Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Loretita, kaip tavo tyrimai ??? smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos, jungiuos ir as prie jusu, pries puse metu nustate kad mano skydliauke visai nedirba,nebegalejau nieko bedaryt, truputi pajudu is kart begu prie lango gryno oro ikvep, bet jokio guzo kakle nejutau. israse man 50 tiroksino, ligtais viskas susitvarke, bet daba, na kazkur men , pradejau jausti smaugima kakle, menesines dingo, plaukai kaip pasele slenka, slinko ir pries tai, bet dabar dar stipriau, Gydytojas sake kad turi viskas susinormalizuot, bet viskas issibalansavo.
Papildyta:
As dar labai greit nemazai svorio priaugau, ir sake kad viskas susinormalizuos, bet nieko panasaus, ant saldumynu patrauke juodai, nemiga kamuoja vistiek. Ziemine depresija prasideda
Atsakyti
Labukas Lora 4u.gif tai tavo skydliauke visai nedirba ir tu pusmeti laiko geri tik 50 mg tiroksino?? g.gif pagal tavo simptomus tau vis dar truksta tiroksino... todel taip ir vyksta su tavimi. Pas ka tu gydaisi Klaipedoje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 12 gruodžio 2011 - 23:20
Nesuprantu, gydytojas nieko nesako, bet jauciu kad man jo truksta

Papildyta:
As pas Navicka
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:21)

Papildyta:
As pas Navicka

blink.gif kazkokia nesamone. as tavo vietoje nueiciau kur nors pasidaryti TTH tyrima ir bus aisku ar tau truksta tiroksino. nes svorio augimas depresija plauku slinkimas menesiniu dingimas visa tai rodo tiroksino trukuma
Atsakyti
Pries du men buvau, sake viskas idealiai, reiks vel eit kartot, nes blogai daros... Niekad nebuvau su tuom susidurus, sake kad dozes reiks didinti, bet kad taip greit, negalvojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lora++: 12 gruodžio 2011 - 23:25
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:24)
Pries du men buvau, sake viskas idealiai, reiks vel eit kartot, nes blogai daros... Niekad nebuvau su tuom susidurus, sake kad dozes reiks didinti, bet kad taip greit, negalvojau...

tikrai nueik , as buvau pas levingeri taikos pr smile.gif o gal tu ne privaciai pas navicka eini kad taip jis nelabai taves ziuri....
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 13, 01:31)
tikrai nueik , as buvau pas levingeri taikos pr  smile.gif o gal tu ne privaciai pas navicka eini kad taip jis nelabai taves ziuri....

Privaciai einu pas ji, jo "aptarnavimas" tai lygus 0. as buvau apakus uz jo knsultacija sumoekaju 80 lt, kuri truko 2 min. po kiekvieno harmonu patikrinimo, jis kosnultuoja telefonu. nu man kazkaip keistas jo bendravimas.
Atsakyti
Laba vakara,

Siandien pamirsau vaistukus isgert, tai visa kaip nesava - po pietu net pykint pradejo, skaiciau gali buti vienas is simptomu, kai tiroksino truksta, bet gal ir psichologiskai paveike blink.gif

Siandien uzsirasiau mazgo biopsijai, 27-ta Gruodzio, sako rezultatai apie 10 dienu uztrunka - galiu net nesulaukt, nes Lt busiu tik 2 savaites sad.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, jai pamirstate ryte isgert vaistus, ar geriate po piet, ar tik jau kita ryta?
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:21)

Papildyta:
As pas Navicka

Nueik pas M.Šulskienę, ji dirba gimdymo namu pirmame aukste, kur yra konsultacine. Tik pas ja sunku pakliuti, reikia registruotis is anksto. Mane ji nuo pat pradziu gyde, kol gyvenau Lietuvoj. Labai gerai gydytoja. Pas ja ligoninej gulejau, kai darbe bebunant staiga istino kaklas ir paguldzius i ligonine suzinojau, kad man aut.tiroiditas. Ir pirmo nestumo metu pas ja lankiausi, viskas praejo sklandziai. Ji viska paaiskina, gerai doze nustato. Labai buvau ja patenkinta. Ir kai griztu i Lietuva, stengiuos jai pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:38)
Norejau paklausti, jai pamirstate ryte isgert vaistus, ar geriate po piet, ar tik jau kita ryta?

iki 15 val galim isgert 4u.gif
Atsakyti