Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras jau 4 metus turi meilužę

QUOTE(Neta& @ 2012 04 09, 00:04)
O kas sako,kad menkinti,ne, tiktai tos moterys nebuna atviros nei kitiems,nei tuo labiau sau.Psichologai sakytu,kad tokiu moteru psichika pazeista,nes joms fizinis skausmas reikalingas kaip oras. Tai jau priklausomybe .

Seimyna grizo is pasilakstymo, teko maitinti pusryciais.

Pritariu mylimukei.
Man jau karta teko paleisti vyra, o jam mane. Zinoma priezastis buvo siek tiek kitokia, bet man rodos mes si egzamina islaikem.

Tad liko paskutis klausimas be demesio.

Ir vel, na kodel jus linkusi abejoti zmoniu pasirinkimu, ypac jei ju pasirinkimas priestarauja jusiskiui... Kodel tos moterys butinai privalo buti ne atviros su savimi? Vien todel, kad ju pasirinkimas kitoks nei jusu? Mes skirtingi, musu vertybes, poreikiai ir t.t..
Cia panasu kaip su ta meile. Jei tu mane nemyli, kaip noriu ir man patinka, pagaliau kaip myliu as, vadinasi tu nemyli, ar veidmainiauji. Ar tarkim, jei tu negalvoji, negebi izvelgti tai ka izvelgiu as, vadinasi, tu neprotauji? ir t.t. ir t.t. Kas do per matas, kriterijai, kuriu pagalba galime ismatuoti kito asmens, paties su savimi sazininguma?

O kas yra norma? Mes visi tik salyginai priarteje prie normos.
Atsakyti
Jau kuris laikas stebiu jusu dialoga 4u.gif
jus abi tesios.. nors kartais palaikyciau Neta& pasisakymus, ypac apie tai kad apgaudinejimas mylima zmogu yra nepagarba jam...na tiesiog ir as taip jauciuosi, gal todel ir palaikau 4u.gif
o Moonte teisi tame kad tai kiekvienos poros pasirinkimas...jug visi esam skirtingi ... ir as atleidimas ar bandymas gyventi kartu tik ju reikalas.
Bet as galvoju apie save... daugiau kaip desimt metu stengiausi viska daryti del musu...del ramybes seimoje...ieskoti kompromisu... ka dariau dariau del seimos, kuriau viska mums... bendri darbai..kuriems daug skirta laiko ir noro ismokti... ir kas is to... reziume likau iskaudyta, neivertinta, nors jis sako kad taip nera, bet as taip jauciuosi...as isiklausau i savo jausmus, o nei i tai ka man jis sako
aciu D kad turiu darba ir galiu buti savarankiska kaip atskiras vienetas...va bent tame neturiu baimiu ir dar galiu gyventi be jo, nes kitaip juaciu tektu man save itikinti kad as be jo nieko negaliu.. nesugebu..o dabar zinau kad taip nera...esu stipri jauna moteris...ir galiu eiti i prieki ..atversti nauja gyvenimo lapa be jo, nors kaip saket tai jau busiu ne as...taip busiu ne ta kokia buvau..bet keistis nera blogai, todel to nebijau
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2012 04 09, 10:11)
reziume likau iskaudyta, neivertinta, nors jis sako kad taip nera, bet as taip jauciuosi...

Kaskart, kai perskaitau tokius žodžius (juos ir pati esu tarusi ne kartą), man iškyla klausimas, o gal žmonės šeimoje tiesiog kalba skirtingomis kalbomis, skirtingai suvokia meilę, daro vienas dėl kito dalykus, kurie kitam neatrodo "iš meilės", nors pastarajam tai didžiausias meilės įrodymas?
Pats banaliausias pavyzdys: nereta moteris nori girdėti, ką jaučia vyras ("myliu", "man tavęs reikia", "tu mano vienintelė" ir t.t.), bet gal vyras to ir nesako garsiai, tačiau parodo kitais būdais - kurių nesupranta jo moteris - kad ji jam labai svarbi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 09, 10:57)
Kaskart, kai perskaitau tokius žodžius (juos ir pati esu tarusi ne kartą), man iškyla klausimas, o gal žmonės šeimoje tiesiog kalba skirtingomis kalbomis, skirtingai suvokia meilę, daro vienas dėl kito dalykus, kurie kitam neatrodo "iš meilės", nors pastarajam tai didžiausias meilės įrodymas?
Pats banaliausias pavyzdys: nereta moteris nori girdėti, ką jaučia vyras ("myliu", "man tavęs reikia", "tu mano vienintelė" ir t.t.), bet gal vyras to ir nesako garsiai, tačiau parodo kitais būdais - kurių nesupranta jo moteris - kad ji jam labai svarbi?

Sakoma ,moteris kilusi is Veneros,o vyras is Marso,gal todel nesusikalba g.gif lotuliukas.gif
Ne veltui sakoma,kad moteris myli ausimis,vyras -akimis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 04 09, 14:06)
Sakoma ,moteris kilusi is Veneros,o vyras is Marso,gal todel nesusikalba g.gif  lotuliukas.gif
  Ne veltui sakoma,kad moteris myli ausimis,vyras -akimis mirksiukas.gif

doh.gif Mažiau pigių knygų skaitykit. biggrin.gif Daviau tik pavyzdį ilgai negalvojus, visai ne todėl, kad moterys myli ausimis. Nors ir malonu girdėti, bet aš, pvz., labiau vertinu tai, ką dėl manęs daro.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 09, 13:33)
doh.gif  Mažiau pigių knygų skaitykit. biggrin.gif  Daviau tik pavyzdį ilgai negalvojus, visai ne todėl, kad moterys myli ausimis. Nors ir malonu girdėti, bet aš, pvz., labiau vertinu tai, ką dėl manęs daro.

drinks_cheers.gif Žmogų reikia jausti. Žodžiai gali būti pataikaujantys, melagingi, tušti. O poelgiai, akys kalba už save.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 09, 14:33)
  Mažiau pigių knygų skaitykit. biggrin.gif  Daviau tik pavyzdį ilgai negalvojus, visai ne todėl, kad moterys myli ausimis. Nors ir malonu girdėti, bet aš, pvz., labiau vertinu tai, ką dėl manęs daro.

Vertinu tik geras knygas mirksiukas.gif
Tau reikia matomo poelgio,kitoms pasnibzdejimu,neremink ir moteru.
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 04 09, 15:02)
Vertinu tik geras knygas mirksiukas.gif
  Tau reikia matomo poelgio,kitoms pasnibzdejimu,neremink ir moteru.

Pasakymas, ko reikia MAN, yra moterų rėminimas? biggrin.gif Aš gi neliepiu visoms norėti to paties, kaip ir aš.
Atsakyti

Butent drinks_cheers.gif

Ir dar mes visi linke tik kalbeti, bet retai KLAUSOMES vienas kita.

QUOTE(Montekrista @ 2012 04 09, 14:36)
drinks_cheers.gif Žmogų reikia jausti. Žodžiai gali būti pataikaujantys, melagingi, tušti. O poelgiai, akys kalba už save.

good.gif
Aplamai vyrai nelinke kalbeti, jie linke daryti. Cia mes, moterukes, esame pleputes, vyrams sunku jausmus paviesinti, isreiksti.

Naivios yra tos, kuios galvoja, jog vyrai myli tik akimis, jie ne ka labiau megsta ditirambus. Ju savimeile privalo buti glostoma ne tik akiu, bet ir ausu pagalba.
Atsakyti

ne is tu moteru kurioms to reikia... girdeti malonius zodziu ..labai smagu..ypac dabartinej situacijoj...ju man reikia ir reikia... bet tai ne pagrindinis dalykas santykiuose.. man svarbiausia yra poroje pasitikejimas, pagarba, bendri siekiai, palaikymas vienas kito.. tas kas buvo sugriauta
Papildyta:
Moonte... taip klausyti reikia....ta as moku, tik dabar nenoriu net klausyt nes labai daug melo...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 04 09, 18:35)
Ir dar mes visi linke tik kalbeti, bet retai KLAUSOMES vienas kita.
Aplamai vyrai nelinke kalbeti, jie linke daryti. Cia mes, moterukes, esame pleputes, vyrams sunku jausmus paviesinti, isreiksti.

Naivios yra tos, kuios galvoja, jog vyrai myli tik akimis, jie ne ka labiau megsta ditirambus. Ju savimeile privalo buti glostoma ne tik akiu, bet ir ausu pagalba.

thumbup.gif 4u.gif

Na as ne is tu naiviu,bet vyrui svarbiau moters grozis(uzpakaliukas,kojos...),o ne visie tie ditirambiai.Be abejo,ju savimeile paglostoma,bet sutik,kad geriau jie tuos ditirambus sakys,nei ju klausysis mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif Neta, tu gal paskaityk dar sykį Moontės žodžius, atrodo, kad nesupratai nė velnio..
Atsakyti