaikiną, jei vis "netyčiomis" prisiliečia prie vaikino rankų.... Tai ir rodo, kad susidomėjusi juo, krito į akį
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 03, 22:40)
SITUACIJA 1: gurkshnojate kava, pokalbis mezgasi labai sklandziai, jus jauciates ramiai ir uztikrintai, pabaigoje jis papraso jusu telefono nr. ir pasidomi ar negaletu vel su jumis susitikti.
KLAUSIMAS: Koks butu jusu atsakymas, kaip emocijos atsispindetu jusu veide?
KLAUSIMAS: Koks butu jusu atsakymas, kaip emocijos atsispindetu jusu veide?
Nesakau, kad švytėčiau, spinduliuočiau visa, kad pasirodyčiau, jog tik ir laukiau, kada paprašys mano tel nr... Ne. Per pirmą pasimatymą dar niekam nesu davusi savo tel nr. Dažniausiai iš anksto susitariam kur ir kada susitiksim.
SITUACIJA 2: geriate kava- ji siaubingai neskani, pokalbis laikosi vos tik " taip ir ne" lygmenyje, galu gale jis sheip taip ishpaudes visas savo jegas paprasho telefono ir kito susitikimo.
KLAUSIMAS: Kaip reaguosite? Gal suteiksite jam shansa pasitaisyti, gar tik atshaiuriai nusijuoksite ir isheisite?
KLAUSIMAS: Kaip reaguosite? Gal suteiksite jam shansa pasitaisyti, gar tik atshaiuriai nusijuoksite ir isheisite?
Žinai, aš ne iš tų, kurios "kenčia" kalbėdamos su nuobodžiais vyrukais. Jei jau man neįdomu, jaučiu, kad tikrai nesiriš mūsų pašnekėsys, tiesiog pasakau, jog turiu darbų/susitikimų ir vsio. Išeinu
P.s. jau vien iš merginos judesių galima pasakyt, ar jai patinka pašnekovas, ar ne. Jai ji kalbantis žiūri tiesiai į akis, jei klausinėja, domisi (o ne tik linkčioja ir neprataria nė žodžio), jei visu kūnu atsisukusi į vaikiną, jei vis "netyčiomis" prisiliečia prie vaikino rankų.... Tai ir rodo, kad susidomėjusi juo, krito į akį
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 05 12, 10:28)
Kad ir po laiko, bet sudomino tavo situacijos, tai ir pabandysiu atsakyt iš savo pusės
Esu pamalonintas, kad net moderatorius sudomino shi tema
taciau nenoredamas kartotis noreciau paprashyti jusu Viksreli pakaityti tai ka atsakiau soliux, jusu nuomones praktishkai identishkos , todel mano pastebejimas irgi sutampa
Vienas dalykas, del kurio noreciau pagirti tai, kad numerio neduodate pirmaji karta
Labas visiems
as biski paveluotai, bet irgi labai noriu pasisakyti
zuzinojau idomu fakta toki
sako kad panos tikrina ar rupestingas vaikinas jei rupestingas tai turi palideti iki pat namu duru(jei daugiabutis tai ne iki laiptines duru, o iki buto) jei ishkviecia taksi tai turi pats kartu vaziuoti.
Taiva idomu ar tiesa?
jei tiesa tai reikes ka nors galvot tada
nes iki duru ash palydziu visada, na bet kad jau taksi lydeti
tai jau manau cia lazda ganetinai perlekta, ziurek po to teks ir po parduotuves lydeti, o man tai jau butu "batai"
blashkymasi po parduotuves be jokios priezasties mano nuomone grynas laiko shvaistymas, pazioplineti ten nera ko eiti, namuose nusprendziu ko reikia, nueinu i parduotuve ir per 5-10 min.(jei nebuna eiliu) nusiperku tai ko noriu, zinau tokiu atvejiu kada panos i parduotuve isheina ir po 4 val. pasirodo, beprotishka
ka ten tiek veikti galima, gal kokia inventorizacija padaryt
arba dali kainu atmintinai ishmokt.
Pirma karta girdziu apie toki "tikrinima"
nu geras, reikes ir man dabar taip elgtis
o jei rimtai, tai visada labai malonu kai vaikinas uztikrina, kad saugiai iki namu nukeliavai. Pvz., jis gali palydeti tik iki namo, bet sutarti, kad mergina jam numes majaka, kai i buta ieis, kad jis butu tikras, kad viskas is tiesu gerai
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 08, 02:45)
Taiva idomu ar tiesa?
Ačiū dar kartelį
Anabele, as manau, kad DeepsorroW labai teisingai viska pasake. Tas vaikinukas tikrai leidzia laika ne knygas skaitydamas, o bando savo laime su kitom. O gal renkasi tarp taves ir kitos...
Ačiū dar kartelį
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 05, 00:16)
o jus nebijote kad emociju nuslepimas ir reagavimas i viska "shaltu" veidu gali ji izeisti, jis gali apie jus susidaryti "pasikelusios primadonos" nuomone ir nors ir tures tel. jau nebenores pratesti pazinties
velgi jei nesuteiksite jam kito shanso ir kaip jus sakote kitoje situacijoje jis jus begalo suzaves ir nustebins, taciau kitoje vietoje jus jau galite buti atsitiktinis trecias zmogus, kuriam isiterptii bus gana sunku ir gal but tas vienintelis, ka tik ishslydo jums ish ranku.
As nesakiau, kad reaguosiu "shaltu" veidu-ne visiskai ne. PARODYSIU, kad jis man patinka, bet islaikysiu idomuma ir nepulsiu apsiseilejusi i ji ziureti (kad ir kaip man patiktu)-juk ir as zinau savo verte! Ir telefono jam nereikes kaulyti, as tiesiog siek tiek pazaisciau. Lengva intriga manau nieko blogo.
O del kito susitikimo-kip bus taip. Nemanau, kad vaikinas pasikeistu 100% negu koks jis buvo anksciau. Arba jis apsimetelis?
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 08, 01:45)
Kiek prisimenu, mane visad palydėdavo iki namų. Nesvarbu, kad būdavom tik draugai
. Ne kartą lydėjo ir vos ne vidurnaktį, nors tas vaikinukas gyveno visai kitam Kauno krašte. Tiesiog, kai baigdavosi mūsų vakarėliai, visa "šaika" išvarydavom iš ten ir eidavom iki manęs (toliausiai gyvenau), pakeliui "išsimėtydavo" į namus draugai/draugės. Einant juokaudavom, pasakodavom įdomias istorijas, "žvengdavom".... Mane palydėjęs, sukdavo atgal, link savų namų.Įsivaizduok, mano seserys sėdėdavo prie lango ir laukdavo manęs grištančios. Tik pamatydavo, iškart prilipdavo prie lango. Manydavo, kad nepastebiu
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 12, 21:36)
Esu pamalonintas, kad net moderatorius sudomino shi tema
Moderatoriai tokie patys nariai, tik turi daugiau įsipareigojimų
Na tada turiu dar viena toki klausima/uzduoti ir prashau pagalbos
Pasakaykite kokias vyro savybes vertinate ir kokiu dazniausiai ieshkote, kam skiriate pirma vieta, bent keleta, nuo svarbiausiu iki maziau svarbiu.
Ishanksto dekoju
Pasakaykite kokias vyro savybes vertinate ir kokiu dazniausiai ieshkote, kam skiriate pirma vieta, bent keleta, nuo svarbiausiu iki maziau svarbiu.
Ishanksto dekoju
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 21, 23:26)
Na tada turiu dar viena toki klausima/uzduoti ir prashau pagalbos
Ishanksto dekoju
Oj, DeepsorroW, tuoj tau merginos kaip surasys... Pasakaykite kokias vyro savybes vertinate ir kokiu dazniausiai ieshkote, kam skiriate pirma vieta, bent keleta, nuo svarbiausiu iki maziau svarbiu.
Ishanksto dekoju
Oj, sugalvojau, gal geriau paprasyk merginu papasakoti apie savo mylimuosius. Va cia labiau prie realybes bus priartintas vaizdelis
QUOTE(*plepute* @ 2006 05 22, 07:11)
Oj, DeepsorroW, tuoj tau merginos kaip surasys...
tik leisk apie tai kalbeti ir suzinosi apie ka valandom jos sneka, kai susirenka vienos
Tik skaitydamas netikek viskuo, nes labai jau nenoriu, kad liudetum
ir, neduok Dieve, bandytum tas idejas realizuoti
Oj, sugalvojau, gal geriau paprasyk merginu papasakoti apie savo mylimuosius. Va cia labiau prie realybes bus priartintas vaizdelis
Ach *plepute* gal ir tavo tiesa, taciau realizuoti ar keistis tikrai neketinu, ne manu kad tai turi prasmes, kiek dievas dave tiek ir turi, nei pridesi nei atimsi, todel apsimetineti neverta, nes anksciau ar veliau tiesa ishoks ish maisho, neveltui liaudis sako - Kuprota tik grabo lenta ishtiesins. (cia prashyciau izvelgti netiesiogine prasme
*plepute* asiukas kad rupiniesi, bet liudeti tikrai neketinu, gyvenimas ir taip trumpas ir kupinas nenumatyto liudesio, todel jo sunkinti nei sau, nei kitam neketinu, dziaugiuosi nauja diena, dziaugiuosi, kad kvepuoju, dziaugiuosi - vadinasi esu, egzistuoju, o shiam pasauly be priezasties neegzistuoja niekas, viskam yra priezastis, pradzia ir pabaiga, tatai tokia shtai parasta ir kartu sudetinga gyvenimo tiesa.
P.S. velgi atsiprashau kad ipuoliau i filosofinius apmastymus