Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 09, 21:49)
ish pirmuju Buddha pamokslu vienuoliams verciantys susimastyti zodziai   blush2.gif

Budistai dar sako: nori išvengti skausmo atsisakyk ryšių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 05 22, 12:07)
Budistai dar sako: nori išvengti skausmo atsisakyk ryšių lotuliukas.gif

tavi supratau bandote mane "pagauti" bet ka jau cia padarysi nesu ash budistas tai ir tie ryshiai mane domina mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man svarbu, kad galeciau pasitiket, kad butu istikimas, na ir kad nebutu lovoje beviltiskas irgi aisku svarbu...
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 05 21, 22:26)
Pasakaykite kokias vyro savybes vertinate ir kokiu dazniausiai ieshkote, kam skiriate pirma vieta, bent keleta, nuo svarbiausiu iki maziau svarbiu.

biggrin.gif ir vėl kamantinėji silpnąją lytį lotuliukas.gif

Dažnai sako, kad merginoms nesvarbus vaikino grožis, kad svarbiau jo charakteris, mandagumas ir t.t.... Netiesą jos kalba!!! Juk abejoju, kad rinktųsi baisuoklį, kad ir kokios jis geros širdies būtų, išsislavinęs ir pan rolleyes.gif

Tai va. Tiesą asakius, tas vaikino grožis ne kažin kiek man lemia susipažinimą, bet vis tiek kažkiek įtakos turi rolleyes.gif Dažnai atkreipiu dėmesį, ar vaikinas mandagus, mokantis užmegzt pokalbį ir tęst... Ne vien tik "eee...." ir laukiantis mano klausimų/pasakojimų schmoll.gif Kad būtų savimi, t.y. elgtųsi laisvai, nebūtų susikaustę. Nesistengtų man padaryt įspūdžio, "nesiverstų per galvą", pasakodamas būtus nebūtus dalykus biggrin.gif Jau būtų savarankiškas, "nesėdintis ant tėvų galvos". Ne mergišius (bet tai išsiaiškint nelabai įmanoma per pirmus kartaus, aš taip manau...).

Shiduh, o apie lovą dar anksti galvot per pirmus pasimatymus lotuliukas.gif Lai pirma užkariauja, o jau paskui.... tongue.gif
Atsakyti
vikšreli, ištekėjusiai moteriai irgi nedera apie pasimatymus galvot:))
aš apskritai pasakiau, tiesiog pagalvojau, kad vyrai labai akcentuoja merginos sugebėjimus būti gerai ar blogai lovoje, ir pagalvojau, kad moterims tai irgi nei kiek nemažiau svarbu. o ką tau nesvarbu? kas iš to vaikino gerumo, dvasingumo ir t.t. jei lovoje stuobrys. tik aišku nenoriu aš čia niekam jokių kompleksų įvaryt, turiu omeny tuos atvejus, kai vyras nelabai mato skirtumus tarp moters ir guminės lėlės.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 05 22, 14:43)
vikšreli,  ištekėjusiai moteriai irgi nedera apie pasimatymus galvot:))

O aš ir neminėjau, kad eičiau į pasimatymus dabar, jau būnant ištekėjusiai biggrin.gif DeepsorroW klausė, į ką merginos atkreipia dėmesį, kai susipažįsta su vaikinu aš ir atsakiau tongue.gif
Atsakyti
smile.gif) neatkreipiau demesio, kad susipažistant:)) galvojau, kad apskritai. o jei susipazistant, tai as atkreipiu demesi ka kalba, ar nenusisneka. siaip supykina is karto nuo tokiu fraziu kaip : "liabukas", "ka veikinėji" ir pan. nu negi negalima sakyti labas, ka veiki ir pan. dar labai svarbu yra nesmirdėti, issilavinimas, kad ne bedarbis ir ne gruzcikas ar siukslininkas butu ir t.t. taip sakau ne todel, kad manau, kad tie darbai kazkuo blogesni uz kitus (o jei atvirai, tai butent taip ir manau), o tiesiog todel, kad netureciau apie ka su tokiais zmonem kalbetis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 22 gegužės 2006 - 16:06
lotuliukas.gif aishku g.gif atsakymai uzfiksuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
na kiek supratau lietuvoje vel pradeda formuotis luomine santvarka biggrin.gif ash nemanau, kad reiktu nuvertinti shlaveja ar valstieti nes blogu darbu nera, o kazka dirbti turi kiekvinas\a na bet cia jau atskira tema smile.gif
va tik dabar kadangi shiduh taip uzakcentavo "geruma lovoje" pradejo skaudeti galva, kaip man ta lova nusivezti, kur ja kavineje, ar klube pasistatyti, velnias g.gif gal reikes kokia sulankstoma lovele neshiotis, kad pasizymeti arba susimauti galeciau, kaip manai shiduh biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik nesupyk, tiesiog negalejau shito tyliai praleisti, labai jau man patiko smile.gif
Atsakyti
manau, kad mintis apie sudedama lovele itin gera, tuo paciu ir pripuciama lele atsinesk, maza kas, vis sioks toks vaizdas merginai bus galimas susidaryti.
Papildyta:
dar vienas loveles pliusas, jei savo sugebejimus demonstruosi viesoje vietoje, tai pats tiesiausias kelias jei ne i amzina, tai bent jau vienadiene slove ir pagarsejima.
Papildyta:
as bent jau uzdeciau pliusa uz originaluma lotuliukas.gif
Atsakyti
Sudedamos lovos nešiojimas, žinoma nebloga įdėja tik reikiamu momentu ar ne per daug patarėjų atsiras lotuliukas.gif
Atsakyti
Prajuokinot su ta lovele lotuliukas.gif
Atsakyti
Shiduh shauniai pastebeta toks vieshasis pasirodymas tikrai, kokiai savaitei, shlove garantuotu lotuliukas.gif cia butu gal net geriau nei per krepshinio rungtynes nuoga krutine pabegioti lotuliukas.gif

tavi suprantate tie patarejai su savo patarimais nera blogai, tegul duoda tuos savo patarimus, svarbiausia - kad jie patys rodyti nepradetu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti