QUOTE(Beatuk @ 2011 11 21, 17:22)
Na va, gryzau tai galesiu rasyt daug

Pirmiau is mobilaus rasiau
Is kur matai kad reikalas susijes su seima? Hmmm... na siandien tai kaip ir nediskutavom, tik vyro paklausiau ar jis isitikines kad galim skirti pinigu kelionei. Vakare tai nzn kas bus, bet maniskio namie tai nebus, tai nebus su kuo ir gincytis ar diskutuoti.
Kardu tuzas nemanau kad jau apsireiske .. na o gal.. ejau pas viena konsultante, taciau jos nebuvo ir teko dirbti su kita, taip pat vaziuodama namo labai labai ant miego patrauke, na ant tiek kad vos vos neuzmigau.
Kortu isvada bokstas... tai ka jis man sako tada??????? aij, sau tai man labai sunkiai sekasi pasakyt kazka
Man irgi bokstas reiskia griuvima planu, kazkokio uzmanymo zlugima, na apskritai ta zodi kai kazkas suduzta i sipulius. Mirtis man reiskia kazko pabaiga ir "numirima" tam kad atgimtu kazkas nauja. Tai tarsi ir naujo pradzia, kai senasis etapas baigiasi.
O apverstos reiksmes tik dar labiau sustiprina pirmasias, ar ne?
Man irgi taip atrodo, kad bokstas kai kerta tai kerta ..
Ir dar atejusi teta sako kad vos negavo infarkto, nes kai ji vaziavo masina pries pat nori persoko arklys, o paskui lygiai uz jos masinos dar keli. Issigando moteriske siaubingai ....... Tai gal cia irgi tas kardu tuziukas pasireiske?
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 21, 18:23)
Nu atsiprašau jei klydau ir jai tai ne šeima...

Aš mokausi... O kodėl man rišasi aš jau sakiau tau... Kažkada paklausiu kokie santykiai mane sieja su žmonėm X ir XZ (Mano šeimos nariai, tai krito: Atsiverčiu sąsiuvinį:Monetų10, Tauriių 3, ir Kardų IV) Na, o man šventikas dažnai krenta kaip mano būtent tėvas, arba šiaip parodo santykius tarp vyro ir žmonos... Todėl man ir rišasi... Čia yra tik mano asmenines reikšmes, ir aš gal jas neteisingai visas surišu ir interpretuoju....
Šiandien visai atsitiktinai nusipirkau vieną Taro kaladę... Bandysiu susidraugauti su jomis, pasižiūrėsiu kaip seksis.. Beja pirmasis klausimas buvo šių kortų: Kaip man seksis su Jumis susidraugauti ir jumis pajausti: iškrito DA IV, Lazdų tūzas apv. ir DA IX

Na, manau kad tikrai su jomis teks pabendrauti ir pratintis prie jų, kad geriau jas pažinčiau, bet manau, kad turėtų sektis neblogai..ir galutinis rezltatas mane turėtų tenkinti

Juolabt kad DA IX, kalbant apie mokymusis ir ieškojimus, man labai patinka

Visgi kortų kvintensija saikingumas tai tikiuosi, kad susidraugausime:wub: Nesulyginsi su Waitu ir New Wision
http://home.comcast....EgyptianKit.jpg Šitos..Gal kuri turite, ir galite pasidalinti patirtimi?
Oij ne, tikrai neatsiprasinek, ner visai ko

Neisizeisk kad taip giliai klausiu, man tik turi buti aisku paciai kodel butent taip. As tik klausiu kad zinoti

Na taip, mes tai esam seima, taciau vat ir klausiau kodel ta seima pamatei, kai as tai nelabai inkertu

Pvz iskristu ant kito zmogaus kuriam mesciau kortas, tai tikrai net ne i galva kad tai seima man butu
Va cia lazdu tuza traktuociau kaip nauja ir gal daug pastangu pareikalausianti indeli. Na akivaizdu kad tai pradzia darbo.