QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 10 24, 15:13)
na, aš supratau, kad jums ypač pikta, kad paštininkė drįsta skambint į duris 7 val. ryto. O jei 11val. siunta dar pas paštininkę, tai reiškia, kad ji dar į paštą negrįžo, dėl to tikrai nederėtų pykt, gi moterėlė dirba tuo metu, manot jai labai smagu tampyt pirmyn ir atgal. Ir iš kur ji gali žinot, kad nepristatys siuntinio??? Žinotų, tikrai neimtų, negi mazochistė ar mėgėja kuo didesnius svorius nešiot?
man pikta, kad aš būnu namie, o ji dvi dienas nesugeba jo atnešti, gyvena sekančiam name, pristato atgal į paštą, pašte buvo pažymėta, nepavyko pristatyti, o man jokio lapelio nėra dėžutėje, kad neva ateikit į paštą
dėl tokio dalyko jau esu rašiusi skundą, tada ji gavo nuobaudą, kaip pačiam pašte pasakė, jie niekaip negali jos atleist

nesu piktas žmogus, nenoriu niekam pridaryti bėdų, tačiau, man su trim mažais vaikais tikrai sunku po paštus trankytis ieškoti siuntinių, kai viena dieną jie pas ją, po dviejų jau vėl pašte
o dėl ankstaus ryto, taip pikta, nes žmogus laiko piršta ant skambučio, kol neatidarau durų, negi negalima gražiai paskambinti vieną kartą

mnau tai tiesiog žmogiškumas
QUOTE(Cartman @ 2012 10 24, 15:35)
beje, pati jūs irgi forume sėdit. o čia iš pasisakymų atrodo, kad forume "sėdintys" nieko daugiau ir neveikia.
forume aš nesėdžiu, o bendrauju jame
aš nerašiau, kad forume bendraujančios nieko neveikia, paskaitykite atidžiau
QUOTE(zaRAza @ 2012 10 24, 16:36)
Musu pastas irgi siuntas pagal gatves ir namo numerius delioja. Jokiu numeriuku ant lapelio pastebejusi nesu. Tiesa, anksciau pasirasinedavau ir uz neregistruotus. Gailiuosi, kad sia tvarka atsauke gal koks antras menuo, nes taip tik palengvino sukciavima sukciams, kurie gauna siuntas, bet aiskina, jog negavo. Pati taip nedarau, taciau per tokius zmones paskui uzsienieciai nenori man i LT daiktu siust
Pastininke musu vaiksto panasiu metu ir visada tuo paciu marsrutu, zinau eiliskuma, kad is darzelio ji eina i 42, paskui 44, toliau 50.... 46, 38, garaza, 34 ir t.t.

Siuntiniu per visa siuntio staza yra dinge vos pora

Tfu tfu tfu. Su pastininke sutarem, kad man siuntu i pasto dezutes niekada nemes, kad gali netgi registruotu man nenest, nes pasiimsiu pati
o kuriam mieste jūs gyvenate? aš laukiu siuntinuko ir sakiau pasiteirausiu būtinai, kaip ten su ta tvarka, ar čia kai kurių paštų savivaliavimas tie numeriukai, ar čia privaloma