Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

O tai kaip jūs galvojat laiškininkams labai lengva tas siuntas tampyti? Pabandykit pačios panešioti,o kur dal laikraščiai ir kiti laiškai,jis juk ne kupranugaris
Atsakyti
QUOTE(remama @ 2012 10 09, 12:23)
O tai kaip jūs galvojat laiškininkams labai lengva tas siuntas tampyti? Pabandykit pačios panešioti,o kur dal laikraščiai ir kiti laiškai,jis juk ne kupranugaris

aš tai nesuprantu problemos "siuntas tampyt". Nepatinka - niekas gi neverčia dirbti laiškininku. Galima dirbti bankininku. O jeigu jau atėjo žmogus dirbti laiškininku į tokį darbą, tai klientas neprivalo galvoti sunku jam ar nesunku. Paštas PAIMA pinigus už pristatymo paslaugą, ir be jokio asmeniškumo laiškininkas privalo pristatyt tas siuntas. Nepristato - lai paštas grąžina pinigus.
Pradėkim dabar galvot, ar vairuotojui nesunku, ar mokytojui nesunku, ar valytojai nesunku, ar daktarams nesunku, ar kasininkėms nesunku, ar seimūnams nesunku. Kiekvienas gi pasirinko sau darbą pagal sugebėjimus, išsilavinimą, protekcijas, pažįstamus ar protelį. Nu tai emigruokit, bus nesunku.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 09, 11:41)
aš tai nesuprantu problemos "siuntas tampyt". Nepatinka - niekas gi neverčia dirbti laiškininku. Galima dirbti bankininku. O jeigu jau atėjo žmogus dirbti laiškininku  į tokį darbą, tai klientas neprivalo galvoti sunku jam ar nesunku. Paštas PAIMA pinigus už pristatymo paslaugą, ir be jokio asmeniškumo laiškininkas privalo pristatyt tas siuntas. Nepristato - lai paštas grąžina pinigus.
Pradėkim dabar galvot, ar vairuotojui nesunku, ar mokytojui nesunku, ar valytojai nesunku, ar daktarams nesunku, ar kasininkėms nesunku, ar seimūnams nesunku. Kiekvienas gi pasirinko sau darbą pagal sugebėjimus, išsilavinimą, protekcijas, pažįstamus  ar protelį. Nu tai emigruokit, bus nesunku.

+1 like :-)
Atsakyti
niekas neliepia putotis,taip teisingai kiekvienas darbas atsiema savo,bet pašto korespondencija it šmutkės kurias siunčiat tai yra du skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(remama @ 2012 10 09, 15:56)
niekas neliepia putotis,taip teisingai kiekvienas darbas atsiema savo,bet pašto korespondencija it šmutkės kurias siunčiat tai yra du skirtingi dalykai.

mes nesiputojam. Laiškininkui NETURI RŪPĖTI tai, kas yra korespondencijos viduje. 4u.gif Jeigu paštas nustatė taisykles, apibrėžimus, priima kaip sakot šmutkes, tai pašto darbuotojui nieko nelieka kaip tik vykdyt pašto įsipareigojimus. Nu argi ne taip?

Kodėl Jūs pykstat ant savo klientų? Jeigu Jums kas nors per sunku, kurkit savo pašto darbuotojų profsąjungą, sverkit savo krepšius, įrodinėkit valdžiai, reikalaukit automobilių, karučių ar dar ko nors. Galų gale, eikit į rajoną du tris kartus. Beje, geriausiai padeda SUTARIMAS, GERI SANTYKIAI su klientais. Man mano laiškininkė yra tikrai gerai, velka viską ką tik pakelia. Aš jai duodu tai 5 litus, tai 10, tai saldainių. Ji dirba savo darbą, man malonu ją matyt prie vartų, pasilabint.
Čia gi Jūsų darbas, kodėl negerbiat savo darbo?
Atsakyti
Šiandien(10.09)Vilniuje gavau paprastą laišką iš Kauno ,išsiųstą 8.06,mano pašto antspaudas 8.08.Pašto dėžutę rakinamoje saugioje laiptinėje tikrinu kasdien...
Pasikalbėjau po to su pašto viršininke ,specialiai nuėjau į paštą... mad.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 09, 11:41)
aš tai nesuprantu problemos "siuntas tampyt". Nepatinka - niekas gi neverčia dirbti laiškininku. Galima dirbti bankininku. O jeigu jau atėjo žmogus dirbti laiškininku  į tokį darbą, tai klientas neprivalo galvoti sunku jam ar nesunku. Paštas PAIMA pinigus už pristatymo paslaugą, ir be jokio asmeniškumo laiškininkas privalo pristatyt tas siuntas. Nepristato - lai paštas grąžina pinigus.
Pradėkim dabar galvot, ar vairuotojui nesunku, ar mokytojui nesunku, ar valytojai nesunku, ar daktarams nesunku, ar kasininkėms nesunku, ar seimūnams nesunku. Kiekvienas gi pasirinko sau darbą pagal sugebėjimus, išsilavinimą, protekcijas, pažįstamus  ar protelį. Nu tai emigruokit, bus nesunku.

QUOTE(Turbopower @ 2012 10 09, 13:02)
+1 like :-)

+1like smile.gif

as tai nesuvokiu netinki tokiam darbui eik turgun semickiu pardavinet. mane siutina kai net sveriancio 0.080kg reg siuntinio turiu vaziuoti pasta. kodel? nes fifa su kablais tingi uzlipti. bet reg siunta ir yra tam kad ja pristatytu. uz tokia paslauga as susimokejau +2lt. jeigu sunku buk miela maloni nenesiok.
Atsakyti
Bet rimtai - kaip sunku yra žmogui dirbti nemėgstamą darbą. Nešioti neva kokias tai šmutkes, ir dėl to pykti. Na gal yra ir piktų žmonių, atidaro duris kokia kūtvela ar pagiringas, gero žodžio nesurezga..
tačiau sunkumų yra kiekvienam darbe.

Aš žinau, kad laiškininkė(as) uždirba apie 720 litų į rankas. Tikrai mažai. Tačiau... yra kas nori ir gali dirbti laiškininku.

Kai nieko negalit pakeisti, reikia keisti SAVO požiūrį į darbą.

Aš dar rami. Mano laiškininkė yra super gera ir pensijon išeis po 1,5 metų. Kiek ko bepirkčiau, viskas ateina laiku ir nedingsta. Tfu 3x cool.gif kad neprisikalbėč.
Atsakyti
Ach ir vėl tas Kauno 41-pirmasis nemirtingas paštas..... Keliauju į paštą ieškoti savo dviejų siuntinių, pakuičia - sako nu nėra žinokit. Grįžtu namo, praeina 3 val, kažkas barbena į duris... Nu gi siuntos stebuklingai atkeliavo! Pasižiūrau į štampus, vienas siuntinys gautas prieš 18 dienų, kitas prieš 11...... Jokio lapelio, kaip visad.

Dabar siunčiuosi iš Kinijos. Registruotas. Turiu kodą, bet nesuprantu kur žiūrėti, nes Kinijos paštas neranda tokio. Galas CN, bet priekis RA. Parašyta:CHINAPOSTAIR MAIL.
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 10 09, 21:54)
Ach ir vėl tas Kauno 41-pirmasis nemirtingas paštas..... Keliauju į paštą ieškoti savo dviejų siuntinių, pakuičia - sako nu nėra žinokit. Grįžtu namo, praeina 3 val, kažkas barbena į duris... Nu gi siuntos stebuklingai atkeliavo! Pasižiūrau į štampus, vienas siuntinys gautas prieš 18 dienų, kitas prieš 11...... Jokio lapelio, kaip visad.

Dabar siunčiuosi iš Kinijos. Registruotas. Turiu kodą, bet nesuprantu kur žiūrėti, nes Kinijos paštas neranda tokio. Galas CN, bet priekis RA. Parašyta:CHINAPOSTAIR MAIL.

Ha ha ha žinau tą paštą biggrin.gif Nepasisekė Jums.

Yra Kinijos trackingas. Atsiųskit man į až, paieškosiu ir nuorodą duosiu kur žėt.
Atsakyti
Cia tik man taip atrodo, ar ziauriai suletejo registruotos koresp. siutimas i uzsieni?

Pries kelias savaites i UK reg. koresp. nuejo per 3d dabar trace.post.lt jau savaite nerodo kad siunta atvyko i UK ar kt salis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turbopower: 10 spalio 2012 - 08:47
Radau pati biggrin.gif Reikėjo persiuntimo firmą nurodyti. Rašo, kad sekimas baigtas, tai kaip suprantu, siuntinys iškeliavo jau iš Kinijos. Kas žino, kokia tarpinė stotelė? biggrin.gif Negi tiesiai į Lietuvą atgabena? g.gif
Atsakyti