Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Counterpoint @ 2012 01 10, 03:42)
gal taip būtų galima interpretuoti Mirtį?

Mirtį galima interpretuoti kaip nori, bet aišku viena - tai kažko pabaiga, o kur pabaiga, ten naujo pradžia mirksiukas.gif Transformacija, skant ax.gif
QUOTE(Levonce @ 2012 01 10, 11:48)
Manau,kad drasiai taip galima interpretuoti,ypac,jei ta situacija po sios konferencijos ir isspresi,ko labai ir linkiu! mirksiukas.gif

Prisidedu prie linkėjimų wub.gif

Kas nori pasipraktikuoti? mirksiukas.gif
Sekmadienį sapnavau įdomų sapną ir tik atsikėlusi jį užsirašiau. Vakar bevartydama darbo kalendorių atradau jį iš naujo, nes jau buvau pamiršusi biggrin.gif Sapnavau, kad nuėjau darbo pokalbio į vieną įstaigą, net pavadinimą tikslų sapnavau blink.gif Tačiau nuėjus man pasakė, kad prieš porą minučių jau priėmė kitą - M ar L, tiksliai neatsimena. Ir išvis moteriškė buvo pasipiktinusi, ko čia visi taip veržiasi į administratorius (nors realybėj ne tokio darbo ieškau)...
Išsimečiau kortas, ką galėtų reikšti šitas sapnas (Mėnulis-Likimo Ratas-Kardų 4). Tai kas norit/galit, išmeskit kortas kodėl verta nueiti į tą įstaigą ir koks bus to rezultatas?
Atsakyti
Atsiprašau, išeinu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiordžas: 10 sausio 2012 - 13:16
QUOTE(Džiordžas @ 2012 01 10, 14:07)
Sveikos,

ką manote apie online taro kortas?
Gal kuri galėtų man išmesti kortas, noriu sužinoti apie MB, ar būsim kartu, sukursim šeimą, ar visgi ne..Nes kuo toliau, tuo idomiau darosi, pradedu viskuo abejoti..
Būsiu dėkinga  4u.gif

Pasiimk balioneli ir eik is cia.
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 01 10, 23:06)
Mirtį galima interpretuoti kaip nori, bet aišku viena - tai kažko pabaiga, o kur pabaiga, ten naujo pradžia  mirksiukas.gif  Transformacija, skant  ax.gif

Prisidedu prie linkėjimų  wub.gif

Kas nori pasipraktikuoti?  mirksiukas.gif
Sekmadienį sapnavau įdomų sapną ir tik atsikėlusi jį užsirašiau. Vakar bevartydama darbo kalendorių atradau jį iš naujo, nes jau buvau pamiršusi  biggrin.gif Sapnavau, kad nuėjau darbo pokalbio į vieną įstaigą, net pavadinimą tikslų  sapnavau blink.gif  Tačiau nuėjus man pasakė, kad prieš porą minučių jau priėmė kitą - M ar L, tiksliai neatsimena. Ir išvis moteriškė buvo pasipiktinusi, ko čia visi taip veržiasi į administratorius (nors realybėj ne tokio darbo ieškau)...
Išsimečiau kortas, ką galėtų reikšti šitas sapnas (Mėnulis-Likimo Ratas-Kardų 4). Tai kas norit/galit, išmeskit kortas kodėl verta nueiti į tą įstaigą ir koks bus to rezultatas?

Išmečiau pažiūrėti, koks būtų rezultatas, jei Simoselis nueitų į tą įstaigą..

The Chariot, Queen of Cups, lazdų devyni.
Patikslinimui dėl The Chariot - apv The Hermit, taurių keturi.
Bandau interpretuoti: man atrodo, čia svarbu ne tiek, ar konkrečiai į tą įstaigą nueisi, ar nenueisi, kiek tavo pasąmonė per sapnus tau primena, kad jei nieko nedarysi, nieko ir nebus.. taip ir liksi dviem minutėm pavėlavus.
Reikia drąsos ir ryžto, ko, manau, tau ir šiaip nestinga, reikia prisiminti, o gal iš naujo įvertinti, ir sau priminti, savo gerąsias savybes ir pirmyn į žygius. Turi viską, ko tik tau reikia sėkmei, ir tavo pastangos turėtų būtų įvertintos.
Apverstas The Hermit dar gali priminti, kad galbūt esi per daug užsisklendusi savyje ar dabartinėje situacijoje ir taip nepamatai naujų galimybių ar naujų
žmonių, kurie gali padėti.
Man dar atrodo, kad taurių keturi gali rodyti tavo norą pasukti nauja karjeros kryptimi, tik va su motyvacija gal sunkiau. Lyg ir traukia, norisi, bet kartu atrodo - o kam to reikia, o kas man iš to...
Va tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Counterpoint @ 2012 01 10, 13:14)
Išmečiau pažiūrėti, koks būtų rezultatas, jei Simoselis nueitų į tą įstaigą..
Man dar atrodo, kad taurių keturi gali rodyti tavo norą pasukti nauja karjeros kryptimi, tik va su motyvacija gal sunkiau. Lyg ir traukia, norisi, bet kartu atrodo - o kam to reikia, o kas man iš to...
Va tiek.  smile.gif

Super mirksiukas.gif mano emocinė būklė tokia ir yra - nebeturiu motyvacijos, nebežinau net kur kreiptis ir ką daryt, tai net sapnais pradėjau tikėti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiordžas @ 2012 01 10, 13:07)
Atsiprašau, išeinu..

Blogiausia, kad atsiprašinėji ir dar daugtaškį padėjai smile.gif Šiaip yra temų, kur gali užduot klausimą be atsiprašinėjimų. Nes čia yra daugiau praktikos tema ir merginos viena kitai kortas dėlioja praktikos vardan mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 10 sausio 2012 - 14:16
Sveikos 4u.gif
Gal kuri netyčia turi savo kompiutery, ar žino kokią nuorodą, kur būtų galima rasti pilną Taro kortų kaladę? (Norėčiau kompiuterinės kortų paveikslėlių versijos)
Iš anksto dėkoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 01 10, 20:57)
Sveikos  4u.gif
Gal kuri netyčia turi savo kompiutery, ar žino kokią nuorodą, kur būtų galima rasti pilną Taro kortų kaladę? (Norėčiau kompiuterinės kortų paveikslėlių versijos)
Iš anksto dėkoju  ax.gif

Pirmame temos psl. pilna taro kortų kaladžių nuorodų mirksiukas.gif Išsirinksi tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2012 01 11, 02:02)
Pirmame temos psl. pilna taro kortų kaladžių nuorodų mirksiukas.gif Išsirinksi tikrai.

Dėkoju, neapsižiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
Labai sunkus apsisprendimo momentas, kuri reikia priimti per keleta dienu
Gal galetumet man atsakyti, kaip apsispresti, vykti ar nevykti?

Prasau labai.... gal kortos ka patars, nes nebezinau ka ir begalvoti....
Apsisprendimas keistu mano gyvenima kardinaliai.
Baigiu surukyti visa cigareciu pakeli nezinant kaip nuspresti...

Prasau padekit....

P.s. Zinau, kad cia pacios pasiburiat ir t.t bet ar galetumet kuri nors man siuo svarbiu metu pasakyt, ka kortos sako mano atveju...
Atsakyti
Beieskodama pati sau atsakymo, net pabandziau internete taro kortas isbandyt...
Tad man iskrito:
Pasaulis
Kardu karaliene
Monetu riteris

Aprasymai yra ten kas ir ka reiskia.... bet labai noreciau, kad kas gal is jusu pamegintu ismesti kortas del mano situacijos. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visomos....

Žiūriu Jūsų čia daugėja ne dienom, o valandom..

Kiek čia Jūsų rimtai nori mokytis?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 11, 17:26)
Laba diena visomos....

Žiūriu Jūsų čia daugėja ne dienom, o valandom..

Kiek čia Jūsų rimtai nori mokytis?

Oho, Matrica jau bizūnėlį išsitraukė hihihi.gif Greitai apsimetam, kad mokomės biggrin.gif
Gal kas nori ko nors paklausti arba šiaip pasipraktikuoti? ax.gif
Atsakyti