Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:38)
Norejau paklausti, jai pamirstate ryte isgert vaistus, ar geriate po piet, ar tik jau kita ryta?

Jei pamirstu, isgeriu bet kuriuo metu. Ir anksciau gerdavau ne pries valgi, o po valgio, nes skrandis buvo jautrus. Gyd. sake, kad galima, jei su skrandziu negerai. Ir beje, jei darbe budavo daug streso ir nervu, tai ta diena isgerdavau antra tablete, tai viso gaudavosi ta diena 200. Ir praeidavo smaugimas. Kai gyd. pasakiau, tai ji sake, kad ismokau pati pazinti, kada truksta tiroxino. bet cia tik pavieniais atvejais, nes siaip geriu nustatyta doze, kad paskui tyrimo metu butu galima ivertinti, ar uzenka, ar ne per daug.
Atsakyti
Na dabar nueisiu dar pas Navicka, nes pas ji nera eiliu, kad man greit paziuretu harmonus, o paskui tai jau tikrai registruosiuos pas kita gydyoja, kazkaip juom pasitikejau, nes ko klausiau kad jau Navickas superinis gydytojas, o man pasirode kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lora++: 12 gruodžio 2011 - 23:45
QUOTE(Lucero @ 2011 12 13, 00:42)
iki 15 val galim isgert 4u.gif

Hm, man pasakyta buvo grieztai ryte ir butinai minimum pusvalandi nieko nevalgyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:44)
Na dabar nueisiu dar pas Navicka, nes pas ji nera eiliu, kad man greit paziuretu harmonus, o paskui tai jau tikrai registruosiuos pas kita gydyoja, kazkaip juom pasitikejau, nes ko klausiau kad jau Navickas superinis gydytojas, o man pasirode tik pinigus mylintis.

As pas ji viena karta privaciai buvau, tai man nepatiko. Siaip nieko naujo nepasake, pinigus nemazus nulupo, o ir doze sumazino ir man buvo blogiau... Pries tai geriau 100, jis pasake 75, bet atsirado smaugimas, tai toliau geriau 100 ir nebeejau pas ji.
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2011 12 13, 01:44)
Hm, man pasakyta buvo grieztai ryte ir butinai minimum pusvalandi nieko nevalgyt  unsure.gif

nu va ir man taip sake, bet man buna ryte pamirstu, tai man persikeliai i kita diena
Papildyta:
QUOTE(Chanele @ 2011 12 13, 01:46)
As pas ji viena karta privaciai buvau, tai man nepatiko. Siaip nieko naujo nepasake, pinigus nemazus nulupo, o ir doze sumazino ir man buvo blogiau... Pries tai geriau 100, jis pasake 75, bet atsirado smaugimas, tai toliau geriau 100 ir nebeejau pas ji.

O jums ji yra silpnai veikianti ar visai nedirba? nuo kokios dozes pradejot, ir per kiek laiko pakilo? kas kiek laiko darotes tyrimus? Vo kiek klausimu )
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:47)
nu va ir man taip sake, bet man buna ryte pamirstu, tai man persikeliai i  kita diena

drinks_cheers.gif lygiai tokia pati istorija blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:49)
nu va ir man taip sake, bet man buna ryte pamirstu, tai man persikeliai i  kita diena
Papildyta:

O jums ji yra silpnai veikianti ar visai nedirba? nuo kokios dozes pradejot, ir per kiek laiko pakilo? kas kiek laiko darotes tyrimus?  Vo kiek klausimu )

Pas mane silpnai veikianti. Pradejau nuo 100 ir kelis metus geriau tiek. Per pirma nestuma tik padidino, tik dabar nepamenu ar 125 ar 150 buvo, bet po nestumo toliau geriau 125. Per antra nestuma 150 geriau ir dabar geriu 125 ir lyg tai gerai kol kas, telpu i ribas, ir jauciuosi normaliai, tik atpo 1300 ir kazkodel oda labai sausa pasidare, bet nezinau, ar tai susije. Lietuvoj eidavau tikrintis kas 3 menesius. Paskui kai ilga laika niekas nekito, tai gyd.liepimu ateidavau kas 6 menesius, nes labai pastovu viskas buvo ir nusiskundimu neturejau, gerai jauciausi. Norvegijoje nestumo metu kiekviena menesi tikrino ir dabar po visko einu kas 2-3 sav. Jie cia labai bijo praziopsoti, kad ilga laika galiu gerti netinkama doze smile.gif
Atsakyti
Ar labai sau pakenki, jai kazkur men geri netinkama doze?
Atsakyti
Vajetau, puse namu isverciau kol gydytojos israsa atkasiau - va ka reiskia kraustymasis doh.gif

Gal kas pakomentuotumet?

1 B stadija, TTH - 1.37 mU/l, ATPO - 84.4 kU/l. Diagnoze autoimuninis tiroiditas, eutiroze. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 12, 23:38)
Norejau paklausti, jai pamirstate ryte isgert vaistus, ar geriate po piet, ar tik jau kita ryta?

As geriu, kai tik prisimenu.
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2011 12 13, 01:15)
Vajetau, puse namu isverciau kol gydytojos israsa atkasiau - va ka reiskia kraustymasis  doh.gif

Gal kas pakomentuotumet?

1 B stadija, TTH - 1.37 mU/l, ATPO - 84.4 kU/l. Diagnoze autoimuninis tiroiditas, eutiroze. g.gif

pas tave kol kas tik tiroiditas, kiek geri tiroksino? g.gif
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti.
Žiūriu jūsų čia iš Klaipėdos keletas yra.
Kur geriausia darytis hormonų tyrimą? Kad padarytų skubiai, gerai ir nebrangiai. Mano gydytoja sakė kad Endemik yra nepatikima. O kas dar daro?
Atsakyti