QUOTE(dera1 @ 2012 01 11, 21:04)
Nu tai ir aš prašau - ištraukite man visos, o aš susirašysiu kortas.
Man labai rūpi, kokios kortos rodytų konkrečią situaciją.
Todėl eksperimento vardan gal galit ištraukt man kortas į klausimą - kokia man buvo 2011 gruodžio 28 diena, kur buvau, ką veikiau, kokie jausmai vyravo ir viską kas ezokvantiško. Parašysiu iškart.
Tą patį apie 29 dieną, jei kam nors yra noro pasipraktikuoti.
Kur buvai?
Apv kardų6etas, Pentakliu10 ir Apv Kardų7etas...
Na konkrečiai manau tai buvo kelionė kažkur ir veikiausiai su šeimos nariais net gal... Pirma mintis kilusi, kad kaip koks susitikimas, laiko leidimas kartu,drauge...Manau dalyvavo artimi zmones..
Ka veikei? Taurių 9etas,Taurių3etas, bokstas.... Hmz gal kaip koks gimimas, gimtadienis ar svente kokia, kazkas staigaus netiketo kaip kokia staigmena tau buvo,

Grynai kazkoks gal paminejimas.susitaikymas,paliaubos...
Tavo nuotaikos kokios buvo. Bokstas, apv kardu 2 ir Tauriu 4etas..
Gavai kazkoki pasiulyma manau, isaiskejo kazkokia situacija, susitaikymas su asmeniu.Paliaubos. Buvo kazkas nuspresta tarpusavyje su tam tikru amseniu konkreciai manau vyras. Nes krito
Dar zodziu ziurejau... atkeldama, kardu6etas, Pentakliu 10 ir iskrito DA VII... Nagi kazkokia kelione.....
29 diena.... Tiesiog i Ora pasoko DA XXI

Nu cia kazkas labai grazau pas tave buvo manau
Paskui krito apv pentakliu7etas (Mastet apie pinigus,ieskojot kaip spresti situacija tam tikra)
Apv kardu 6etas Pentakliu3etas ir bokstas.. Vel cia kazkas staigaus dar neatsigavusi buvai turbut po preitosdienos
Ir ka veikei paklausiau? Tauriu5etas, Tauriu10,Menulis apv,
Del kazko gedijaisi gal? Kazka apmastei.. Labai manau giliai net ir kakzuo nepasitikejai
N