QUOTE(simoselis @ 2012 01 10, 23:06)
Mirtį galima interpretuoti kaip nori, bet aišku viena - tai kažko pabaiga, o kur pabaiga, ten naujo pradžia

Transformacija, skant
Prisidedu prie linkėjimų
Kas nori pasipraktikuoti?
Sekmadienį sapnavau įdomų sapną ir tik atsikėlusi jį užsirašiau. Vakar bevartydama darbo kalendorių atradau jį iš naujo, nes jau buvau pamiršusi

Sapnavau, kad nuėjau darbo pokalbio į vieną įstaigą, net pavadinimą tikslų sapnavau

Tačiau nuėjus man pasakė, kad prieš porą minučių jau priėmė kitą - M ar L, tiksliai neatsimena. Ir išvis moteriškė buvo pasipiktinusi, ko čia visi taip veržiasi į administratorius (nors realybėj ne tokio darbo ieškau)...
Išsimečiau kortas, ką galėtų reikšti šitas sapnas (Mėnulis-Likimo Ratas-Kardų 4). Tai kas norit/galit, išmeskit
kortas kodėl verta nueiti į tą įstaigą ir koks bus to rezultatas?
Išmečiau pažiūrėti, koks būtų rezultatas, jei Simoselis nueitų į tą įstaigą..
The Chariot, Queen of Cups, lazdų devyni.
Patikslinimui dėl The Chariot - apv The Hermit, taurių keturi.
Bandau interpretuoti: man atrodo, čia svarbu ne tiek, ar konkrečiai į tą įstaigą nueisi, ar nenueisi, kiek tavo pasąmonė per sapnus tau primena, kad jei nieko nedarysi, nieko ir nebus.. taip ir liksi dviem minutėm pavėlavus.
Reikia drąsos ir ryžto, ko, manau, tau ir šiaip nestinga, reikia prisiminti, o gal iš naujo įvertinti, ir sau priminti, savo gerąsias savybes ir pirmyn į žygius. Turi viską, ko tik tau reikia sėkmei, ir tavo pastangos turėtų būtų įvertintos.
Apverstas The Hermit dar gali priminti, kad galbūt esi per daug užsisklendusi savyje ar dabartinėje situacijoje ir taip nepamatai naujų galimybių ar naujų
žmonių, kurie gali padėti.
Man dar atrodo, kad taurių keturi gali rodyti tavo norą pasukti nauja karjeros kryptimi, tik va su motyvacija gal sunkiau. Lyg ir traukia, norisi, bet kartu atrodo - o kam to reikia, o kas man iš to...
Va tiek.