Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

Matrica, o kam rimtai mokytis? Cia juk internetine "mokykla", tiek to ir rimtumo - uztenka po truputi dometis, niekur neskubant gilintis. Egzaminu laikyti juk nereikes biggrin.gif Ne fizika kokia gi cia lotuliukas.gif As tai va jau nezinau kiek metu po truputi studijuoju Taro, bet kiek tuose moksluose rimtumo -didelis klausimas. Periodiskai uzeina, lyg pasistudijuoju daugiau, paskaitineju kokios literaturos, pries daugiau kaip 15 metu net ir i kursus pavaiksciojau, o didzioji dalis laiko draugystes su Taro - tik trumpi pasideliojimai su pagrybavimais biggrin.gif Taip kad nereikia kabinetis prie naujokiu - kiek joms yra poreikio, tiek ir domisi smile.gif As tiesa sakant beveik 20 m. vis dar jauciuosi beveik naujoke - cia juk neissemiami lobynai, mokytis yra ka visam likusiam gyvenimui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pallade: 11 sausio 2012 - 18:14
Sutinku su tavimi, kad tai ne fizika ir t.t. Zodzio rimtas, nenorėjau tiek sutapatinti biggrin.gif

As cia nei su viena nesigincioju Simoseli ir jokių bizunu netraukiu, o atėjau kaip ir visos kitos-mokytis-domėtis ir t.t, bet kad matosi kas domisi bent minimaliai, o kas tik istraukia kortas ir su mintimi-interpretuokite man dabar visos, o as paskaitysiu ką man parašinėsite...,, Laukiu atsakymu'' cool.gif cool.gif cool.gif

Mane ta mintis erzina rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Nu tai ir aš prašau - ištraukite man visos, o aš susirašysiu kortas.
Man labai rūpi, kokios kortos rodytų konkrečią situaciją.
Todėl eksperimento vardan gal galit ištraukt man kortas į klausimą - kokia man buvo 2011 gruodžio 28 diena, kur buvau, ką veikiau, kokie jausmai vyravo ir viską kas ezokvantiško. Parašysiu iškart.
Tą patį apie 29 dieną, jei kam nors yra noro pasipraktikuoti.
Atsakyti
Baik tu, Matrica, gi juokaunu aš eilinį kartą mirksiukas.gif Tiesiog grėsmingai tie tavo žodžiai nuskambėjo hihihi.gif
QUOTE(dera1 @ 2012 01 11, 21:04)
Todėl eksperimento vardan gal galit ištraukt man kortas į klausimą - kokia man buvo 2011 gruodžio 28 diena, kur buvau,  ką veikiau, kokie jausmai vyravo ir viską kas ezokvantiško. Parašysiu iškart.

Kokia Derai 1 buvo 2011 gruodžio 28 diena?
Saulė-Lazdų 7-Pentaklių Karalius
Tataigis, apturėjai labai smagų laiką, buvo daug teigiamų jausmų. Tas vaikas ant žirgo man nostalgiją kažkokią rodo - gal vaikystei rolleyes.gif Saulė kaip ir atgimimas, perėjimas iš seno į naują kažkokis turėtų būti. Per žiemos saulėgrįžą būna mažiausias saulės aktyvumas, tai savotiška pabaiga kažkokia, galutinis etapas unsure.gif (oi, grybukai grybukai)
Septynetukas man konkurenciją kažkokią rodo. Dar - poreikį būti ryžtingai ir drąsai, kad tą konkurenciją būtų galima atremt. Tos ugnelės ant lazdų man žvakes primena. Nuotaika slogi, įtampa kažkokia. Jausmas, kad esi mažesnis ir bejėgis.
Hmmm, man kažkaip peršasi mintis, kad kažkaip kontaktavai su vyresniu giminaičiu vyriškos giminės. Jis yra turtingas (turi daug pilių biggrin.gif ) ir daug pasiekęs. Susitikimas su juo sukėlė tau daug gerų emocijų ir prisiminimų apie vaikystę.
Prašau labai nesijuokti unsure.gif
Tiesa, senesnėje Taro temoje iškapsčiau Arkano ir gyvenimo skaičiaus ryšį. Ar čia ne taip kažką supratau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 01 11, 22:13)
Kokia Derai 1 buvo 2011 gruodžio 28 diena?
Saulė-Lazdų 7-Pentaklių Karalius

įdomus tavo variantas žinok. g.gif Pabandyk dar panagrinėt ką kuri korta čia sako, na gal su papildomomis. g.gif

o gal dar gali ir apie 29 dieną papasakot.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 01 11, 21:04)
Todėl eksperimento vardan gal galit ištraukt man kortas į klausimą - kokia man buvo 2011 gruodžio 28 diena, kur buvau,  ką veikiau, kokie jausmai vyravo ir viską kas ezokvantiško. Parašysiu iškart.

Kur buvai?

Apv kardų6etas, Pentakliu10 ir Apv Kardų7etas...

Na konkrečiai manau tai buvo kelionė kažkur ir veikiausiai su šeimos nariais net gal... Pirma mintis kilusi, kad kaip koks susitikimas, laiko leidimas kartu,drauge...Manau dalyvavo artimi zmones.. lotuliukas.gif

Ka veikei? Taurių 9etas,Taurių3etas, bokstas.... Hmz gal kaip koks gimimas, gimtadienis ar svente kokia, kazkas staigaus netiketo kaip kokia staigmena tau buvo, lotuliukas.gif Grynai kazkoks gal paminejimas.susitaikymas,paliaubos...
Tavo nuotaikos kokios buvo. Bokstas, apv kardu 2 ir Tauriu 4etas..
Gavai kazkoki pasiulyma manau, isaiskejo kazkokia situacija, susitaikymas su asmeniu.Paliaubos. Buvo kazkas nuspresta tarpusavyje su tam tikru amseniu konkreciai manau vyras. Nes krito

Dar zodziu ziurejau... atkeldama, kardu6etas, Pentakliu 10 ir iskrito DA VII... Nagi kazkokia kelione..... rolleyes.gif

29 diena.... Tiesiog i Ora pasoko DA XXI wub.gif Nu cia kazkas labai grazau pas tave buvo manau g.gif

Paskui krito apv pentakliu7etas (Mastet apie pinigus,ieskojot kaip spresti situacija tam tikra)

Apv kardu 6etas Pentakliu3etas ir bokstas.. Vel cia kazkas staigaus dar neatsigavusi buvai turbut po preitosdienos biggrin.gif

Ir ka veikei paklausiau? Tauriu5etas, Tauriu10,Menulis apv,

Del kazko gedijaisi gal? Kazka apmastei.. Labai manau giliai net ir kakzuo nepasitikejai doh.gif
N
Atsakyti
Gaila, bet kaip suprantu rimtai praktikuotis iš tikro norit tik jūs dviese.
Šaunuolės jūs.
Kortos krito įdomios, ir manau žinant situaciją galima suprast kas prie ko.
28 dieną važiavau į laidotuves. Mirė teta. Buvo daug žvakių tikrai. Ir labai smagiai pabendravau su dėde ir kitais giminaičiais. Seniai nebuvau mačius, kokius 5 metus.
29 dieną buvau pirtelėje su panom. Smagiai laiką leidau. Vyno buvo tikrai daugiau nei reikia. Ir visas kubilas vandens. Tikrai šlapias kaifas.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 01 12, 16:09)
Šaunuolės jūs.
28 dieną važiavau į laidotuves. Mirė teta. Buvo daug žvakių tikrai. Ir labai smagiai pabendravau su dėde ir kitais giminaičiais. Seniai nebuvau mačius, kokius 5 metus.
29 dieną buvau pirtelėje su panom. Smagiai laiką leidau. Vyno buvo tikrai daugiau nei reikia. Ir visas kubilas vandens. Tikrai šlapias kaifas.

As dabar vis galvoju man ko tas vanduo i akis krito.. Juk kardu 6etas g.gif smile.gif Man yra krite su maudynem kardu 6etas bigsmile.gif

Beja gal tas bokstas rode tavo sukretima del tetos... g.gif ? Nu man cia ko tais keistai labai buvo ir sunku, nes tokios priestaringos kortos...
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 12, 16:28)
As dabar vis galvoju man ko tas vanduo i akis krito.. Juk kardu 6etas g.gif  smile.gif  Man yra krite su maudynem kardu 6etas bigsmile.gif

Beja gal tas bokstas rode tavo sukretima del tetos... g.gif ? Nu man cia ko tais keistai labai buvo ir sunku, nes tokios priestaringos kortos...

tai kad situacija tikrai keistai prieštaringa. Prie tetos karsto tikrai neblogai pažvengėm. O dėdė dar ir piršlybas man bandė organizuot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 12, 16:28)
As dabar vis galvoju man ko tas vanduo i akis krito.. Juk kardu 6etas g.gif  smile.gif  Man yra krite su maudynem kardu 6etas bigsmile.gif

Nu man zinok kai Bokstas krito, irgi lidotuves turejau - diedukas mire. Nors sukretimo kaip ir nebuvo, zinojom, kad jau bet kuria diena tai ivyks, tai kaip ir tiketasi buvo, bet jau pries kelis menesius kai truakiau pusmeciui apie dieduka, krito Bokstas, ir paskui kiek truakaliojau menesiui, savaitei - taip ir krito tas pats Bokstas, kol viskas baigesi g.gif

QUOTE(dera1 @ 2012 01 12, 16:45)
tai kad situacija tikrai keistai prieštaringa. Prie tetos karsto tikrai neblogai pažvengėm. O dėdė dar ir piršlybas man bandė organizuot.  biggrin.gif

Mums zinok irgi per dieduko laidotuves gavosi smagus giminiu susitikimas, net nepatogu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 01 12, 18:09)
Šaunuolės jūs.

Gaila,kad man neteko tau istraukti kortu,labai ydomios turejo buti.Gal dar kada prireiks,su mielu noru ir as prisijungsiu prie pasipraktikavimu ax.gif
Liudna,kad zmones susitinka tik per vestuves ir laidotuves,niekad neatrandam vieni kitiems laiko...Uzuojauta del tetos mirties 4u.gif
O i pirtele,uj kaip noreciau wub.gif

QUOTE(dera1 @ 2012 01 12, 18:45)
tai kad situacija tikrai keistai prieštaringa. Prie tetos karsto tikrai neblogai pažvengėm. O dėdė dar ir piršlybas man bandė organizuot.  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 12, 18:07)
Gaila,kad man neteko tau istraukti kortu

tai ir dabar gali traukti, kokios problemos?
Atsakyti