Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 11 21, 14:56)
Žinot mergaitės, kurį vakarą labai mąsčiau kokie yra esminiai skirtumai tarp bokšto ir mirties, ir vienas ir kitas reiškia, kad kardinaliai keičiasi viskas, bokštas tarsi nusako, kad viskas įvyksta netikėtai, mirtis reiškia kžkokį stagnacinį laikotarpį, bet šiaip prasmė tarsi ir ta pati ar labai panaši, kad viskas griūnair prasideda nauja era.  Kaip jums atrodo?

Man atrodo, kad Mirtis nebutinai reiskia griuvima, nebutinai reikia sugriuti, kad pasikeisti, o Bokstas pati griuvima rodo. Mirtis - pasikeitima.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2011 11 21, 09:44)
Euforija 911, galiu pasidalinti ką aš šioje temoje dariau-nusipirkau diiidelį užrašų sąsiuvinį ir jame rašiausi (ir tebesirašau). Pastebėjimus/reikšmes iš VISŲ senųjų taro temų. Kasdienius pastebėjimus savus traukiant kortas. Po keleto mėnesių darbo ir žinios bus platesnės ir klausimai tavo bus kitokie 4u.gif

Taip taip db jau jau taip ir darau ir jei pati traukiu korta tai irgi savo interpretacija pasirasau ir ziuriu kaip man ivykei klostosi.. thumbup.gif
QUOTE(Biellka @ 2011 11 21, 16:26)
Man atrodo, kad Mirtis nebutinai reiskia griuvima, nebutinai reikia sugriuti, kad pasikeisti, o Bokstas pati griuvima rodo. Mirtis - pasikeitima.

Kazkaip man va irgi buwo mirties korta ishkritus ir as irgi manau kad cia reiskia pasikeitima,mano atveju visu mano minciu sudeliojima i vietas ir nauju poziuriu grizima i gyvenima.
Ezokvante-puikiai tavo zodziu visus supratau ir man patinka tavo rasymo stilius,as taip rasyti nemoku,nors panasei mastau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Biellka @ 2011 11 21, 15:26)

Tai pagal tave išeitų, kad "stipresnė", "skausmingesnė" korta yra bokštas nei mirtis?
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 11 21, 16:28)
Tai pagal tave išeitų, kad "stipresnė", "skausmingesnė" korta yra bokštas nei mirtis?

Man asmeniškai taip,bokštas staigesnis.. Bet jis turi ir gerų reikšmių, kai kuriais atvejais..Ir kardų 10 dar gan skaudi.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 11 21, 16:28)

cia negali but jokiu asmeniskumu, yra kortu reiksmes ax.gif
Atsakyti
Na va, gryzau tai galesiu rasyt daug biggrin.gif Pirmiau is mobilaus rasiau wink.gif
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 21, 14:49)
Na matai...  smile.gif Zinai, neaišku kaip tau tas kardų tūzas pasireikš šalia  apv. DA V..Aišku kaip ir minėjau, kad reikalas bus susijęs su šeima ir, kad kaip ir minėjau sprendimą priimsite bendrą... g.gif  O kodėl pasakiau, kad konfliktas...? Na, gal ir nekonflitkas, bet veikiausiai kažką  aptarinėsite ir diskutuosite.. Pamenu man kritęs apverstas DA V ir kardų ritertis (tai gal jis viską ir įtakojo mano situacijoje , nes pas tave tūzas...) Tai  pamenu lyg šiandien, kad užturėjau neblogą konfilką su tėvu smile.gif  Tiksliau ne tik, kad neblogą, bet ir labai audringą... Gal tau tas nepasireikš biggrin.gif  Duok Dieve...  bigsmile.gif Juk nepuolu gąsdinti kažko... Tik sakau kai buvo man... Tik įdomumo dėlei vakare apsireišk čia, forume su dienos įvykiais...  smile.gif Apskritai man kardų tūzas preimant kokius sprendimas... Kartais -patinka, kartais ir nepatinka rolleyes.gif  Priemant tam tikrus sprendimus tas kardas gali pasirodyti labai aštrus ir pjūvis gan skaudokas... Tačiau vėliau jis išeina į gerą smile.gif

Is kur matai kad reikalas susijes su seima? Hmmm... na siandien tai kaip ir nediskutavom, tik vyro paklausiau ar jis isitikines kad galim skirti pinigu kelionei. Vakare tai nzn kas bus, bet maniskio namie tai nebus, tai nebus su kuo ir gincytis ar diskutuoti.
Kardu tuzas nemanau kad jau apsireiske .. na o gal.. ejau pas viena konsultante, taciau jos nebuvo ir teko dirbti su kita, taip pat vaziuodama namo labai labai ant miego patrauke, na ant tiek kad vos vos neuzmigau.
Kortu isvada bokstas... tai ka jis man sako tada??????? aij, sau tai man labai sunkiai sekasi pasakyt kazka doh.gif

QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 11 21, 14:56)
Žinot mergaitės, kurį vakarą labai mąsčiau kokie yra esminiai skirtumai tarp bokšto ir mirties, ir vienas ir kitas reiškia, kad kardinaliai keičiasi viskas, bokštas tarsi nusako, kad viskas įvyksta netikėtai, mirtis reiškia kžkokį stagnacinį laikotarpį, bet šiaip prasmė tarsi ir ta pati ar labai panaši, kad viskas griūna ir prasideda nauja era.  Kaip jums atrodo?

Man irgi bokstas reiskia griuvima planu, kazkokio uzmanymo zlugima, na apskritai ta zodi kai kazkas suduzta i sipulius. Mirtis man reiskia kazko pabaiga ir "numirima" tam kad atgimtu kazkas nauja. Tai tarsi ir naujo pradzia, kai senasis etapas baigiasi.
O apverstos reiksmes tik dar labiau sustiprina pirmasias, ar ne?

QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 21, 16:45)
Man asmeniškai taip,bokštas staigesnis.. Bet jis turi ir gerų reikšmių, kai kuriais atvejais..Ir kardų 10 dar gan skaudi.... smile.gif

Man irgi taip atrodo, kad bokstas kai kerta tai kerta ..
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 21, 17:22)
Na va, gryzau tai galesiu rasyt daug biggrin.gif Pirmiau is mobilaus rasiau wink.gif

I[COLOR=blue]s kur matai kad reikalas susijes su seima? Hmmm... na siandien tai kaip ir nediskutavom, tik vyro paklausiau ar jis isitikines kad galim skirti pinigu kelionei. Vakare tai nzn kas bus, bet maniskio namie tai nebus, tai nebus su kuo ir gincytis ar diskutuoti.
Kardu tuzas nemanau kad jau apsireiske .. na o gal.. ejau pas viena konsultante, taciau jos nebuvo ir teko dirbti su kita, taip pat vaziuodama namo labai labai ant miego patrauke, na ant tiek kad vos vos neuzmigau.
Kortu isvada bokstas... tai ka jis man sako tada??????? aij, sau tai man labai sunkiai sekasi pasakyt kazka doh.gif

Žinai...monetųX, ir DA V... Man tai konkreti nuorodo pasirodė į šeimyninius ryšius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 21, 17:48)
Žinai...monetųX, ir DA V... Man tai konkreti nuorodo pasirodė į šeimyninius ryšius smile.gif

Na bet kodel taip tau risasi? Ale is kur ta seima cia ax.gif As pvz neizvelgiu to, tai ko tada nematau g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 21, 17:59)
Na bet kodel taip tau risasi? Ale is kur ta seima cia  ax.gif As pvz neizvelgiu to, tai ko tada nematau  g.gif ???

Nu atsiprašau jei klydau ir jai tai ne šeima... unsure.gif Aš mokausi... O kodėl man rišasi aš jau sakiau tau... Kažkada paklausiu kokie santykiai mane sieja su žmonėm X ir XZ (Mano šeimos nariai, tai krito: Atsiverčiu sąsiuvinį:Monetų10, Tauriių 3, ir Kardų IV) Na, o man šventikas dažnai krenta kaip mano būtent tėvas, arba šiaip parodo santykius tarp vyro ir žmonos... Todėl man ir rišasi... Čia yra tik mano asmenines reikšmes, ir aš gal jas neteisingai visas surišu ir interpretuoju.... g.gif

Šiandien visai atsitiktinai nusipirkau vieną Taro kaladę... Nes vakar mane Vaitas biški sunervino, nes būriau drauge tai pamatė mirtis visokias, ir kitas ,,naglesnes'' kortas ir pati pradėjo interpretuotis pagal save ką mato.. doh.gif Nusipirkau tokias kur būtų niekam neaišku, o tik man vienai suprantamos ir kad pašaliniai nieko nematytų, tai Iškart jas pagriebiau ir labai patiko man... Bandysiu susidraugauti su jomis, pasižiūrėsiu kaip seksis.. Beja pirmasis klausimas buvo šių kortų: Kaip man seksis su Jumis susidraugauti ir jumis pajausti: iškrito DA IV, Lazdų tūzas apv. ir DA IX g.gif Na, manau kad tikrai su jomis teks pabendrauti ir pratintis prie jų, kad geriau jas pažinčiau, bet manau, kad turėtų sektis neblogai..ir galutinis rezltatas mane turėtų tenkinti bigsmile.gif Juolabt kad DA IX, kalbant apie mokymusis ir ieškojimus, man labai patinka 4u.gif Visgi kortų kvintensija saikingumas tai tikiuosi, kad susidraugausime:wub: Nesulyginsi su Waitu ir New Wision schmoll.gif http://home.comcast....EgyptianKit.jpg Šitos..Gal kuri turite, ir galite pasidalinti patirtimi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 21, 17:22)

Is kur matai kad reikalas susijes su seima? Hmmm... na siandien tai kaip ir nediskutavom, tik vyro paklausiau ar jis isitikines kad galim skirti pinigu kelionei. Vakare tai nzn kas bus, bet maniskio namie tai nebus, tai nebus su kuo ir gincytis ar diskutuoti.

Man irgi bokstas reiskia griuvima planu, kazkokio uzmanymo zlugima, na apskritai ta zodi kai kazkas suduzta i sipulius. Mirtis man reiskia kazko pabaiga ir "numirima" tam kad atgimtu kazkas nauja. Tai tarsi ir naujo pradzia, kai senasis etapas baigiasi.
O apverstos reiksmes tik dar labiau sustiprina pirmasias, ar ne?
Man irgi taip atrodo, kad bokstas kai kerta tai kerta ..

Ir dar atejusi teta sako kad vos negavo infarkto, nes kai ji vaziavo masina pries pat nori persoko arklys, o paskui lygiai uz jos masinos dar keli. Issigando moteriske siaubingai ....... Tai gal cia irgi tas kardu tuziukas pasireiske? g.gif
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 21, 18:23)
Nu atsiprašau jei klydau ir  jai tai ne šeima... unsure.gif Aš mokausi... O kodėl man rišasi aš jau sakiau tau... Kažkada paklausiu kokie santykiai mane sieja su žmonėm X ir XZ (Mano šeimos nariai, tai krito: Atsiverčiu sąsiuvinį:Monetų10, Tauriių 3, ir Kardų IV) Na, o man šventikas dažnai krenta kaip mano būtent tėvas, arba šiaip parodo santykius tarp vyro ir žmonos... Todėl man ir rišasi... Čia yra tik mano asmenines reikšmes, ir aš gal jas neteisingai visas surišu ir interpretuoju.... g.gif

Šiandien visai atsitiktinai nusipirkau vieną Taro kaladę... Bandysiu susidraugauti su jomis, pasižiūrėsiu kaip seksis.. Beja pirmasis klausimas buvo šių kortų: Kaip man seksis su Jumis susidraugauti ir jumis pajausti: iškrito DA IV, Lazdų tūzas apv. ir DA IX g.gif  Na, manau kad tikrai su jomis teks pabendrauti ir pratintis prie jų, kad geriau jas pažinčiau, bet manau, kad turėtų sektis neblogai..ir galutinis rezltatas mane turėtų tenkinti bigsmile.gif Juolabt kad DA IX, kalbant apie mokymusis ir ieškojimus, man labai patinka 4u.gif  Visgi kortų kvintensija saikingumas tai tikiuosi, kad susidraugausime:wub: Nesulyginsi su Waitu ir New Wision schmoll.gif http://home.comcast....EgyptianKit.jpg Šitos..Gal kuri turite, ir galite pasidalinti patirtimi? g.gif

Oij ne, tikrai neatsiprasinek, ner visai ko 4u.gif Neisizeisk kad taip giliai klausiu, man tik turi buti aisku paciai kodel butent taip. As tik klausiu kad zinoti tongue.gif Na taip, mes tai esam seima, taciau vat ir klausiau kodel ta seima pamatei, kai as tai nelabai inkertu doh.gif Pvz iskristu ant kito zmogaus kuriam mesciau kortas, tai tikrai net ne i galva kad tai seima man butu ax.gif

Va cia lazdu tuza traktuociau kaip nauja ir gal daug pastangu pareikalausianti indeli. Na akivaizdu kad tai pradzia darbo.
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 21, 10:13)
Konkreciai noriu suzinot, kaip man toliau elgtis su mb, kaip klostysis santykiai toliau, nes jis nori ir zenatviu ir vaiku, ar cia is dusios to nori, ar tik siaip mane mulkina doh.gif  lotuliukas.gif

Labas Rūpestinga... Tuo kimbu prie tavęs ir tavo Mb biggrin.gif

Kokie tavo jausmai Vyrui? Lazdų10, Taurių pažas, ir Jėga smile.gif

Na, toks jausmas, kad nuo šio vyruko kartais kažką pati slepiate, ir gal neparodote savo tikrųjų jausmų, neparodote kad esate galvą dėl jo pametusi..Sanykiuose išlaikotę savo protą, niekada aklai nepametate galvos, ir manau nesivadovaujate secundes emocijomis... Tačiau manau, kad tikrai jam puoselejat gražius jausmus.. Ir ši meilė labiau paremta ne aistromis ir jaunatviškomis intrigomis, o protu, gal net ir tarpusavio prisirišimu..O gal tiesiog Jums būti su juo yra labai patogu ir naudinga? smile.gif smile.gif Ir kažkodėl irgi manau, kad ateityje Jūsų jausmai jam dar labiau stiprės... Man net visai nebloga jūsų situacija... Ir šiaip man čia ta, Jėga kažkaip sakytų, kad laikas tą liūtą Jums greibti už nasrų blush2.gif

Kokie Jo jausmai Rūpestingai?

Apv lazdų karalius,Lazdų riteris, ir DA VI

Na nežinau gal kažkada seniau turėjote kažkokių konfilktų tarpusavio nes tiek pas jumis apversta lazdų mostis krito, tiek ir pas jį.. Gal turėjote šiokią tokią pertrauką santykiuose? g.gif Bet šiaip man jis neatrodo niekšas kažkoks biggrin.gif Beja manau jis jaučia labai didelę aistrą Jums ir jo meilė labiau jausmingesnė šiuo metu.... Nežinau ką ir pakomentuoti kažkaip man čia atrodo viskas aišku... Gal ir negražiai pasakysiu:Jis man atrodo čia tas kuris myli, o jūs labiau gal liaidžiates būti mylima wub.gif

O santykių perspektyvai krito balta korta.. Tai nieko nepasakysiu g.gif
Papildyta:
Man kaip tik tas lazdų tūzas apverstas nepatinka biggrin.gif Bet nieko...įveiksim
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 21, 19:55)
Labas Rūpestinga... Tuo kimbu prie tavęs ir tavo Mb biggrin.gif

Kokie tavo jausmai Vyrui? Lazdų10, Taurių pažas, ir Jėga smile.gif

Na, toks jausmas, kad nuo šio vyruko kartais kažką pati slepiate, ir gal neparodote savo  tikrųjų jausmų, neparodote kad esate galvą dėl jo pametusi..Sanykiuose išlaikotę savo protą, niekada aklai nepametate galvos, ir manau nesivadovaujate secundes emocijomis... Tačiau manau, kad tikrai  jam puoselejat gražius jausmus.. Ir ši meilė labiau paremta ne aistromis ir  jaunatviškomis intrigomis, o protu, gal net ir tarpusavio prisirišimu..O gal tiesiog Jums būti su juo yra labai patogu ir naudinga? smile.gif  smile.gif  Ir kažkodėl irgi manau, kad ateityje Jūsų jausmai jam dar labiau stiprės... Man net visai nebloga jūsų situacija... Ir šiaip man čia ta, Jėga kažkaip sakytų, kad laikas tą liūtą Jums greibti už nasrų  blush2.gif
Kokie Jo jausmai Rūpestingai?

Apv lazdų karalius,Lazdų  riteris, ir  DA VI

Na nežinau gal kažkada seniau turėjote kažkokių konfilktų tarpusavio nes tiek pas jumis apversta lazdų mostis krito, tiek ir pas jį.. Gal turėjote šiokią tokią pertrauką santykiuose? g.gif  Bet šiaip man jis neatrodo niekšas kažkoks biggrin.gif Beja manau jis jaučia labai didelę aistrą Jums ir jo meilė labiau jausmingesnė šiuo metu.... Nežinau ką ir pakomentuoti kažkaip man čia atrodo viskas aišku...  Gal ir negražiai pasakysiu:Jis man atrodo čia tas kuris myli, o jūs labiau gal liaidžiates būti mylima wub.gif

O santykių perspektyvai krito balta korta.. Tai nieko nepasakysiu g.gif
Papildyta:
Man kaip tik tas lazdų tūzas apverstas nepatinka biggrin.gif  Bet nieko...įveiksim

Na paskutines dienas mes tik barames doh.gif verysad.gif Na aisku kartais nerodau tikruju jausmu, nes cia kaltas mano ozkiskumas blush2.gif
Na jis pradejo jau kazkaip sakyt, kad gal zenyjames, nori vaiko...tai gal tikrai reik jamt jauti uz ragu lotuliukas.gif
Atsakyti