QUOTE(Red&Red @ 2012 01 08, 00:06)
Įdomu ką sako kortos apie tai, kada man šviečia perspektyvos rasti darbą

ir ką daryti, kad tos perspektyvos kuo greičiau pasirodytų
I KADA tikrai neatsakysiu,man cia normalios interpretacijos padaryti dar neiseina,o apie laiko nustatyma net nesneku

Nors,butu gerai tai suzinoti,ismokti

O sekanti klausima perdariau-
1.Kokia tikimybe,kad greitu metu susirasi darba? Pentakliu Tuzas(a.),IX Atsiskyrelis(a.),Kvailys
Na,kad labai noretum greitu metu gauti darba,matosi,bet kad labai greitai tai kaip ir nesisviecia,nors ir esi pasiryzus eiti kiaurai siena,bele kad kazka daryti.Labai isijautusi esat i tuos finansinius poreikius,kuriu negalit patenkinti,kad pamirstat viska kita aplinkui,gilesnius dalykus.Dazniausiai juk ir buna,kad butent apsirupine materialiai mes pasijuntame saugus...Atsiribojot nuo visko,pasislepet savo apmastymuose,bet impulsyviai pajusite kur vis gi jus turetu nesti kojos.Vis tiek rasit kelia i nauja darba,anksciau ar veliau
2.Ka reiketu padaryti,kad greiciau susirastum darba?Tauriu Tuzas,IV Isimylejeliai(a.),2 Pentakliai(a.)
Visu pirma reikia susigaudyti savyje ir nusiraminti,pajusti momenta,kad va,as esu pasiruosusi viskam ir pradeti veikti.Ir labai gerai apsvarstyti ko is tiesu nori,nes per isorini blizgesi gali nematyti tikruju darbdavio motyvu ar darbo pobudzio,reikia buti realistiskai ir atsargiai!Ka,beje,patvirtina ir 2 pentakliai atpversti.Buk labai labai atsargi!Net nzn kazkaip chaotiskai as cia aiskinu,su uzluzusiu kompiuteriu dingo visa info rinkta nuo pat 1osios taro temos,tad labai jau skurdziai rasau.Truutis is manes pacios ir truputis is reiksmiu.Tikiuos,tau dar pades kitos taro myletojos
QUOTE(Counterpoint @ 2012 01 08, 12:04)
Jei kuri norėtų pasipraktikuoti - galite ištraukti, kokiu tikslu važiuoju į kelionę kitą savaitę. galėsiu atsakyt iš karto
XI Teisingumas(a.),Lazdu Karalius(a.),XIII Mirtis-pirma mintis-teismo posedis,kazkoks nuosprendis,gal egzaminai?