Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 07, 16:25)
Aš jau pasižiūrėjau dėtaliai ten save ir jau žinau, kas ten laukia manęs.... rolleyes.gif  nieko blogo....

O ką nori?

Nu saunuole,kad tiek pazengei i prieki,jau zymiai laisviau susigaudai kokia zinia tau nesa kortytes mirksiukas.gif As tai tingine,daugiausia issitraukiu kortas,tada kai blogas laikas,tada kortos ydomesnes krenta blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Merguciia @ 2012 01 07, 17:07)
o per internetini būrimą, gerai?

Uzsieny irgi kortu yra.As kaimely gyvenu ir tai,knygyne maciau kazkokiu.dar yra mazos parduotuveles,kur visokiais akmenukais,amuletais ir visokiais kitokiais groziais prekiauja,ten maciau angelu kortas,pasidairyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2012 01 07, 16:00)
o jei pats pasigamintum kortas, nu tokias paprastas, ar suveiktu ? ar butina pirkti? as savo visas kortas taro palikau Lietuvoje, dabar gyvenu svetur.

Aišku , kad galima ir pačiam darytis kortytes - nusipiešti bigsmile.gif Žinau vieną moterėlę, kuri nuostabias taro kortas yra nupiešus. Norėčiau tokių, bet tik , kad kaina, tai koooosminė smile.gif O ir svetur ne problema įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallade @ 2012 01 06, 22:57)
Jei jau siusies, tai geriau is cia: http://www.bookdepos...p;search=search - pigiau gausis.
Sveika atvykus i Taro ligoniu palata 4u.gif  lotuliukas.gif

Turbūt ir reiks siųstis iš čia, kur nurodėt ax.gif Daug visokių kitokių mielų akiai radau, dabar bereikia išsirinkti bigsmile.gif Aišku, būtų geriau pačiupinėti, bet kad Šiauliuose nelabai žinau vietų, kur būtų galima nusipirkti Taro kortas, mačiau tik knygyne G.O.M. kortas, bet man jos nelabai schmoll.gif

Be to, malonu, kad priėmėt blush2.gif

QUOTE(Levonce @ 2012 01 07, 01:22)

Kas nori,kad ka istraukciau,reikia atsigriebti,o tai apsileidau ir apleidau jau viska biggrin.gif

Aš norėčiau ax.gif
Įdomu ką sako kortos apie tai, kada man šviečia perspektyvos rasti darbą g.gif ir ką daryti, kad tos perspektyvos kuo greičiau pasirodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 07, 11:57)
Kas manes laukia Antra sausio savaite?  smile.gif

Sveikos! Skaitau jus visada, tikiuosi, ir rašysiu čia dažniau... mokausi ir dėlioju kartas nuo karto, bet labai atsilieku nuo nuolatos čia praktikuojančių smile.gif

Pabandžiau ištraukti kortas Matricai. Kas laukia antrą sausio savaitę?
Mirtis, apversta kardų dešimt, lazdų dešimt (RW)

Įdomi savaitė nusimato...Atrodo, artėja kažkokių įvykių atomazga ir pabaiga, gal ta pabaiga pasirodys skausminga, bet ji tiesiog logiška ir dėsninga, ji ankstesnių įvykių rezultatas, ir tu niekaip jos neįtakosi. Gali būti, kad sužinosi dalykų, kurie anksčiau buvo paslėpti, ir tie dalykai bus labai nemalonūs, bet paskatins išsivaduoti iš praeities arba iš sustabarėjusios, sustingusios situacijos.
(Man Mirtis krito visai neseniai klausiant apie poros santykių perspektyvas, ir tai buvo pati tiesiogiškiausia, kokia tik gali būti, nuoroda į santykių pabaigą. Santykiai buvo nutraukti vos už kelių dienų sužinojus be galo nemalonių dalykų, kurie anksčiau buvo slepiami.)
Apversta kardų dešimt... iš principo žada jausmą, kad blogiausia praeityje, ir kad iš šios situacijos labai daug išmoksi ir sustiprėsi kaip asmenybė.
Lazdų dešimt gali pasireikšti ir kaip bendras pojūtis, kad nešama našta per sunki, kaip bendras nusivylimas, kaip jausmas, kad nebegali eiti toliau ir nori atsikratyti to, kas tau per sunku.
Kažkokia niūri savaitė gavosi...nepyk, matrica sad.gif

Jei kuri norėtų pasipraktikuoti - galite ištraukti, kokiu tikslu važiuoju į kelionę kitą savaitę. galėsiu atsakyt iš karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 01 08, 00:06)
Įdomu ką sako kortos apie tai,  kada man šviečia perspektyvos rasti darbą  g.gif ir ką daryti, kad tos perspektyvos kuo greičiau pasirodytų  g.gif

I KADA tikrai neatsakysiu,man cia normalios interpretacijos padaryti dar neiseina,o apie laiko nustatyma net nesneku smile.gif Nors,butu gerai tai suzinoti,ismokti bigsmile.gif O sekanti klausima perdariau-
1.Kokia tikimybe,kad greitu metu susirasi darba? Pentakliu Tuzas(a.),IX Atsiskyrelis(a.),Kvailys
Na,kad labai noretum greitu metu gauti darba,matosi,bet kad labai greitai tai kaip ir nesisviecia,nors ir esi pasiryzus eiti kiaurai siena,bele kad kazka daryti.Labai isijautusi esat i tuos finansinius poreikius,kuriu negalit patenkinti,kad pamirstat viska kita aplinkui,gilesnius dalykus.Dazniausiai juk ir buna,kad butent apsirupine materialiai mes pasijuntame saugus...Atsiribojot nuo visko,pasislepet savo apmastymuose,bet impulsyviai pajusite kur vis gi jus turetu nesti kojos.Vis tiek rasit kelia i nauja darba,anksciau ar veliau mirksiukas.gif 4u.gif

2.Ka reiketu padaryti,kad greiciau susirastum darba?Tauriu Tuzas,IV Isimylejeliai(a.),2 Pentakliai(a.)
Visu pirma reikia susigaudyti savyje ir nusiraminti,pajusti momenta,kad va,as esu pasiruosusi viskam ir pradeti veikti.Ir labai gerai apsvarstyti ko is tiesu nori,nes per isorini blizgesi gali nematyti tikruju darbdavio motyvu ar darbo pobudzio,reikia buti realistiskai ir atsargiai!Ka,beje,patvirtina ir 2 pentakliai atpversti.Buk labai labai atsargi!Net nzn kazkaip chaotiskai as cia aiskinu,su uzluzusiu kompiuteriu dingo visa info rinkta nuo pat 1osios taro temos,tad labai jau skurdziai rasau.Truutis is manes pacios ir truputis is reiksmiu.Tikiuos,tau dar pades kitos taro myletojos mirksiukas.gif
QUOTE(Counterpoint @ 2012 01 08, 12:04)
Jei kuri norėtų pasipraktikuoti - galite ištraukti, kokiu tikslu važiuoju į kelionę kitą savaitę. galėsiu atsakyt iš karto smile.gif

XI Teisingumas(a.),Lazdu Karalius(a.),XIII Mirtis-pirma mintis-teismo posedis,kazkoks nuosprendis,gal egzaminai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 08, 23:18)

XI Teisingumas(a.),Lazdu Karalius(a.),XIII Mirtis-pirma mintis-teismo posedis,kazkoks nuosprendis,gal egzaminai? biggrin.gif

kokios baisios kortos, ui....reikia susimąstyti. Bet tavo interpretacija net labai į temą! palauksiu, gal kitos norės ištraukti, ir tada brūkštelsiu smile.gif
Atsakyti
Labas visom
as jau senai kleidziu kaip noriu pas gera kortu meteja nuvaryt. Klausimu turiu tiesiog is gyvenimo siuo metu esu sumaistyje doh.gif , bet drauge syki nusivede pas tokia moteri tai pirma savo gyvenima papasakojo o paskui ale man pradejo, sedejau ir galvojau apie ka ji kalba, nu neesu kvaila, bet tokias nesamones tarskejo, net supykau rolleyes.gif O dar seniau mano drauges mama savamoklse taro kortas mete tai zinor super kaip patiko, buvo aiskiai pasakyta ir gera ir bloga ir praeitis ir ateitis tai man patiko. Gal ir sioje kompanijoje yra tokiu kurios galetu patenkint mano smalsuma AS LABAI NORIU ir tikiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 08, 13:18)
I KADA tikrai neatsakysiu,man cia normalios interpretacijos padaryti dar neiseina,o apie laiko nustatyma net nesneku smile.gif Nors,butu gerai tai suzinoti,ismokti bigsmile.gif O sekanti klausima perdariau-
1.Kokia tikimybe,kad greitu metu susirasi darba? Pentakliu Tuzas(a.),IX Atsiskyrelis(a.),Kvailys
Na,kad labai noretum greitu metu gauti darba,matosi,bet kad labai greitai tai kaip ir nesisviecia,nors ir esi pasiryzus eiti kiaurai siena,bele kad kazka daryti.Labai isijautusi esat i tuos finansinius poreikius,kuriu negalit patenkinti,kad pamirstat viska kita aplinkui,gilesnius dalykus.Dazniausiai juk ir buna,kad butent apsirupine materialiai mes pasijuntame saugus...Atsiribojot nuo visko,pasislepet savo apmastymuose,bet impulsyviai pajusite kur vis gi jus turetu nesti kojos.Vis tiek rasit kelia i nauja darba,anksciau ar veliau mirksiukas.gif  4u.gif

2.Ka reiketu padaryti,kad greiciau susirastum darba?Tauriu Tuzas,IV Isimylejeliai(a.),2 Pentakliai(a.)
Visu pirma reikia susigaudyti savyje ir nusiraminti,pajusti momenta,kad va,as esu pasiruosusi viskam ir pradeti veikti.Ir labai gerai apsvarstyti ko is tiesu nori,nes per isorini blizgesi gali nematyti tikruju darbdavio motyvu ar darbo pobudzio,reikia buti realistiskai ir atsargiai!Ka,beje,patvirtina ir 2 pentakliai atpversti.Buk labai labai atsargi!Net nzn kazkaip chaotiskai as cia aiskinu,su uzluzusiu kompiuteriu dingo visa info rinkta nuo pat 1osios taro temos,tad labai jau skurdziai rasau.Truutis is manes pacios ir truputis is reiksmiu.Tikiuos,tau dar pades kitos taro myletojos mirksiukas.gif

Labai dėkoju 4u.gif Manau, kad yra daug tiesos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Counterpoint @ 2012 01 08, 10:04)

Sveika, man iškrito Taurių Tūzas-Pentaklių 8-Mirtis. Kol kas sunkiai sekasi sujungti kortas į vieną, bet mąstau taip:
Taurių Tūzas - gausybės ragas (puikus gyvenimas+tobula partnerystė, labai produktyvus laikotarpis). Žodž, vartaisi kaip inkstukas taukuose. Pentaklių 8 bent jau man parodo kažkokį trūkumą, kažkokį žingsnį, kurį reikia žengti tobulybės vardan. Taigi, kelionė bus susijusi su darbo reikalais, komandiruote, mokymais. Trupučiuką turi dar pribręsti iki kažko, tai vat toj kelionėj ir brandinsies mirksiukas.gif
O Mirtis tai čia be komentarų schmoll.gif Man niekaip neįsipaišo šitoje kortų grožybėje. Suprantu, kad ji tiesiogiai mirties nerodo ir nenoriu programuot, bet rodo natūralią kažko pabaigą, transformaciją. Tai tikiuosi, kad tik į gerą wub.gif
Būtinai pakomentuok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 01 09, 16:12)
Sveika, man iškrito Taurių Tūzas-Pentaklių 8-Mirtis.

Abiem iskrito paskutine Mirtis bigsmile.gif Matyt,kazkokie egzaminai,kazkoks diplomas,yvertinimas,po kurio prasides naujo gyvenimo puslapis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 10, 01:54)
Abiem iskrito paskutine Mirtis bigsmile.gif Matyt,kazkokie egzaminai,kazkoks diplomas,yvertinimas,po kurio prasides naujo gyvenimo puslapis ax.gif

Sveikos. Abi jūs teisios smile.gif skrendu į konferenciją, kur skaitysiu pranešimą. Ne iki galo suprantu, kaip interpretuoti Mirtį, bet.. ir tas mano pranešimas kažkuria prasme susijęs su mirtimi, ir man ta kelionė reikalinga atsitraukti nuo emociškai sudėtingos situacijos ir grįžus ją išspręsti... gal taip būtų galima interpretuoti Mirtį?
Atsakyti
QUOTE(Counterpoint @ 2012 01 10, 05:42)
Sveikos. Abi jūs teisios smile.gif skrendu į konferenciją, kur skaitysiu pranešimą. Ne iki galo suprantu, kaip interpretuoti Mirtį, bet.. ir tas mano pranešimas kažkuria prasme susijęs su mirtimi, ir man ta kelionė reikalinga atsitraukti nuo emociškai sudėtingos situacijos ir grįžus ją išspręsti... gal taip būtų galima interpretuoti Mirtį?

Manau,kad drasiai taip galima interpretuoti,ypac,jei ta situacija po sios konferencijos ir isspresi,ko labai ir linkiu! mirksiukas.gif
Atsakyti