Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 21:41)
kad nepadeda tai visko gali būt, tačiau tikrai yra pagalba, jei norit atsekti ar paštininkė kuri nešioja pasisavino ar ne rolleyes.gif manau jei yra rašomi skundai po kiekvieno dingimo tikrai yra į tai atsižvelgiama, bent jau kiek esu rašius, gaudavau oficialius atsakymus ir paskirtas nuobaudas rolleyes.gif

kodėl esat tokia tikra, kad tas siuntinukas pasiekė paštininkę? Juk skirsto viena ten kokia moteriškė, įtraukinėja arba ne į kokias ten bažnyčios knygas irnesakyk.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2012 10 23, 22:40)
tai jūsų paštas ne tik žurnaliukus vartyt duoda, bet dar ir parašo, kokią nuobaudą kam paskyrė? fantastika biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 10 23, 21:40)
tai jūsų paštas ne tik žurnaliukus vartyt duoda, bet dar ir parašo, kokią nuobaudą kam paskyrė? fantastika biggrin.gif

kadangi jei man kažkas nepatinka nesiskundžiu forume, o einu ir aiškinuosi, tai ir pasiekiu savo smile.gif o tos kurios dejuoja tik čia tai savaime aišku, kad nukenčia smile.gif

QUOTE(naitas @ 2012 10 23, 22:49)
kodėl esat tokia tikra, kad tas siuntinukas pasiekė paštininkę? Juk skirsto viena ten kokia moteriškė, įtraukinėja arba ne į kokias ten bažnyčios knygas irnesakyk.gif
biggrin.gif

o jūs forume sėdėdama ir diskutuodama esat tikra, kad jį iš vis išsiuntė mirksiukas.gif
jeigu kažką norite išsiaiškinti reikia eiti ir aiškintis, o nuo to kad forume pasiskųsit tikrai niekas nepajudės mirksiukas.gif per pastaruosius metus esu gal kokius 300 siuntinių turėjus, iš viso pasaulio, nei dėl vieno nepatyriau nuostolio smile.gif nes vertinu savo pinigus ir dėl kiekvieno cento einu ir aiškinuosi, o ne tik forume skundžiuosi biggrin.gif kaip ne kai kurios smile.gif
bažnytiniai žurnalai turbūt pas jus, nes esate iš mažo bažnytkaimio, todėl ir bardakas matyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 24 spalio 2012 - 09:41
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 22, 16:53)
Sveikos 4u.gif
mane tas irgi iš proto varo, man siuntiniai ateina kelis kart per savaitę ir stoviu kol visos bobutės mokesčius susimokės, laukiu su tuo lapeliu siuntinuką pasiimti doh.gif
aišku db jau pažįsta kartais atiduoda be eilės, vis gi einu arba su dukryte metukų, arba su visais trim vaikais unsure.gif
kitas dalykas, turim nerealią paštininkę, pasiima siuntinius ir neatneša, net lapelio nepalieka doh.gif  o jei atneša, tai kokią 7 ryto unsure.gif  tikrai mane ji pažįsta žino, kad esu namuose, nedirbu, kiek kart nešė, matė, kad pažadina ir mus ir vaikus, prašiau, kad taip anksti nebeneštų, tačiau bergždžiai... maža to ant skambučio pirštą laiko, tol kol durų neatidarai, tai taip turbūt ir kaimynai pabunda doh.gif
dar esu rašius skundą, kad kelis kart neva nerado manęs namie ir už tai siunta buvo mėnesį pašte  doh.gif  niekaip nesuprantu, ne gi nėra normalių ir atsakingų moteryčių dirbti tokį darbą, kad dirba bele kas ir bele kaip g.gif

nu va, normalus vietinės reikšmės bažnytkaimio pašto darbo aprašymas. Beje, toks organizavimas VISTIEK neužtikrina 100 procentinio korespondencijos įteikimo gavėjui.

QUOTE(angeloangel @ 2012 10 22, 20:52)
o bandėte pašte domėtis, nes net tuos neregistruotus jos surašo į blanknotą 4u.gif  atėjus pasiimti net neregistruoto, vis tiek turite už jį pasirašyti  4u.gif  paprašykite jį peržvelgti ir bus aišku ar kaltas paštas, ar paštininkė. nors dažniausiai iš užsienio nenešioja paštininkai siuntinukų rolleyes.gif

čia tas pats, kaip pardėj nusipirkti litrą pieno, duonos kepaliuką, gauti čekį, atstovėti eilę ir už jį pasirašyti.

QUOTE(angeloangel @ 2012 10 24, 11:40)
kadangi jei man kažkas nepatinka nesiskundžiu forume, o einu ir aiškinuosi, tai ir pasiekiu savo smile.gif

sutinku. Nueinat į paštą, atsiverčiat bažnytkaimio knygas, sunervinat visas darbuotojas, o galų gale vistiek tenka grįžti namo ir atidaryti case. Tą patį case galima buvo atidaryti ir be važinėjimo paštan. Visa informacija, kuri neina per tracking info, yra niekinė.

QUOTE(angeloangel @ 2012 10 24, 11:40)
tikrai niekas nepajudės mirksiukas.gif  per pastaruosius metus esu gal kokius 300 siuntinių turėjus, iš viso pasaulio, nei dėl vieno nepatyriau nuostolio smile.gif nes vertinu savo pinigus ir dėl kiekvieno cento einu ir aiškinuosi, o ne tik forume skundžiuosi  biggrin.gif kaip ne kai kurios smile.gif
bažnytiniai žurnalai turbūt pas jus, nes esate iš mažo bažnytkaimio, todėl ir bardakas matyt biggrin.gif

300 siuntų.. tai čia mano nesėkmingos savaitės statistika irnesakyk.gif

Sugėriau kavos puodelį su savo laiškininke praeitą savaitę, daviau šokoladą. Patikėkit, veikia geriau negu bažnyčių knygos.
Daugiau pozityvumo, mažiau pieštukų išnaudosit skundams ir centukų teleponams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 22, 14:53)

jei atneša, tai kokią 7 ryto unsure.gif 

ne gi nėra normalių ir atsakingų moteryčių dirbti tokį darbą, kad dirba bele kas ir bele kaip g.gif

o man atrodo, kad tai jūs per daug susireikšminat. Na, gal negali ji kitu laiku ateiti, gal negali prie KIEKVIENO gyventojo prisitaikyt??? Nepagalvojot? O 7 ryto neša, nes tada dar žmonės į darbus neišėję, tai ir stengiasi visiems į namus atnešt. Negi jai dabar visas gatves išvaikščiot, tik jus pralenkiant, o paskui vėl iki jūsų namo grįžt??? Imkit ir įsidarbinkit paštininke, vat ir būsit ta atsakinga ir normali, visą dieną po miestą su siuntiniais vakščiojati....
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 10 24, 13:16)
o man atrodo, kad tai jūs per daug susireikšminat. Na, gal negali ji kitu laiku ateiti, gal negali prie KIEKVIENO gyventojo prisitaikyt??? Nepagalvojot? O 7 ryto neša, nes tada dar žmonės į darbus neišėję, tai ir stengiasi visiems į namus atnešt. Negi jai dabar visas gatves išvaikščiot, tik jus pralenkiant, o paskui vėl iki jūsų namo grįžt??? Imkit ir įsidarbinkit paštininke, vat ir būsit ta atsakinga ir normali, visą dieną po miestą su siuntiniais vakščiojati....

jeigu siuntą atneštų paėmus tą dieną, tai jokių problemų, bet ji paima vieną rytą o atneša kitą, va tame yra problema, visą parą siuntinys kažkur klaidžioja, arba iš vis neatneša, todėl tenka eiti į paštą...
paskutinį kartą buvo taip, nuėjau į paštą apie 10-11 sako siuntinys pas paštininkę, negavau jo nei penktadienį, nei šeštadienį, bet namie buvau, pirmadienį teko eiti pasiimti pačiai. Tai čia jūs skaitot normalus darbas? Jei nesi tikra, kad negalėsi pristatyti, tai nenešk iš viso, aš taip suprantu rolleyes.gif

naitas nebekomentuosiu jūsų postų, nes aš gyvenu Vilniuje, kur yra begalės siuntų, o jūs gyvenat kur stovi trys namai , todėl ir tvarka visai kita 4u.gif
anaiptol apie tokią tvarką rašiau ne tik aš, taip, kad nekibkit tik prie manęs doh.gif
ne visi paštai dirba, kaip jūsų kaime, ir už už kavos puodelį nebevagia siuntinių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 24 spalio 2012 - 12:32
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 24, 12:30)
jeigu siuntą atneštų paėmus tą dieną, tai jokių problemų, bet ji paima vieną rytą o atneša kitą, va tame yra problema,

paskutinį kartą buvo taip, nuėjau į paštą apie 10-11 sako siuntinys pas paštininkę,

Jei nesi tikra, kad negalėsi pristatyti, tai nenešk iš viso, aš taip suprantu rolleyes.gif

na, aš supratau, kad jums ypač pikta, kad paštininkė drįsta skambint į duris 7 val. ryto. O jei 11val. siunta dar pas paštininkę, tai reiškia, kad ji dar į paštą negrįžo, dėl to tikrai nederėtų pykt, gi moterėlė dirba tuo metu, manot jai labai smagu tampyt pirmyn ir atgal. Ir iš kur ji gali žinot, kad nepristatys siuntinio??? Žinotų, tikrai neimtų, negi mazochistė ar mėgėja kuo didesnius svorius nešiot?
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 24, 09:40)
o jūs forume sėdėdama ir diskutuodama esat tikra, kad jį iš vis išsiuntė mirksiukas.gif
jeigu kažką norite išsiaiškinti reikia eiti ir aiškintis, o nuo to kad forume pasiskųsit tikrai niekas nepajudės mirksiukas.gif  per pastaruosius metus esu gal kokius 300 siuntinių turėjus, iš viso pasaulio, nei dėl vieno nepatyriau nuostolio smile.gif nes vertinu savo pinigus ir dėl kiekvieno cento einu ir aiškinuosi, o ne tik forume skundžiuosi  biggrin.gif kaip ne kai kurios smile.gif

ne man skirta, bet pasisakysiu. Jei vieną kartą išsiaiškinau, kad mano pašte dėl neregitruoto siuntinio niekas nesiaiškiona ir pretenzijų nepriima ir jokių užrašų ar dar ko dėl jų neveda ir nežada vest, nes tokią teisę turi, tai kam man kaskart eit aiškintis? jei jūs žinot, kad pad jus yra galimybė tai jūs ir aiškinatės. bet supraskit, kad ne visi skyriai veikia taip, kaip jūsiškis.

beje, pati jūs irgi forume sėdit. o čia iš pasisakymų atrodo, kad forume "sėdintys" nieko daugiau ir neveikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 24 spalio 2012 - 14:37
Musu paste siuntiniai taip pat dedami ne pagal kazkokius numerius, o pagal gatves ir namu numerius smile.gif
Atsakyti
Musu pastas irgi siuntas pagal gatves ir namo numerius delioja. Jokiu numeriuku ant lapelio pastebejusi nesu. Tiesa, anksciau pasirasinedavau ir uz neregistruotus. Gailiuosi, kad sia tvarka atsauke gal koks antras menuo, nes taip tik palengvino sukciavima sukciams, kurie gauna siuntas, bet aiskina, jog negavo. Pati taip nedarau, taciau per tokius zmones paskui uzsienieciai nenori man i LT daiktu siust ax.gif

Pastininke musu vaiksto panasiu metu ir visada tuo paciu marsrutu, zinau eiliskuma, kad is darzelio ji eina i 42, paskui 44, toliau 50.... 46, 38, garaza, 34 ir t.t. biggrin.gif Siuntiniu per visa siuntio staza yra dinge vos pora ax.gif Tfu tfu tfu. Su pastininke sutarem, kad man siuntu i pasto dezutes niekada nemes, kad gali netgi registruotu man nenest, nes pasiimsiu pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 10 24, 15:13)
na, aš supratau, kad jums ypač pikta, kad paštininkė drįsta skambint į duris 7 val. ryto. O jei 11val. siunta dar pas paštininkę, tai reiškia, kad ji dar į paštą negrįžo, dėl to tikrai nederėtų pykt, gi moterėlė dirba tuo metu, manot jai labai smagu tampyt pirmyn ir atgal. Ir iš kur ji gali žinot, kad nepristatys siuntinio??? Žinotų, tikrai neimtų, negi mazochistė ar mėgėja kuo didesnius svorius nešiot?

man pikta, kad aš būnu namie, o ji dvi dienas nesugeba jo atnešti, gyvena sekančiam name, pristato atgal į paštą, pašte buvo pažymėta, nepavyko pristatyti, o man jokio lapelio nėra dėžutėje, kad neva ateikit į paštą g.gif
dėl tokio dalyko jau esu rašiusi skundą, tada ji gavo nuobaudą, kaip pačiam pašte pasakė, jie niekaip negali jos atleist doh.gif nesu piktas žmogus, nenoriu niekam pridaryti bėdų, tačiau, man su trim mažais vaikais tikrai sunku po paštus trankytis ieškoti siuntinių, kai viena dieną jie pas ją, po dviejų jau vėl pašte doh.gif
o dėl ankstaus ryto, taip pikta, nes žmogus laiko piršta ant skambučio, kol neatidarau durų, negi negalima gražiai paskambinti vieną kartą rolleyes.gif mnau tai tiesiog žmogiškumas ax.gif

QUOTE(Cartman @ 2012 10 24, 15:35)

beje, pati jūs irgi forume sėdit. o čia iš pasisakymų atrodo, kad forume "sėdintys" nieko daugiau ir neveikia.

forume aš nesėdžiu, o bendrauju jame smile.gif
aš nerašiau, kad forume bendraujančios nieko neveikia, paskaitykite atidžiau mirksiukas.gif

QUOTE(zaRAza @ 2012 10 24, 16:36)
Musu pastas irgi siuntas pagal gatves ir namo numerius delioja. Jokiu numeriuku ant lapelio pastebejusi nesu. Tiesa, anksciau pasirasinedavau ir uz neregistruotus. Gailiuosi, kad sia tvarka atsauke gal koks antras menuo, nes taip tik palengvino sukciavima sukciams, kurie gauna siuntas, bet aiskina, jog negavo. Pati taip nedarau, taciau per tokius zmones paskui uzsienieciai nenori man i LT daiktu siust ax.gif

Pastininke musu vaiksto panasiu metu ir visada tuo paciu marsrutu, zinau eiliskuma, kad is darzelio ji eina i 42, paskui 44, toliau 50.... 46, 38, garaza, 34 ir t.t. biggrin.gif Siuntiniu per visa siuntio staza yra dinge vos pora ax.gif Tfu tfu tfu. Su pastininke sutarem, kad man siuntu i pasto dezutes niekada nemes, kad gali netgi registruotu man nenest, nes pasiimsiu pati ax.gif

o kuriam mieste jūs gyvenate? aš laukiu siuntinuko ir sakiau pasiteirausiu būtinai, kaip ten su ta tvarka, ar čia kai kurių paštų savivaliavimas tie numeriukai, ar čia privaloma g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 24, 14:30)

naitas nebekomentuosiu jūsų postų, nes aš gyvenu Vilniuje, kur yra begalės siuntų, o jūs gyvenat kur stovi trys namai , todėl ir tvarka visai kita 4u.gif

nepataikėt.. stovi kokie 1003 namai. biggrin.gif Man juokinga, kai žmogus atkakliai bando įtikinti vieno vilnietiško pašto teorijas.

QUOTE(zaRAza @ 2012 10 24, 17:36)
Musu pastas irgi siuntas pagal gatves ir namo numerius delioja. Jokiu numeriuku ant lapelio pastebejusi nesu. Tiesa, anksciau pasirasinedavau ir uz neregistruotus. Gailiuosi, kad sia tvarka atsauke gal koks antras menuo, nes taip tik palengvino sukciavima sukciams, kurie gauna siuntas, bet aiskina, jog negavo.

Tačiau šita tvarka gi neužtikrindavo siuntinių susekimo. Netgi jeigu ir pasirašydavo kas nors už neregistruotą korespondenciją, tai tegul ir melagingo pareiškimo apie negautą siuntą atveju, VISTIEK ta siunta skaitytųsi negauta, nes nėra oficialaus registracijos numerio, nėra tracking number. Ten ką rašo paštuose ant tų lapukų, tai yra tik kažkokia vidinė apskaita, siuntų apskaitos organizavimas. O pretenzijos niekas nepriims net ir ant tokio lapuko pasirašius gavėjui. Jeigu gavėjas sako, kad negavo, vadinas ir negavo.

Jeigu tokie parašai galiotų, paštas netektų didžiulio pajamų šaltinių - registracijos mokesčio pajamų.

Aišku, kitas dalykas yra tokių meluojančių žmonių moralinė pusė.. tai čia jau gėdų gėda, kai retas pardavėjas tesiunčia į LT.

Vienok, kaltinti vien tik paskutines rankas - laiškininkę - yra gan rizikinga. Visai patikėčiau, kad vagiama korespondencija tiesiog maišais, kažkur iškrovimo/perkrovimo vietose, pateikimo muitinei vietose.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 24, 23:29)
Visai patikėčiau, kad vagiama korespondencija tiesiog maišais, kažkur iškrovimo/perkrovimo vietose, pateikimo muitinei vietose.

Tuo ir aš patikėčiau, nes visas siuntas ten perkrato ir tikrina, ar nesiunčiat padirbtų vardinių daiktų ir pan, pilnai tikiu, kad ten jie ir sustoja g.gif
Atsakyti